Γιώργος Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Γιώργος Σαββίδης

Δημοσίευση από goran 64 »

Σιγά ρε παίδες που δεν θα βρίσκαμε αφορμή εμείς στο "Γαλατικό χωριό" μας για να τσακωθούμε... :lol: :lol: :lol: :lol:

Κάνοντας για πολλούς την έκπληξη, ΑΠΕΧΩ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ!!!! :D :opaokara: :opaokara:

Υ.Γ. Υποθέστε ότι λείπω σε διακοπές μωρέ... :P
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Πραγματικά έχουμε ξεφύγει στην ειρωνεία για τον μικρό Σαββίδη.... Εγώ πάντως τον θεωρώ έναν από μας με τα καλά του και τα στραβά του....δεν προκαλεί βία και μάλιστα την καταδικάζει καζούρα κάνει επιτυχημένη η αποτυχημένη και δεν είναι κακό
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Πέμ 25 Μάιος 2017, 14:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Alastor έγραψε: Καλα σοβαρα τωρα? Δηλαδη αν πιστευει πως η μανα του μαρινακη γαμιεται με 10 μαυρους(που οντως γαμιεται),θα βγει να το ανακοινωσει στο instagram? Αν πιστευει πως οι χαβουζαιοι κατεστρεψαν την Ελλαδα και ειναι ολοι για εκτελεση,θα βγει να το ανακοινωση και αυτο?

Συγγνωμη,αλλα δεν εχω ακουσει μεγαλυτερη κοτσανα.
Εγω μολις ακουσα μια..
Δηλαδη το οτι κανει καζουρα στη γρια για τον υποβιβασμο ποσταροντας χρονολογιες ειναι το ιδιο με το να πει γαμιεται με 10 μαυρους η μανα του χοντρου ή να εκτελεσουμε τους χαβουζαιους??????
Και σε αυτην την κοτσανα επανω ειναι βασισμενη ολη η επιχειρηματολογια κραξιματος του ...Γιωργακη
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Κανέναν από μεριά πρασινοτριφυλλοφόρων ποδοσφαιρικών αισθημάτων ευαισθητοποιήθηκε το τελευταίο διάστημα να στείλει στον ... αξιότιμο κύριο εισαγγελέα ο υφυπουργέας; Ή παπάρια μάντολες; Κανέναν ερυθρόκωλο; Λογικά κάτι θα είχε ακουστεί, γραφτεί, μαθευτεί! Έτσι δεν είναι;

Δεν ξέρω τι έγραψε για τους ανύπαρκτους! Πάντως, κρίνοντας από άλλες φορές, ξεκάθαρα υπάρχει προς το πρόσωπό του εμπάθεια. Δε με εκφράζουν ούτε εμένα οι "μαγκιές" άνευ ιδιαίτερης αξίας. Απλά αυτό που έγραψε ο ομπανεμπανε με βρίσκει πλήρως σύμφωνο! Δεν έχει υποτακτικούς σε μμε για να εκτοξεύουν π@υστικα ξερατα σχεδόν καθημερινά κατά των εκάστοτε στόχων. Οπότε ... εκτίθεται ο ιδιος!

Διάβασα και κάτι περί πιθανής απώλειας ... συναίνεσης ως προς θέσεις κλπ του ΠΑΟΚ ελέω των γραφόμενων του υιού Σαββίδη! Θα προτιμήσω απλά να χαμογελάσω αινιγματικα ...
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

eorptol1 έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:Κι επίσημα ο Τράκης του ΠΑΟΚ.
Συγχαρητήρια.
Με την διαφορά ότι ο τρακης διοικεί ο 25χρονος Γιώργος οχι
Είναι όμως στο ΔΣ
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

sic-4 έγραψε:
Alastor έγραψε: Καλα σοβαρα τωρα? Δηλαδη αν πιστευει πως η μανα του μαρινακη γαμιεται με 10 μαυρους(που οντως γαμιεται),θα βγει να το ανακοινωσει στο instagram? Αν πιστευει πως οι χαβουζαιοι κατεστρεψαν την Ελλαδα και ειναι ολοι για εκτελεση,θα βγει να το ανακοινωση και αυτο?

Συγγνωμη,αλλα δεν εχω ακουσει μεγαλυτερη κοτσανα.
Εγω μολις ακουσα μια..
Δηλαδη το οτι κανει καζουρα στη γρια για τον υποβιβασμο ποσταροντας χρονολογιες ειναι το ιδιο με το να πει γαμιεται με 10 μαυρους η μανα του χοντρου ή να εκτελεσουμε τους χαβουζαιους??????
Και σε αυτην την κοτσανα επανω ειναι βασισμενη ολη η επιχειρηματολογια κραξιματος του ...Γιωργακη
συγγνωμη φιλε μου αλλα νομιζω πως δεν καταλαβεις τι γραφω.Εγω ανεφερα το παραπανω για να δειξω πως το "θελουμε τους ιδιοκτητες να ειναι αληθινοι και να λενε οτι πιστευουν" δεν υφισταται σαν επιχειρημα.Βρειτε αλλο αν θελετε να δικαιολογησετε τον Γιωργη
pgetsos έγραψε:
eorptol1 έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:Κι επίσημα ο Τράκης του ΠΑΟΚ.
Συγχαρητήρια.
Με την διαφορά ότι ο τρακης διοικεί ο 25χρονος Γιώργος οχι
Είναι όμως στο ΔΣ
Προφανως το να εισαι στο Διοικητικο Συμβουλιο για καποιους εδω μεσα δεν σημαινει να ασκεις διοικηση
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Σε γενικες γραμμες οταν θες να λεγεσαι σοβαρη ομαδα πρεπει να εισαι σοβαρος σε ολα...

Μετα απο 5 χρονια σοβαρευτηκαμε αρκετα στο αγωνιστικο.διοικητικα εχουμε σταθεροτητα και βρηκε μια συνοχη ο ιβαν.
Και ο μικροα σαββιδης πρεπει να μπει σε αυτην τη λογικη.

Δε χρειαζεται να δινουμε αξια σε οσους δεν εχουν..

Βεβαια εχουν ακουσει πολλα απο τις γριες και ενα πανο πολυ εριστικο.
Αλλα εκει δειχνεις επιπεδο.
Maniaq@Deepwood

Δημοσίευση από Maniaq@Deepwood »

Το γεγονός πως τον <<τσουβάλιασαν>> μαζί με το τζάνκι είναι χοντρό επικοινωνιακό τρικ ,χτύπημα κάτω από την μέση για τον Ιβάν ...σε αυτά είναι επιστήμονες.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

ας μου επιτραπει να υπενθυμισω οτι τα δεκαδες αυτα σχολια που κανουμε πυροδοτηθηκαν απο το παρακατω ...εγκληματικο:

"some random numbers in my head (1980, 2011, 2017... )"

Τρακης, Τσουκαλας, να το βουλωσει, μαζεψτε τον... ενταξει οκ, να ειναι πιο σοβαρος ο ...Γιωργακης, να ειμαστε κι εμεις ομως.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Επισης να υπενθυμισω σε ολους οτι οι ΕΠΙΣΗΜΕΣ ανακοινωσεις του ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ της ΠΑΕ Σκατογαυρος, ειναι κατα καιρους κατα πολυ προκλητικοτερες απ' οτι τα tweets του υιου Σαββιδη.

Οχι δεν το λεω αυτο για να πω οτι αφου το κανουν αυτοι, ας το κανουμε κι εμεις.
Το λεω γιατι σημερα κυκλοφορει η ειδηση οτι ο υφυπουργος Αθλητισμου(δηλωμενος γαυρος) στελνει στον εισαγγελεα τα tweets του Γιωργου αλλα με τον Καραπαππα δεν εχει θεμα κι εμεις εδω επιλεγουμε να σταυρωσουμε τον Γιωργο για το 1980, 2011, 2017.
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Σε πολύ τακτά χρονικά διαστήματα κάνει ιντριγκαδόρικες αναρτήσεις. Αν ήταν ένας ανώνυμος ΠΑΟΚτσής δε θα είχε κανένας πρόβλημα. Είναι όμως υιός του μεγαλομετόχου και μέλος του ΔΣ και οφείλει να μην αλλοιώνει τη σοβαρή εικόνα που παρουσιάζει ο σύλλογος χάρη στον πατέρα του. Όσον αφορά την ανάρτηση για τη γριά, εγώ δε θα έκανα έστω και καζούρα για υποβιβασμούς που έχουν γίνει στα χαρτιά.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

sic-4 έγραψε:ας μου επιτραπει να υπενθυμισω οτι τα δεκαδες αυτα σχολια που κανουμε πυροδοτηθηκαν απο το παρακατω ...εγκληματικο:

"some random numbers in my head (1980, 2011, 2017... )"

Τρακης, Τσουκαλας, να το βουλωσει, μαζεψτε τον... ενταξει οκ, να ειναι πιο σοβαρος ο ...Γιωργακης, να ειμαστε κι εμεις ομως.
Δεν ειναι η 1η του αναρτηση...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Οι προηγουμενες αναρτησεις του τιμηθηκαν επισης με αλλες δεκαδες σχολια αφορισμων, δεν εμειναν παραπονουμενες. Γι αυτο λοιπον αναφερθηκα για τις τωρινες δεκαδες οι οποιες πυροδοτηθηκαν απο το τελευταιο. Δοξα τω Γιαραμπη, χουβαρνταδες ειμαστε στο χωσιμο.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Για όσους ακόμα, δεν καταλαβαίνουν πως ''προάγεται η βία'' και πως ''ρίχνει λάδι στη φωτιά'' **
-σε ανθρώπους και μυαλά που έτσι κι αλλιώς δεν θέλουν πολύ κι ένα εύκολο άλλοθι για τις όποιες δράσεις τους είναι ότι καλύτερο-
ας δούνε αυτό, στο τέλος του:

http://imgur.com/0nXdFUs

και μετά κάποιος δικός μας θα απαντήσει στο facebook και μετά θα απαντήσουν αυτοί και μετά κάποιος από κάπου θα γράψει σας ψάχνουμε και μετά επειδή η Θεσ/νίκη είναι μια κωλοτρυπιδα κάπου θα βρεθούνε.

Επειδή το βλέπω το βλακότρενο να έρχεται καταπάνω μου με 1000, ''μα καλά ο Γιώργος φταίει για ότι θα γίνει/έγινε'';
Όχι, φυσικά. Αλλά αν δεν καταλαβαίνει κάποιος, ότι ο σαλεμένος μπορεί να πιαστεί από παντού (και σαλεμένοι υπάρχουν σε όλους) ε είναι λίγο αφελές κι αρκετά βλακώδες να ρίχνεις λάδι στη φωτιά. Συνεχόμενα μάλιστα.

Κι όσοι θέλουν ένα παράδειγμα σωστής καζούρας, είναι το παρακάτω, έτσι για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης:
http://www.isovitis.gr/index.php/epikaira/2007-ygeia

και προφανώς το ζήτημα δεν είναι αισθητικό.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

sic-4 έγραψε:Οι προηγουμενες αναρτησεις του τιμηθηκαν επισης με αλλες δεκαδες σχολια αφορισμων, δεν εμειναν παραπονουμενες. Γι αυτο λοιπον αναφερθηκα για τις τωρινες δεκαδες οι οποιες πυροδοτηθηκαν απο το τελευταιο. Δοξα τω Γιαραμπη, χουβαρνταδες ειμαστε στο χωσιμο.
Πολύ χουβαρνταδες θα έλεγα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”