danirifle έγραψε:
μοικανέ, αυτό το ότι καθόμαστε πολύ στις δηλώσεις δε το βρίσκω σωστό. μπορεί να τους δίνει συγχαρητήρια στις προπονήσεις. τί να το κάνω να τους δίνει συγχαρητήρια και να τους φέρεται σκατά στην προπόνηση? σήμερα πήγε να στηρίξει (με μαλακία δήλωση) τον κουμαλό, τον κράζουμε, λέει αλήθειες για το κακό υλικό, τον κράζουμε. τελικά τί θέλουμε? να τους καλύπτει ή να τα λέει με το όνομά τους? εγώ νομίζω ότι μέχρι τώρα τα λέει σταράτα.
Όχι μην το παραβλέπεις..δεν είναι τόσο της πλάκας...
Στην προπόνηση ας κάνει ότι θέλει, δημόσια οφείλει να τους υπερσπίζεται αλλά αυτό όπως σωστά λες το έκανε κατ εξαίρεση για τον πάικτη που αυτός έφερε..
Αυτό για το κακό υλικό δεν θυμάμαι που είπε, αν όντως είπε τέτοιο πράγμα τι να πω...
Ξέρεις που έχει δίκιο, όταν λέει ότι έχει παίκτες που ΔΕΝ έκαναν προετοιμασία και θέλουν χρόνο να πιάσουν τα στάνταρ των άλλων, εκεί έχει δίκιο 100% αλλά άλλο το ένα θέμα άλλο το άλλο...
Για τον Γκαρσία π.χ ΄'εχει ευθύνη 1000%, ο παίκτης ήξερε πως δεν μπορεί να βγάλει το παιχνίδι και τον άφησε μέσα ...
εγκλημα, για το οποίο δεν μίλησε κανένας..
slidar έγραψε:Κουφαλιτσες εκατσε το ματσακιον στον ασσο και εχετε εξαφανιστει ολοι.
Αμα γινοταν καμια στραβη 10 σελιδες θα ειχαμε..
Τουλάχιστον εγώ τα λέω μετά από νίκη και όχι από ήττα...και μετά από 15 μέρες διακοπή...
Και η άποψη μου δεν αλλάζει για το χθεσινό παιχνίδι και το είπα και στο web radio, κερδίσαμε λόγω κωλοφαρδίας...