Πανσερραϊκός - Π.Α.Ο.Κ.
ΚΥΡΙΟΙ ΗΡΘΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΦΥΓΑΤΕ
Επιτέλους ξαναείδα τον λαό του ΠΑΟΚ αρχηγό κ προστάτη του βορά, όπως ήταν και πολύ παλιά όταν ερχόταν Σέρρες πχ ΠΑΝΣ-ΟΛΥ επί Κοσκωτά.
Είχε μαυρίσει η ψυχή μας...
Όλοι εμείς οι Πανσερραικοί είμαστε με την Θεσσαλονίκη κ πρώτα με τον ΠΑΟΚ που είναι ο μεγάλος και το μόνο αντίπαλο δεος του ψευτοπρωταθλητη-ολυβιακου,(βλέπε πέναλντι με θράσο).
Όλοι οι ποδοσφαιριστές μας οι μικροί θέλουν να πάνε στον ΠΑΟΚ κ εμείς τους ενθαρύνουμε.
Δυνάτος Πανσερραικός σημαίνει Πανίσχυρος ΠΑΟΚ.
Γι'αυτό ποτέ ξανά εμείς εκεί εκεί στην Β΄Εθνική
ΤΟ χρέος μας στην έδρα μας θα το κάνουμε τώρα που θάρθουν οι <χάμου>
Είχε μαυρίσει η ψυχή μας...
Όλοι εμείς οι Πανσερραικοί είμαστε με την Θεσσαλονίκη κ πρώτα με τον ΠΑΟΚ που είναι ο μεγάλος και το μόνο αντίπαλο δεος του ψευτοπρωταθλητη-ολυβιακου,(βλέπε πέναλντι με θράσο).
Όλοι οι ποδοσφαιριστές μας οι μικροί θέλουν να πάνε στον ΠΑΟΚ κ εμείς τους ενθαρύνουμε.
Δυνάτος Πανσερραικός σημαίνει Πανίσχυρος ΠΑΟΚ.
Γι'αυτό ποτέ ξανά εμείς εκεί εκεί στην Β΄Εθνική
ΤΟ χρέος μας στην έδρα μας θα το κάνουμε τώρα που θάρθουν οι <χάμου>
- enaenaenamail.
Re: ΚΥΡΙΟΙ ΗΡΘΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΦΥΓΑΤΕ
ANUBIS έγραψε:ΤΟ χρέος μας στην έδρα μας θα το κάνουμε τώρα που θάρθουν οι <χάμου>
Πάμε στοιχημα πως απο τις Σερρες θα περάσουν αερας βαζελος και γαύρος?
Σα λυσασμένοι έκαναν οι παικτες των Σερρών.
Ότι στοίχημα θέλεις αν το χάσω πληρώνω επί 2.
Έπαιζαν σαν λυσσαζμένοι γιατί όλοι είναι για φεύγα και γιατί φυσίκα ο ΠΑΟΚ έπαιξε ίσα ίσα για να μην χάσει...είδες πως ανέβηκε μόλις ισοφαρίστηκε.
Πάνε εκείνες οι επόχες ελπίζω που πουλούσαν παίκτες χάμο.
Ελπίζω και οΠΑΟΚ τους παίκτες που παίρνει να τους κρατά για νά ρθει το πρωταθλημα στον Βόρα
Έπαιζαν σαν λυσσαζμένοι γιατί όλοι είναι για φεύγα και γιατί φυσίκα ο ΠΑΟΚ έπαιξε ίσα ίσα για να μην χάσει...είδες πως ανέβηκε μόλις ισοφαρίστηκε.
Πάνε εκείνες οι επόχες ελπίζω που πουλούσαν παίκτες χάμο.
Ελπίζω και οΠΑΟΚ τους παίκτες που παίρνει να τους κρατά για νά ρθει το πρωταθλημα στον Βόρα
bL4cK_religion έγραψε:Καθόμαστε και μιλάμε για τον αγώνα για το ότι παίξανε οι παίκτες σκατα και και και.....Εγώ ρωτάω το εξής....Που ήτανε ο κόσμος ρε παιδιά????
Μην μου πείτε ότι είμασταν 4000 και άλλες τέτοιες παπαριές.....
Προτιμώ 300 άτομα να ψωμολυσσάνε όλη την ώρα πάρα 4000 και στα τέλη του 1ου ημιχρόνου και σε όλο το 2ο ημίχρονο να κάθονται και να παίζουνε το πουλί τους....
Από αυτό το ματς το μόνο π μένει για μένα είναι η ΚΑΡΑ-ΞΕΝΕΡΩΤΗ ΜΑΣ ΚΕΡΚΙΔΑ.....
ΕΙΜΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΩ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΙ ΕΓΩ ΣΩΣΤΟΣ ΣΑΝ Π.Α.Ο.Κ. και μετά αν η ομάδα δεν παίξει καλά θα έχω το ηθικό δικαίωμα προς εμένα για να κράξω να σχολιάσω και τα πάντα....
Τέσπα ότι και να πω...Απλά είμασταν για τον ΠΕΟπουλο....
Πέρασε το μάτς και πάμε για άλλα....
ΥΓ: Ελπίζω να μην σας φαίνεται ειρωνικό το post μου...Αλλά σε κάθε αγώνα στην ΤΟΥΜΠΑ και σε όσα εκτός πάω δεν βλέπω συνολικά ούτε 10 λεπτά ματς...και όπου πάμε φωνάζουμε και προσπαθούμε να οργανώσουμε...ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ Ε Γ Ω....
Σωστός ο μπλάκ. Τα είπα κι εγώ πιο πάνω.
Ανούβη, τιμή σου που τα λές αυτά, αλλά μη βάζεις και στοίχημα. Όλοι ξέρουμε οτι και να μην παίξει καλά ο gay και ο βαζελουά, θα το πάρουν το ματσάκι με το έτσι θέλω.
έναέναέναμέιλ αδερφέ, καλά κάναν και σκυλιάσαν οι Σερραίοι. Αν σκυλιάζαμε κι εμείς δεν είχαμε να φοβηθούμε τίποτα. Πιο δυνατά σαγόνια έχουμε. Μη ψάχνουμε δικαιολογίες. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και τέλος.
-
ErrOr έγραψε:Αν είναι να παίρνει ο ΠΑΟΚ με σφαγές τα ματς όπως οι γαυροβάζελοι,χίλιες φορές να μην τα πάρει!
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!
ΠΑΟΚ σημαίνει περηφάνια!
Δεν μας έφταιξε η διαιτησία στο εν λόγω ματς,μην τρελαθούμε κιόλας!
Ήταν μία κακή παρένθεση και ευτυχώς που ήταν στο τέλος του 1ο γύρου και θέλω να ελπίζω ότι ελέω διακοπών και μεταγραφών δεν θα μας στοιχίσει στην συνέχεια.
Όσο για τα υπόλοιπα περί δικαστών,ειδικού βάρους κτλ....
Ο Παντελάκης και ο Γούμενος να ήταν τώρα,τα ίδια θα γίνονταν με τους αθλητικούς δικαστές και την διαιτησία.
Μην συγκρίνετε ανόμοιες καταστάσεις.(είναι μεγάλη κουβέντα...)
Υγ: Επί Παντελάκη δηλαδή δεν μας έσφαζαν
Δεν χάσαμε τίτλους(ΤΙΤΛΟΥΣ!Οχι τίτλο!) από διαιτησία?
Διάβασε τι γράφω. Δεν είπα ότι μας έφταιξε η διασιτησία
Είπα ότι οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά.
Και με τον Παντελάκη χάθηκαν βαθμοί, αλλα η ψυχολογία τησ ομάδας ήταν διαφορετική. Ήξερε να χτυπάει το χέρι στο τραπέζι.
Ο Παντελάκης ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ δεν "ΕΠΑΙΤΟΥΣΕ" Οπως και ο Βουλινός. Γι αυτό η ομάδα είχε επιτυχίες και την σέβονταν οι διαιτητές. Κι αν γινόταν μια στραβή την μια αγωνιστική την επόμενη ο διαιτητής πήγαινε σπίτι του.
Τώρα ο Ζαγοράκης επαιτεί. Γιατι είναι αναγκασμένοσςνα το κάνει λογω της κατάστασης που βρέθηκε η ομάδα απο τισ προηγούμενες διοικήσεις.
Και ξέρω ότι το αίμα του βράζει, άλλα πρώτα προέχει ο διακανονισμός των χρεών και η ηρεμία της ομάδας. Χρέη που οι προηγούμενες διοικήσεις φόρτωσαν στον ΠΑΟΚ. ΤΑ ΧΈΡΙΑ ΤΟΥ ΕΊΝΑΙ ΔΕΜΈΝΑ.
Αν δεν υπήρχαν αυτά και χτυπούσε ο Ζαγοράκης το χέρι στο τραπέζι, ο Γκαρσία δεν θα τιμωρουνταν απο την πειθαρχική, κι αν τιμωρουνταν θα το ακολουθούσε κι ο Ντιόγκο. Και μια τέτοια ΄"νικη" σε διοικητικό επίπεδο ανεβάζει όλη την ψυχολογία της ομάδας.
Γι αυτό λεω ότι ο ΠΑΟΚ έπαιξε όσο τον αφησαν να παίξει, και μην κατηγορούμε στην παραμικρή πτώση της ομάδας παίκτες και προπονητή.
Ούτε ο Ζαγοράκης φταίει. Φταίνε τα λάθη και τα χρέη των προηγούμενων διοικήσεων. Αν αυτά ρυθμισθούν΄φέτος, κι η ομάδα ΑΠΟΚΤΉΣΕΙ ΗΡΕΜΊΑ, τότε στην νέα σεζόν που θα μπορεί κι ο Ζαγοράκης να απαιτει κι έχοντασ πίσω του τον λαό του ΠΑΟΚ, τότε θα μας σέβονται και οι διαιτητές και οι αντίπαλοι, τουλάχιστον στηξν Τούμπα.
Καλέ γιορτές σ'ολους, Ευτυχισμένο το 2009, με μεγαλύτερες επιτυχίες για την ομάδα μας.
Ουτε ο Παντελακης απιτουσε τοτε, ουτε κανενας προεδρος του ΠΑΟΚ απαιτησε ποτέ του κατι απο οποιονδηποτε!!!
Η ομαδα απαιτουσε και το εδειχνε καθε αγωνιστικη στο γηπεδο!!! Τοτε ομως ειχαμε και προσωπικοτητες σαν παικτες, με ψυχολογια νικητη και τσαμπουκα (με την καλη εννοια) !!!
Αυτοι ως γνωστον, λειπανε τα τελευταια χρονια απο την ομαδα... Τωρα, σιγα σιγα αρχισαν να μαζευονται παλι στο γηπεδο της Τουμπας...Παμπλο Γκαρσια, Σερτζιο Κονσεϊσαο, Παμπλο Κοντρερας...ολοι οι αλλοι ειναι ακομη στο ψαξιμο, χωρις να υποτιμησω την αγωνιστικη τους αξια (Βερον, Μουσλι, Βιερινια)... Δυστυχως μας λειπουν οι αναλογοι Ελληνες ποδοσφαιριστες (τοτε ηταν οι εννια στους εντεκα Ελληνες) με τα αναλογα χαρακτηριστικα...
Ποιος θα ξεχασει την ψυχη του Αρισταρχου Φουντουκιδη, τον Αχιλλεα Ασλανιδη, το παθος του Βασιλη Γεωργοπουλου, το γιγαντα Χαρη Μπανιωτη, το τεραστιο Γιωργο Κωστικο, το φονια Χρηστο Δημοπουλο, την απολυτη Μορφη το Γιωργο Σκαρταδο, το τσαμπουκα Μιχαλη Λεοντιαδη και τους αλλους???? Με μια τετοια ομαδα, σημερα θα ειχαμε ανετα το απολυτο των 45 βαθμων...αντε 5 βαθμους λιγοτερους...
Τα παιχνιδια κερδιζοντε στο γηπεδο και τα κερδιζει η ομαδα, ο ΠΑΟΚ μπορει να νικησει στο γηπεδο και διαιτησιες και αντιπαλους, αρκει να εχει παικτες σαν τους προαναφερθεντες στη συνθεση του με την αναλογη ψυχολογια και αυτοπεποιθεση !!!!
Καθε ομαδα με αυτο το ΛΑΟ, οπως ο ΠΑΟΚ, στην πλατη του, εχει τεραστια δυναμικη κι αν ο καθε προεδρος καταφερει να τον εχει με το μερος του (οπως ο Ζαγορακης, ο μοναδικος που το εχει καταφερει ως τωρα) και το εκμεταλλευτει οπως πρεπει, καθε τετοια ομαδα δεν εχει πλεον αντιπαλο πουθενα και κανενα ταβανι δεν τη σταματα.
Αυτη ειναι η δικη μου γνωμη !!!
Καλημερα σε ολα τα αδερφια !!!!
Η ομαδα απαιτουσε και το εδειχνε καθε αγωνιστικη στο γηπεδο!!! Τοτε ομως ειχαμε και προσωπικοτητες σαν παικτες, με ψυχολογια νικητη και τσαμπουκα (με την καλη εννοια) !!!
Αυτοι ως γνωστον, λειπανε τα τελευταια χρονια απο την ομαδα... Τωρα, σιγα σιγα αρχισαν να μαζευονται παλι στο γηπεδο της Τουμπας...Παμπλο Γκαρσια, Σερτζιο Κονσεϊσαο, Παμπλο Κοντρερας...ολοι οι αλλοι ειναι ακομη στο ψαξιμο, χωρις να υποτιμησω την αγωνιστικη τους αξια (Βερον, Μουσλι, Βιερινια)... Δυστυχως μας λειπουν οι αναλογοι Ελληνες ποδοσφαιριστες (τοτε ηταν οι εννια στους εντεκα Ελληνες) με τα αναλογα χαρακτηριστικα...
Ποιος θα ξεχασει την ψυχη του Αρισταρχου Φουντουκιδη, τον Αχιλλεα Ασλανιδη, το παθος του Βασιλη Γεωργοπουλου, το γιγαντα Χαρη Μπανιωτη, το τεραστιο Γιωργο Κωστικο, το φονια Χρηστο Δημοπουλο, την απολυτη Μορφη το Γιωργο Σκαρταδο, το τσαμπουκα Μιχαλη Λεοντιαδη και τους αλλους???? Με μια τετοια ομαδα, σημερα θα ειχαμε ανετα το απολυτο των 45 βαθμων...αντε 5 βαθμους λιγοτερους...
Τα παιχνιδια κερδιζοντε στο γηπεδο και τα κερδιζει η ομαδα, ο ΠΑΟΚ μπορει να νικησει στο γηπεδο και διαιτησιες και αντιπαλους, αρκει να εχει παικτες σαν τους προαναφερθεντες στη συνθεση του με την αναλογη ψυχολογια και αυτοπεποιθεση !!!!
Καθε ομαδα με αυτο το ΛΑΟ, οπως ο ΠΑΟΚ, στην πλατη του, εχει τεραστια δυναμικη κι αν ο καθε προεδρος καταφερει να τον εχει με το μερος του (οπως ο Ζαγορακης, ο μοναδικος που το εχει καταφερει ως τωρα) και το εκμεταλλευτει οπως πρεπει, καθε τετοια ομαδα δεν εχει πλεον αντιπαλο πουθενα και κανενα ταβανι δεν τη σταματα.
Αυτη ειναι η δικη μου γνωμη !!!
Καλημερα σε ολα τα αδερφια !!!!