Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
σε ενα γκολ του δινει ωραια καθετη ο ζαο παολο αντραντε αλλη παλια αμαρτια
- sourmenetes
- Moderator
Ε ρε πως αλλαζουμε....Ετσι απλα...Χωρις γκρινια...
Αμα κλεισει το παιχτακι αυτο θα δουμε πολλα τριγωνα...Ετσι μου αρεσει..Να μας θεωρουν τελειωμενους και να καιγονται...
Αμα κλεισει το παιχτακι αυτο θα δουμε πολλα τριγωνα...Ετσι μου αρεσει..Να μας θεωρουν τελειωμενους και να καιγονται...
Μακάρι ρε D.A.A.T.D.A.A.T. έγραψε:Μην ξεχασω,ο ιδιος φιλος που μου ειπε για Λαζαρ οταν σας τον ειχα περιγραψει μου ειπε και για τον Σπαντασιο οτι ειναι φανταστικος.Λεει οτι ο Μπολονι ειναι πανεξυπνος και πηρε τους 2 καλυτερους παικτες της Ραπιντ
Αντί αυτού αποκτήθηκε ο Τσιρίλο αν δεν κάνω λάθος.MANIAKOS έγραψε:σε ενα γκολ του δινει ωραια καθετη ο ζαο παολο αντραντε αλλη παλια αμαρτια
σωστα αν και σε αυτους σαν κοφτης νομιζω επαιζε και ειχε βγει και πολυτιμοτερος κπ στιγμη
,ηταν καλοκαιρι του 2008 κ αποκτηθηκε ο μ. αντονιο.....εκεινο το καλοκαιρι ειχε παιξει δυνατα το ονομα του ζοαο παολο,μαζι με τσεχ,καζμιερτσακ,αντριανο κ βιειρινια ως δανεικους απο την πορτο....το επομενο καλοκαιρι δν επαιξε τοσο ζεστα για εμας κ πωληθηκε 1,5 εκ στη λε μαν......τοτε πηραμε τον τσιριλο.....
- DaFFy_NaSH
Ρε φίλε 25 years later, μου τη λές που έγραψα "δεν αντέχω άλλο παπά;" και ζητάς αισιοδοξία; Δείξε μου 1 σημάδι το οποίο να μου δώσει δύναμη να αισιοδοξώ... 1 ΜΟΝΟ! Μετά απο αυτά που γιναν τον τελευταίο καιρό, δυστυχώς δεν μου έχει μείνει αισιοδοξία για τα μεταγραφικά...
Ακριβώς.Θα αλλάξει ο τρόπος παιγνιδιού και δεν θα παίζουμε μόνο από τα άκρα.Και κυρίως θα δούμε πολλά τριγωνάκια σε αστραπιαία ταχύτητα.sourmenetes έγραψε:Ε ρε πως αλλαζουμε....Ετσι απλα...Χωρις γκρινια...
Εξάρι ο Πάμπλο να μην περνάει καθόλου το κέντρο για να μην κουράζεται, και μπροστά του Λαζάρ-Σπαντάτσιο.
Φτερά Αντελίνο-Γεωργιάδης και φουνταριστός Κλάους.
Μαγεία...
sporos123 έγραψε:,ηταν καλοκαιρι του 2008 κ αποκτηθηκε ο μ. αντονιο.....εκεινο το καλοκαιρι ειχε παιξει δυνατα το ονομα του ζοαο παολο,μαζι με τσεχ,καζμιερτσακ,αντριανο κ βιειρινια ως δανεικους απο την πορτο....το επομενο καλοκαιρι δν επαιξε τοσο ζεστα για εμας κ πωληθηκε 1,5 εκ στη λε μαν......τοτε πηραμε τον τσιριλο.....
οντως 2 χρονιες ειχε παιξει για μας,,λαθος μου σορρυ
- sourmenetes
- Moderator
Το ξερουμε εδω και 3 χρονια οτι αμα βρεθει ενας παιχτης που να παιζει στη θεση του ιβιτς αλλα σε γρηγορο ρυθμο η ομαδα θα ανεβει πολυ.Μακαρι ο παιχτης να ειναι αυτο που ζηταμε και να κλεισει...
Μακάρι ο καλός θεός του ποδοσφαίρου να μας λυπηθεί.
Για να δούμε και λίγο τόπι της προκοπής και να γελάσει λίγο το χειλάκι μας...

Για να δούμε και λίγο τόπι της προκοπής και να γελάσει λίγο το χειλάκι μας...
-
H_gynaika_tou_Proedrou
Δεν υπάρχει θέμα με όρους και ιστορίες και ας γράφουν έτσι. Ελεύθερος είναι ο παίκτης. Θα υπέγραφε χωρίς κανένα πρόβλημα στον Παναιτωλικό αλλά μόλις εμφανίστηκε ο ΠΑΟΚ όλα άλλαξαν...
Είναι σπουδαίος παίκτης. Μακάρι να τον κλείσουν
Είναι σπουδαίος παίκτης. Μακάρι να τον κλείσουν