Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
-
yiannisPAOKitalia
Re: Freitas Adelino André Vieirinha
Δεν έχω εικόνα για το ματς παρά μόνο ραδιοφωνική, γι αυτό και δεν έγραψα και τίποτα στα παραλειπόμενα. Δεν ξέρω ποια ήταν η απόδωση του Vieirinha σήμερα, αλλά, μικρέ μπαλαδόρε που σου κάνουν ανανέωση με 12μύρια ρήτρα, ΑΝ βούτηξες στο πέναλντυ, κακομοίρη μαύρο φίδι που σ'έφαγε
.
στο πέναλτι αδερφέ πέφτει ο μάλαρτζ, αυτός πηδάει για να τον αποφύγει και ο μάλαρτζ με τη φόρα που πέφτει με το χέρι του χτυπάει το αριστερό (νομίζω) πόδι. είναι πέναλτι ξεκάθαρο
-
yiannisPAOKitalia
Ο παίχτης ο καλός και ΜΠΑΛΑΔΟΦΑΤΣΑ φαίνεται ξεκάθαρα εντάξει.
Μην ακούσω καμιά παπαριά πάλι γιατί τελευταία ακούω πολλές.
Μην ακούσω καμιά παπαριά πάλι γιατί τελευταία ακούω πολλές.
Είναι πέναλτυ. Τη στιγμή που τον ακουμπάει δεν είναι μετά δυνατόν να κρατήσει την ισορροπία του ενώ ο μικρός τον έχει ΗΔΗ περάσει και δεν έχει λόγο να πέσει....
Μαγεύει τον κοσμο και εχει και ουσία στο παιχνίδι του.
Με αυτον τον παίκτη αν τον κρατήσουμε μπορούμε να στίσουμε ομαδαρα πανω του
αν τον πουλήσουμε σίγουρα ξεχρεώνουμε......
Με αυτον τον παίκτη αν τον κρατήσουμε μπορούμε να στίσουμε ομαδαρα πανω του
αν τον πουλήσουμε σίγουρα ξεχρεώνουμε......
για να μην ειναι πεναλτυ αυτο το σημερινο, πρεπει να εξαυλωθει ο βιερινια....τι να κανει δηλαδη πηδηξε να τον αποφυγει και ο αλλος παλι τον βρηκε.....δεν ειδα κανενα να διαμαρτυρεται περα απο τα χλιαρα....ουτε στη κοκκινη διαμαρτυρηθηκε κανεις ενω στη κοκκινη του νταμπιζα ο ιδιος ο νταμπιζας καταλαβε οτι του χαριστηκε.....απο το γηπεδο απο τις αντιδρασεις μπορεις να βγαλεις συμπερασματα...ητανε ισως η πρωτη του κακη εμφανιση σημερα....αλλα εδωσε το τριποντο
Η ένσταση της Λάρσας δεν είναι για το πέναλτυ, αλλά για επιθετικό φάουλ νωρίτερα.
Πάντως είναι στα καθήκοντα της θέσης του Αντελίνο να μπορεί να παίρνει το σφύριγμα (όταν είναι, για να έχουμε και ήσυχη τη συνείδησή μας).
Πάντως είναι στα καθήκοντα της θέσης του Αντελίνο να μπορεί να παίρνει το σφύριγμα (όταν είναι, για να έχουμε και ήσυχη τη συνείδησή μας).
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Πολύ φάση έχουν μερικοί δικοί μας φίλαθλοι που πάνε να το παίξουνε ρομπέν της αντικειμενικότητας και της δικαιοσύνης. Που ρε? Στον βόθρο της σούπερ κλίκας?
Όλα μα όλα τα γκολ του ΠΑΟΚ παιρνάνε από το μικροσκόπιο! Και βγαίνουμε και οι γελοίοι τηλεκριτικοί και οι κόλακες του ποκ και παρουσιάζουν τον ΠΑΟΚ σαν το μέγα ευνοημένο!
Ρε άντε παρατάτε μας ήσυχους, που θα γράψετε για το αν έκανε θέατρο ή φάουλ ο Βιεϊρίνια!
Το ανύπαρκτο τυρί, που βαρούσε συνέχεια με την ανοχή του παπασταμάτη δεν σας λέει τίποτα? Τι παιχνίδι να κάνεις με αυτά τα δρεπανηφόρα?
ΥΓ. Το ακυρωθέν κανονικό γκολ του Βιεϊρίνια στον πανιώνιο τι έγινε ρε μάγκες? Το κοράκι εκείνο πήγε σπίτι του?
Όλα μα όλα τα γκολ του ΠΑΟΚ παιρνάνε από το μικροσκόπιο! Και βγαίνουμε και οι γελοίοι τηλεκριτικοί και οι κόλακες του ποκ και παρουσιάζουν τον ΠΑΟΚ σαν το μέγα ευνοημένο!
Ρε άντε παρατάτε μας ήσυχους, που θα γράψετε για το αν έκανε θέατρο ή φάουλ ο Βιεϊρίνια!
Το ανύπαρκτο τυρί, που βαρούσε συνέχεια με την ανοχή του παπασταμάτη δεν σας λέει τίποτα? Τι παιχνίδι να κάνεις με αυτά τα δρεπανηφόρα?
ΥΓ. Το ακυρωθέν κανονικό γκολ του Βιεϊρίνια στον πανιώνιο τι έγινε ρε μάγκες? Το κοράκι εκείνο πήγε σπίτι του?
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
αντε πεστα ρε θοδωρα γιατι μου τα χουν κανει καζανι!!
και χθες στο τσατ ολοι ρωτουσαν: καθαρο το πεναλτι? δικαια η κοκκινη στο τυρι?
στα π@παρια μου τι ηταν!!! σιγα μη πω κι ευχαριστω στον π@@στοσταματη για τα σφυριγματα του κ@λου του!!
ξεχασαμε γρηγορα το -2 μεσα στο νιονιο...
και χθες στο τσατ ολοι ρωτουσαν: καθαρο το πεναλτι? δικαια η κοκκινη στο τυρι?
στα π@παρια μου τι ηταν!!! σιγα μη πω κι ευχαριστω στον π@@στοσταματη για τα σφυριγματα του κ@λου του!!
ξεχασαμε γρηγορα το -2 μεσα στο νιονιο...
... δικαια η δευτερη κιτρινη στον Μουσλι?? Που χαθηκε η κοκκινη στον Νταμπιζα...?? Θα βγουμε και ευνοημενοι στο τελος την τρελα μου μεσα...
υ.γ. ειμαστε off topic!
υ.γ. ειμαστε off topic!
Κάτι έχει κολλήσει πάντως στο παπούτσι για να μη φεύγει η μπάλα δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.
Που να τον είχαμε και πέρσι αυτόν τον τυπά.
Βρύζα λαμβααααάνεις??
Που να τον είχαμε και πέρσι αυτόν τον τυπά.
Βρύζα λαμβααααάνεις??
Α!Επειδή το ξέχασα να το γράψω να πω ότι το πέναλτι δεν ήταν πέναλτι.,
Απλώς ήταν ποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολύ πέναλτι.
Απλώς ήταν ποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολύ πέναλτι.
- Pegasus1589
Καλά κάνουμε και ρωτάμε και ανησυχούμε. Δεν είμαστε Ολυμπιακοί, Παναθηναϊκοί, ΑΕΚτσήδες ή Αρειανοί. Το πέναλτι είναι που να βαράν τον κώλο τους κάτω. Όσο για το επιθετικό φάουλ, όντως είναι. Στο μπάσκετ όμως.