Μακάρι ρε D.A.A.T.D.A.A.T. έγραψε:Μην ξεχασω,ο ιδιος φιλος που μου ειπε για Λαζαρ οταν σας τον ειχα περιγραψει μου ειπε και για τον Σπαντασιο οτι ειναι φανταστικος.Λεει οτι ο Μπολονι ειναι πανεξυπνος και πηρε τους 2 καλυτερους παικτες της Ραπιντ
Αντί αυτού αποκτήθηκε ο Τσιρίλο αν δεν κάνω λάθος.MANIAKOS έγραψε:σε ενα γκολ του δινει ωραια καθετη ο ζαο παολο αντραντε αλλη παλια αμαρτια
Ακριβώς.Θα αλλάξει ο τρόπος παιγνιδιού και δεν θα παίζουμε μόνο από τα άκρα.Και κυρίως θα δούμε πολλά τριγωνάκια σε αστραπιαία ταχύτητα.sourmenetes έγραψε:Ε ρε πως αλλαζουμε....Ετσι απλα...Χωρις γκρινια...
Αμα κλεισει το παιχτακι αυτο θα δουμε πολλα τριγωνα...Ετσι μου αρεσει..Να μας θεωρουν τελειωμενους και να καιγονται...
sporos123 έγραψε:,ηταν καλοκαιρι του 2008 κ αποκτηθηκε ο μ. αντονιο.....εκεινο το καλοκαιρι ειχε παιξει δυνατα το ονομα του ζοαο παολο,μαζι με τσεχ,καζμιερτσακ,αντριανο κ βιειρινια ως δανεικους απο την πορτο....το επομενο καλοκαιρι δν επαιξε τοσο ζεστα για εμας κ πωληθηκε 1,5 εκ στη λε μαν......τοτε πηραμε τον τσιριλο.....