Αυτο εινα η αρχη ενος ποσταρισματος μου που εγεινε πριν 2-3μερες.....
......................................................................................................................................
Απο τα εσωτερικα προβληματα και τις εριδες που μαστιζουν την ομαδα,εχει ''κρυωσει'' και εχει ''μπερδευτει'' ο κοσμος
Πολυ φοβαμε οτι θα φτασουμε στο σημειο να κοιταει καχυποπτα ο ενας τον αλλο μεσα στο γηπεδο,και με το παραμικρο θα γινεται κωλος η Τουμπα.Ο εμφυλιος σπαραγμος ειναι πολυ κοντα......μα παρα πολυ κοντα....
.......................................................................................................................................
Δυστυχως...σαν να το ηξερα....
Θα γραψω για το πριν του ματς....αλλα και τα του ματς.
Σε καθε αγωνα πριν παμε στο γηπεδο μαζευωμασται καμια 10-12 ατομα στο καφενειο,και αφου πιουμε καμια
Μαλαματινα παμε ολοι μαζι στην 4.Με τους ποιο πολλους ειμαστε μαζι απο το γυμνασιο.Φιλαρακια-αδελφια ενα πραμα.
Ολοι γυρω στα 40-45 και κανα δυο πιτσιρικαδες 30αριδες που μας γουσταρουν σαν παρεα και ερχωνται μαζι μας
Σημερα ηρθαν οι μισοι.....
Και απο τους μισους που ηρθαν ,στο γηπεδο πηγαμε 3.......
Αυτοι που εκατσαν στο σπιτι τους.....δηλωσαν ξενερωμα με αυτα που εγειναν τις τελευταιες μερες στην ΠΑΕ,και το ιδιο
πανω κατω μας ειπαν και αυτοι που εκατσαν στο καφενειο να δουνε το ματς απο την Νοβα.Μαλιστα κοντεψανε να αρπαχτουνε γιατι ο ενας κατηγορουσε τον Ζαγορ......και ο αλλος ελεγε τον Βρυζα συφεροντολογο.....
.....τελεια ατμοσφαιρα....Παοκτσιδικη......
Στα του ματς.....
Τα ειπαν οι ποιο πανω...λιγο πολυ,ο γνωστος ΠΑΟΚ...με τα συν και τα πλυν...σημερα τα πλυν ηταν ποιο πολλα.
Ας το παραδεχτουμε....αν εξαιρεσεις τον γαυρο.....και την Δραμα που εινα στο αλλο ακρο
ολοι οι αλλοι αγωνιστικα ειμαστε στο ιδιο καζανι.
Ολοι μπορουν να κερδισουν ολους....ετσι απλα.
Τα ροστερ ειναι πανω κατω τα ιδια.....3-4 καλους παικτες εχουν ολοι....τοσους εχουμε και εμεις.
Οπως χασαμε σημερα....ετσι μπορει να κανουμε διπλο μεσα στο Περιστερι,.......και μετα να ξαναδουμε το ιδιο εργο στην Τουμπα.
Αλλωστε αυτο δεν γινεται ολη την χρονια;...ΑΓΓΛΙΑ γιναμε ρε πουστη μου
Ειναι ανωφελο να κατηγορουμε παικτες.....αυτους εχουμε,με αυτους θα τελεισουμε την σεζον.Ειπαμε...απο τους
τρεις παικτες που ξεχωριζαν,οι δυο εφυγαν....οι μαλλον τους εφυγαν.
Ολα τα λεφτα ειναι να ανεβαζει ο Μπολονι πιτσιρικαδες στην Α ομαδα.Ειναι το μελλον του ΠΑΟΚ...
....και τωρα το ρεζουμε...
Στο τελος του ματς ενα παλληκαρι εκει στην 4 που ειμασταν εβριζε τον Ζαγορακη....κανα δυο τον αρπαξαν στα πινελικια ,αλλοι πηραν το μερος του....εγω γελασα....απο την πικρα και την στεναχωρια μου ...γελασα....
...και δεν ηταν το αποτελεσμα του ματς,που με πικρανε......
το ξενερωμα του κοσμου ηταν....του παγωμενου,και μπερδεμενου κοσμου....με ολα οσα εγειναν στην ΠΑΕ και τις αλληλοκατηγοριες αναμμεσα σε Βρυζα και Ζαγορακη.
....σημερα ειμασταν 6-7χιλ......την επομενη αμφιβαλω αν θα ειμαστε 3-4χιλ...
συνεχιστε τον ''εμφυλειο πολεμο''....ειστε στο σωστο δρομο....
Υ.Γ.συγνωμη αν σας κουρασα με το μεγαλο κειμενο....