Να πέφτουν τα στοιχήματα ποιος θα είναι ο φορ! (Δε νομίζω ο Σλοβένος, ελπίζω δηλαδή..)

Πάει το ΣΚ μας...το F5 φωτιά θα πάρει!
Αυτο το ΘΑ μεινει ευλευθερος μας στοιχειωνει σε καθε μεταγραφικη περιοδο....donkixotis έγραψε:Η μετροσπορτ λέει ότι ο φορ είναι έμπειρος και θα μείνει ελεύθερος!!! Αρχίστε το ψάξιμο...
Μένει συμφωνία παίκτη και ομάδας για να μείνει ελεύθερος. Άρα ο παίκτης έχει συμβόλαιο για τουλάχιστον ένα χρόνο, δεν λήγει το συμβόλαιο του τώρα... Από ότι κατάλαβαicue έγραψε:Ψαχνουμε παικτη που θα μεινει ελευθερος αλλα δεν θα εχει ακουστει μεχρι τωρα συμφωνα με τους χρησμους των αρδ.
astral έγραψε:Και φορ μέχρι τη Δευτερα λένε στο city. Σαν τη δίαιτα μου πάει το μετεγγραφικό ρεπορτάζ...
spiridoula έγραψε:συμφωνια με φορ λεει το 24
Logistis έγραψε:Να προσθέσω κι εγώ από αυτά που άκουσα ότι υπάρχει συμφωνία με τον φορ αλλά υπάρχει αναμονή για το τι θα κάνει(!) ο παικτης με την ομάδα του. (Μηπως υπάρχει αναθέρμανση στο θέμα Γκαμπιαντινι; και περιμένουν να μείνει ελευθερος απο Σαμπντορια; δικη μου σκεψη αυτη).
icue έγραψε:Ψαχνουμε παικτη που θα μεινει ελευθερος αλλα δεν θα εχει ακουστει μεχρι τωρα συμφωνα με τους χρησμους των αρδ.
tzo_1926 έγραψε:Συμφωνία με φορ, γράφει το Ελενακι.. Απομένει όμως και η συμφωνία με την ομάδα του...
Και επίσης για να καταλάβουμε ότι αυτά που βγάζουν οι δημοσιογράφοι είναι αυτά που η παε θέλει να πει στον κόσμο. Οπότε όπως είπε και ο Κυρκυρ μην ρίχνετε όλα τα βέλη στον αγγελιοφορο και στην προκειμένη περίπτωση ο αγγελιοφορος δεν είναι ο ίδιος.Timelord έγραψε:Όπως καταλάβατε έπεσε το μήνυμα σε what's up, viber του κυρ κυρ ή κάποιου από την παε σε 24 πρίμο ινπαοκ και άρχισαν 5α άρθρα να πέφτουν βροχή. Αυτό για να καταλάβετε τι ρεπορτάζ κάνει ο μέσος δημοσιογράφος που ασχολείται με τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ. Ούτε ένα πρακτικαριο να κάνει refresh στο Twitter με το hastag της ομάδας παίζει να μην έχουν βάλει αυτοι και περιμένει ο κόσμος να ενημερωθεί.