Skoda Ξάνθη - Π.Α.Ο.Κ.1-2,MVP,Σχολια και παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

ΓΛΥΚΟΣ
13
12%
ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ
15
13%
ΚΑΤΣΙΚΑΣ
6
5%
ΛΙΝΟ
60
53%
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
4
4%
ΚΙΤΣΙΟΥ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΛΑΖΑΡ
4
4%
ΤΖΙΟΛΗΣ
6
5%
ΛΟΥΚΑΣ
1
1%
ΣΤΟΧ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
1
1%
ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΒΟΥΚΙΤΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ
3
3%

Σύνολο ψήφων: 113

Άβαταρ μέλους
psykoman

Re: Skoda Ξάνθη - Π.Α.Ο.Κ.1-2,MVP,Σχολια και παραλειπομενα

Δημοσίευση από psykoman »

cellophan ο Τζαβελλας εχει 4 χρονια συμβολαιο με μας....
κατα τα αλλα τα ειπες ολα
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

psykoman έγραψε:cellophan ο Τζαβελλας εχει 4 χρονια συμβολαιο με μας....
κατα τα αλλα τα ειπες ολα

Nomiza pws htan daneikos. Kalo avto. Thnx Psyko!!!
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Ναι να παμε στο αλλο ακρο του κραξιματος.

ΟΛΑ να τα ωραιοποιουμε, απαγορευεται να κριτικαρουμε τους παικτες, παικταρας ειναι ο Κατσικας κτλ.

Δεν θα μας απαγορεψετε να μιλαμε για μπαλα και για αυτο που βλεπουμε μερικοι. Αιντε γιατι εχει αρχισει να γινεται πολυ κουραστικο.

Εγω μαζι σας στο να μην υπαρχει μιρλα και "κραξιμο" και να στηριχθει η ομαδα αλλα πατε μερικοι στο αντιθετο ακρο. Και κουραζει το ιδιο πολυ οσο και η μιρλα αλλων.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

CCCP έγραψε:Ναι να παμε στο αλλο ακρο του κραξιματος.

ΟΛΑ να τα ωραιοποιουμε, απαγορευεται να κριτικαρουμε τους παικτες, παικταρας ειναι ο Κατσικας κτλ.

Δεν θα μας απαγορεψετε να μιλαμε για μπαλα και για αυτο που βλεπουμε μερικοι. Αιντε γιατι εχει αρχισει να γινεται πολυ κουραστικο.

Εγω μαζι σας στο να μην υπαρχει μιρλα και "κραξιμο" και να στηριχθει η ομαδα αλλα πατε μερικοι στο αντιθετο ακρο. Και κουραζει το ιδιο πολυ οσο και η μιρλα αλλων.

Θα συμφωνούσα μαζί σου αν έβλεπα πουθενά την απαγόρευση έκφρασης προς οποιονδήποτε, στα λεγόμενα μου και ίσως και άλλων που συμφωνούν μαζί μου / σου. Το αν κουράστηκες να ακούς διαφορετικές γνώμες είναι προφανώς δικό σου θέμα και δε θα εμπλακώ. Εγώ δε θα κουραστώ ποτέ, να κάνω μετρημένες στα δάχτυλα παρεμβάσεις εδώ μέσα, όποτε κρίνω σκόπιμο, και φυσικά ότι γράφω κρίνεται.

Άλλωστε όπως έχει πει και ο Ρισελιέ, 'Δως μου πέντε αράδες γραμμένες από τον πιο τίμιο άνθρωπο του κόσμου και εγώ θα σου βρώ μέσα σε αυτές έναν καλό λόγο για να τον κρεμάσεις". Δεν περιμένω εγώ που και ο πιο τίμιος δεν είμαι και υπερασπίζομαι μιάσματα UCKades, λαγούς, σπυριάρηδες και θερμωσίφωνες κατά καιρούς να τη γλυτώσω. Ρομαντικός είμαι, ηλίθιος όχι (ακόμα).

Φιλικά πάντα, χωρίς καμία αιχμή προς εσένα. Απλά επί τοις ευκαιρίας.

:pano:
Άβαταρ μέλους
psykoman

Πες μου που εχεις δει εμπρακτη στηριξη απ τον κοσμο...και μετα να μιλησουμε αν κουραζει κιολας αυτη η στηριξη

Αν θεωρεις στηριξη και κριτικη τον χλευασμο,τον μηδενισμο,τις αδειες κερκιδες και την καθημερινη γκρινια οτι ολα μα ολα πανε στραβα...τοτε παω πασο
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

mpafos4 έγραψε:Η γαυρονοοτροπια, με την οποια εχουν ποτιστει ΠΟΛΛΟΙ συνοπαδοι μου.....εχει αρχισει να γινεται ενοχλητικη!!! :evil:

Σε ενα παιγνιδι,ξερετε,παιζει και ο αντιπαλος!Και,ειδικα,απεναντι στον ΠΑΟΚ,τα δινει ολα!Δεν δηλωνουν παικτες τιμωριμενους...η διαιτησια τους παιζει παραπανω απο καλα και μεσα στον αγωνα σκυλιαζουν και πολυ καλα κανουν γιατι ετσι αποκτα αξια η νικη!

Σε ενα παιγνιδι,λοιπον,που ο αντιπαλος καταφερε να εγκλωβισει τον καλυτερο παικτη-Λουκας-της ομαδας μας,σε ενα παιγνιδι που Σαλπιγγιδης και Στοχ,συνεχιζουν να ειναι κακοι,απλα διπλα τους προστεθηκε,χθες,και ο Βουκιτς.....2-3 λαθη του Κατσικα δημιουργησαν τις προϋποθεσεις για να κερδισει ο αντιπαλος

Και μιλαμε για εναν αντιπαλο ο οποιος ανεκαθεν-πλην ελαχιστων εξαιρεσεων- μας ζοριζει!

Καποιοι αναφερονται στο γεγονος πως δεν καναμε ευκαιριες στο 2ο ημιχρονο....Θα το ξαναπω και ας γινομαι κουραστικος...Οταν ο αλλος παιζει με εντεκα παικτες στην αμυνα....οι ευκαιριες θα γινονται με το σταγονομετρο!Εκτος και αν νομιζουμε πως ειμαστε οπαδοι της Μπαρτσα ή της Μπαγερν...

Ετσι εχουν τα γραμματα,κυριοι...σε ενα κανονικο πρωταθλημα,σε αυτο δηλαδη που συμμετεχει ο ΠΑΟΚ και οχι σε αυτο που συμμετεχουν οι gayροι,θα τυχει να φερεις Χ με τον Απολλωνα στην εδρα σου...να χασεις απο τον Παναιτωλικο....να μην κερδισεις την Ξανθη...

Οσο για αυτον που ειπε πως η ομαδα του Σαντος θα επαιρνε το πρωταθλημα...μαλλον ζει καπου αλλου και οχι εδω!!!Αρκει να θυμιθει πως το εχασε ο Σαντος!....

Εγω,λοιπον,για αλλη μια φορα θα κρατησω τα θετικα αυτης της ομαδας που ΧΤΙΖΕΤΑΙ!!!Θα κρατησω το παθος που εμφανιζει για τη νικη-εστω και καθυστερημενα,χθες-,την φυσικη της κατασταση,το γεγονος οτι εγκλωβιζει τον αντιπαλο μεσα στην περιοχη του και στο φιναλε θα κρατησω το γεγονος πως.......αυτα τα..."γατια"....γυρισαν για 7η φορα ματς!...Για..."γατια"....ειναι καλο στατιστικο!...

ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!!

ΥΓ.Παω να βαλω το τσεμπερι μου...να παρω το μπαστουνακι μου....και σιγα σιγα να ξεκινησω για....Καυτατζογριο.. :lol: :lol: :lol: :lol:

ωραίος ο Μπάφος! ρε συ...πού τον βρίσκεις τέτοιον; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

paokovios1974 έγραψε:..Εχω απογοητευτει παρα πολυ απο τον σαλπι δεν ξερω τι συμβαινει στο μυαλο του παντως δεν ειναι καθολου καλα,ξεκινουσε να κανει σπριντ σε λαθος χρονο η πολυ πριν η πολυ μετα δεν ξερω πραγματικα τι συμβαινει.. :?:

(Ξεκαθαρίζω εξ΄αρχής, δεν απευθύνομαι σε σένα απαραίτητα)

κάνουμε πως δεν καταλαβαίνουμε δηλαδή, εκτός κι αν η ερώτηση είναι ρητορική, οτι δηλαδή παίκτης του ΠΑΟΚ έχει φάει(σωρευτικά) τόσο κράξιμο από την μέρα που επέστρεψε, όσο δεν έχει φάει ποτέ κάνένας αντίπαλος παίκτης, δεν είναι λόγος ικανός να ρίξει στα τάρταρα την ψυχολογία του και να αχρηστεύσει τις όποιες ικανότητές του;
Τόσο δυσκατανόητο είναι; ή το λέμε για να το λέμε; "ΠΑΟΚ είσαι" !

eorptol έγραψε:ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ......και οχι καποια (πολλα) λαμόγια παραγωγούς ΡΑΔΙΟΦΩΝΩΝ της Θεσσαλονίκης

Αυτό !
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Δε καταλαβατε μου φαινετε τι ειπα.

Δε διαφωνω οτι υπαρχει παρα πολυ μιρλα ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΧΕΝΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ, οπως συχενομαι και ολους τους βρομο αρδ που φυσικα και τους περισσοτερους δεν ακουω ποτε.

Συμφωνω οτι καποια που υποθηκαν περι οτι η ομαδα του Σαντος θα επερνε πρωταθλημα, ειναι εννοητε τεραστια ΒΛΑΚΕΙΑ. ΑΛΛΑ. Αυτο δε συμμενει οτι δεν ειναι επισης αληθες το οτι εκεινη η ομαδα ειχε καλυτερους παικτες σε πολλες θεσεις.

Δεν θα κανω κριτικη στην ομαδα ποτε για το οτι δεν περνει πρωταθλημα για λογους που ολοι ξερουμε, και ειμαι ο πρωτος που θα πει οτι ειναι ανητο να το απαιτει κανεις ΑΛΛΑ, αυτο δεν σημενει οτι δεν θα κανω κριτικη για τη μπαλα που παιζουν.

Εγω ειμουν απο τους λιγους εδω που θεωρουσα γελεια ΜΕΡΟΣ κριτικη που γινοταν στην ομαδα περσι. Θεωρουσα επισης πολυ κακο τον ΤΡΟΠΟ με τον οποιο γινοταν το κραξιμο στον Δωνη. Ποτε ομως δεν βγηκα να πω οτι απαγορευετε να μη γουσταρει καποιος τον Δωνη και να μη το λεει.

ΝΑΙ στο να μη γινοντε χαρακτηρισμοι προς παικτες και τα λοιπα, αλλα δεν γινεται να βαφτιζονται "μιρλες" ΟΛΟΙ οσοι απλα κανουν καποιες απλες διαπιστωσεις οτι ορισμενοι παικτες δεν κανουν και θελουν να μιλισουν ποδοσφαιρικα.

Οπως δεν πρεπει να τα βλεπουμε ολα μαυρα ετσι δεν πρεπει να τα βλεπουμε και ολα ωραια. Δε λεω κατι το φοβερο.

Εγινα ποιο ξεκαθαρος?
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

νομίζω είναι ανόητο να συγκρίνουμε μια ομάδα 3 ετών με μια 6 μηνών. Φαντάσου δε, ότι αν αυτό είμαστε σε θέση να το κάνουμε του χρόνου με βεβαιότητα, τότε θα έχουμε κατορθώσει να φτάσουμε στο ίδιο αποτέλεσμα στο 1/3 του χρόνου!
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

felix 4 έγραψε:η αντικειμενικη νοβα,στα γκολ του ξανθη-ΠΑΟΚ που ανεβασε στο καναλι της στο youtube,ενσωματωσε εντεχνως απτο 0'40-0'43 αργο ριπλει για να δειξει που τοποθετησε την μπαλα ο Λινο.ενω παραδειγμα οταν παιρνει κανενα καλπικο πεναλντυ ο γαυρος μας δειχνει μονο την εκτελεση οπως εδω http://www.youtube.com/watch?v=EucFSBgOhZU
Απο παντου μας χτυπανε κ εμεις τρωγομαστε μεταξυ μας.ΛΥΣΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Πόσο δίκαιο έχεις!
Σε πάρα πολλά μηνύματά μου γράφω για τα μμε και την γλοιώδη προπαγάνδα τους, που την κάνουν πολύ έντεχνα και απο τότε που μπήκε ο Σαββίδης στα του ΠΑΟΚ πλέον απροκάλυπτα, για την λασπολογία τους, που βασίζεται στο "κάθε τι, που βλέπει κάποιος κάθε μέρα, κάποτε θα το πιστέψει κιόλας". Όπου κι αν το γράψω, απλά δεν δημοσιεύεται και αυτό δείχνει την χούντα που επικρατεί στα δήθεν ανεξάρτητα και αμερόληπτα μμε. Αυτό όμως μόνο ο επίσημος ΠΑΟΚ μπορεί να το καταπολεμήσει και μάλιστα με συνεχείς υποδείξεις στην ίδια τη νοβα, που υποτίθεται, οτι θέλει να προστατεύσει το δικό της προιόν. Λοιπόν, συνεχώς υποδείξεις στην βρωμερή πολιτική τους, τουλάχιστον με σοβαρές συνεντεύξεις, απλά και σίγουρα με βίντεο και εικόνα και οχι σαν της Ξάνθης, για να μη καταντήσουμε και γραφικοί.
Άντε λοιπόν εκεί στην ΠΑΕ υποστηρίξτε πλεον και με άλλους τρόπους και οδούς την ομάδα μας...
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
psykoman

K_geo έγραψε:νομίζω είναι ανόητο να συγκρίνουμε μια ομάδα 3 ετών με μια 6 μηνών. Φαντάσου δε, ότι αν αυτό είμαστε σε θέση να το κάνουμε του χρόνου με βεβαιότητα, τότε θα έχουμε κατορθώσει να φτάσουμε στο ίδιο αποτέλεσμα στο 1/3 του χρόνου!

Πολυ σωστα...
Αν θελετε τετοια συγκριση παρτε την πρωτη χρονια σαντος που βγηκαμε 9 με την φετινη χρονια που θα βγουμε ανετα 2...και μην μου πειτε απουσια λαγου και κουλας γτ απλος μικραινετε την ομαδα μας και την προσπαθεια της...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

RESPECT στον cellophan για το ποστ.

Ειδική μνεία για το:
cellophan έγραψε:περνάει στο ματς τον Λίνο με σαφή οδηγία να φορτώσει την αριστερή πελυρά, να πλαγιοκοπήσει και να γεμίσει. Στο τελευταίο ο γερο-Λίνο παράκουσε, δεν τον βοηθούν και τα ελληνικά του, και άλλαξε το πρώτο ε με α και τελικά καταλήξαμε σε μια πολύ όμορφη ανατροπή χτες βράδυ.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

CCCP έγραψε:Δε καταλαβατε μου φαινετε τι ειπα.

Δε διαφωνω οτι υπαρχει παρα πολυ μιρλα ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΧΕΝΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ,

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Δεν υπάρχει ένα (1) παιχνίδι που δεν έκραξες κάποιον απ την ομάδα είτε παίκτη είτε διοίκηση.
Μεχρι και στο ρούλη (και όχι Αρη όπως τον γράφεις) έδωσες συγχαρητήρια πέρσι μετά την τεσσάρα :o
τόσο δύσκολο ειναι να πείς μια φορά καλό λόγο για τον ΠΑΟΚ?
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Deleted...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Deleted...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”