Κάνοντας για πολλούς την έκπληξη, ΑΠΕΧΩ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ!!!!
Υ.Γ. Υποθέστε ότι λείπω σε διακοπές μωρέ...
Εγω μολις ακουσα μια..Alastor έγραψε: Καλα σοβαρα τωρα? Δηλαδη αν πιστευει πως η μανα του μαρινακη γαμιεται με 10 μαυρους(που οντως γαμιεται),θα βγει να το ανακοινωσει στο instagram? Αν πιστευει πως οι χαβουζαιοι κατεστρεψαν την Ελλαδα και ειναι ολοι για εκτελεση,θα βγει να το ανακοινωση και αυτο?
Συγγνωμη,αλλα δεν εχω ακουσει μεγαλυτερη κοτσανα.
Είναι όμως στο ΔΣeorptol1 έγραψε:Με την διαφορά ότι ο τρακης διοικεί ο 25χρονος Γιώργος οχιSick Bastard έγραψε:Κι επίσημα ο Τράκης του ΠΑΟΚ.
Συγχαρητήρια.
συγγνωμη φιλε μου αλλα νομιζω πως δεν καταλαβεις τι γραφω.Εγω ανεφερα το παραπανω για να δειξω πως το "θελουμε τους ιδιοκτητες να ειναι αληθινοι και να λενε οτι πιστευουν" δεν υφισταται σαν επιχειρημα.Βρειτε αλλο αν θελετε να δικαιολογησετε τον Γιωργηsic-4 έγραψε:Εγω μολις ακουσα μια..Alastor έγραψε: Καλα σοβαρα τωρα? Δηλαδη αν πιστευει πως η μανα του μαρινακη γαμιεται με 10 μαυρους(που οντως γαμιεται),θα βγει να το ανακοινωσει στο instagram? Αν πιστευει πως οι χαβουζαιοι κατεστρεψαν την Ελλαδα και ειναι ολοι για εκτελεση,θα βγει να το ανακοινωση και αυτο?
Συγγνωμη,αλλα δεν εχω ακουσει μεγαλυτερη κοτσανα.
Δηλαδη το οτι κανει καζουρα στη γρια για τον υποβιβασμο ποσταροντας χρονολογιες ειναι το ιδιο με το να πει γαμιεται με 10 μαυρους η μανα του χοντρου ή να εκτελεσουμε τους χαβουζαιους??????
Και σε αυτην την κοτσανα επανω ειναι βασισμενη ολη η επιχειρηματολογια κραξιματος του ...Γιωργακη
Προφανως το να εισαι στο Διοικητικο Συμβουλιο για καποιους εδω μεσα δεν σημαινει να ασκεις διοικησηpgetsos έγραψε:Είναι όμως στο ΔΣeorptol1 έγραψε:Με την διαφορά ότι ο τρακης διοικεί ο 25χρονος Γιώργος οχιSick Bastard έγραψε:Κι επίσημα ο Τράκης του ΠΑΟΚ.
Συγχαρητήρια.
Δεν ειναι η 1η του αναρτηση...sic-4 έγραψε:ας μου επιτραπει να υπενθυμισω οτι τα δεκαδες αυτα σχολια που κανουμε πυροδοτηθηκαν απο το παρακατω ...εγκληματικο:
"some random numbers in my head (1980, 2011, 2017... )"
Τρακης, Τσουκαλας, να το βουλωσει, μαζεψτε τον... ενταξει οκ, να ειναι πιο σοβαρος ο ...Γιωργακης, να ειμαστε κι εμεις ομως.
Πολύ χουβαρνταδες θα έλεγαsic-4 έγραψε:Οι προηγουμενες αναρτησεις του τιμηθηκαν επισης με αλλες δεκαδες σχολια αφορισμων, δεν εμειναν παραπονουμενες. Γι αυτο λοιπον αναφερθηκα για τις τωρινες δεκαδες οι οποιες πυροδοτηθηκαν απο το τελευταιο. Δοξα τω Γιαραμπη, χουβαρνταδες ειμαστε στο χωσιμο.