Παράπονα για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
DC

Re: Παράπονα για το φόρουμ

Δημοσίευση από DC »

Αν γίνεται, πάτε στο τσατ να κάνω μάτι.
:)

PS: Εγώ είμαι με τον φρι. Με τον απλό λαό. Με τους πληβείους. Και όχι με την γαλάζια μπουρζουαζία. ΠΑΟΚ είμαι.
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Mε τέτοιο avatar, πείθεις...
Άβαταρ μέλους
georgedoulk

Δημοσίευση από georgedoulk »

Novito για πρώτη και τελευταία φορά θα σου απευθυνω το λόγο.

Για τις ειρωνίες και το πνεύμα που πουλάς δεν χρειάζεται καν να αναφερθώ σε παραδείγματα απο το φόρουμ. Τα τελευταία 4 πόστ σου να διαβάσει κάποιος θα βγάλει ασφαλές συμπέρασμα.
Επειδή εγώ βλέπω τον ελέφαντα κάτω απο το χαλί και δεν το παίζω έξυπνος, σου θυμίζω οτι σε κατηγόρησα ανοικτά οτι η συμπεριφορά σου δεν είναι Παοκτσήδικη. Ο Παοκτσής σιχαίνεται την εξουσία και την πολεμάει, δεν γίνεται ποτέ μανδαρίνος και τυπολάγνος.
Μονο απο μνήμης θα σου αναφέρω τους DimisK, gika, dreamwarrior, eleos, bakunin, kostaff, palok, free4, draculator (mispell?), 8emis, teod, paokintepo και είμαι σιγουρος πως αν γυρίσω να ψάξω τις προηγούμενες σελίδες θα βρώ άλλους τόσους. Επειδή είμαι και γω αρκετό καιρό σε αυτό το φόρουμ, νομίζω οτι δυσκολα θα βρείς πιο ενεργά μέλη του Paokmania. Αν βέβαια εχεις στρώσει καμια παχιά βελέντζα μπορεί πραγματικά να μην φαίνεται ο ελέφαντας.

Γιαννη
Η τελευταία σου φράση είναι ο πρώτος σοβαρός λόγος που ακούω απο μοντ σε όλη αυτή τη κουβέντα. Οχι δικαιολογίες τύπου δεν είναι σοβαρά τόπικ, δεν συζητάνε σοβαρά πραγματα, είναι ασχετα με τον Π.Α.Ο.Κ. , παραβαίνουν τους κανόνες του φόρουμ και πίπες. Στεγνά και αντρίκια. Το φόρουμ είναι κουμάντο μας και εμεις αποφασίσαμε οτι δεν μας αρεσει αυτού του είδους ο χαβαλές και τον κόψαμε.

Λογω επαγγέλματος σου λέω οτι δεν υπάρχει λόγος να ελέγξουμε ποιος φέρει το βάρος απόδειξης. Δεν είμαστε στο ακροατήριο σε φόρουμ είμαστε. Και στο φόρουμ όπως και στη ζωή, όλους μας κρίνει ο χρόνος και ο δρόμος.
Για τον μοϊκανό θα σε παρακαλούσα να μην του στερείς την δυνατότητα να απολογηθεί. Εκτός και αν δεν μπορεί να τα πεί μόνος του, οπότε σε αυτή την περίπτωση μου "κλεβεις" το μεροκάματο.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

novito έγραψε:υ.γ.2: long night.... :twisted:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

Δημοσίευση από emeissaspsirizoume4 »

επειδη κανενας απο τους αντιστασιακους δεν ανεφερε πουθενα το ονομα μου και δεν αναγνωριστηκαν οι αγωνες μου εδω μεσα,δεν θα εχουνε την στηριξη μου
και ανακοινωνω το νεο δικο μου κινημα το οτιναναι-μ-λ 8-)
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Μισό να κάνω καφέ..

Κατ'αρχήν, οι καιροί λένε ότι ο ΠΑΟΚτσής σιχαίνεται και τα forum, αλλά όλοι μας εδώ είμαστε.

Το forum δεν είναι τσανάκι κανενός. Το ότι το διαχειρίζονται κάποιοι, δε σημαίνει ότι το κάνει δικό τους. Τους κανόνες και τους όρους χρήσης, δεν τους έγραψαν αυτοί που σήμερα διαχειρίζονται το forum, αλλά πρέπει να τους διασφαλίζουν. Είτε μας αρέσει, είτε όχι, υπάρχουν κανόνες που πρέπει να τηρούνται, και κάθε μέλος, με την εγγραφή του τους αποδέχεται. Εσύ μπορείς να τους εκλαμβάνεις ως "πίπες", είναι δικαίωμά σου, αρκεί να τις τηρείς τις πίπες.

Κατηγορείς 2 από τους συντονιστές για χουντική συμπεριφορά, για ειρωνία προς άλλα μέλη, για πνεύμα κλπ. Νταξ', καλό ακούγεται, αλλά δεν πείθει. Ο καθένας αντιλαμβάνεται τη χουντική συμπεριφορά και το πνεύμα όπως θέλει, με τα δικά του standars, και με τα δικά του κριτήρια. Εγώ λέω πως προσπαθώ να διασφαλίσω τους κανόνες, εσύ λες ότι είμαι χουντικός. Ποιος έχει δίκιο?

Έχεις κάθε δικαίωμα να λες ότι δε μας αρέσει ο χαβαλές, ότι δε μας αρέσει το avatar του gika, ότι δε μας αρέσει η υπογραφή του nafplio. Κι εγώ λέω ότι είσαι εμπαθής απέναντι στον Moican. Βγαίνει άκρη?

Μπορώ να αρχίσω να αραδιάζω ονόματα μελών που συμφωνούν με το κλείδωμα, και που δεν τους άρεζε το συγκεκριμένο topic, και που που που, και να μπούμε σε μια διαδικασία διαγωνισμού του ποιος την έχει πιο μεγάλη την... ομάδα.

Αλλά δεν έχει νόημα. Το topic θεωρήθηκε "ξεχειλωμένο", και κλειδώθηκε. Σίγουρα η κρίση είναι υποκειμενική, αφού προέρχεται από άτομα και όχι από μηχανήματα.

Εν τέλει, και στο λέω ευθαρσώς, αφού κι εσύ ανοιχτά κατηγόρησες, διακρίνω μια αντιπάθεια προς συγκεκριμένα πρόσωπα. Επιλεκτικά, διακρίνεις μέλη σε "καλά" και "κακά", προς τί?

Επαναλαμβάνω, κριτική ασκούμε σε ιδέες και απόψεις, όχι σε άτομα.

Το να απολογηθεί ο moican, και ο κάθε moican, δεν το καταλαβαίνω, αφού όπως σωστά είπες δεν είμαστε σε ακροατήριο, παρ'όλα αυτά, δεν του στέρησα κανένα δικαίωμα. Απλώς είπα την άποψή μου, αν μου επιτρέπεις. Θα σου απαντήσει και ο ίδιος φαντάζομαι, αλλά σε κάποια πιο λογική ώρα.

ΥΓ: αλληλεγγύη στον αγωνιστί psiristi.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Εγω δεν την έχω τοσο μεγάλη την...προϋπηρεσια στο φορουμ και δε γραφω και συχνα και για αυτο απλώς κάθομαι και απολαμβανω την κουβεντα σας...

Ένα πραγματακι μόνο να πω στον Ιταλο...Ρε συ Γιάννη αυτό το "κρινουμε ιδεες και οχι προσωπα" παραείναι διπλωματικο...μεχρι αηδίας...δηλαδή ποιος τις εκφράζει τις ιδέες? Ο ελέφαντας που ειναι κατω απο το χαλάκι του georgedoulk? Εκτός και αν μιλάς για τις ιδέες του Πλάτωνα... :D

Πάντως μιας και άρχισα να γραφω....ας το πάω και λίγο παρακάτω...

1. Τα άκραια σχόλια περί φασιστικών συμπεριφορών μπορούν άνετα να ειπωθούν εκατέρωθεν...Και οι μεν και οι δε εκφραζεται ακραίες απόψεις και θέλετε με τον έναν ή αλλο τρόπο να τις επιβάλετε. Κατ' εμέ είναι θεμιτό και ως εκ τούτου τέτοιοι ακραίοι χαρακτηρισμοί είναι τουλάχιστον ατυχείς.

2. Οι mods πήραν τη "δύναμη" που έχουν από τους admins. Το site και το φορουμ ανήκουν στους admin. Το να επικαλούνται οι μπλε και οι κοκκινοι το τετριμένο σλογκανακι "το φορουμ ανηκει στο λαο του και οχι στο φουστη τον πρόεδρό του" είναι αστείο. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν και να το παραδεχτούν εκατέρωθεν.

3. Για να είμαι ειλικρινής και εγώ έχω πει "πολύ κάγκουρας ο ταδε μοδ...πως την έχει δει?". Όσοι όμως τους κράζουν ας σκεφτούν λιγάκι ότι τα σαιτς που μπαινουμε, τη γκομενα που εχουμε, τους φίλους που έχουμε, το αμαξι που εχουμε, τη θυρα που πηγαινουμε κτλ κτλ κτλ τα ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ. Οι μοδ επιλεχτηκαν απο καποιους για να επιβλεπουν την κατασταση. Αν ο Α ή ο Β δεν συμφωνει με τον τροπο τους μαλλον έχει διαφορετικα ποιοτικα χαρακτηριστικα (δε λεω καλυτερα ή χειροτερα...απλως διαφορετικα). Προσωπικα θεωρω οτι απεχω κατά πολύ απο τον τροπο σκεψης και εκφρασης ορισμενων μοδ και είναι και αυτος ενας λόγος που δεν συμμετεχω τοσο ενεργα. ΑΛΛΑ δεν θα μπω και στη διαδικασία να τους αλλαξω. Αν δε μ' αρεσει ας παω αλλου...

4. Ένα πραγμα που πιστεύω θα πρπει να σκεφτουν οι "μπλε" είναι η συμπεριφορα τους. Ανεξαρτητα με την ιστορια που προεκυψε με το οτι να ναι. Είναι μια ευκαιρια κατα τη γνωμη μου να αναλογιστούν το γεγονος ότι έχουν ένα "θεσμικο" ρολο και θα πρεπει να είναι πιο προσεκτικοι στο πως τον διαχειριζονται.

Αν με αφησω θα γραφω μεχρι να ξημερωσει....το κλείνω εδω λέγοντας αυτό που είπα και μερικες σελιδες πισω...

Α ρε Χαβο τι μας έκανες.... Τωρα που δεν μπορουμε να γκρινιαξουμε για την ομαδα βρηκαμε άλλο πεδιο μιρλας...αλλα ΠΑΟΚ είσαι...

ΥΓ. Λευτερια στην εξωκοινοβουλευτική αριστερα του ψηριστή...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

georgedoulk έγραψε:
moican4 έγραψε: Σιγα το τοπικ που εκλεισε δηλ ..

Ειπαμε ,υπαρχουν και αλλα τοπικ ασχετα με τα θεματα του ΠΑΟΚ αλλα ακουγονται σοβαρες αποψεις και συζητησεις..
Αυτό είναι ενα χαρακτηριστικό αποσπασμα απο τα τελευταία ποστ σου.
Αν θεωρείς οτι έχεις δικαίωμα να αποφασίζεις εσύ για το ποιες απόψεις είναι σοβαρές (που είναι ΒΕΒΑΙΟ οτι δεν εχεις) και ποιες συζητήσεις αρμόζουν σε αυτό το σαίτ θα ήθελα να μου αναφέρεις και τα κριτήρια σου.
Είναι υποκρισια και φαρισαϊσμός να δεχόμαστε οτι υπάρχουν τόπικ ασχετα με τον Π.Α.Ο.Κ. αλλα να αρνούμαστε σε κάποιον να έχει ανοικτό ενα τόπικ επειδή δεν μας αρέσουν αυτά που γράφει.

Η ειρωνία, οι χαρακτηρισμοί και η επίδειξη δύναμης απο τους Νοβιτο και Σερα προς σχεδον μια ντουζινα μελη, που τα μισα τουλάχιστον πρέπει να έχουν ποστάρει σε όλα τα ενεργά τόπικ του σαιτ, εμενα προσωπικά με κάνει να ντρεπομαι.

Σιγουρο είναι πως ούτε οικοιοθελώς αποχωρησαν τα μέλη που διαφωνούν, αντίθετα εξαναγκ'αστηκαν σε αποχώρηση, ούτε μεμονωμένο μπορείς να χαρακτηρίσεις ένα περιστατικό για το οποίο έχουν τοποθετηθεί πάνω απο εικοσι άτομα στις τελευταίες είκοσι σελίδες αυτού του τόπικ, ούτε επαρκή αιτιολογία δόθηκε ακόμη για τους λόγους που κλειδώθηκε το επίμαχο τόπικ.

Δάσκαλε, με όλο το σεβασμό, δεν είναι αργά να αναθεωρήσετε τη στάση σας ουτε δείγμα αδυναμίας να ζητησετε συγγνωμη απο τα μέλη που προσβλήθησαν.
Αυτό που τελικά ζητάνε όσοι γράφανε στο συγκεκριμένο τόπικ, είναι ένας χώρος όπου να μπορούν να εκφράζονται
ελεύθερα για ότι τους απασχολεί. Σε τελική αναλυση για όλους μας ο Π.Α.Ο.Κ. είναι ένα μέσο έκφρασης και το όχημα για να ξεφεύγουμε απο τη μιζέρια της καθημερινότητας.

Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να μας το στερεί αυτό.
Απανταω ΛΟΙΠΟΝ σε λογικη ωρα (πιστευω)..
Αυτα το οποιο παραθετεις ειναι προσωπικη μου αποψη. .Αν θελεις το καταλαβαινεις ,αν οχι πιστευε πως προκειται για δικαιολογια . Ουτε αποφασισα ουτε τιποτα.
Ειπα σιγα το τοπικ και το πιστευω ακομα, ουτε συμμετειχα ουτε εμπαινα οπως και πολυς κοσμος γιατι ειχε καταλαβει τι γινοταν ....
Το τοπικ ηταν αποκλειστικα 5-6 ατομων το πολυ , που ελεγε ο καθενας το πως περασε την μερα του.
Συγνωμη αλλα αν εσυ νομιζεις πως ετσι ειναι τα οπαδικα σαιτ κατι εχεις καταλαβει λαθος.
Δειξε μου το αντιστοιχο τοπικ "οτι να ναι" στο σαιτ του γαυρου, του βαζελου και του χανουμιου.!!!

Αστο ,δεν θα βρεις τιποτα...
Αν ειναι δυνατον να συγκριθει το τοπικ για την οικονομια και την εξωτερικη πολιτικη με το "οτι να ναι" ..
Εννοειται πως αυτα ειναι σοβαρα τοπικ...
Φαινονται...

Απο εκει και περα ολα τα υπολοιπα ειναι δικες σου εκτιμησεις και αποψεις και ειναι σεβαστες αλλα ...
αποφασιστηκε να κλεισει . Τι να κανουμε τωρα.?
Να τους βαλουμε κανενα πιστολι στον κροταφο?
Γενικα δεν με ενοιαζε οσο υπηρχε ,το ιδιο ισχυει και που εκλεισε..
Τωρα αν καποιους ενοχλει η αποψη μου(που τους ενοχλει) ,συγνωμη αλλα αυτη ειναι..
θΕΛΕΙς ΝΑ πεις πως ειναι υποκρισια και φαρισαισμος ,πες το ΄...

Ψαχτειτε γιατι "εκλεισε" και μην ψαχνετε "φαντασματα"..
Αυτο τουλαχιστον θα εκανα εγω αλλα ξανα λεω ειναι δικη μου αποψη..
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

emeissaspsirizoume4 έγραψε:επειδη κανενας απο τους αντιστασιακους δεν ανεφερε πουθενα το ονομα μου και δεν αναγνωριστηκαν οι αγωνες μου εδω μεσα,δεν θα εχουνε την στηριξη μου
και ανακοινωνω το νεο δικο μου κινημα το οτιναναι-μ-λ 8-)
Τώρα που θυμήθηκα πως και γω είχα μπαναριστεί πέρυσι τέτοιο καιρό,προσχωρώ και γω στο καινούργιο κίνημα.
Παρακαλώ για αναγνώριση των αγώνων μου.
Κατω η χούντα των στρούμφ :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

[youtube]fWuzaapQB4s&feature=related[/youtube]

Κάτω η 17Ν λαίμαι

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

moican4 έγραψε: Το τοπικ ηταν αποκλειστικα 5-6 ατομων το πολυ , που ελεγε ο καθενας το πως περασε την μερα του.
Συγνωμη αλλα αν εσυ νομιζεις πως ετσι ειναι τα οπαδικα σαιτ κατι εχεις καταλαβει λαθος.
Δειξε μου το αντιστοιχο τοπικ "οτι να ναι" στο σαιτ του γαυρου, του βαζελου και του χανουμιου.!!!

Αστο ,δεν θα βρεις τιποτα...
Καλημερα στη βουλή του ΠΑΟΚμανια!

Μόικαν, παίρνω αφορμή από την φράση σου και χωρις να θέλω να έρθω σε προσωπικη αντιπαράθεση μαζί σου (αυτό το λέω γιατι τα νεύρα ειναι τεντωμένα εδώ), απλά να επισημάνω κάτι πανω στα λεγομενα σου...

Επειδή όλοι έχουμε γράψει στο παρελθον και σε άλλα φόρουμ εκτός του ΠΑΟΚμάνια, ξέρουμε λιγο πολύ πως λειτουργουν... Και επειδή ήμουν σίγουρος ότι σε ολα τα φόρουμ υπάρχει ένα ανάλογο τόπικ, έκανα την παπαριά και μπηκα σε σάιτ των γάυρων (για να επιβεβαιωσω την αποψη αυτή)...

Ναι λοιπόν, έχουν και αυτοι ενα τετοιο τόπικ, το οποίο το ονομάζουν "off topic"! (φαντάζομαι δεν θέλετε link) :lol:

Γεγονός είναι οτι η πλειοψηφία των φόρουμ εχει ανάλογα τόπικ, ειτε ονομαζονται "off topic", ειτε "άσχετα", είτε "οτι να ναι"... Αν το καλοσκεφτούμε τα συγκεκριμένα τοπικ αποτελούν βασικά κομμάτια, ασχέτως θεμάτος φορουμ! Αλλα δεν ειναι της παρούσης για να συζητησουμε το γιατί...

Αν και δεν ειμαι απο αυτους που εγραφαν στο συγκεκριμενο τοπικ, παρολα αυτά ακόμα δεν εχω καταλάβει γιατι κλειδώθηκε! Το μόνο που καταλαβα είναι οτι προσπαθησατε να βαλετε φρένο, αλλά συναντησατε αντιδράσεις-μπινελικια και το ειδατε εγωιστικά (?) και βαλατε λουκέτο... Συγχωρεστε με, αλλά πραγματικά, εγώ σαν απλό μέλος ,χωρις να το εχω συζητησει με αλλο εμπλεκόμενο, αυτη την εικόνα έχω! Και φανταζομαι πολλοι εχουν την ιδια εικόνα με εμενα...

Αυτο ομως που μου προκαλεί μεγαλύτερη εντύπωση ειναι το γεγονός οτι εφόσον πηρατε την συγκεκριμενη απόφαση και συναντησατε αντιδρασεις γιατι δεν αλλαξατε γνωμη, επιμείνατε σε κατι που ωθήσε 10-15 ενεργά ατομα στην έξοδο... Είναι οπως λέμε μια κυβερνητική απόφαση στην οποια ο λαός αντιδρά και η κυβέρνηση υποκυπτει και επιστρεφει στην προηγουμενη πολιτικη της! :lol: (μιας και βαλαμε πολιτικη προεκταση στο θεμα)

Τι πειράζει ρε παιδια να υπάρχει το "οτι να ναι";

ΥΓ.

Οσοι ειναι με την πλευρα του μοντς , ειναι οι ¨δεξιοι¨ του φορουμ -ΛΑΟΣ δηλαδη (υπαρχουν και οι ακροδεξιοί βεβαια :D )
Αυτοι που αποχώρησαν είναι οι "αναρχικοί"(ή οι μεταναστες :lol: ) (κρυφοΣυριζα)...
Αυτοι που ειναι πιο διαλλακτικοι στις αποψεις τους, είναι κεντρώοι, που ειτε προσεγγιζουν κεντροδεξια (ΝΔ), ειτε κεντροαριστερα (ΠΑΣΟΚ)- τελος παντων, ας πουμε οτι ειναι καπως ετσι
Αυτοι που μαχονται για τα δικαιωματα των μεταναστων ειναι οι αριστεροι (ΚΚΕ, ΚΚΕ μ-λ)
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

novito έγραψε: Πρωτο φαουλ... Σύμφωνα με το http://www.alexa.com από τον Αύγουστο υπάρχει αύξηση 17,2%
Και για μέλη βέβαια (και όχι απλώς επισκέπτες) δε στέκει αυτό, μιας και με μια πρόχειρη ματια, μόνο τις τελευταίες 24ώρες συνδέθηκαν πάνω από 400...
«Ότ’ ευτυχείς μάλιστα μη φρόνει μέγα» (Μένανδρος)

Ελεύθερη μετάφραση για τις ανάγκες οπαδικού forum: "χαμηλά τη μπάλα" ;)
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

οχι αλλο καρβουνο...βαριεμαι να απαντησω αλλωστε σημερα ειναι μερα χαρας μιας και γιορταζω τις τελευταιες μερες της χουντας(γεια σου ρε παπαδοπουλα αλανι)... :twisted: :twisted: οταν βαρεθειτε και δεν εχετε τι να κανετε απλα μπειτε να ξαναγραψετε δεν εχω τελειωσει ακομα το σεναριο μου...

για εσας που μπαινετε απλα και μονο για να διαφημισετε την ηρωικη αποχωρηση σας αφιερωμενο...

[youtube]-23I6RfDJY8[/youtube]

υγ ντρακουλιον μαλλον καπου θα εγραψες για το οτι σε μπερδεψα για κοπελα...σορρυ ρε μαν δεν το εκανα επιτηδες... 8-)

υγ2 φρι το κακο με σενα ειναι οτι μιλας για τις εντυπωσεις...αν ειναι δυνατον να λες πως η αποχωρηση μελων(ελαχιστων) εχει παει πισω το σαιτ κλπ...ο νοβι σε απαντησε δεν εχω να πω κατι αλλο...

υγ3 ΖΗΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ :lol:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

8emis4 έγραψε:
novito έγραψε: Πρωτο φαουλ... Σύμφωνα με το http://www.alexa.com από τον Αύγουστο υπάρχει αύξηση 17,2%
Και για μέλη βέβαια (και όχι απλώς επισκέπτες) δε στέκει αυτό, μιας και με μια πρόχειρη ματια, μόνο τις τελευταίες 24ώρες συνδέθηκαν πάνω από 400...
«Ότ’ ευτυχείς μάλιστα μη φρόνει μέγα» (Μένανδρος)

Ελεύθερη μετάφραση για τις ανάγκες οπαδικού forum: "χαμηλά τη μπάλα" ;)
ο σαντος εισαι??? :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

yiannisPAOKitalia έγραψε: ΥΓ: αλληλεγγύη στον αγωνιστί psiristi.
++++++++++++++++

ψειριστη και οι μοντ μαζι σου στον αγωνα σου :D :D
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”