Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Re: Freitas Adelino André Vieirinha

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Δεν γουστάρω αυτήν την ανανεωσιολογία. Μου βάζει ο άλλος στα σπορ του βορρά πρώτο θέμα αυτό. Ημαρτον ρε!
Αυτά πρέπει να γίνονται ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΝΕΙΣ.
Κάνε αύξηση της ρήτρας και μετά βγάλε το ποσό. Δηλ. σώνει και καλά πρέπει να έχουμε θέμα στον ΠΑΟΚ.
Γράψτε για το σκύλο του Γκαρσία που ξενοπηδ@ει του ντιοgay τη σκυλίτσα, για την miss τσιμπουκτού που φοράει πρασινοκόκκινα πουά εσώρουχα, για το μελαγχολικό μελαχρινό καναρίνι, για τους μύθους του τιραμόλα. Τόσα και τόσα θέματα έχετε να ταϊσετε. :redcard:
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

εδώ τον Σαβίνι έχουμε 3 χρόνια... τον Αντελίνο πρέπει να τον κλείσουμε για 13 χρόνια..
παιδία μακάρι να είναι και του χρόνου στην ΠΑΟΚΑΡΑ.... αλλά πολύ χλομό.
δεν είναι για Supa league το παιδί... μην γελιόμαστε
με 13 εκατομύρια εγώ πάντως δίνω και δώρο Αραμπατζή-Σαβίνι και μια τρίχα από τα κάκαλα του Ζήση

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

gash04 έγραψε:
gash04 έγραψε:Βρύζα νοιώθεις?

Προψές ήταν αούτοι.
Αταλάντα, Τζένοα, Ουντινέζε, Χέρτα Βερολίνου, Σάλτσμπουργκ, Μάντσεστερ Σίτι και Έβερτον.

Συνεπώς δεν θα περιμένουμε πολύ για την ανανέωση.

Α έτσ΄ Ζησάκο μ΄αμ πώς. :ugeek:
13 είναι 13 και 5 χρόνια συμβόλαιο έτσι να τον γουσταρίσουμε και λιγάκι τον παίχτη.
βραδιατικα τον πηρες τηλεφωνο ή διαβαζει παοκμανια? :opaokara:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

σωστος...tad.....
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

Αυτό θα προβλέπει 15% αυξημένες αποδοχές στα χρήματα του Πορτογάλου σε σχέση με αυτά που «καρπώνεται» τώρα, ενώ θα ισχύει μέχρι το 2013. Επίσης θα αυξηθεί και η ρήτρα του παίκτη σε 12.000.000 από τα 3.500.000 που βρίσκεται τώρα.
Καταλαβαίνει λοιπόν κάποιος, ότι ο ΠΑΟΚ μόνο ωφελημένος θα βγει από την ανανέωση του συγκεκριμένου συμβολαίου, αφού αν ο Βιεϊρίνια συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς, το μέλλον του προδιαγράφεται ...λαμπρό. :D :D

http://www.gazzetta.gr/football/super-l ... E%BF%CE%BA
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Bάλτε άλλα τόσα και στον Κούτσια και τα ξαναλέμε το 2013 (αν υπάρχουμε βεβαίως, βεβαίως!! :lol: :lol: )
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Αυτόν τον παίχτη θέλουμε να τον χορτάσουν τα ματάκια μας.
ΣΑΣ ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ Κύριε Πρόεδρε Ζ. Βρύζα, θέλουμε να τον χαιρόμαστε στο χορτάρι της Τούμπας.
:pano:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ζήση αργείς είπαμε...
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

«Είμαι ΠΑΟΚ»!
Super League
ΠΑΟΚ

Την προσήλωσή του στο αγωνιστικό κομμάτι και την προετοιμασία της ομάδας του εξέφρασε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια σε δηλώσεις του σε αθλητική ιστοσελίδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Πορτογάλος άσος τόνισε σε επικοινωνία του με το «Μetrosport» ότι με το θέμα του συμβολαίου του θα ασχοληθεί αποκλειστικά ο μάνατζέρ του, ενώ εξωτερίκευσε για ακόμα μια φορά την αγάπη του για τον «Δικέφαλο του Βορρά» και το πόσο ευτυχισμένος είναι στην Θεσσαλονίκη.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον ΠΑΟΚ. Για την ακρίβεια είμαι… ΠΑΟΚ! Θέλω να μείνω και να βοηθήσω την ομάδα πολλά χρόνια. Έχουν γίνει συζητήσεις εδώ και καιρό για ένα νέο συμβόλαιο. Δεν έχουμε καταλήξει κάπου, αλλά συμφωνούμε ότι θα βρούμε τη λύση που συμφέρει όλους. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο με νούμερα, ούτε για τη ρήτρα, ούτε για τις αποδοχές. Υπάρχει μία διάθεση για επέκταση του συμβολαίου ως το 2013, και σε αυτό είμαι απολύτως σύμφωνος. Θέλω να μείνω προσηλωμένος στα αγωνιστικά, να δίνω τα πάντα για την ομάδα και πρώτα απ’ όλα να νικήσουμε τη Λάρισα το Σάββατο. Για τα υπόλοιπα θα ασχοληθεί ο μάνατζέρ μου όταν έρθει η ώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός.

http://www.gazzetta.gr/football/super-l ... E%BF%CE%BA

Α ρε ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ άρρωστο ..
Μείνε όσο θες στον ΠΑΟΚ,αλλά κομματάκι δύσκολο αυτό..
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Σε επικοινωνία του «Μetrosport» με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια για το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του και της αύξησης των αποδοχών και της ρήτρας, ο ίδιος τόνισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον ΠΑΟΚ. Για την ακρίβεια είμαι… ΠΑΟΚ! Θέλω να μείνω και να βοηθήσω την ομάδα πολλά χρόνια. Έχουν γίνει συζητήσεις εδώ και καιρό για ένα νέο συμβόλαιο. Δεν έχουμε καταλήξει κάπου, αλλά συμφωνούμε ότι θα βρούμε τη λύση που συμφέρει όλους. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο με νούμερα, ούτε για τη ρήτρα, ούτε για τις αποδοχές. Υπάρχει μία διάθεση για επέκταση του συμβολαίου ως το 2013, και σε αυτό είμαι απολύτως σύμφωνος. Θέλω να μείνω προσηλωμένος στα αγωνιστικά, να δίνω τα πάντα για την ομάδα και πρώτα απ’ όλα να νικήσουμε τη Λάρισα το Σάββατο. Για τα υπόλοιπα θα ασχοληθεί ο μάνατζέρ μου όταν έρθει η ώρα».

«Πυροτέχνημα» με πακτωλούς εκατομμυρίων

Εδώ και αρκετές εβδομάδες, λίγο μετά από την αρχή του φετινού πρωταθλήματος, υπάρχει ανοιχτό στον ΠΑΟΚ το θέμα της δέσμευσης του Αντελίνο Βιεϊρίνια, με αφορμή τις λαμπρές παρουσίες του στην καινούργια σαιζόν.
Ταυτόχρονα με την «δέσμευση» του ποδοσφαιριστή, υπάρχουν και οι λογικές παράμετροι του θέματος αυτού, όπως η ρήτρα για την απελευθέρωση του, η αύξηση των αποδοχών του και η μερική επέκταση του συμβολαίου του.
Ο ποδοσφαιριστής που ήρθε φέτος σαν ελεύθερος και όχι με την υποχρέωση του δανεισμού, έχει τριετές συμβόλαιο που τελειώνει το 2012. Είναι έτσι κι αλλιώς δεσμευμένος για το χρονικό αυτό διάστημα που στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, με την ύπαρξη βραχύβιων συμβολαίων, είναι ένα διάστημα πραγματικά σημαντικό.
Ο ΠΑΟΚ επιθυμώντας να εξασφαλίσει το «περιουσιακό» αυτό στοιχείο του, που επιβάλλεται να το κάνει για να εξασφαλίσει τον λαμπρό επιθετικό ποδοσφαιριστή του, όπως αποδεικνύεται από τις μέχρι τώρα ενέργειες και σκέψεις της διοίκησης του, ξεκίνησε μια σειρά διαπραγματεύσεων με τον πορτογάλο επιθετικό, συνεπικουρούμενος και από την παρουσία του νέου διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος, συμπατριώτη και καλού φίλου του Βιεϊρίνια, Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

«Πυροτέχνημα»

Τα δεδομένα ως εδώ είναι γνωστά και άλλωστε σταδιακά ως και πολύ πρόσφατα αναλύθηκαν από τις στήλες αυτής της εφημερίδας όπως και από τον υπόλοιπο αθλητικό Τύπο. Χθες εκτοξεύτηκε ένα «πυροτέχνημα» που αναφέρει πως η ρήτρα για την δέσμευση ή αποδέσμευση του ποδοσφαιριστή από τον ΠΑΟΚ ορίζεται στα 12 εκατομμύρια ευρώ. Μια εξαιρετικά εντυπωσιακή θεωρία, που μπορεί να πυροδοτήσει ανεξέλεγκτες καταστάσεις αν αποδειχτεί αλήθεια, ή να «μαγέψει» τους αφελείς, που ενδεχομένως με βάση αυτό τον αριθμό, να πιστέψουν πως ζουν στον μαγικό κόσμο της Πρέμιερ Λιγκ, της Μπουντεσλίγκα, της Πριμέρα Ντιβιζιόν ή ακόμα και του ίδιου του Τσάμπιονς Λιγκ.
Γιατί πολύ απλά το ελληνικό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα, με όποιους παίκτες και να διαθέτει, δεν μπορεί να αποδώσει τέτοια νούμερα τα οποία καλύπτουν μόνο τεράστιες ποδοσφαιρικές αξίες, χωρίς αυτό να μειώνει σε καμιά περίπτωση τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, για τον οποίο έχουμε την καλύτερη ποδοσφαιρική άποψη.
Η αναφορά ενός τέτοιου ποσού, πυροδοτεί δεδομένα που μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα και στον ποδοσφαιριστή και περισσότερο στον ίδιο τον ΠΑΟΚ. Ας πούμε, ποια μπορεί να είναι η άποψη και τοποθέτηση του μάνατζερ του ξένου ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα πληροφορηθεί πως ναι μεν η ρήτρα αυξάνει από τα 3 εκατομμύρια που είναι τώρα στα 12, δηλαδή τετραπλασιάζεται, ενώ η αμοιβή του δεν αυξάνει ούτε στο 20%. Εκτός και αν ο ΠΑΟΚ αποφασίσει να αυξήσει αναλογικά και την αμοιβή του, οπότε ο συμπαθέστατος ποδοσφαιριστής θα πρέπει να λάβει με γεωμετρική πρόοδο 1,2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Το 10% της ρήτρας

Αλλά ακόμα και αν ο παίκτης αποδεχτεί την πρόταση του ΠΑΟΚ, κάτι που ως χθες δεν το βεβαίωνε με τους συγκεκριμένους αριθμούς, και δεν λάβει το εύλογο σε τέτοιες περιπτώσεις αντίστοιχο ποσό αμοιβής που είναι το 10% της ρήτρας, ακόμα και αν αξιώσει το 5% αυτής, τότε ο ΠΑΟΚ καλείται να πληρώσει ετησίως στον ποδοσφαιριστή 600 χιλιάδες ευρώ, μια αύξηση δηλαδή σχεδόν τριπλάσια από την σημερινή του ανταμοιβή.
Ο εντυπωσιασμός είναι μια συνηθισμένη στον Τύπο ασθένεια «γρίπης» αρκεί να μην έχει ανεπιθύμητες επιπλοκές, γιατί το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα, οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές όσο και να πατούν στο έδαφος, έχουν πίσω τους ανθρώπους που ρυθμίζουν τις καταστάσεις, και μαζί με τους ίδιους συναποφασίζουν.
Βέβαια ο κάθε ποδοσφαιριστής μπορεί να αυτοδεσμευτεί με ότι όρους του θέσει μια ομάδα αν το θέλει και ο ίδιος κι αυτό είναι θεμιτό καθώς στις μεταξύ τους σχέσεις και διαπραγματεύσεις δεν υπάρχει κάποιος κανόνας, ή όποια δέσμευση. Η διαπραγμάτευση μεταξύ ΠΑΟΚ και Βιεϊρίνια έχει ξεκινήσει. Ακόμα δεν ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ, άρα δεν ολοκληρώθηκε, όπως βεβαιώνει και ο ίδιος ο παίκτης και καλό είναι για την αποφυγή εντυπωσιασμού και πρόκλησης λανθασμένων εκτιμήσεων να βγαίνει το τελικό πόρισμα και η πληροφόρηση, όταν πέσουν και οι τελευτές υπογραφές.
Αυτά και με την ευχή, να μην χάσουν ο ΠΑΟΚ και ο Βιεϊρίνια τον προσανατολισμό τους, από μια κίνηση εντυπωσιασμού, που στόχο έχει να γεμίσει με θαυμαστικά τους αφελείς, και όχι να πληροφορήσει τους διψασμένους για ενημέρωση φιλάθλους.

http://www.metrosport.gr/vieirinia-%C2% ... tika%C2%BB

οι μπηχτές για τα σπορ του βορρά είναι εμφανείς.στις πλάτες του ΠΑΟΚ μας μην παίζεται παιχνίδια....... :yellowcard:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

gash04 έγραψε:Ζήση αργείς είπαμε...
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

και ειπεν Αυτος: γρηγορειτε Ζηση και Φερναντο :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

και ποιος ριχνει μπηχτες ? Ο ΣΚΟΥΛΗΚΟΜΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ "ΕΓΩ ΟΡΘΙΟΣ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 1 ΕΒΛΕΠΑ ΤΑ ΜΑTΣ
ΤΟΥ αρη ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΤΟ 1997" ....ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΛΑΙΓΕ ΚΙΟΛΑΣ.........
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

a πετρουλακη μην γκρινιαζεις για αποκλειστικοτητες 33% δεν παιζεις ΠΑΟΚ και περηφανευεσε γιαυτο ? ε 33%
εχεις λαμβανειν απο τον συλλογο του ΠΑΟΚ το υπολοιπο ποσοστο βρες το απο την ομαδα της καρδιας σου....
:nairepaok: :nairepaok: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
banis

Δημοσίευση από banis »

[youtube]-53Ety9oP3E[/youtube]
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”