Όχι, μη! Θα το τρώω το φαί μου!Sick Bastard έγραψε:
καμία παρεξήγηση, απλά οφείλω να ενημερώσω ότι έχω κι άλλη, απ τον Μαρινάκη, αηδιαστικότερη.
Ολυμπιακος-Π.Α.Ο.Κ. 2/4-19:00,Otesport
Re: Ολυμπιακος-Π.Α.Ο.Κ. 2/4-19:00,Otesport
Εδώ μιλάμε σε κόψανε χορηγία για το γήπεδο ποδοσφαίρου εξ αιτίας επεισοδείων στο χάντμπολ. Σε βάλανε να παίξεις χωρίς κόσμο προημιτελικό κυπέλου, διότι έκανε ντου ο μπάτσος στους οπαδούς σου έξω από γήπεδο της επαρχίας σε παιχνίδι πρωταθλήματος. Σε αποβάλανε παίκτη στην σέντρα του γηπέδου με δύο κίτρινες σε 7,5", διότι δάγκωσε την φανέλα του στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού. Θες κι άλλα; Έχω...lefis έγραψε:να σου θυμισω sick η διοργανωση ειναι της επο και οι αποφασεις της αργουνε πολυ. το πολυ πολυ μια τιμωρια για του χρονου.Sick Bastard έγραψε:kataramenos5 έγραψε: Αν κάνει εδώ το χειρουργείο και γίνει κάνα ντου, αποχαιρέτα τον κόσμο για τα playoff, οπότε χάνεις και λεφτά και την 1η θέση, ψιλοχαλαρά.
Ale έγραψε:Όχι, μη! Θα το τρώω το φαί μου!

Για να μαθεις να κοροιδευεις τον προεδρο των πρωταθλητων.... :ugeek:
- kataramenos5
Επειδή δε θυμάμαι λινκ με τον οτε παίζουν η θα τρέχουμε στον καφενέ?
- ΑποστόληςΑ
Όπως την είδα την αποστολή μου αρέσει. Θα ήταν καλό να ξεκινούσε Κουλούρη για 50-60 λεπτά. Ένα γκολ χρειάζεσαι και το μπέρδεμα που θα έφερνε στην άμυνα του ολυμπιακού καθώς δεν ξέρουν τα χούγια του πιστέυω θα την έκανε τη δουλειά.

-
Παίζουν με ΟΤΕ πάντα.kataramenos5 έγραψε:Επειδή δε θυμάμαι λινκ με τον οτε παίζουν η θα τρέχουμε στον καφενέ?
Και κάτι για το ματς. Αυτόν τον Κατσούρ, δεν μπορεί να τον πειθαρχήσει κάποιος να κάτσει να σκουπίζει σαν τελευταίο χαφ; Θα δώσει λύσεις πιστεύω. Απ' το να βολοδέρνει μπροστά και να θέλει τραμ για να γυρίσει...
- Ekatnetworkltd
Ολυμπιακος-Π.Α.Ο.Κ. 2/4-19:00,Otesport
Ο ΓΧ να τον πειθαρχήσει;black death έγραψε:Παίζουν με ΟΤΕ πάντα.kataramenos5 έγραψε:Επειδή δε θυμάμαι λινκ με τον οτε παίζουν η θα τρέχουμε στον καφενέ?
Και κάτι για το ματς. Αυτόν τον Κατσούρ, δεν μπορεί να τον πειθαρχήσει κάποιος να κάτσει να σκουπίζει σαν τελευταίο χαφ; Θα δώσει λύσεις πιστεύω. Απ' το να βολοδέρνει μπροστά και να θέλει τραμ για να γυρίσει...
- Μπαρκαρούτσος
Ποσο μπροστα εισαι ρε Γ.Χ..Μονο εσυ μπορουσες να κανεις αποστολη με 3 αριστερα μπακ!!
-
Αυτό ακριβώς... Αντε μια φορά μπείτε γαμιωντας στο γήπεδοSePuLtUrA_4_ έγραψε:Θελω 11 κομαντο. Δεν με ενδιαφερουν τα ονοματα και ποιος θα παιξει. Θελω να δω καταθεση ψυχης. Θελω να δουν το παιχνιδι ματς επιβιωσης. Θελω ματια να βγαζουν λάβα απο την τρελα. Θελω να τους γ@μησετε παιχτες του ΠΑΟΚ. Τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσότερο.
-
Πραγματικά τι τρελό είναι αυτό; κατά τα άλλα γ_μηστε τους
- billospaok_4
ουτε εγω μπορω να καταλαβω το σκεπτικο του να παρει 3 αριστερα μπακ!επρεπε αντι για σπυροπουλο να παρει μαρτενς η μαντουρο!κανε μας την χαρη ρε ΔΙΚΕΦΑΛΕ!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος billospaok_4 την Τρί 01 Απρ 2014, 16:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Αν προσέξατε στην αποστολή έχει 19 παίκτες, προφανώς έχει επιφύλαξη για την ετοιμότητα ενός παίκτη μας, εγώ υποθέτω ότι αυτός είναι ο Λίνο, για αυτό έχει στην αποστολή και τον Σπυρόπουλο. Αλλιώς πράγματι δεν έχει λογική η αποστολή με τρία αριστερά μπακ. Έτοιμοι για κράξιμο είμαστε όλοι μας, ας χαμηλώσουμε λίγο τους τόνους...