Μακεδονικός - Π.Α.Ο.Κ. 28/10 17:45 MVP Σχόλια & Παραλειπόμεν
- 11121969solitario
O Santos Επραξε πολυ καλα που εβαλε ολα τα πουλεν γιατι θα σταματησει το κραξιμο...
Κουραστικος ο Μπαλαφας που εκανε πιο πολλα σουτ σε αυτο το ματς απο οτι ο Μουλιμοβιτς στο πρωταθλημα...ΠΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ Χ ρε παιδι μου , ακου λιγο τον Φαλεγκο...
Μεγαλο προβλημα αν δεν παιξει με Ηρακλη ο Χαλκιας γιατι ξερουμε οτι ειναι χωμα ο Γλυκος και δεν δοκιμαστηκε ο Ριζος...
Οποτε παιδια παμε για το τριτο ή και τεταρτο κατα μας γκολ στο πρωταθλημα...
Μονο Ο μπακαγιοκο με αρεσε γιατι δειχνει Στον Σαντος το Συστημα 4-4-2 με την αποδοση του...
Ο Μπαλαφας παιδια θα μεινει για 3,5 χρονια ακομα...ε ενταξει απο αυτο το ματς δεν μπορει να κριθει...αλλα πολυ κουραστικος...
Κουραστικος ο Μπαλαφας που εκανε πιο πολλα σουτ σε αυτο το ματς απο οτι ο Μουλιμοβιτς στο πρωταθλημα...ΠΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ Χ ρε παιδι μου , ακου λιγο τον Φαλεγκο...
Μεγαλο προβλημα αν δεν παιξει με Ηρακλη ο Χαλκιας γιατι ξερουμε οτι ειναι χωμα ο Γλυκος και δεν δοκιμαστηκε ο Ριζος...
Οποτε παιδια παμε για το τριτο ή και τεταρτο κατα μας γκολ στο πρωταθλημα...
Μονο Ο μπακαγιοκο με αρεσε γιατι δειχνει Στον Σαντος το Συστημα 4-4-2 με την αποδοση του...
Ο Μπαλαφας παιδια θα μεινει για 3,5 χρονια ακομα...ε ενταξει απο αυτο το ματς δεν μπορει να κριθει...αλλα πολυ κουραστικος...
- 11121969solitario
- 11121969solitario
Γλύκος: Τρέμω μόνο με την σκέψη οτί υπάρχει περίπτωση να παίξει βασικός με την γριά. Η εμφανισή του ήταν ερασιτεχνική και σε καμία περίπτωση δεύτερου τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ. Πρέπει πάση θυσία τον Ιανουάριο να πάρουμε τερματοφύλακα εγνωσμένης αξίας.
Αραμπατζής: Προσπαθεί να βρει τα πατήματα του μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του. Δεν είναι ακόμη έτοιμος και θέλει πολύ δουλειά για να επανακάμψει.
Μπιζέρα: Μέτριος και σε μερικές περιπτώσεις καθόλου αξιόπιστος. Προσωπικά δεν μου είχε δείξει τέτοια σημάδια στα προηγούμενα παιχνίδια.
Με τέτοιες εμφανίσεις ούτε για Β εθνική δεν κάνει.
Μάρκος Αντόνιο: Μέτριος και αυτός. Ουτε για πλάκα ανανέωση του συμβολαίου.
Σνάουτσνερ: Καλός και δίκαια είναι βασικός.
Ηλιάδης: Ανύπαρκτος και ώρες ώρες ξεχνούσα οτί έπαιζε. Δεν φάνηκε σε κανένα σημείο του αγώνα και φυσικά δικαίωσε τον Σαντος που πολλές φορές δεν τον βάζει στην 18αδα. Ούτε αυτός δεν είναι ικανός να φοράει την φανέλα του ΠΑΟΚ.
Μπαλάφας: Μετριότατος και αυτός δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ μας.
Γεωργίου: Αρκετά καλή εμφάνιση. Σε μερικά σημεία του αγώνα έδειξε οτί έχει ταλέντο και με ακόμη πιο σκληρή δουλειά μπορεί να διεκδικησεί και θέση βασικού.
Λάκης: Ο γνωστός Λάκης. Όχι κακός αλλά με τα άλλα τα παρτάλια που έμπλεξε δεν μπορούσε να κάνει το παραμικρό.
Μπακαγιόκο: Παθιασμένος από την αρχή μέχρι το τέλος. Πιστεύω οτί δεν έχει την υπομονή στα ντέρμπυ λόγω άγχους αλλά στα υπόλοιπα παιχνίδια κάνει την δουλειά του και με το παραπάνω. Έχει βρει την αυτοπεποίθησή του και νομίζω οτί θα βοηθήσει στην συνέχεια.
Αθανασιάδης: Θέλει πολύ δουλειά ακόμα. Από 'τι βλέπω δεν είναι έτοιμος ούτε καν για εναλλακτική λύση.
Η σημερινή εμφάνιση, μου θύμισε το περσινό έκτρωμα του ΠΑΟΚ και πραγματικά πονέσαν τα μάτια μου. Από 'τι φαίνεται ο ιός της σαρδέλας δεν φεύγει απο μερικούς παίχτες οπότε σιγά σιγά να τους στέλνουμε γιατί ζουν εις βάρος της ομάδας. Έχω εμπιστοσύνη στην διοίκηση και είμαι σίγουρος οτί θα κάνουν το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ μας.

Αραμπατζής: Προσπαθεί να βρει τα πατήματα του μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του. Δεν είναι ακόμη έτοιμος και θέλει πολύ δουλειά για να επανακάμψει.
Μπιζέρα: Μέτριος και σε μερικές περιπτώσεις καθόλου αξιόπιστος. Προσωπικά δεν μου είχε δείξει τέτοια σημάδια στα προηγούμενα παιχνίδια.
Με τέτοιες εμφανίσεις ούτε για Β εθνική δεν κάνει.
Μάρκος Αντόνιο: Μέτριος και αυτός. Ουτε για πλάκα ανανέωση του συμβολαίου.
Σνάουτσνερ: Καλός και δίκαια είναι βασικός.
Ηλιάδης: Ανύπαρκτος και ώρες ώρες ξεχνούσα οτί έπαιζε. Δεν φάνηκε σε κανένα σημείο του αγώνα και φυσικά δικαίωσε τον Σαντος που πολλές φορές δεν τον βάζει στην 18αδα. Ούτε αυτός δεν είναι ικανός να φοράει την φανέλα του ΠΑΟΚ.
Μπαλάφας: Μετριότατος και αυτός δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ μας.
Γεωργίου: Αρκετά καλή εμφάνιση. Σε μερικά σημεία του αγώνα έδειξε οτί έχει ταλέντο και με ακόμη πιο σκληρή δουλειά μπορεί να διεκδικησεί και θέση βασικού.
Λάκης: Ο γνωστός Λάκης. Όχι κακός αλλά με τα άλλα τα παρτάλια που έμπλεξε δεν μπορούσε να κάνει το παραμικρό.
Μπακαγιόκο: Παθιασμένος από την αρχή μέχρι το τέλος. Πιστεύω οτί δεν έχει την υπομονή στα ντέρμπυ λόγω άγχους αλλά στα υπόλοιπα παιχνίδια κάνει την δουλειά του και με το παραπάνω. Έχει βρει την αυτοπεποίθησή του και νομίζω οτί θα βοηθήσει στην συνέχεια.
Αθανασιάδης: Θέλει πολύ δουλειά ακόμα. Από 'τι βλέπω δεν είναι έτοιμος ούτε καν για εναλλακτική λύση.
Η σημερινή εμφάνιση, μου θύμισε το περσινό έκτρωμα του ΠΑΟΚ και πραγματικά πονέσαν τα μάτια μου. Από 'τι φαίνεται ο ιός της σαρδέλας δεν φεύγει απο μερικούς παίχτες οπότε σιγά σιγά να τους στέλνουμε γιατί ζουν εις βάρος της ομάδας. Έχω εμπιστοσύνη στην διοίκηση και είμαι σίγουρος οτί θα κάνουν το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ μας.

- 11121969solitario
- 11121969solitario
- 11121969solitario
- 11121969solitario
- 11121969solitario
diniko80 έγραψε:σολιταριο μαλλον εχεις κεφια σημερα...τελος πατνω εγω πιστευω οτι ο ΠΑΟΚ πρεπει να πολυησει μουσλιμοβιτς, κοντρερας βερον και γκαρσια και να παρει κριστιανο ροναλντο, ροναλτο, ιμπραιμοβιτς μελαναργιτη και τριποτσερη....οχι λοιπον ο κορμος δε μαρεσει προτιμω λογω εγκυτητας το τριγωνο πανοραματος
Πρέπει να προλαβαίνουμε αυτά που δεν θέλουμε να συμβούν
Και δε βλέπω σοβαρές τοποθετήσεις
Πλάτωνα το θέμα είναι πολύ σοβαρό συμφωνείς πιστεύω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 11121969solitario την Τρί 28 Οκτ 2008, 22:33, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- 11121969solitario
- 11121969solitario
11121969solitario έγραψε:
Πλάτωνα το θέμα είναι πολύ σοβαρό συμφωνείς πιστεύω
Σιγουρα ειναι σοβαρο το θεμα...αλλα μαλλον λαθος τοπικ αδερφε μου... Βεβαιως και θελω να μεινουν οι βασικοι παικτες οσο το δυνατον περισσοτερο στην ομαδα, υπαρχουν ομως προτερα αλλα, πιο σημαντικα θεματα που απαιτουν λυση και που επηρεαζουν κατα μεγαλο βαθμο και τη συγκεκριμενη μου επιθυμια...
- 11121969solitario