Δε θα μπορουσε καποιος να εκφρασει με περισσοτερα επιχειρηματα αυτο που σκεφτομαι (χωρις να κινδυνεψω να φαω μπαν)!!Dimitris_L4 έγραψε:Μπάρκα τραβα γαμησου ρε που θες να ερθεις...κλεφτη γαμιολη... Καλημερα..
Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
- black_star_ninja
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
- buffalobill4
2 ερωτησουλες αν γνωριζεις...GINOLA έγραψε:δεν διαφωνώ σε τίποτα. αλλά θα περάσουμε, θα τελειώσουν 4 κινήσεις και η πιο παρανοϊκή και αμήχανη μεταγραφική περίοδος που έχουμε ζήσει ας ελπίσουμε να τελειώσει με αισιοδοξία.joshua έγραψε:Να το πω και αλλιως...Πες οτι εχουμε το απευχθεο σεναριο του αποκλεισμου...Αυτο δεν θα ερθει μετα απο κληρωση,θα ερθει μετα απο κακη αποδοση και οπως ειδαμε στο πρωτο παιχνιδι ειδικα της μεσοεπιθετικης γραμμης...Ποια ειναι η λογικη αποφαση μετα απο αυτο? Η απομακρυνση παικτων και η αποκτηση αλλων η μηπως η επιβραβευση των υπαρχοντων με τη παραμονη τους με ενισχυμενο μαλιστα ρολο καθως δεν θα υπαρξει αποκτηση αλλων?
1. Ακπομ με οψιον ή χωρις?
2. Ο Εσιτι θα αποχωρησει να ηρεμησουμε? Και αν ναι, θα γινει κινηση εκει?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγω πιστευω πως το αυριανο παιχνιδι θα επηρεασει τον τροπο με τον οποιο θα γινουν οι αλλαγες οχι το αν θα γινουν. Δεν μπορει να ειναι τοσο κοντοφθαλμος ο Λουτσεσκου...Δεν μπορει να αντιμετωπιζει τον επι 2 χρονια με εικονα παλαιμαχου Μπισεσβαρ ως σταθερα...Δεν μπορει να μην βλεπει το κενο στο δεξι μπακ...Δεν,δεν,δεν...
εγώ γνωρίζω πως ακπομ χωρίς οψιόν.
στα χαφ έχει έρθει πρόταση σοβαρή που πιθανότατα είναι ανοιχτή για τον εσιταρο αλλά απορρίφθηκε γιατί κάτι έβλεπε ο λούτσε.
Τώρα, νέα ενημέρωση δεν έχω .
θα μου κάνει τεράστια έκπληξη αν οι 4 κινήσεις γίνουν 5.
Υπήρξε αυτό που είπε ο rain για το τέρμα, περισσότερο ως πιέσεις αλλά ο προπονητής πιστεύει τον πασχα.
στα χαφ έχει έρθει πρόταση σοβαρή που πιθανότατα είναι ανοιχτή για τον εσιταρο αλλά απορρίφθηκε γιατί κάτι έβλεπε ο λούτσε.
Υπήρξε αυτό που είπε ο rain για το τέρμα, περισσότερο ως πιέσεις αλλά ο προπονητής πιστεύει τον πασχα.
Εκεί είναι που διαφωνώ με το ΕΑΝ.Ο Τσούμπα είναι ένα εξαιρετικό φορ γιατί πιέζει την πρώτη μπάλα, σπάει σωστά στους πίσω παίκτες και ανοίγει χώρους. Αυτό όμως θέλει γκολ από την πίσω ζωνη. Ο Αντριγια το έχει ο Μιτριτα το έχει , κανένα από τα 10αρια μας δε το έχει. Ούτε ο Μπιρσε ούτε ο Καντουρι αν χρησιμοποιηθεί εκεί ούτε ο Καγκάβα. Για αυτό εμένα με ξενίζει το ΕΑΝ. Θα έπρεπε να είχε διαγνωστεί η αγωνιστική ανάγκη και όχι η.."ποσότητα" του ρόστερ.GINOLA έγραψε:δεν διαφωνώ σε τίποτα. αλλά θα περάσουμε, θα τελειώσουν 4 κινήσεις και η πιο παρανοϊκή και αμήχανη μεταγραφική περίοδος που έχουμε ζήσει ας ελπίσουμε να τελειώσει με αισιοδοξία.joshua έγραψε:Να το πω και αλλιως...Πες οτι εχουμε το απευχθεο σεναριο του αποκλεισμου...Αυτο δεν θα ερθει μετα απο κληρωση,θα ερθει μετα απο κακη αποδοση και οπως ειδαμε στο πρωτο παιχνιδι ειδικα της μεσοεπιθετικης γραμμης...Ποια ειναι η λογικη αποφαση μετα απο αυτο? Η απομακρυνση παικτων και η αποκτηση αλλων η μηπως η επιβραβευση των υπαρχοντων με τη παραμονη τους με ενισχυμενο μαλιστα ρολο καθως δεν θα υπαρξει αποκτηση αλλων?
update. είσαι λίγο σκληρός με τους 5 που είναι αξιόλογοι και οι 5.δεν είναι αστείοι αλλά προφανώς δεν φτάνουν
- buffalobill4
Εδώ να πούμε ότι το κενό στο δεξί μπακ βοήθησε και ο ίδιος ο λουτσεσκου να δημιουργηθεί κουβαλώντας ένα μπακ που δεν φαίνεται να είναι καλύτερος από τον ήδη μέτριο ροδριγο.
Στις θέσεις πίσω από τα φορ αυτήν την στιγμή έχουμε ζιφκοβιτς μπισεσβαρ καντουρι μουργκ καγκαβα Λάμπρου. Αυτήν η σύνθεση είναι και βαλιου φορ μανι υπό του μηδενός αλλά και αν τα λεφτά δεν ήταν πρόβλημα δεν νομίζω να είναι συνολικά καλύτερη από των ανταγωνιστών μας. Όπου ανταγωνιστές βάλτε όποιον θέλετε.
Στις θέσεις πίσω από τα φορ αυτήν την στιγμή έχουμε ζιφκοβιτς μπισεσβαρ καντουρι μουργκ καγκαβα Λάμπρου. Αυτήν η σύνθεση είναι και βαλιου φορ μανι υπό του μηδενός αλλά και αν τα λεφτά δεν ήταν πρόβλημα δεν νομίζω να είναι συνολικά καλύτερη από των ανταγωνιστών μας. Όπου ανταγωνιστές βάλτε όποιον θέλετε.
Άκπομ χωρίς οψιόν;;;;;GINOLA έγραψε:εγώ γνωρίζω πως ακπομ χωρίς οψιόν.
και χρωστάω στον γκίκα κάτι περί νέας σεζόν.
έχει δίκιο. Όμως δυστυχώς ο ΠΑΟΚ δείχνει χρόνια τώρα πως και συμβόλαια να έχει , και 25αριδες να έχει ,αυτοί αν έχουν ποιότητα φεύγουν οπότε θέλουν. Περισσότερο αυτό είναι το πρόβλημα παρά η τωρινή κατάσταση. Κάνουμε πάντα ομάδες μια χρήσης γιατί δεν μπορούμε να κρατήσουμε παίκτες.
Πάνω σε αυτό, ο λούτσε θεωρεί πως ο δρόμος για να αλλάξει είναι η κούπα και η συμμετοχή στο τσ.λ.
έχει δίκιο. Όμως δυστυχώς ο ΠΑΟΚ δείχνει χρόνια τώρα πως και συμβόλαια να έχει , και 25αριδες να έχει ,αυτοί αν έχουν ποιότητα φεύγουν οπότε θέλουν. Περισσότερο αυτό είναι το πρόβλημα παρά η τωρινή κατάσταση. Κάνουμε πάντα ομάδες μια χρήσης γιατί δεν μπορούμε να κρατήσουμε παίκτες.
Πάνω σε αυτό, ο λούτσε θεωρεί πως ο δρόμος για να αλλάξει είναι η κούπα και η συμμετοχή στο τσ.λ.
-
black death
Τι μας νοιαζει ακριβως η οψιον; Την καλυψαμε πολλες φορες για παιχτες;
Αν οντως ο Λουτσεσκου βλεπει κατι σε Εσιτι και γ αυτον τον λόγο απορριψαμε σοβαρη προταση, τοτε κλαφτα ΧαραλαμπεGINOLA έγραψε:εγώ γνωρίζω πως ακπομ χωρίς οψιόν.
Ακπομ χωρις ρητρα σημαινει να χαμε να λεγαμε. Δηλαδη αν πιασει και βαλει 15 γκολ το καλοκαιρακι μας χαιρετάει για να παει να εξαργυρωσει αλλου την καλη χρονια...
Σχεδιασμος απο τα λιντλ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- falconakis
Δηλαδή για να καταλάβω ο Μπαρκας της χάρτινης ηταν καλύτερος του Πασχα του αήττητου;Tolaros έγραψε:Δεν ξέρω τι κάνει 2 χρόνια στη Σκωτια αλλά ο Μπαρκας πουβθυ.αμαι από τη χάρτινη είναι πολύ καλός τερματοφυλακας και σίγουρα καλύτερος των δικών μας.
Επίσης είναι εξαιρετικός λόγος να σκοτωνομαστε μεταξύ μας εδώ μέσα οπότε εγκρίνεται
Ποσο ΠΑΟΚ εισαι αφού...
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Κουπα χωρις εξτρα 1-2 κινησεις και μαλιστα καλες μπορουμε να τη ξεχασουμε...
Και σε εμάς δεν είχε ρήτρα ο Ακπομ και ένα πρωί απλά έφυγε.
αν ο παίκτης θέλει να κάτσει ( που έρχεται γιατί θέλει να κάτσει και μάλιστα πολύ) και αν ο ΠΑΟΚ θέλει να αγοράσει θα δώσει αυτά που πήρε απο την μπόρο και θα τον πάρει.
με τον Kriemcic μια χαρά επεσε η τιμή στα 2.5 αλλά ο ΠΑΟΚ δεν τα έδωσε. Εάν βαλει 15 ο akpom και δεν τα δώσουμε είμαστε άξιοι της μοίρας μας
αν ο παίκτης θέλει να κάτσει ( που έρχεται γιατί θέλει να κάτσει και μάλιστα πολύ) και αν ο ΠΑΟΚ θέλει να αγοράσει θα δώσει αυτά που πήρε απο την μπόρο και θα τον πάρει.
με τον Kriemcic μια χαρά επεσε η τιμή στα 2.5 αλλά ο ΠΑΟΚ δεν τα έδωσε. Εάν βαλει 15 ο akpom και δεν τα δώσουμε είμαστε άξιοι της μοίρας μας
ούτε οι 4 σου φτάνουν ; θα πάθει εγκεφαλικό ο κόουτς, έχουμε και γενάρη ρε συjoshua έγραψε:Κουπα χωρις εξτρα 1-2 κινησεις και μαλιστα καλες μπορουμε να τη ξεχασουμε...