Π.Α.Ο.Κ - Παναιτωλικος , 22/11,15:00,NS2

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Π.Α.Ο.Κ - Παναιτωλικος , 22/11,15:00,NS2

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Καλά τα λέει.. Μπορούμε καλύτερα όμως, πάμε Π.Α.Ο.Κ.!!!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Στο Handball το πάμε για τσόντα, στο volley λογικά 0-3 θα κερδίσουμε... Κανονίστε εσείς να τα *αμήσετε πάλι αύριο!!!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ηρέμησε ρε συ RoMaN και μην παρασύρεσαι από δύο νίκες σε βόλεϋ και χάντμπολ...Ποιος τα λέει καλά δηλαδή ρε καρντάση; Και τι σόι προειδοποιήσεις είναι αυτές ("κανονίστε να τα μαμήσετε πάλι εσείς αύριο") που το μόνο που αποπνέουν είναι αρνητική ενέργεια στην ομάδα; Για σύνελθε λιγάκι σε παρακαλώ πολύ!!!
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Όταν λέει ο κάθε πικραμένος οτι δεν φοβούνται την τούμπα εμένα με πειράζει αν εσένα όχι πρόβλημα σου
Άβαταρ μέλους
goran 64

Τότε να πας να φτύσεις το λαρύγγι σου στην Τούμπα μπας και ξαναγίνει έδρα όπως ήταν παλιά κι όχι να λες "πως σε κατάντησαν ρε Π.Α.Ο.Κ." ειρωνικά...Και μένα με πειράζει αλλά δεν μιζεριάζω αλλά πάω και φωνάζω ακόμα στα 52 μου...Άιντε όλοι οι εύθικτοι που τα βάζετε για ψύλου πήδημα με την ομάδα παραμονές του αγώνα και μαγκίζετε κι από πάνω...
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Οπότε πρέπει να φοβόμαστε σε κάθε μεγάλη έδρα που θα παίζουμε;
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Αγαπητέ γκοραν και συ που ξέρεις ότι ο άσε δεν φτύνει το λαρύγγι του στο γήπεδο;
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δεν το ξέρω...Ξέρω όμως ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές μόνο οπαδικές δεν λογίζονται φίλε...Εσύ δεν το ξέρεις;
Άβαταρ μέλους
goran 64

pgetsos έγραψε:Οπότε πρέπει να φοβόμαστε σε κάθε μεγάλη έδρα που θα παίζουμε;
Σε μένα απευθύνεσαι Πέτρο;
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

πάντως βγαίνει κλίμα ότι ίσως διακοπεί το πρωτάθλημα προσωρινά
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Goran εγώ βγάζω το λαρρυγι μου ,αλλα με τρελαίνει που αντί να έχουν το παιχνίδι χαμένο πριν ξεκινήσει όλα τα χωριά έρχονται με σιγουριά οτι κάτι μπορούν να πάρουν και δεκν φοβούνται αυτό με πληγώνει πολυ
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ρε φίλε ace...τώρα τρελάθηκες και θυμήθηκες να κάνεις το παράπονο σου, τώρα που αύριο πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία για να ξαναέρθει λίγη ηρεμία στην ομάδα; Κι αυτό μέσα στο κόλπο είναι, για να ανέβει λίγο το ηθικό τους, τι δεν καταλαβαίνεις δηλαδή;

Ξέρεις δηλαδή εσύ σε καμιά ομάδα να λένε δημόσια "ω ρε τι να πάμε να κάνουμε τώρα εκεί αφού έτσι κι αλλιώς θα χάσουμε";

Αυτά δεν γινόντουσαν ούτε όταν ο κωλόγαυρος έφευγε ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ συνέχεια ΞΕΚ@ΛΙΑΣΜΕΝΟΣ απ την Τούμπα ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ και το ήξερε κάθε χρόνο με το που περνούσε τον εναέριο χώρο των Τεμπών κι οι "παιχταράδες" τους κατέβαιναν στη Θεσσαλονίκη απ το αεροπλάνο κατουρημένοι!!!

Δεν ξέρω την ηλικία σου αλλά αν δεν είσαι κάτω από 16 δεν νοείται ως οπαδική η συμπεριφορά σου με δηλώσεις που τρολάρουν ολόκληρη την ομάδα, ειδικά παραμονές αγώνα που χρειαζόμαστε τη νίκη για να ηρεμήσουμε και ακόμα χειρότερα μέσα σε ΚΑΘΑΡΑ ΟΠΑΔΙΚΟ SITE ΟΠΩΣ ΤΟ PAOKMANIA!!!

Τι νομίζεις ότι θα πετύχεις με τέτοιου είδους postάρισμα παραμονή του αγώνα δηλαδή για να καταλάβω ρε φίλε;

Εκτιμώ ότι χρειάζεσαι άμεσα σωστή οπαδική διαπαιδαγώγηση γιατί την έχεις δει ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ!!!

Ο Π.Α.Ο.Κ. θέλει πίστη, μεγαλοψυχία και γενναιότητα ρε φίλε κι όχι αμφισβήτηση, μιζέρια και κωλομαγκιά (εντελώς φιλικά και συμβουλευτικά στα λέω)...
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

goran 64 έγραψε:Ρε φίλε ace...τώρα τρελάθηκες και θυμήθηκες να κάνεις το παράπονο σου, τώρα που αύριο πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία για να ξαναέρθει λίγη ηρεμία στην ομάδα; Κι αυτό μέσα στο κόλπο είναι, για να ανέβει λίγο το ηθικό τους, τι δεν καταλαβαίνεις δηλαδή;

Ξέρεις δηλαδή εσύ σε καμιά ομάδα να λένε δημόσια "ω ρε τι να πάμε να κάνουμε τώρα εκεί αφού έτσι κι αλλιώς θα χάσουμε";

Αυτά δεν γινόντουσαν ούτε όταν ο κωλόγαυρος έφευγε ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ συνέχεια ΞΕΚ@ΛΙΑΣΜΕΝΟΣ απ την Τούμπα ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ και το ήξερε κάθε χρόνο με το που περνούσε τον εναέριο χώρο των Τεμπών κι οι "παιχταράδες" τους κατέβαιναν στη Θεσσαλονίκη απ το αεροπλάνο κατουρημένοι!!!

Δεν ξέρω την ηλικία σου αλλά αν δεν είσαι κάτω από 16 δεν νοείται ως οπαδική η συμπεριφορά σου με δηλώσεις που τρολάρουν ολόκληρη την ομάδα, ειδικά παραμονές αγώνα που χρειαζόμαστε τη νίκη για να ηρεμήσουμε και ακόμα χειρότερα μέσα σε ΚΑΘΑΡΑ ΟΠΑΔΙΚΟ SITE ΟΠΩΣ ΤΟ PAOKMANIA!!!

Τι νομίζεις ότι θα πετύχεις με τέτοιου είδους postάρισμα παραμονή του αγώνα δηλαδή για να καταλάβω ρε φίλε;

Εκτιμώ ότι χρειάζεσαι άμεσα σωστή οπαδική διαπαιδαγώγηση γιατί την έχεις δει ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ!!!

Ο Π.Α.Ο.Κ. θέλει πίστη, μεγαλοψυχία και γενναιότητα ρε φίλε κι όχι αμφισβήτηση, μιζέρια και κωλομαγκιά (εντελώς φιλικά και συμβουλευτικά στα λέω)...
Και οικογενειακή γαλουχηση αλα supa 3?Απλά καυτηριάσα οτι δεν σε φοβούνται οι μικροί αλλο ,τι δεκν καταλαβαίνεις?και ειμαι πάνω απο 16 και πάω και γήπεδο ελπίζω να περνάω στο τεστ του ΠΑΟΚομετρου σου.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Ace, έπρεπε να φοβόμαστε πριν την Φενερ; Πριν την Τοτεναμ; Τώρα με Ντόρτμουντ; ;)
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

pgetsos έγραψε:Ace, έπρεπε να φοβόμαστε πριν την Φενερ; Πριν την Τοτεναμ; Τώρα με Ντόρτμουντ; ;)
Κατά καταλάβατε τι είπα?Το ξαναλέω με πειράζει να δηλώνει και να πιστεύει ο κάθε βλαχος οτι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα στην τούμπα αντί να κλανει μέντες και να λέει αν φυγω με 3 ειμαι καλά
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”