Sick Bastard έγραψε:
καμία παρεξήγηση, απλά οφείλω να ενημερώσω ότι έχω κι άλλη, απ τον Μαρινάκη, αηδιαστικότερη.
Όχι, μη! Θα το τρώω το φαί μου!
Sick Bastard έγραψε:
καμία παρεξήγηση, απλά οφείλω να ενημερώσω ότι έχω κι άλλη, απ τον Μαρινάκη, αηδιαστικότερη.
lefis έγραψε:Sick Bastard έγραψε:kataramenos5 έγραψε:Αν κάνει εδώ το χειρουργείο και γίνει κάνα ντου, αποχαιρέτα τον κόσμο για τα playoff, οπότε χάνεις και λεφτά και την 1η θέση, ψιλοχαλαρά.
να σου θυμισω sick η διοργανωση ειναι της επο και οι αποφασεις της αργουνε πολυ. το πολυ πολυ μια τιμωρια για του χρονου.
Ale έγραψε:Όχι, μη! Θα το τρώω το φαί μου!
kataramenos5 έγραψε:Επειδή δε θυμάμαι λινκ με τον οτε παίζουν η θα τρέχουμε στον καφενέ?
black death έγραψε:kataramenos5 έγραψε:Επειδή δε θυμάμαι λινκ με τον οτε παίζουν η θα τρέχουμε στον καφενέ?
Παίζουν με ΟΤΕ πάντα.
Και κάτι για το ματς. Αυτόν τον Κατσούρ, δεν μπορεί να τον πειθαρχήσει κάποιος να κάτσει να σκουπίζει σαν τελευταίο χαφ; Θα δώσει λύσεις πιστεύω. Απ' το να βολοδέρνει μπροστά και να θέλει τραμ για να γυρίσει...
SePuLtUrA_4_ έγραψε:Θελω 11 κομαντο. Δεν με ενδιαφερουν τα ονοματα και ποιος θα παιξει. Θελω να δω καταθεση ψυχης. Θελω να δουν το παιχνιδι ματς επιβιωσης. Θελω ματια να βγαζουν λάβα απο την τρελα. Θελω να τους γ@μησετε παιχτες του ΠΑΟΚ. Τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσότερο.