6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"
Re: 6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"
Συγκινητικός. Ό,τι και να πούμε είναι λίγο. Τέτοιους παίχτες θέλουμε στην ΠΑΟΚΑΡΑ!
Βιτόλο: "Περήφανος για τον ΠΑΟΚ"
Ευτυχισμένος και περήφανος που βρίσκεται στον ΠΑΟΚ δήλωσε πως είναι ο Βίκτορ Βιτόλο μετά το τέλος του αγώνα με την Ντιναμό
«Χαίρομαι που ανήκω στον ΠΑΟΚ, αξίζει πολλά αυτή η ομάδα», ήταν τα πρώτα λόγια του Βίκτορ Βιτόλο μετά την μεγάλη νίκη του Δικέφαλου μέσα στο Ζάγκρεμπ (1-0) όπου του έδωσε το εισιτήριο για τους «32» του Europa League.
«Είναι αλήθεια πως ο γιατρός μου είπε πως δεν έπρεπε να παίξω, από την άλλη όμως εγώ αισθανόμουν καλά και δεν ήθελα να χάσω αυτό το παιχνίδι. Συμφωνήσαμε πως θα παίξω σε αυτό το παιχνίδι και αμέσως μετά θα κάνω την εγχείρηση», είπε ο Ισπανός μέσος, αναφερόμενος στην επικράτηση επί της Ντιναμό του Ζάγκρεμπ και συνέχισε:
«Είμαι υπερήφανος για την ομάδα μας και ό,τι έχει πετύχει. Χαίρομαι που ανήκω στον ΠΑΟΚ αξίζει πολλά αυτή η ομάδα», ανέφερε, ενώ σχετικά με την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε πούλμαν που μετέφερε οπαδούς του ΠΑΟΚ, εξήγησε το πώς λειτούργησε γι' αυτούς το συγκεκριμένο περιστατικό στο χθεσινό παιχνίδι: «Το σωστό στο ποδόσφαιρο είναι να μιλάς στο γήπεδο. Αυτό το συμβάν ήταν ένα επιπλέον κίνητρο για εμάς, θέλαμε να παίξουμε καλά, να πάρουμε την πρόκριση και να την αφιερώσουμε στον κόσμο μας».
http://www.paokmania.gr/articles/footba ... itolo.html
Ευτυχισμένος και περήφανος που βρίσκεται στον ΠΑΟΚ δήλωσε πως είναι ο Βίκτορ Βιτόλο μετά το τέλος του αγώνα με την Ντιναμό
«Χαίρομαι που ανήκω στον ΠΑΟΚ, αξίζει πολλά αυτή η ομάδα», ήταν τα πρώτα λόγια του Βίκτορ Βιτόλο μετά την μεγάλη νίκη του Δικέφαλου μέσα στο Ζάγκρεμπ (1-0) όπου του έδωσε το εισιτήριο για τους «32» του Europa League.
«Είναι αλήθεια πως ο γιατρός μου είπε πως δεν έπρεπε να παίξω, από την άλλη όμως εγώ αισθανόμουν καλά και δεν ήθελα να χάσω αυτό το παιχνίδι. Συμφωνήσαμε πως θα παίξω σε αυτό το παιχνίδι και αμέσως μετά θα κάνω την εγχείρηση», είπε ο Ισπανός μέσος, αναφερόμενος στην επικράτηση επί της Ντιναμό του Ζάγκρεμπ και συνέχισε:
«Είμαι υπερήφανος για την ομάδα μας και ό,τι έχει πετύχει. Χαίρομαι που ανήκω στον ΠΑΟΚ αξίζει πολλά αυτή η ομάδα», ανέφερε, ενώ σχετικά με την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε πούλμαν που μετέφερε οπαδούς του ΠΑΟΚ, εξήγησε το πώς λειτούργησε γι' αυτούς το συγκεκριμένο περιστατικό στο χθεσινό παιχνίδι: «Το σωστό στο ποδόσφαιρο είναι να μιλάς στο γήπεδο. Αυτό το συμβάν ήταν ένα επιπλέον κίνητρο για εμάς, θέλαμε να παίξουμε καλά, να πάρουμε την πρόκριση και να την αφιερώσουμε στον κόσμο μας».
http://www.paokmania.gr/articles/footba ... itolo.html
Καλη επιτυχια με την εγχειρηση ψυχαρα!!
Καλη δυναμη και καλη αναρωση...
Εκανες και εσυ ενα καταπληκτικο ημιχρονο αν και φαινοταν οτι πονουσες...
Καλη δυναμη και καλη αναρωση...
Εκανες και εσυ ενα καταπληκτικο ημιχρονο αν και φαινοταν οτι πονουσες...
εχεις κανει την καλυτερη συγκομιδη βαθμων στις ΠΑΟΚτσηδικες συνειδησεις
- ΑποστόληςΑ
Έπαιξε σαν Έλληνας (με ψυχή)!
Συγκινητικός; Ναι
Ηρωας; Ναι
ΠΑΟΚτσάκι; Ναι (συνέπεια των ανωτέρω)
Συγκινητικός; Ναι
Ηρωας; Ναι
ΠΑΟΚτσάκι; Ναι (συνέπεια των ανωτέρω)
Γιατρο στην ομαδα πρέπει να τον βάλουμε!!! Θα του λεει ο Μουσλι πονάω στους κουλάκους κ θα απαντάει δεν εχεις ανάγκη παιξεεεε! 

- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Πρέπει να γίνεται κάποια εκδήλωση στο γήπεδο της Τενερίφης, την 26η Δεκεμβρίου, 17:30 για τον σπουδαίο χαφ (γέννημα της πόλης) Vitolo. ίσως βράβευση από το σύλλογο των φίλων του Βιτόλο.
Κάτι για 3 και 5 € λένε ότι θα έχουν τα εισιτήρια.
Κάτι για 3 και 5 € λένε ότι θα έχουν τα εισιτήρια.
Όχι Βιτολάκο....novito έγραψε:Για ακόμα ένα ματς, ήσουν γίγαντας ρε Βιτολάκο!!
Βιτόλαρος

Το δικό σου παραπέμπει σε κάτι .... μικρό....