Π.Α.Ο.Κ.-Αστέρας Τρίπολης 2-3 MVP- Σχόλια & παραλειπόμενα

Συζήτηση για αγώνες της ομάδας που έγιναν

MVP

Χαλκιάς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Αποστολόπουλος
20
34%
Μπαλάφας
2
3%
Τσιρίλο
3
5%
Λίνο
1
2%
Γκαρσία
2
3%
Λάζαρ
3
5%
Φωτάκης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σαλπιγγίδης
5
9%
Νιμανί
5
9%
Αθανασιάδης
7
12%
Γεωργιάδης
5
9%
Παπάζογλου
3
5%
Τσουκαλάς
2
3%

Σύνολο ψήφων: 58

Άβαταρ μέλους
Clough

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Αστέρας Τρίπολης 2-3 MVP- Σχόλια & παραλειπόμεν

Δημοσίευση από Clough »

danirifle έγραψε:επειδή τον έχω κράξει πολύ τον sakis, βλέπω διαφορά και βελτίωση...
δεν είμαι σίγουρος αν έχει φτάσει στο επίπεδο να μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις, αλλά πρέπει να του το αναγνωρίσω ότι δουλεύει

Αν και δεν τον πιστευω, ομολογω οτι εχω δει μια ψιλοβελτιωση που δειχνει οτι εχει ριξει δουλεια. Μακαρι να συνεχισει.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

εχουμε κ λεμε Ολυμπιακός 0-2 στο 18… Ουντινέζε 0-2 στο 15΄. Αστέρας Τρίπολης 0-3 στο 20

τα σχολια δικα σας
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

οι περισσοτεροι παιχτες σημερα ηταν σε κακη μερα με μονη εξαιρεση λιγο τον αποστολοπουλο
παρολαυτα μπορουσαμε να νικησουμε
παντως την μια αγωνιστικη λεμε εχουμε ομαδαρα και την αλλη βριζουμε και ειναι υπερβολικο

το μονο που θελω να πω ειναι οτι ο γεωργιαδης αξιζει καλυτερης μεταχειρισης και οτι δεν πρεπει με την καμια να φυγει ο μαλεζας γιατι ειναι κολονα στην αμυνα

η απουσια του κοσμου σημερα ηταν κατι που εβγαζε ματι
δηλαδη τοσοι πολλοι ηταν οι οπαδοι του ζαγορακη(περισσοτερο ζαγορακης παρα ΠΑΟΚ) ή ο κοσμος ξενερωσε τοσο πολυ με αυτα που ακουστηκαν??

ελπιζω να μην συνεχιστει αυτο γιατι τοτε δεν μας σωζει τιποτε
ο κοσμος καλως η κακως πρεπει να στηριξει ακομη μια φορα
αλλιως problema
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ronaldo την Κυρ 11 Μαρ 2012, 00:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Αυτο εινα η αρχη ενος ποσταρισματος μου που εγεινε πριν 2-3μερες.....

......................................................................................................................................
Απο τα εσωτερικα προβληματα και τις εριδες που μαστιζουν την ομαδα,εχει ''κρυωσει'' και εχει ''μπερδευτει'' ο κοσμος
Πολυ φοβαμε οτι θα φτασουμε στο σημειο να κοιταει καχυποπτα ο ενας τον αλλο μεσα στο γηπεδο,και με το παραμικρο θα γινεται κωλος η Τουμπα.Ο εμφυλιος σπαραγμος ειναι πολυ κοντα......μα παρα πολυ κοντα....
.......................................................................................................................................

Δυστυχως...σαν να το ηξερα....

Θα γραψω για το πριν του ματς....αλλα και τα του ματς.
Σε καθε αγωνα πριν παμε στο γηπεδο μαζευωμασται καμια 10-12 ατομα στο καφενειο,και αφου πιουμε καμια
Μαλαματινα παμε ολοι μαζι στην 4.Με τους ποιο πολλους ειμαστε μαζι απο το γυμνασιο.Φιλαρακια-αδελφια ενα πραμα.
Ολοι γυρω στα 40-45 και κανα δυο πιτσιρικαδες 30αριδες που μας γουσταρουν σαν παρεα και ερχωνται μαζι μας
Σημερα ηρθαν οι μισοι.....
Και απο τους μισους που ηρθαν ,στο γηπεδο πηγαμε 3.......
Αυτοι που εκατσαν στο σπιτι τους.....δηλωσαν ξενερωμα με αυτα που εγειναν τις τελευταιες μερες στην ΠΑΕ,και το ιδιο
πανω κατω μας ειπαν και αυτοι που εκατσαν στο καφενειο να δουνε το ματς απο την Νοβα.Μαλιστα κοντεψανε να αρπαχτουνε γιατι ο ενας κατηγορουσε τον Ζαγορ......και ο αλλος ελεγε τον Βρυζα συφεροντολογο.....
.....τελεια ατμοσφαιρα....Παοκτσιδικη......

Στα του ματς.....
Τα ειπαν οι ποιο πανω...λιγο πολυ,ο γνωστος ΠΑΟΚ...με τα συν και τα πλυν...σημερα τα πλυν ηταν ποιο πολλα.
Ας το παραδεχτουμε....αν εξαιρεσεις τον γαυρο.....και την Δραμα που εινα στο αλλο ακρο
ολοι οι αλλοι αγωνιστικα ειμαστε στο ιδιο καζανι.
Ολοι μπορουν να κερδισουν ολους....ετσι απλα.
Τα ροστερ ειναι πανω κατω τα ιδια.....3-4 καλους παικτες εχουν ολοι....τοσους εχουμε και εμεις.
Οπως χασαμε σημερα....ετσι μπορει να κανουμε διπλο μεσα στο Περιστερι,.......και μετα να ξαναδουμε το ιδιο εργο στην Τουμπα.
Αλλωστε αυτο δεν γινεται ολη την χρονια;...ΑΓΓΛΙΑ γιναμε ρε πουστη μου :mrgreen:
Ειναι ανωφελο να κατηγορουμε παικτες.....αυτους εχουμε,με αυτους θα τελεισουμε την σεζον.Ειπαμε...απο τους
τρεις παικτες που ξεχωριζαν,οι δυο εφυγαν....οι μαλλον τους εφυγαν. ;)
Ολα τα λεφτα ειναι να ανεβαζει ο Μπολονι πιτσιρικαδες στην Α ομαδα.Ειναι το μελλον του ΠΑΟΚ...
....και τωρα το ρεζουμε...
Στο τελος του ματς ενα παλληκαρι εκει στην 4 που ειμασταν εβριζε τον Ζαγορακη....κανα δυο τον αρπαξαν στα πινελικια ,αλλοι πηραν το μερος του....εγω γελασα....απο την πικρα και την στεναχωρια μου ...γελασα....
...και δεν ηταν το αποτελεσμα του ματς,που με πικρανε......
το ξενερωμα του κοσμου ηταν....του παγωμενου,και μπερδεμενου κοσμου....με ολα οσα εγειναν στην ΠΑΕ και τις αλληλοκατηγοριες αναμμεσα σε Βρυζα και Ζαγορακη.
....σημερα ειμασταν 6-7χιλ......την επομενη αμφιβαλω αν θα ειμαστε 3-4χιλ...
συνεχιστε τον ''εμφυλειο πολεμο''....ειστε στο σωστο δρομο....

Υ.Γ.συγνωμη αν σας κουρασα με το μεγαλο κειμενο....
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Σήμερα η ομάδα απ'τη μέση και μπροστά ήταν μια χαρά.. μέχρι το δύο -μηδέν. Έμπαζε πίσω όμως... λόγω έλλειψης ηγέτη στην άμυνα.. Ο Σώτος ήταν τραγικός. Ο Κλάους πάλι το παστέλωσε, το 'χει αυτό. Όταν μπήκε ο Παπάζογλου όμως, φάνηκε αμέσως πως είναι να παίζεις με σέντερ φορ.Αλάνθαστος και τσαμπουκαλεμένος, με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση.Δεν είναι δυνατόν αυτόν τον ποδοσφαιριστή να τον έχεις στην κερκίδα.. Ο Αποστολόπουλος ήταν αποκάλυψη. Σέντρες διαβήτης, όλες συστημένες ήταν.Και καλή συνεργασία με τον Σάλπι.Ο προπονητής μας.. δεν ξέρω. ακόμα δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Αυτό που δεν μ'αρέσει πάντως, είναι το γεγονός πως αποβάλλεται συχνά, βρίζει τους διαιτητές , και γράφει την ...αυτοβιογραφία του. Με τους μικρούς το'χει πάντως.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Μια χαρα ειναι ο Μπολονι.
Πραγματικα παρα μα παρα πολυ καλος.

Αυτο μη το συζητατε καν.
Αυτ που πρεπει να διορθωθουν ειναι τα μετοπισθεν. Στα αλλα καλα ειμαστε.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

guardian4 έγραψε:Βγαλε και σημερα ανακοινωση Ζαγορακη για το 0-3 στο 15.
Σα δε ντρεπεσαι αφησες την ομαδα ξεβρακωτη.

Τα λεγα εγω οτι ετσι και λειπει ο Μαλεζας με καρτες, αλλα και τραυματιας θα χουμε θεματα.
Αλλα με λεγατε.. Ειμαστε ΠΑΟΚ οχι κοντρερας.

Λες και δε ξερω εγω τι πρεπει να ειμαι.
0-3 στο 15 απο τον αστερα τριπολης.

Ο γκικα θα θυμαται που τα λεγα.

Και τα πλει οφ ερχονται. . .

Ο Ζαγοράκης θα πρέπει να είναι ο Χουντίνι. Αφού σε μια βδομάδα πρόλαβε να γδύσει ολόκληρη ομάδα μετά το 0-2 του οακα.
Εξ αποστάσεως κιόλας.

Thanix έγραψε:Μεχρι το 17' εκαναν 1,5 φαση και βαλαν 3 γκολ!
Απο εκει και περα οποια ομαδα και να ειναι χανει ψυχραιμια τακτικες τα παντα!Μειωσαμε νωρις στο 55' και απο εκει και περα 20 λεπτα περιμεναμε νασηκωθουν απο ''κραμπες'' και απο τα 6 λεπτα παιξαμε 30'' !

Αυτο ειναι το ποδοσφαιρο και οσοι εχουν παιξει η ασχολουνται το ξερουν, οι λοιποι που ειναι επαγγελματιες στο pro και στο manager μπορουν να κραζουν και το σημαιακι του κορνερ και να τους φταινε τα παντα! Αλλα πρεπει να σκεφτουν οτι και στο pro ακομη που παιζουν αν χασουν μια ευκαιρεια μετα απο τα νευρα τους μπορει να φανε 4 γκολ! Αλλα ποιος εχασε την ποδοσφαιρικη του αντιληψη για να την βρουν 90% των ΠΑΟΚτσηδων!Προφανως και εγινε πολυ κακο ξεκινημα και λαθη απο την ομαδα αλλα η ομαδα σαν συνολο φταιει το λιγοτερο! Δεν φταινε αυτοι και ο προπονητης που ξαφνικα εχουν χασει το βασικο στοπερ τους,το βασικο και αναντικαταστατο εξτρεμ τους 2 χαφ που μπορουσαν να δωσουν ανασες κτλ κτλ... Δεν φταινει αυτοι που εχουν μεινει 13 παικτες με ποδοσφαιρικη υποσταση και ζηταμε ειτε απο παικτες μετριου επιπεδου η απο νεαρα παιδια βλεπε αποστολοπουλο,σταφυλλιδη να σηκωσουν ολο τον ΠΑΟΚ στη πλατη τους!

Ο καημος μας πως θα κραξουμε τον παπαζογλου τον μπολονι και πως θα κανουμε καποιο ποστ με κακης ποιοτητας ειρωνεια ωστε να γελασουν αλλοι 15 και να μας γραψουν +1926 ωστε να ικανοποιησουμε το γ@μημενο μας ΕΓΩ!

Για να μην χαλαστείς: +6291
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Χωρικός έγραψε: Όταν μπήκε ο Παπάζογλου όμως, φάνηκε αμέσως πως είναι να παίζεις με σέντερ φορ.Αλάνθαστος και τσαμπουκαλεμένος, με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση.Δεν είναι δυνατόν αυτόν τον ποδοσφαιριστή να τον έχεις στην κερκίδα..

Και ποιός να παίζει στη θέση του; :o :shock:
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

DC έγραψε:
guardian4 έγραψε:Βγαλε και σημερα ανακοινωση Ζαγορακη για το 0-3 στο 15.
Σα δε ντρεπεσαι αφησες την ομαδα ξεβρακωτη.

Τα λεγα εγω οτι ετσι και λειπει ο Μαλεζας με καρτες, αλλα και τραυματιας θα χουμε θεματα.
Αλλα με λεγατε.. Ειμαστε ΠΑΟΚ οχι κοντρερας.

Λες και δε ξερω εγω τι πρεπει να ειμαι.
0-3 στο 15 απο τον αστερα τριπολης.

Ο γκικα θα θυμαται που τα λεγα.

Και τα πλει οφ ερχονται. . .

Ο Ζαγοράκης θα πρέπει να είναι ο Χουντίνι. Αφού σε μια βδομάδα πρόλαβε να γδύσει ολόκληρη ομάδα μετά το 0-2 του οακα.
Εξ αποστάσεως κιόλας.

Ποιος επαιξε στο ΟΑΚΑ, ο βαζελος, ή εμεις?

Επισης οπως εγραψε ενας αδερφος, 0-2 με ουντινεζε στο 20, 0-2 με ολυμπιακο στο 20, 0-3 με αστερα στο 20
Τυχαιο δε νομιζω.

Θυμισε μου ενα τετοιο πριν την αποδυναμωση των χριστουγεννων.
Άβαταρ μέλους
Vonapartis

Δημοσίευση από Vonapartis »

Ένα έχω να πω, Βρύζας ή τανκς!
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Αδερφε guardian παρολο που συμφωνω σε παρα πολλα μαζι σου στο συγκεκριμενο εχεις λιγο αδικο...εκτος του γαυρου που ηταν ανωτερο τα αλλα 2 ματς ηταν πλασματικο το σκορ...1,5 φαση 3 γκολ απλα οτι παει μεσα γραφει(μαλλον μας το γυρναει για τα σωμενα στη γραμμη στην αρχη)

Επισης παρολο που ειμαι ο πρωτος που φωναζει για αποδυναμωση στην ομαδα και το εχεις δει αυτο συμφωνω οτι πριν τα χριστουγεννα δεν ειχε ξαναγινει αυτο το σκηνικο αλλα επισης πριν τα χριστουγεννα δεν ειχαμε κανει κολλητα και 2 διπλα στο ΟΑΚΑ...μυλος ειναι και γυριζει...και οταν εχεις μετρια ποιοτικα ομαδα θα γυριζει πολυ γρηγορα ο μυλος...το θεμα ειναι αν θα τον καλμαρουμε εμεις η αν θα του βγαλουμε τον αξονα να γινει χιλια κομματια!

Αδερφικα και ΠΑΟΚτσηδικα :pano:
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Δημοσίευση από theoPAOK »

Ρε χαλαρώστε λιγάκι...
Πάει, χάσαμε, τελείωσε...Πάμε στον επόμενο αγώνα..
Γιατί πρέπει πάντα να μαλώνουμε?
Δηλαδή αυτή η λέξη δεν υπάρχει στο ΠΑΟΚτσίδικο λεξιλόγιο?
Μόνο νίκες..??
Χαρείτε λίγο την ζωή και ξεφύγετε λίγο απο το ποδόσφαιρο..Αυτή η υπερβολική αγάπη μας έχει καταστρέψει..... :D :opaokara:
Οι οπαδοί της Τότεναμ όταν έτρωγαν τα μπαλάκια απο μια "επαρχιακή" ομάδα γι αυτούς, τον ΠΑΟΚ, έτσι έκαναν?
Που στο κάτω κάτω αυτοί πήραν τον μπιιιπ απο το ΕL αφού έχασαν..

Ηρεμία...
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Ωραία, χάσαμε.
Ωραία, η Τούμπα άδεια.
Ωραία, αφορίσαμε.
Ωραία, ξεδώσαμε.
Ωραία ξενερώσαμε.

ΑΔΕΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΩΡΕ;;; ΑΔΕΙΟ ΓΗΠΕΔΟ;;;

Κριμα σε μας τους μαλακες που οπου βρεθουμε και σταθουμε φωναζουμε για τον ΠΑΟΚ....
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Karelias έγραψε:
Argonaut4 έγραψε:Ο Σάλπι σε πείραξε τώρα?Ηταν ο χειρότερος?Γιατι να παραιτηθεί?

Γιατί ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να έχει παίχτες που κλαίνε και πέφτουν σαν τον Καραγκούνη όλη την ώρα. Τον βαρέθηκα. Τέλος για μένα ο παίχτης.

θυμασαι εναν βιερινια που ειχαμε?
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

guardian4 έγραψε:Κοιταχτε ρε παιδια, παταω να πουμε αγωνστικα , και μετα μου το εμφανιζει 10το στη σειρα.
Ειναι καποια ρυθμιση δηλαδη?

αλανι πιτα θα εισαι ακομα :lol: :lol:
απο τα νευρα δε βλεπεις το τοπικ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σχόλια & παραλειπόμενα αγώνων”