Ατρόμητος-ΠΑΟΚ, 1-2, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Όλσεν
2
1%
Βίτορ
4
3%
Κόστα,
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Tζαβέλλας
7
4%
Kωνσταντινίδης
1
1%
Κάτσε
6
4%
Tζιόλης
32
20%
Pοντρίγκες
3
2%
Μακ
22
14%
Πέλκας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Αθανασιάδης
1
1%
Μπερμπάτοφ
75
48%
Ζάιρο
2
1%
Σάμπο
2
1%

Σύνολο ψήφων: 157

Άβαταρ μέλους
PAOKpanta

Re: Ατρόμητος-ΠΑΟΚ, 1-2, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από PAOKpanta »

ω ωω ΠΑΟΚ σ αγαπω τωρα που τους γαμησες θα φυγουμε απο δω!
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

danirifle έγραψε:το μεγάλο στοίχημα για μένα στο σημερινό ματς ήταν αν παίρναμε την κατοχή, η αν θα δίναμε χώρο στον ατρόμητρα και τι αποτελέσματα θα είχε αυτό

και την κατοχή πήραμε, και σωστό πρέσινγκ κάναμε ώστε να μη φάμε πολλές αντεπιθέσεις

mvp ο πολύ καλός σήμερα τζιώλης,
κακοί κλάους (ξανά άφαντος), κωνσταντινίδης (απορώ πως άφησε έξω κίτσιου)

ανησυχητικός ο όλσεν, με κάκιστη απόκρουση που θα μπορούσε να κοστίσει 2 βαθμούς
O Κιτσιου ρε παιδια στα καναδυο τελευταια ματς που επαιξε ηταν πολυ κακος και ειναι φανερα εκτος φορμας (οπως ητνα σε φορμα το καλοκαιρι) δεν ειναι καποιο τρομερο ερωτημα το γιατι δεν παιζει αυτη τη στιγμη.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Μεγαλη νικη. @ρχιδατη! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Κοιτάζω φωτογραφίες του παιχνιδιού και σε κάποιες βλέπω τον Μπερμπάτοφ να πανηγυρίζει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
Τσιμπιέμαι για να ξυπνήσω. Δύσκολο να το πιστέψεις ακόμη και τόσες μέρες μετά.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

CCCP έγραψε:O Κιτσιου ρε παιδια στα καναδυο τελευταια ματς που επαιξε ηταν πολυ κακος και ειναι φανερα εκτος φορμας (οπως ητνα σε φορμα το καλοκαιρι) δεν ειναι καποιο τρομερο ερωτημα το γιατι δεν παιζει αυτη τη στιγμη.

το είπα φίλε γιατί και ο κωνσταντινίδης δεν είναι φορμαρισμένος και ήταν λογικά κουρασμένος από το μεσοβδόμαδο
ο κίτσιου κλήθηκε και στην εθνική και λογικά αυτός λογίζεται ως βασικός
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Λοιπόν....
Παίξαμε με την ριγέ στην Τούμπα.
Παίξαμε με την άσπρη σήμερα.
Την Πέμπτη θέλω 11 κομμαντα με παραλλαγή να μασάνε σίδερα κι ότι βγει.

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Απ όσα εχω δει απο τουντορ κ σε άλλες περιπτώσεις πχ κατσε
Ο κιτσιου πληρώνει τη Καμπάλα και ο ζαιρο τα γιαννενα
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Διπλο μεσα στην εδρα της ομαδα οπου ο προεδρος της ειναι σκανδαλωδως εκτος φυλακης...μιας ομαδας που χυδαια ανταλλασει παιχτες με τον γκει καθε χρονο...μιας ομαδας που παντα μας δυσκολευε..τι κριτικη να κανεις???θα τα δει ο ιγκορ και θα τα πει..αυτο μ φτανει...θα σταθω ομως σε δυο παιχτες..
Τζιολη εκθετεις κοσμο...εισαι το καλυτερο χαφ της ελλαδας μακραν του δευτερου..μακαρι να εισαι υγιης αγορινα μου..
Τζαβελλα σου βγαζω το καπελο...σε καντηλιαζω συχνα αλλα ειμαι μ@λ@κ@ς...περασες μια χρονια οπου στοχοποιηθηκες περισσοτερο και απο τον κοντο..ηρθε η φετινη σαιζον κ εσυ εκει...χωρις βλαχομαγκιες χωρις να εχεις επηρρεαστει απο τπτ εμφανιζεις ενα απιστευτα σταθερο προσωπο..ναι δεν εισαι πικε αλλα ρε μαγκα αξιζςις να εισαι εδω..τη θεση που εχεις αναλαβει να παιξεις λογω συστηματος την παιζεις ιδανικα...αυτα...
berry

Δημοσίευση από berry »

ημουν στο γηπεδο κ ειδα τζιωλη να κραταει μια ηρεμια στο κεντρο να αλλαζει παιχνιδι αριστερα στον γκαρυ με μυαλο μεγαλου παιχτη. απο δεξια κωνσταντινιδης...λιγος.δεν πειραζει μικρος ειναι θα μαθει. κλαους? δεν... ολσεν? μια δυο..σεντρες στη μικρη περιοχη τις εβγαζε ο κοστα. δυο μετρα λεβεντης ο...σουηδοδανος!!!! βγες αγορι μου!!! τεσπα. μπερμπατοφ? αρχοντικος.χωρις πολλα πολλα αλλαξε τη ροη της μπαλας. στο δευτερο γκολ εβγαλε διαγωνια στο μακ τρομερη μπαλια και βγηκε το κορνερ που βαλαμε το νικητηριο γκολ. μ αρεσε η καυλα της ομαδας που μπηκε μεσα και τους επνιξε!!! ο βιτορ...να μη βγαζει μπαλιες μπροστα και ο...τζαβελλας. αμυντικα παντως ο τζαβελλας γ@μησε!!! ο κοστα?? βραχος!!! αντε σειρα τωρα η ντορτμουντ και μετα ο γαυρος!!! υ.γ. ΓΑΜΩ ΤΟ ΑΜΚΑ ΤΟΥΣ!!!
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Δημοσίευση από xrictoforoc »

Τέτοια κερκιδαρα το Περιστέρι δεν έχει ξαναζησει.Πολυς κοσμος και πολυ καυλωμενοι ημασταν ολοι και ας καναμε τα πάντα για να μπουμε στο ημιχρονο. Μπραβο ΠΑΟΚΑΡΑ για την διπλαρα που πηρες και μας αρρωστησες εκει μεσα. Καλη μας συνέχεια στο δύσκολο πρόγραμμα

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Να στε καλά αδέρφια εκεί κάτω.
Είκοσι χρόνια στην χαβούζα νίκη εκεί μέσα δεν πέτυχα

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Διαφημιση Κεμπαπ ο Παναγιωτης στο γηπεδο δεν υπηρχε περιτπωση να χασουμε.

Συνολικα ειδα 20 λεπτά, δεν έχω γνωμη για τον αγωνα . Ειδα το γκολ και βγηκα έξω, βλεποντας ομως τώρα το πρωτο γκολ ,βλεπεις ποσο εξυπνα κινειται ο Μπερμπατοφ ....

Προχωράμε, ο Τουντορας σημερα πηρε το παιχνιδι θα τους κάνει μεγαλους μάγκες ,δεν γουστάρει τις μακακίες απο τις αντιπαλες ομάδες ,η φάση της πρώτου ημιχρονου που εχει πιάσει την μπαλα και οι παικτες του Ατρομητου κανουν καθυστερηση και πετάει την μπάλα στον Κοντοε σαν να του λέει ελα μωρη κότα... δειχνει οτι δεν σηκώνει πολλά...
thief

Δημοσίευση από thief »

xrictoforoc έγραψε:Τέτοια κερκιδαρα το Περιστέρι δεν έχει ξαναζησει.Πολυς κοσμος και πολυ καυλωμενοι ημασταν ολοι και ας καναμε τα πάντα για να μπουμε στο ημιχρονο. Μπραβο ΠΑΟΚΑΡΑ για την διπλαρα που πηρες και μας αρρωστησες εκει μεσα. Καλη μας συνέχεια στο δύσκολο πρόγραμμα

ρε φίλε από τη TV δεν το καταλάβα αλλα πέρυσι που ήμουν ήταν νεκροταφείο η φάση....φέτος γενικά κάτι αλλάζει και σε οπαδικό επίπεδο :pano: Kαι η Τούμπα φέτος με σήμα κατατεθέν το πέταλο αλλάζει μακάρι αυτό να το δούμε και στα εκτός. ΠΑΟΚάρα :pano:
thief

Δημοσίευση από thief »

thief έγραψε:
xrictoforoc έγραψε:Τέτοια κερκιδαρα το Περιστέρι δεν έχει ξαναζησει.Πολυς κοσμος και πολυ καυλωμενοι ημασταν ολοι και ας καναμε τα πάντα για να μπουμε στο ημιχρονο. Μπραβο ΠΑΟΚΑΡΑ για την διπλαρα που πηρες και μας αρρωστησες εκει μεσα. Καλη μας συνέχεια στο δύσκολο πρόγραμμα

ρε φίλε από τη TV δεν το καταλάβα αλλα πέρυσι που ήμουν ήταν νεκροταφείο η φάση (edit εντός γηπέδου όχι εκτός από τη πορεία από μετρό στο γηπεδο)....φέτος γενικά κάτι αλλάζει και σε οπαδικό επίπεδο :pano: Kαι η Τούμπα φέτος με σήμα κατατεθέν το πέταλο αλλάζει μακάρι αυτό να το δούμε και στα εκτός. ΠΑΟΚάρα :pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”