PS: Εγώ είμαι με τον φρι. Με τον απλό λαό. Με τους πληβείους. Και όχι με την γαλάζια μπουρζουαζία. ΠΑΟΚ είμαι.
Απανταω ΛΟΙΠΟΝ σε λογικη ωρα (πιστευω)..georgedoulk έγραψε:Αυτό είναι ενα χαρακτηριστικό αποσπασμα απο τα τελευταία ποστ σου.moican4 έγραψε: Σιγα το τοπικ που εκλεισε δηλ ..
Ειπαμε ,υπαρχουν και αλλα τοπικ ασχετα με τα θεματα του ΠΑΟΚ αλλα ακουγονται σοβαρες αποψεις και συζητησεις..
Αν θεωρείς οτι έχεις δικαίωμα να αποφασίζεις εσύ για το ποιες απόψεις είναι σοβαρές (που είναι ΒΕΒΑΙΟ οτι δεν εχεις) και ποιες συζητήσεις αρμόζουν σε αυτό το σαίτ θα ήθελα να μου αναφέρεις και τα κριτήρια σου.
Είναι υποκρισια και φαρισαϊσμός να δεχόμαστε οτι υπάρχουν τόπικ ασχετα με τον Π.Α.Ο.Κ. αλλα να αρνούμαστε σε κάποιον να έχει ανοικτό ενα τόπικ επειδή δεν μας αρέσουν αυτά που γράφει.
Η ειρωνία, οι χαρακτηρισμοί και η επίδειξη δύναμης απο τους Νοβιτο και Σερα προς σχεδον μια ντουζινα μελη, που τα μισα τουλάχιστον πρέπει να έχουν ποστάρει σε όλα τα ενεργά τόπικ του σαιτ, εμενα προσωπικά με κάνει να ντρεπομαι.
Σιγουρο είναι πως ούτε οικοιοθελώς αποχωρησαν τα μέλη που διαφωνούν, αντίθετα εξαναγκ'αστηκαν σε αποχώρηση, ούτε μεμονωμένο μπορείς να χαρακτηρίσεις ένα περιστατικό για το οποίο έχουν τοποθετηθεί πάνω απο εικοσι άτομα στις τελευταίες είκοσι σελίδες αυτού του τόπικ, ούτε επαρκή αιτιολογία δόθηκε ακόμη για τους λόγους που κλειδώθηκε το επίμαχο τόπικ.
Δάσκαλε, με όλο το σεβασμό, δεν είναι αργά να αναθεωρήσετε τη στάση σας ουτε δείγμα αδυναμίας να ζητησετε συγγνωμη απο τα μέλη που προσβλήθησαν.
Αυτό που τελικά ζητάνε όσοι γράφανε στο συγκεκριμένο τόπικ, είναι ένας χώρος όπου να μπορούν να εκφράζονται
ελεύθερα για ότι τους απασχολεί. Σε τελική αναλυση για όλους μας ο Π.Α.Ο.Κ. είναι ένα μέσο έκφρασης και το όχημα για να ξεφεύγουμε απο τη μιζέρια της καθημερινότητας.
Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να μας το στερεί αυτό.
Τώρα που θυμήθηκα πως και γω είχα μπαναριστεί πέρυσι τέτοιο καιρό,προσχωρώ και γω στο καινούργιο κίνημα.emeissaspsirizoume4 έγραψε:επειδη κανενας απο τους αντιστασιακους δεν ανεφερε πουθενα το ονομα μου και δεν αναγνωριστηκαν οι αγωνες μου εδω μεσα,δεν θα εχουνε την στηριξη μου
και ανακοινωνω το νεο δικο μου κινημα το οτιναναι-μ-λ
Καλημερα στη βουλή του ΠΑΟΚμανια!moican4 έγραψε: Το τοπικ ηταν αποκλειστικα 5-6 ατομων το πολυ , που ελεγε ο καθενας το πως περασε την μερα του.
Συγνωμη αλλα αν εσυ νομιζεις πως ετσι ειναι τα οπαδικα σαιτ κατι εχεις καταλαβει λαθος.
Δειξε μου το αντιστοιχο τοπικ "οτι να ναι" στο σαιτ του γαυρου, του βαζελου και του χανουμιου.!!!
Αστο ,δεν θα βρεις τιποτα...
«Ότ’ ευτυχείς μάλιστα μη φρόνει μέγα» (Μένανδρος)novito έγραψε: Πρωτο φαουλ... Σύμφωνα με το http://www.alexa.com από τον Αύγουστο υπάρχει αύξηση 17,2%
Και για μέλη βέβαια (και όχι απλώς επισκέπτες) δε στέκει αυτό, μιας και με μια πρόχειρη ματια, μόνο τις τελευταίες 24ώρες συνδέθηκαν πάνω από 400...
ο σαντος εισαι???8emis4 έγραψε:«Ότ’ ευτυχείς μάλιστα μη φρόνει μέγα» (Μένανδρος)novito έγραψε: Πρωτο φαουλ... Σύμφωνα με το http://www.alexa.com από τον Αύγουστο υπάρχει αύξηση 17,2%
Και για μέλη βέβαια (και όχι απλώς επισκέπτες) δε στέκει αυτό, μιας και με μια πρόχειρη ματια, μόνο τις τελευταίες 24ώρες συνδέθηκαν πάνω από 400...
Ελεύθερη μετάφραση για τις ανάγκες οπαδικού forum: "χαμηλά τη μπάλα"
++++++++++++++++yiannisPAOKitalia έγραψε: ΥΓ: αλληλεγγύη στον αγωνιστί psiristi.