Ποιά ομάδα μισώ;

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Απάντηση

ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΙΣΩ ΘΑΝΑΣΙΜΑ

Μπορείτε να επιλέξετε 1 επιλογή

Προβολή αποτελεσμάτων

Guest

Δημοσίευση από Guest »

ΚΡΙΜΑ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ..

ΜΟΝΟ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ..

ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ Κ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΓΕΛΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ..

ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΙΣΟΥΜΕ ΘΑΝΑΣΙΜΑ Κ ΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΕΔΩ http://www.polldaddy.com/poll.aspx?p=231700 ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΓΚΑΛΟΠ ΑΔΕΡΦΙΑ ..! :? :? :? :?

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
k_karamichalis

Δημοσίευση από k_karamichalis »

Ο Βάζελος αντιπροσωπέυει το κεφάλαιο, τον πλούσιο, τον πιτσιρικά που μέχρι να τελειώσει το πανεπιστήμιο στο εξωτερικό ή το ιδιωτικό κολλέγιο στα Βόρεια Προάστεια ζεί με τα λεφτά του μπαμπά και πουλάει μούρη, και όταν τελειώσει τη "δύσκολη σχολή" και "φτύσει αίμα", τότε παίρνει τη δουλειά του μπαμπά και γίνεται πατέρας στη θέση του πατέρα. Δεν τον νοιάζει και πάρα πολύ η ομάδα και το παρασκήνιο. Έτσι κι αλλιώς έτσι έχει μάθει να ζεί...

Ο Αεκτσής, είναι λαικό παιδί κατά βάση, βλέπει το άδικο, ζει σε φτωχογειτονιές, έχει κοινή καταγωγή με εμάς (αν και πρόσφυγας με πρόσφυγα διαφέρει). Έζησε όμως την εποχή του Ντούσαν όπου δυστυχώς για όλους μας η αεκ έπαιξε την καλύτερη μπάλα των τελευταίων 20 χρόνων και έχουν πάρει τα μυαλά του αέρα. Φωνάζει γιατί η ομάδα του έχει να πάρει τίτλο 14 χρόνια...Ο κοντός χώρισε τον κόσμο στη μέση πουλώντας ψευτογκλαμουριά, νεοπολουτισμό, θέλωντας να φτιάξει μια νέα βερσιον βάζελου και δεν ήταν λίγοι αυτοί που τσίμπησαν...Ο αεκτσής βρίσκεται πλέον σε πλήρη σύγχυση....

Ο γαύρος...Η χειρότερη μορφή ζωής σε αυτή τη χώρα. Ο γαύρος είναι ο λόγος που η χώρα μας δεν προχωράει σε επίπεδο πολιτισμού εδώ και πολλά χρόνια. Είναι αυτός που μονίμως παραπονιέται για όλα στη ζωή του αλλά όταν έρθει η ώρα και λάβει το ξεροκομματό του αυτομάτως γίνεται ευτυχισμένος και δεν βλέπει πέρα απο τη μύτη του. Βλέπε αποκλεισμό απο την Ανόρθωση. Του πετάνε στη μούρη ένα τυχαίο παικτακι τύπου Ντιόγκο, του λένε οτι ενδιαφέρεται γι' αυτόν η Τσέλσι, η Ρεάλ, η Ιντερ και η εθνική Αργεντινής και ο γαύρος δίνει το συγχωροχάρτι του στον μεγάλο πρόεδρο που τα τελευταία 10 χρόνια τον έκανε να μπορεί να πάει Δευτέρα πρωί στη δουλειά χώρις να σκέφτεται. Αυτόν το γαύρο μισώ. Αυτόν που ένα βράδυ Κυριακής με έκανε να προσπαθώ να εξηγήσω στον εαυτό μου το ανεξήγητο. Πως γίνεται η ομάδα μου να έχει πετύχει 3 γκολ, ο αντίπαλος κανένα και τελικά να χάσω με 1-2. Ακόμα ηχεί στα αυτιά μου η φωνή του πατερα του κολλητού μου μετά το ματς να λέει "τους πού!@#$δες, μια ζωή τα ίδια". Για μένα εκείνο το βράδυ άλλαξε η ζωή μου. 17 χρονών ήμουνα όταν είδα με τα μάτια μου την αδικία. Γι' αυτό ακόμα πανηγυρίζω το γκόλ της Γαλατά το βράδυ της Πέμπτης. Γι' αυτό ένα απο τα ωραιότερα ποδοσφαιρικά βράδια της ζωής μου ήταν η εφτάρα απο τη Γιούβε. Γι' αυτό όλη μου τη ζώη θα φωνάζω: "ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΜΙΚΡΟ, ΣΤ' ΑΡ@ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΓΡΆΦΩ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ"
Μουσλι

Δημοσίευση από Μουσλι »

γιατι ειναι η ομαδα που κινει τα νηματα εδω και χρονια της διαιτησιας στο ελληνικο πρωταθλημα και πηρε καλπικα πρωταθληματα..φυσικα τις σφαγες στην τουμπα απο κασναφερη,τσαγκαρακη,μπριακο και πολλους αλλους...εξηγηστε μου το γεγονος 21 χρονια τους γ@@@@σαμε και ξαφνικα με τον αλητη κοκκαλη περνανε απο τουμπα..μολις περναγανε τα τεμπη χαιζοντουσαν...αυτη η ομαδα με αυτον τον προεδρο εχει κανει το μεγαλυτερο κακο στο ελλ.πρωταθλημα..αμπαλοι γαυροι..και φυσικα τους μισω θανασιμα οταν μια χρονια στην τουμπα,γκρεμισανε την προτομη του ΚΟΥΔΑ..απο τοτε μισος αβυσσαλεο για αυτο το σωματειο και φυσικα στην ευρωπη εκανα σαν τρελλος για την τριαρα απο την ανορθωση...ΠΑΟΚ εναντιον ολων λεμε ρε..μια ζωη μονοι μας δεν ειμαστε..μονοι και τωρα...

:?:
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

DimisK έγραψε:Το ξέρω αδελφέ μου. Μόνο που ώρες ώρες με αυτά που συμβαίνουν και βλέπω γύρω μου δεν μπορώ να κοντρολάρω τα νεύρα μου. Μια ομάδα, του δημοσίου, με πρόεδρο μυστικό πράκτορα και εγκλήματα εις βάρος της ΧΩΡΑΣ του, μια ομάδα μπλεγμένη σε διαιτητικά και άλλα κυκλώματα, που μόλις βγαίνει εκτός συνόρων ξεβρακώνεται, που ζει με χρήματα δικά μου και δικά σου, αντί να έχει υποβιβαστεί στην Δ Εθνική, να της επιβληθούν εξοντωτικά πρόστιμα, να της αφαιρεθούν πρωταθλήματα., ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ! ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ...ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ!
Και να την προσκυνάνε κάτι φουκαράδες όπως ο Ποντίκης παλαιότερα. Ο οποίος..τώρα τα θυμήθηκε όλα!
Δεν αντέχεται αδελφέ...Δεν αντέχεται....

Aδερφέ dimik, σε καταλαβαινω απόλυτα...έχουμε την ατυχία εμείς εδώ κάτω να τους ζούμε τους εκφραστές αυτής της νοοτροπίας σε καθημερινή βάση....

αλλά να σου πω κάτι, δεν φοβάμαι ούτε τσατίζομαι τόσο με αυτούς,. διότι ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟΙ ΚΑΙ ΣΤΑΝΤΑΡ λαμογια και ΚΛΕΦΤΕΣ....

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ........

:? [/b]
sorvag

Δημοσίευση από sorvag »

Ποιους εννοείς?
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

DimisK έγραψε:
kastoria_1970 έγραψε:Προσωπικά θεωρώ ότι ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ, αυτός που τον κοντράρει σε πλασαρίσματα, εξόδους στην Ευρώπη, μέσω UEFA κλπ, είναι η ΑΕΚ.
Μια βρώμικη ομάδα, το παίζει φίλη όποτε μπορεί για να'χει καλύτερη αντιμετώπιση στην Τούμπα (αδελφό σωματείο σου λέει), αλλά μας δαγκώνει όσες φορές μπορεί και ποτέ δεν μας έχει υποστηρίξει ειδικά σε αντιπαραθέσεις με έτερα μέλη του ΠΟΚ.
Από την άλλη δεν μπορείς να παραβλέψεις ότι η ομάδα του λιμανιού, σου 'χει στερήσει ανοιχτά και άδικα τη δεκαετία του 70 τίτλους, και παρασκηνιακά
κινείται εναντίον του ΠΑΟΚ και της Θεσσαλονίκης από καταβολής επαγγελαμτικού ποδοσφαίρου.

Aδελφέ ξέχασες να πεις ότι η ΑΕΚ μας κράτησε πέρσι στην Α1! Για να τα λέμε όλα!!!

Διαφωνώ εδώ αδερφέ μου, οι δικοί μας όταν άκουσαν οτι κέρδισε η αεκ, ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟ σκουληκι.......ΠΟΤΕ Η αεκ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΒΑΤΖΩΣΕ ΠΟΥΘΕΝΑ
Άβαταρ μέλους
11121969solitario

Δημοσίευση από 11121969solitario »

Ο Ολυμπιακός δεν διαφέρει σε τίποτα από τον Ιζνογκουντ τον ΠΑΟ που ήταν και τώρα θέλει να ξαναγίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη.Δεν υπάρχει διαφορά παρά μόνο στα χρώματα.Από κοντά και η Αεκ ως νέα αδικημένη Σταχτοπούτα.Απορώ γιατί ασχολείστε.Μικραίνουμε την ομάδα έτσι.Και μη λέτε μεγάλα λόγια γιατί στη θέση τους δε βρεθήκαμε ποτέ για να ξέρουμε πόσο "δίκαιοι" θα είμασταν εμείς αν είχαμε τα "κουμάντα".Ούτε μίσος ούτε μοιρολατρία απέναντί τους.Πάλη να αλλάξουμε τα πράγματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 11121969solitario την Τετ 05 Νοέμ 2008, 14:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

sorvag έγραψε:Ποιους εννοείς?

Τόσα και τόσα χρόνια τα τσιράκια του γαύρου λύνουν και δένουν.....να πω ομάδες που εχουν αμεση και εμμεση σχεση με δαυτους???νομιζω λιγο πολυ ολοι τις ξερουν......ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕΡΙΑ θα βρεις τους 2 συμπολιτες μας με "ανοιχτο" λογαριασμο....και να ηταν μονο αυτοι....
sorvag

Δημοσίευση από sorvag »

mi8rio έγραψε:
DimisK έγραψε:Το ξέρω αδελφέ μου. Μόνο που ώρες ώρες με αυτά που συμβαίνουν και βλέπω γύρω μου δεν μπορώ να κοντρολάρω τα νεύρα μου. Μια ομάδα, του δημοσίου, με πρόεδρο μυστικό πράκτορα και εγκλήματα εις βάρος της ΧΩΡΑΣ του, μια ομάδα μπλεγμένη σε διαιτητικά και άλλα κυκλώματα, που μόλις βγαίνει εκτός συνόρων ξεβρακώνεται, που ζει με χρήματα δικά μου και δικά σου, αντί να έχει υποβιβαστεί στην Δ Εθνική, να της επιβληθούν εξοντωτικά πρόστιμα, να της αφαιρεθούν πρωταθλήματα., ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ! ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ...ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ!
Και να την προσκυνάνε κάτι φουκαράδες όπως ο Ποντίκης παλαιότερα. Ο οποίος..τώρα τα θυμήθηκε όλα!
Δεν αντέχεται αδελφέ...Δεν αντέχεται....

Aδερφέ dimik, σε καταλαβαινω απόλυτα...έχουμε την ατυχία εμείς εδώ κάτω να τους ζούμε τους εκφραστές αυτής της νοοτροπίας σε καθημερινή βάση....

αλλά να σου πω κάτι, δεν φοβάμαι ούτε τσατίζομαι τόσο με αυτούς,. διότι ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟΙ ΚΑΙ ΣΤΑΝΤΑΡ λαμογια και ΚΛΕΦΤΕΣ....

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ........

:? [/b]

Μάγκες και εγώ Αθήνα μένω 30 χρόνια τώρα, αυτο που θέλω να πω είναι ότι σαν ομάδα είναι όλα αυτα που είναι ο γάυρος αλλα σαν άτομα, είναι οι πιο ξήγημένοι απο όλους, βαζελοχανουμια κτλ.Και όχι μονο σε πρωσοποικο επίπεδο αλλα και σαν οπαδοι.Οι άλλοι δεν έχουν τόσο "βρώμικες" ομαδες αλλα είναι "βρώμικοι" οι ίδιοι Τέσπα, ξέρω ότι θα με βρίσουν πολλοι εδώ μέσα αλλα για μένα έτσι είναι τουλάχιστον!
sorvag

Δημοσίευση από sorvag »

mi8rio έγραψε:
sorvag έγραψε:Ποιους εννοείς?

Τόσα και τόσα χρόνια τα τσιράκια του γαύρου λύνουν και δένουν.....να πω ομάδες που εχουν αμεση και εμμεση σχεση με δαυτους???νομιζω λιγο πολυ ολοι τις ξερουν......ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕΡΙΑ θα βρεις τους 2 συμπολιτες μας με "ανοιχτο" λογαριασμο....και να ηταν μονο αυτοι....

Για τον Ηρακλή ναι αλλα ο Αρης δεν νομίζω!Καλά η Ξάνθη ντάξει είναι κόκκινη!!Χρόνια τώρα!Πάντως στην Αθήνα μην νομίζεις λένε για μας ότι πρασινίσαμε!Οπότε καταλαβαίνεις ότι ο καθένας λέει ότι θελει...
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

sorvag έγραψε:
Μάγκες και εγώ Αθήνα μένω 30 χρόνια τώρα, αυτο που θέλω να πω είναι ότι σαν ομάδα είναι όλα αυτα που είναι ο γάυρος αλλα σαν άτομα, είναι οι πιο ξήγημένοι απο όλους, βαζελοχανουμια κτλ.Και όχι μονο σε πρωσοποικο επίπεδο αλλα και σαν οπαδοι.Οι άλλοι δεν έχουν τόσο "βρώμικες" ομαδες αλλα είναι "βρώμικοι" οι ίδιοι Τέσπα, ξέρω ότι θα με βρίσουν πολλοι εδώ μέσα αλλα για μένα έτσι είναι τουλάχιστον!

να λες την αποψη σου ελευθερα

ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ

σε καταννοω τι λες, και εγω αθηνα ειμαι τοσα χρονια ξερω τι συμβαινει και να σου πω την αληθεια, οι gay ηταν παντα πιο ξηγημενοι απεναντι μου παρα οι λαγοι, ή χανουμια...
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

sorvag έγραψε:

Για τον Ηρακλή ναι αλλα ο Αρης δεν νομίζω!Καλά η Ξάνθη ντάξει είναι κόκκινη!!Χρόνια τώρα!Πάντως στην Αθήνα μην νομίζεις λένε για μας ότι πρασινίσαμε!Οπότε καταλαβαίνεις ότι ο καθένας λέει ότι θελει...

λειαν συντομως θα σου στηλω αρθρο που ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΦΙΛΙΑ ΤΩΝ gay και των σκουληκιων....κυκλοφορεί και στο Internet εξαλλου...
elenaki

Δημοσίευση από elenaki »

Γεια σε όλους! Μόλις τώρα έγινα μέλος! Επιτέλους! Παιδιά έλεοοοοοοοος με τους γαύρους.... Δυστυχώς ζω και εγώ στην μπασταρδούπολη αυτή! :P
elenaki

Δημοσίευση από elenaki »

Ένα μόνο θα σας πω... ανέβηκα χθες στη 1 το μεσημέρι και στις 2 έφυγα Τούμπα...! :)
elenaki

Δημοσίευση από elenaki »

μμμ...δεν έχεις άδικο, αλλά εγώ προσωπικά δεν τους πάω επειδή είναι πολύ ψωνάρες, νομίζουν ότι είναι αυτοί και κανένας άλλος και είναι εκεί που είναι λόγω χρημάτων και όχι λόγω ικανοτήτων! Αθήνα γ.... ο ΠΑΟΚ πάνω απ'όλα! :?
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”