Σχόλια για την κεντρική σελίδα

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για την ιστοσελίδα...
Τρόμος
Επικοινωνία:

Re: Σχόλια για την κεντρική σελίδα

Δημοσίευση από Τρόμος »

Ο.Κ. αν είναι να μπουν μόνο τα ΠΑΟΚτσάκια.Έχουμε την κόρη του Μπάνε,τη γυναίκα του Ζαγόρ άντε και καμιά παρουσιάστρια/μοντέλα που βόλευε ο Μπάτμαν και τέρμα! :yellowcard:
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

Μια πρόταση θέλω να κάνω για τα κείμενα της κεντρικής - και συγκεκριμένα τη δυνατότητα αμεσου σχολιασμού:

Με τις αλλαγές που έγιναν: δηλ. τα σχόλια να ελέγχονται πρώτα - έχει χαθεί μια αμεσότητα η οποια μου λείπει. Τι ακριβώς; Να βλέπεις πολλές φορες ένα χείμαρρο αποψεων να ξετυλίγεται μπροστά σου στον οποιο αποτυπώνεται μια μεγάλη γκάμα όχι μονο απόψεων αλλα και συναισθημάτων - είτε νηφάλια, είτε εν βρασμώ, είτε χύμα, είτε στην πλακα - οτιδήποτε δηλ, αλλα άκρως οπαδικό και ανιπροσωπευτικό.
Όσο συμφωνώ για το ίδιο το forum να υπάρχουν κανόνες, να τηρούνται αυστηρά (ακόμη και με επιβολή ban) και οποιος δε γουστάρει γούστο του καπέλο του - άλλο τόσο μου κακοφαίνεται η κατάσταση στην κεντρική σελίδα. Εδώ που τα ζητήματα και γενικά η όλη φάση είναι από τη φύση της τόσο εφήμερη ας βρεθεί ένας τρόπος να
αλλάξει κάτι.
Όχι τίποτε άλλο - αλλα έτσι θα προκύψει και μια ισορροπία μεταξύ του βάρους που έχουν τα κείμενα των μμε και τα σχόλια των φίλων της σελίδας. Γιατί κακά τα ψέματα: έτσι όπως έχουν τώρα τα πράγματα τα κείμενα των μμε έχουν αυτομάτως αναβαθμιστεί.
Το θέτω πιο γενικά: ένα οπαδικό site προς ποια πλευρά έχει μεγαλύτερη υποχρέωση να αναρτά άμεσα απόψεις; προς τα μμε η προς τους ιδιους του τους χρηστες; Προς την πλευρά του ενός που θεωρεί το εαυτό του αυθεντία; Η προς την μεριά των πολλών, του πλήθους που ελέγχει τα γραφόμενα του ενός;

Πάντα με καλή διάθεση.
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Από τη μέρα που άλλαξε ο τρόπος ανάρτησης των σχολίων, πλην ελάχιστων εξαιρέσεων τα σχόλια ανεβαίνουν με πολύ μικρή καθυστέρηση. Δεν λογοκρίνονται και παράλληλα δόθηκε η δυνατότητα να ανοίξουν μετά από μήνες οι εγγραφές. Όσο για την αναβάθμιση των ΜΜΕ δεν καταλαβαίνω από πού προκύπτει κάτι τέτοιο ...
Και κάτι ακόμα. Μέχρι σήμερα δεν διαβάσαμε κανένα σχόλιο με υβριστικό περιεχόμενο και δε χρειάστηκε να μπανάρουμε κανέναν...
Συμφωνώ μαζί σου για τη χαμένη αμεσότητα για την οποία κάνεις λόγο, αλλά μετά από 5 χρόνια κρίθηκε απαραίτητο να γίνει αυτή η αλλαγή μιας και τελευταία κάποιοι είχα αφηνιάσει...
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Αν και συμφωνω οτι χαθηκε η αμεσοτητα, αυτο μας εκανε ζημια εν τελη , οποτε καλυτερα ετσι.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

το http://www.paokmania.gr μου βγάζει αυτό

Κώδικας: Επιλογή όλων

Duplicate entry 'vrgrdbuph4ibjt1dmdhsamtl33' for key 'PRIMARY' SQL=INSERT INTO `iu1bq_session` (`session_id`, `client_id`, `time`) VALUES ('vrgrdbuph4ibjt1dmdhsamtl33', 0, '1333991329')
στο www.paokmania.gr όλα φαίνεται να δουλεύουν καλά
Άβαταρ μέλους
kavouri

Δημοσίευση από kavouri »

από χθες το βράδυ στην κεντρική σελίδα και σε chrome, και σε firefox , internet explorer μου εμφανίζεται αυτό:

Εικόνα

Uploaded with ImageShack.us
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Σε όσους βγάζει αυτό το μήνυμα πληκτρολογείται

πατώντας SHIFT + REFRESH σβήνετε την cache του browser όποιος και αν είναι αυτός και ενδεχομένως να επηρεάζει..
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Το γράφω εδώ γιατί έχουν κλειδωθεί τα ανάλογα τόπικ.
Κάνω έκκληση να μη κλείσει το κοινωνία ώρα μηδέν ειδικά για θέματα που αφορούν την χρυσή αυγή και τη δράση της.
Θα πρέπει να γίνουν γνωστές (ακόμα και σε αυτούς που έκαναν το λάθος και την ψήφισαν, κι αν είναι ΠΑΟΚ με λυπεί αφάνταστα) η δράση, τα κίνητρα και η σκοπιμότητα αυτής της οργάνωσης που κυρήσει το μίσος, την αδιαλαξία και τον φόβο, καλυμένα σε ένα μανδύα άρρωστου εθνικού κινήματος.

Σαν mods, προσωπικά σας καθιστώ υπεύθυνους, ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Φίλε μου, το τόπικ που αναφέρεις το θέλαμε κι εμείς ανοικτό, καθώς θεωρούμε ότι πάνω απ' όλα είμαστε πολιτικά όντα.
Σας προειδοποίησα όμως 2 φορές, να μην εκτραχίνετε την κουβέντα με διάφορους χαρακτηρισμούς. Δεν εισακούστηκα και μάλιστα βγαίνεις τώρα να μας υποδείξεις για την στάση που πρέπει να κρατήσουμε απέναντι στην χ.α..
Δεν παίζει ρε φίλε. Εμείς κρατάμε ουδέτερη στάση και στο φινάλε το τόπικ δεν λέγεται χρυσή αυγή, ούτε πασοκ, ούτε κκε κοκ. Είδικά σε τόσο ευαίσθητες ημέρες.
.... και μας καθιστάς και "υπεύθυνους"! :D
Ο καθένας μπορεί να εκφράσει την άποψή του, να παρουσιάσει γεγονότα, να εκφέρει επιχειρήματα και όχι να κάνει μπουρδέλο το τόπικ με συνεχείς χαρακτηρισμούς και διαστρεβλώσεις.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Οσοι θελουν να ενημερωθουν για το οτιδηποτε υπαρχουν τα σαιτ τους, να παν να διαβασουν τις θεσεις τους και μετα να αποφασισουν αν δεν τους εκφραζει. Η εσωτερικη φοβεια της αλλαγης αποψεως μας δεν θα εκτονωθει μεσα στο φορουμ.

Εδω μεσα ειμαστε ΠΑΟΚ.

Αδερφικα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος guardian4 την Τετ 09 Μάιος 2012, 12:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Παιδιά, παρακαλώ τέλος τα off topik.
Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Βρε παιδια όχι τέτοιους χαρακτηρισμούς (με παπάκια η χωρίς) για την ομάδα μας στην κεντρική.Είναι ντροπή.Μιλάω για την ανάλυση του αεκ- ΠΑΟΚ .
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Δεν ηθελα να ανοιξω νεο θέμα, για αυτο το γράφω εδώ...

Τον τελευταιο καιρό έχω ένα πρόβλημα με την σύνδεση στο φόρουμ... Πρέπει μονίμως να ξαναβαλω κωδικους για δευτερη φορά, γιατι με την πρώτη, ενώ αρχικά συνδέτεται, μετά με πετάει έξω...!

Συμβαίνει και σε άλλον ή εγώ είμαι ο περιέργος? :geek:

Οκ, δεν ειναι κανενα τραγικό πρόβλημα, αλλα ειναι λιγακι ενοχλητικό.
Απλα θελω να ξερω αν φταιει το φορουμ ή το καρβουνοpici μου...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Κάλα ότι είσαι περίεργος το ξέρουμε. Δε χρειάζεται να μας το πεις.
Μας έχεις κουράσει ρε Μάξιμε με τη γκρίνια σου. :D

υγ. Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω. Ψιλομλκία είναι...βρείτε λύση.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Μπάμπη και Θόδωρε, όντως υπάρχει το θεματάκι και σε εμάς..
Θα διορθωθεί σύντομα...ελπίζω :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Paokmania.Gr”