PARASANDALOS έγραψε:ο ιβιτς [...] ναι μεν εχει δικιο δεν ηταν 2 καρτα αλλα σαν εμπειρος που ειναι πλεον στα 34 του χρονια κ ξερει τι γινετε θα μπορουσε να την αποφυγει......
Αν όπως ακούγεται η δεύτερη κίτρινη ήταν για "θέατρο", πώς μπορούσε να την αποφύγει ο Ίβιτς;
α) Να πει στον διαιτητή "δεν είμαι καλός ηθοποιός", "τα oscar δόθηκαν και δεν είμαι στους νικητές", "την άλλη φορά θα βουτήξω όπως ο Σκόκο".
β) Να δεχτεί το χτύπημα (όχι της μοίρας, του Μάκου) όρθιος. Να μην πέσει κάτω. Έστω κι αν το ρητό του Πάμπλο λέει "Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς". Από όσο θυμάμαι ο Ίβιτς σηκώθηκε πάντως.
γ) Να μην έπαιζε χθες. Αφού έχει αποβληθεί και σε άλλα ντέρμπι, δεν έπρεπε να είναι υποψιασμένος; Είδατε εσείς τον Σορλέν να ξανααποβάλλεται; Ο Γάλλος πώς έμαθε δηλαδή ότι στα ελληνικά ήθη και έθιμα το χειροκρότημα είναι βρισιά;
δ) Να μην υπέγραφε συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Ορίστε μας! Έχει και την απαίτηση να παίρνει φάουλ, παίζοντας στον ΠΑΟΚ! Σε λάθος ομάδα ήρθες Βλάντο. Ρώτα και τον αδερφό σου.
Ένα σχόλιο για την τρικυμία Σιδηρόπουλου. Νομίζω ότι ο άνθρωπος έπαιξε φοβισμένα. Δεν ξέρω ποιόν και τί. Όλο το πρώτο ημίχρονο έδωσε τα σπόρια στους γηπεδούχους, σε φάουλ και σε κάρτες. Στο ξεκίνημα του δεύτερου το γύρισε σε 50-50. Μετά το 65' το πήγε 90-10. Και μετά την δεύτερη αποβολή το έκανε 20-80. Εντελώς αλλοπρόσαλλη διαιτησία. Από κοντά και οι πλαϊνοί. Είναι δυνατόν να μην είδε κανείς το επικίνδυνο σπρώξιμο του Σκόκο στον Κοντρέρας;
Σκόκο αγορίνα μου, σου εύχομαι ένα πράγμα: Να είσαι υγιής (και στα μυαλά σου, γιατί μάλλον χαζοφέρνεις), να κλείσεις την καριέρα σου σ' αυτήν την ομάδα που παίζεις τώρα και να μην πληρωθείς ΠΟΤΕ ρε @%^&@$. Εκτός κι αν βγεις και ζητήσεις δημόσια συγνώμη.
Κατά τα άλλα: Καλός ο Κρέσιτς, το κέντρο άμυνας, ο Τσουκαλάς, ο Μούσλι. Πολύ καλός σε άμυνα και επίθεση ο Σαλπιγγίδης, συγκινητικός ο κορυφαίος Σνάουτσνερ, σοβαρή εμφάνιση από τον Κούτσια. Γκαρσία και Ίβιτς στην μετριότητα, ένας από τους λόγους που χάσαμε το κέντρο στο πρώτο ημίχρονο. Τουλάχιστον θα ξεκουραστούν την Κυριακή.