Η οργάνωση της θύρας 4

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Re: Η οργάνωση της θύρας 4

Δημοσίευση από alex ntepo »

Πραγματικά ρε gate4mitsos, κι εγώ την ίδια απορία έχω, ποιος φταίει τελικά;
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Karelias έγραψε:ΣοΒαρά.
Εγώ δεν κατάλαβα.
Ποιός φταίει που μπήκαν μέσα τα καλόπαιδα; (όχι ότι αυτά ξέραν το σκορ, αν θα πήγαινε παράταση με το 1-1 κτλ, βέβαια)
Για κάντο μου πενηνταράκια.
Αδερφε δεν μιλησα καθολου οπως ειδες για την εισοδο ατομων στον αγωνιστικο χωρο..Μιλησα μοναχα για χαιλαιτς της "κερκιδας" που ειδα και ακουσα χθες..Ουτως η αλλως το τοπικ ειναι για να λεει ο καθενας μας την βλακεια του στο ιντερνετ σχετικα με την οργανωση της ΚΕΡΚΙΔΑΣ του πεταλου..
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

alex ntepo έγραψε:Πραγματικά ρε gate4mitsos, κι εγώ την ίδια απορία έχω, ποιος φταίει τελικά;
Για μενα alex ntepo φταιει ο καθενας που δεν γνωριζει οτι η Θυρα 4 ειναι για να πας και να μην φοβασαι για το αν θα χτυπησεις στο αμπαλαεα,να μην φοβασαι για το αν θα χασεις το γκολ λογω της σημαιας ουτε για το αν θα δακρυσεις μετα απο τα καπνογονα.Μπαινεις στην ιστορικη Θυρα 4 και εισαι ετοιμος να παρακολουθεις τον οργανωτη για να μην χανεις τον ρυθμο,να φωναζεις 90 λεπτα χανει κερδιζει η ομαδα,να μην ξεκινας μαζι με την παρεα σου αλλο συνθημα επειδη πολυ απλα σου αρεσει πιο πολυ απο τα αλλα και γενικα να προσπαθεις να προσφερεις στην ομαδα σαν να παιζεις και εσυ μπαλα...

Δεν γουσταρεις κατι τετοιο επειδη βαριεσαι ή εχεις μεγαλωσει πια ή θες να αραξεις στην θεση ή θες να παιξεις με την γκομενα σου ή θες να ακουσεις ποσο ειναι η ρεαλ με την λυον ή δεν ξερω γω τι αλλο?Δεν υπαρχει κανενα προβλημα και εισαι ισος με ολους τους ΠΑΟΚτσηδες,απλα πηγαινε σε αλλη θυρα..

Προσωπικη μου αποψη βεβαιως και μπορει να ειναι και λανθασμενη αλλα αυτο πιστευω εγω..
Άβαταρ μέλους
Jordi_ 04

Δημοσίευση από Jordi_ 04 »

[youtube]wt5ZM-8yUro[/youtube]

Αυτος φταει για ολα... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Kolokotronis_4 έγραψε:
PAPA TSIBIKOS έγραψε:Να παρουνε τον μπουλο απο την τεσερα και απο ολο το γηπεδο οσοι φορανε κοκκινα :redcard: και κιτρινα :redcard: μπουφαν.
Φτου λερωσα τα χερια μου και το μυαλο μου παλι.
πρέπει να είσαι εντελώς ηλιθιος για να έρθεις με κόκκινο μπουφάν σε αγώνα με τον gay.
iq γυρίνου.
Τα κίτρινα και κόκκινα μπουφάν σας πείραξαν?? Το πράσινο ή το μπλε δηλαδή μετράει?? Ρε τίποτα ρε. Μόνο μαύρο και άσπρο. Δε γουστάρεις να κυκλοφοράς με ασπρόμαυρα?? Φόβασαι μήπως στην πέσουν τα σκουλήκια?? (Καλό??? :lol: :lol: ). ΦΟΡΑ ΜΙΑ ΜΙΝΕΡΒΑ ΜΑΥΡΗ ΡΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑ.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

mpafos4 έγραψε:Το χειροκροτημα στην ομαδα,χθες,ηταν χειροκροτημα στηριξης για την προσπαθεια που εγινε εδω και μια τετραετια και η οποια μας εβγαλε απο τη μιζερια.Ηταν χειροκροτημα-αντιδρασης για τα μουνοπανα που μπηκαν μεσα και προσπαθησαν να ακυρωσουν αυτη την τετραετη προσπαθεια.

Αλλωστε,δεν γιναμε ΠΑΟΚ για τους τιτλους.........ετσι δεν λεμε?................γιατι,λοιπον,τοσο μεγαλη απογοητευση?

Και προσωπικα,τον Κοντρερας-που επαιξε ενω ειχε μαθει το θανατο του πατερα του-,τον Γκαρσια-που γυρισε για να παιξει,αμεσως μετα το θανατο της μητερας του-,τον Βιτολο-που επαιξε με ενα ποδι στο Ζαγκρεμπ-,τον Σαλπιγγιδη-που ενω ηξερε τι τον περιμενε,γυρισε-,τον Βιερινια-που μου εχει χαρισει τρελες ποδοσφαιρικες στιγμες-,τον Ιβιτς-που με πηρε,περισυ απο το χερι και με ξελασπωνε,μεχρι να εμφανιστει ο Σπαθας-,τον Λινο-που γυρισε εναμιση μηνα νωριτερα απο τον τραυματισμο του-τον Τσουκαλα-που ηρθε απο το πουθενα και προσπαθησε για το καλυτερο-.........ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΒΡΑΔΥΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.................ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΣΟ ΖΩ,ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΞΑΝΑΕΔΩΣΑΝ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟ!
Για άλλη μια φορά θα συμφωνήσω μαζί σου αδερφέ. Η μόνη μου ένσταση είναι στην τελευταία λέξη. Το "μεγάλος" σημαίνει Π.Α.Ο.Κ.. Ο ΠΑΟΚ του 76 και του 85, ο ΠΑΟΚ αυτής της χρυσής 10ετίας. Τώρα απλά αποκτήσαμε ξανά την χαμένη μας αίγλη. Είμαστε απλά ο γνωστός ΠΑΟΚ. Μας έφυγε η ρετσινιά. Αυτό το μίζερο παοκάκι που ήμασταν τόσα χρόνια (αγωνιστικά πάντα).

Υ.Γ. Τόσο ΠΑΟΚ που έχωσα, τύφλα να'χει ο Γιώργος Μίνος 8-)
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

ε ρε τζαμπατζήδες χθες. της πόπης γινότανε.
Μεγάλη αγάπη για τον ΠΑΟΚ βλέπεις!
Άβαταρ μέλους
novitok

Δημοσίευση από novitok »

Οπως τα λες αδερφε... να απαιτουν κιολας τα λαλακισμενα να μπουνε ετσι μες το γηπεδο.. :redcard:
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Τουλάχιστον χθες υπήρχε το ελαφρυντικό ότι έγινε sold out. Όχι ότι δικαιολογείται πάλι κυρίως για άλλο λόγο. Με τα γερασμένα τσιμέντα της Τούμπας πολλά κακά μπορούν να συμβούν
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

άλλο έγκλημα αυτό που αναφέρεις.κ ποιός,που δεν έπρεπε,δεν μπήκε στην τούμπα με το χανούμι.έλεγχος μηδενικός κατά την είσοδο.τραγέλαφος.θα θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές κάποια μέρα.μπορεί βέβαια οι ... αδερφές μας,που μπούκαραν στο γήπεδο,κυνηγώντας τους οχτρούς με πυρσούς ανά χείρας,να συναισθάνθηκαν τον κίνδυνο αυτό κ προς αποτροπή του ενδεχομένου στο μέλλον να χάσει κάποιος συνοπαδός τη ζωή του αδίκως να έκαναν ό,τι έκαναν.για να προφυλάξουν όλους εμάς τους νεοπαοκτσήδες κ να καθόμαστε πλέον σπίτι μας,παρακολουθώντας με ασφάλεια από τον καναπέ την ομάδα.κ αδίκως τόσες μέρες να τρώνε κ κράξιμο ...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

gate4mitsos έγραψε:.Μπαινεις στην ιστορικη Θυρα 4 και εισαι ετοιμος να παρακολουθεις τον οργανωτη για να μην χανεις τον ρυθμο,να φωναζεις 90 λεπτα χανει κερδιζει η ομαδα,να μην ξεκινας μαζι με την παρεα σου αλλο συνθημα επειδη πολυ απλα σου αρεσει πιο πολυ απο τα αλλα και γενικα να προσπαθεις να προσφερεις στην ομαδα σαν να παιζεις και εσυ μπαλα...
++
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Κόφτε αυτή την βλακεία με τις εκδρομές. Δεν είναι αυτοσκοπός μια οπαδική εκδρομή.
Ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν.
Η ιστορία του είναι τεράστια.
Σας έχουν παρασύρει τα σκουλήκια μετά τον περσυνό τελικό και το μυαλό σας αντί να είναι στον αγώνα είναι στις εκδρομικές κόντρες.

Αρκετοί πριν τον ημιτελικό με την ΑΕΚ πιο πολύ είχαν το μυαλό τους στην μεγάλη εκδρομή, παρά στο παιχνίδι.
Δεν παίζουμε σε πρωτάθλημα οπαδών, πάρτε το χαμπάρι μερικοί.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Εμ άντε ντε..!! Πες τα...
mariotsaggal

Δημοσίευση από mariotsaggal »

Πλακωνεται κοσμος στο γηπεδο? Ελα κυριε οργανωτη, βγαλτους απο το γηπεδο και μειον απο 2 εισιτηρια στους συνδεσμους τους. Να δουμε αν μετα δεν προσεχουν οι συνδεσμοι τι ατομα φερνουν και τι μαλακιες πινουν και κανουν εντος γηπεδου αυτα τα ατομα.
Άβαταρ μέλους
bakunin4

Δημοσίευση από bakunin4 »

και τι ειναι ο οργανωτης ο σουπερμαν ? οχι μοννο να μεπι αλλα να τους βγαλει κιολας,να τους κανει ανακριση ΑΝ και σε ποιον σφ ανηκουν και θα τους κοψει τα εισητηρια λες και ειναι δυσκολο να βρει ο καθενας εισητηριο μεσω φιλου,αδερφου,γκομενας.
αντι να ριχνουμε την ευθηνη σε αλλους ας παει οποιος εχει κοτσια για περιφρουριση εθελοντικα να δει τι τραβανε τα παιδια των συνδεσμων που μερικοι εξυπνοι τους κραζουν κιολας.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”