Ατρόμητος-ΠΑΟΚ, 1-2, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Ατρόμητος-ΠΑΟΚ, 1-2, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
ω ωω ΠΑΟΚ σ αγαπω τωρα που τους γαμησες θα φυγουμε απο δω!
O Κιτσιου ρε παιδια στα καναδυο τελευταια ματς που επαιξε ηταν πολυ κακος και ειναι φανερα εκτος φορμας (οπως ητνα σε φορμα το καλοκαιρι) δεν ειναι καποιο τρομερο ερωτημα το γιατι δεν παιζει αυτη τη στιγμη.danirifle έγραψε:το μεγάλο στοίχημα για μένα στο σημερινό ματς ήταν αν παίρναμε την κατοχή, η αν θα δίναμε χώρο στον ατρόμητρα και τι αποτελέσματα θα είχε αυτό
και την κατοχή πήραμε, και σωστό πρέσινγκ κάναμε ώστε να μη φάμε πολλές αντεπιθέσεις
mvp ο πολύ καλός σήμερα τζιώλης,
κακοί κλάους (ξανά άφαντος), κωνσταντινίδης (απορώ πως άφησε έξω κίτσιου)
ανησυχητικός ο όλσεν, με κάκιστη απόκρουση που θα μπορούσε να κοστίσει 2 βαθμούς
-
Κοιτάζω φωτογραφίες του παιχνιδιού και σε κάποιες βλέπω τον Μπερμπάτοφ να πανηγυρίζει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
Τσιμπιέμαι για να ξυπνήσω. Δύσκολο να το πιστέψεις ακόμη και τόσες μέρες μετά.
Τσιμπιέμαι για να ξυπνήσω. Δύσκολο να το πιστέψεις ακόμη και τόσες μέρες μετά.
CCCP έγραψε:O Κιτσιου ρε παιδια στα καναδυο τελευταια ματς που επαιξε ηταν πολυ κακος και ειναι φανερα εκτος φορμας (οπως ητνα σε φορμα το καλοκαιρι) δεν ειναι καποιο τρομερο ερωτημα το γιατι δεν παιζει αυτη τη στιγμη.
το είπα φίλε γιατί και ο κωνσταντινίδης δεν είναι φορμαρισμένος και ήταν λογικά κουρασμένος από το μεσοβδόμαδο
ο κίτσιου κλήθηκε και στην εθνική και λογικά αυτός λογίζεται ως βασικός
Λοιπόν....
Παίξαμε με την ριγέ στην Τούμπα.
Παίξαμε με την άσπρη σήμερα.
Την Πέμπτη θέλω 11 κομμαντα με παραλλαγή να μασάνε σίδερα κι ότι βγει.
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Παίξαμε με την ριγέ στην Τούμπα.
Παίξαμε με την άσπρη σήμερα.
Την Πέμπτη θέλω 11 κομμαντα με παραλλαγή να μασάνε σίδερα κι ότι βγει.
Απ όσα εχω δει απο τουντορ κ σε άλλες περιπτώσεις πχ κατσε
Ο κιτσιου πληρώνει τη Καμπάλα και ο ζαιρο τα γιαννενα
Ο κιτσιου πληρώνει τη Καμπάλα και ο ζαιρο τα γιαννενα
- Dimitris_L4
Διπλο μεσα στην εδρα της ομαδα οπου ο προεδρος της ειναι σκανδαλωδως εκτος φυλακης...μιας ομαδας που χυδαια ανταλλασει παιχτες με τον γκει καθε χρονο...μιας ομαδας που παντα μας δυσκολευε..τι κριτικη να κανεις???θα τα δει ο ιγκορ και θα τα πει..αυτο μ φτανει...θα σταθω ομως σε δυο παιχτες..
Τζιολη εκθετεις κοσμο...εισαι το καλυτερο χαφ της ελλαδας μακραν του δευτερου..μακαρι να εισαι υγιης αγορινα μου..
Τζαβελλα σου βγαζω το καπελο...σε καντηλιαζω συχνα αλλα ειμαι μ@λ@κ@ς...περασες μια χρονια οπου στοχοποιηθηκες περισσοτερο και απο τον κοντο..ηρθε η φετινη σαιζον κ εσυ εκει...χωρις βλαχομαγκιες χωρις να εχεις επηρρεαστει απο τπτ εμφανιζεις ενα απιστευτα σταθερο προσωπο..ναι δεν εισαι πικε αλλα ρε μαγκα αξιζςις να εισαι εδω..τη θεση που εχεις αναλαβει να παιξεις λογω συστηματος την παιζεις ιδανικα...αυτα...
Τζιολη εκθετεις κοσμο...εισαι το καλυτερο χαφ της ελλαδας μακραν του δευτερου..μακαρι να εισαι υγιης αγορινα μου..
Τζαβελλα σου βγαζω το καπελο...σε καντηλιαζω συχνα αλλα ειμαι μ@λ@κ@ς...περασες μια χρονια οπου στοχοποιηθηκες περισσοτερο και απο τον κοντο..ηρθε η φετινη σαιζον κ εσυ εκει...χωρις βλαχομαγκιες χωρις να εχεις επηρρεαστει απο τπτ εμφανιζεις ενα απιστευτα σταθερο προσωπο..ναι δεν εισαι πικε αλλα ρε μαγκα αξιζςις να εισαι εδω..τη θεση που εχεις αναλαβει να παιξεις λογω συστηματος την παιζεις ιδανικα...αυτα...
ημουν στο γηπεδο κ ειδα τζιωλη να κραταει μια ηρεμια στο κεντρο να αλλαζει παιχνιδι αριστερα στον γκαρυ με μυαλο μεγαλου παιχτη. απο δεξια κωνσταντινιδης...λιγος.δεν πειραζει μικρος ειναι θα μαθει. κλαους? δεν... ολσεν? μια δυο..σεντρες στη μικρη περιοχη τις εβγαζε ο κοστα. δυο μετρα λεβεντης ο...σουηδοδανος!!!! βγες αγορι μου!!! τεσπα. μπερμπατοφ? αρχοντικος.χωρις πολλα πολλα αλλαξε τη ροη της μπαλας. στο δευτερο γκολ εβγαλε διαγωνια στο μακ τρομερη μπαλια και βγηκε το κορνερ που βαλαμε το νικητηριο γκολ. μ αρεσε η καυλα της ομαδας που μπηκε μεσα και τους επνιξε!!! ο βιτορ...να μη βγαζει μπαλιες μπροστα και ο...τζαβελλας. αμυντικα παντως ο τζαβελλας γ@μησε!!! ο κοστα?? βραχος!!! αντε σειρα τωρα η ντορτμουντ και μετα ο γαυρος!!! υ.γ. ΓΑΜΩ ΤΟ ΑΜΚΑ ΤΟΥΣ!!!
- xrictoforoc
Τέτοια κερκιδαρα το Περιστέρι δεν έχει ξαναζησει.Πολυς κοσμος και πολυ καυλωμενοι ημασταν ολοι και ας καναμε τα πάντα για να μπουμε στο ημιχρονο. Μπραβο ΠΑΟΚΑΡΑ για την διπλαρα που πηρες και μας αρρωστησες εκει μεσα. Καλη μας συνέχεια στο δύσκολο πρόγραμμα
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να στε καλά αδέρφια εκεί κάτω.
Είκοσι χρόνια στην χαβούζα νίκη εκεί μέσα δεν πέτυχα
Είκοσι χρόνια στην χαβούζα νίκη εκεί μέσα δεν πέτυχα
-
Διαφημιση Κεμπαπ ο Παναγιωτης στο γηπεδο δεν υπηρχε περιτπωση να χασουμε.
Συνολικα ειδα 20 λεπτά, δεν έχω γνωμη για τον αγωνα . Ειδα το γκολ και βγηκα έξω, βλεποντας ομως τώρα το πρωτο γκολ ,βλεπεις ποσο εξυπνα κινειται ο Μπερμπατοφ ....
Προχωράμε, ο Τουντορας σημερα πηρε το παιχνιδι θα τους κάνει μεγαλους μάγκες ,δεν γουστάρει τις μακακίες απο τις αντιπαλες ομάδες ,η φάση της πρώτου ημιχρονου που εχει πιάσει την μπαλα και οι παικτες του Ατρομητου κανουν καθυστερηση και πετάει την μπάλα στον Κοντοε σαν να του λέει ελα μωρη κότα... δειχνει οτι δεν σηκώνει πολλά...
Συνολικα ειδα 20 λεπτά, δεν έχω γνωμη για τον αγωνα . Ειδα το γκολ και βγηκα έξω, βλεποντας ομως τώρα το πρωτο γκολ ,βλεπεις ποσο εξυπνα κινειται ο Μπερμπατοφ ....
Προχωράμε, ο Τουντορας σημερα πηρε το παιχνιδι θα τους κάνει μεγαλους μάγκες ,δεν γουστάρει τις μακακίες απο τις αντιπαλες ομάδες ,η φάση της πρώτου ημιχρονου που εχει πιάσει την μπαλα και οι παικτες του Ατρομητου κανουν καθυστερηση και πετάει την μπάλα στον Κοντοε σαν να του λέει ελα μωρη κότα... δειχνει οτι δεν σηκώνει πολλά...
ρε φίλε από τη TV δεν το καταλάβα αλλα πέρυσι που ήμουν ήταν νεκροταφείο η φάση....φέτος γενικά κάτι αλλάζει και σε οπαδικό επίπεδοxrictoforoc έγραψε:Τέτοια κερκιδαρα το Περιστέρι δεν έχει ξαναζησει.Πολυς κοσμος και πολυ καυλωμενοι ημασταν ολοι και ας καναμε τα πάντα για να μπουμε στο ημιχρονο. Μπραβο ΠΑΟΚΑΡΑ για την διπλαρα που πηρες και μας αρρωστησες εκει μεσα. Καλη μας συνέχεια στο δύσκολο πρόγραμμα

thief έγραψε:ρε φίλε από τη TV δεν το καταλάβα αλλα πέρυσι που ήμουν ήταν νεκροταφείο η φάση (edit εντός γηπέδου όχι εκτός από τη πορεία από μετρό στο γηπεδο)....φέτος γενικά κάτι αλλάζει και σε οπαδικό επίπεδοxrictoforoc έγραψε:Τέτοια κερκιδαρα το Περιστέρι δεν έχει ξαναζησει.Πολυς κοσμος και πολυ καυλωμενοι ημασταν ολοι και ας καναμε τα πάντα για να μπουμε στο ημιχρονο. Μπραβο ΠΑΟΚΑΡΑ για την διπλαρα που πηρες και μας αρρωστησες εκει μεσα. Καλη μας συνέχεια στο δύσκολο πρόγραμμα
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας TapatalkKαι η Τούμπα φέτος με σήμα κατατεθέν το πέταλο αλλάζει μακάρι αυτό να το δούμε και στα εκτός. ΠΑΟΚάρα