Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

yiannisPAOKitalia

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Οι τελευταίες δημοσιεύσεις από το topic του γηπέδου μεταφέρθηκαν εδώ.

Ενώ, gika, με τους Άραβες ο Vieirinha θα κλείσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ...?

Τέλος πάντων, επαναλαμβανόμαστε και κουράζουμε. Καλώς ή κακώς, δε μπορούμε να κάνουμε κάτι αφού η ΑΜΚ είναι ανοιχτή, και αφού 6εκ προσωπικά δε διαθέτω για να τα χαρίσω στον ΠΑΟΚ, περιορίζομαι στο να λέω αυτό που πιστεύω.

3 χρόνια ξυπνούσαμε και κοιμόμασταν με το Μοναδικός επενδυτής του ΠΑΟΚ είναι ο Λαός του! Τώρα άλλαξε το τροπάριο, μοναδικός επενδυτής του ΠΑΟΚ είναι ο Άραβάς του...

Μπράβο μας!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Δεν ξέρω αν ο Βιειρίνια θα κλείσει την καριέρα του εδώ, πάντως τα 6 μύρια -για αρχή- είναι ένα ποσό που δεν το είχαμε. Και μόνο κερδισμένοι θα βγούμε από αυτό σαν γεγονός. Μακρυπρόθεσμα θα φανεί.
3 χρόνια ξυπνούσαμε και κοιμόμασταν με το Μοναδικός επενδυτής του ΠΑΟΚ είναι ο Λαός του! Τώρα άλλαξε το τροπάριο, μοναδικός επενδυτής του ΠΑΟΚ είναι ο Άραβάς του...
Το τροπάριο και η στάση της ΠΑΕ άλλαξε όταν στην τελευταία ανοιχτή ΑΜΚ υπήρξε συμμετοχή μόλις 25% σε σχέση με την πρώτη. Όταν τα διαρκείας μειώθηκαν. Όταν ακόμα και σε Ευρωπαικά αλλά και σε ντέρμπυ δεν γίνονται σολντ άουτ. Όταν το άνοιγμα έφτασε τα 4 εκατομμύρια και οι παίκτες βρέθηκαν 4 μήνες απλήρωτοι.

Και κανένας μας δεν μπορεί να κάνει τίποτα, εκτός αν έχει λεφτά.

Έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε αποδυνάμωση με πωλήσεις παικτών για να βγει η χρονιά και στην επένδυση των αράβων, την εισροή χρημάτων, και την συνέχιση της ανοδικής πορείας.

Αν οι Άραβες δεν είναι λαμόγια είναι ότι καλύτερο συνέβει στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Παιδιά εγώ θα προτιμούσα να μη σχολιάζουμε πράγματα για τα οποία δεν έχουμε ιδέα.

Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει και προπάντων πως θα γίνει. Σίγουρα υπάρχουν πολλά που μας βάζουν σε θετικές ή αρνητικές σκέψεις και εικασίες αλλά ας δούμ,ε πρώτα κάποιες εξελίξεις κι έπειτα θα έχουμε όλο το χρόνο μπροστά μας.

Μικρό καλάθι κλπ.? Όχι, κανένα καλάθι, ούτε μικρό ούτε μεγάλο...τίποτε.
Πολλά ακούγοντε, πολλά λέγοντε.
Θα δούμε από βδομάδα.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

δλδ ρε μαγκες για βαστατε λιγο γιατι θα παλαβωσουμε.επειδη προ 4ετιας το μοτο ηταν <<ο ΠΑΟΚ στο μοναδικο επενδυτη,το λαο του>> πρεπει να εξακολουθησει να ισχυει τουτο εφ'ορου ζωης τη στιγμη που ξημερωνοντας κανεις δεν εγγυαται οτι η χωρα δεν θα βαρεσει ... κανονι;οποιος θελει ας απαντησει ελλογα.οσοι καλως ή κακως εχουν τις ενστασεις τους ας μας πουν αν πλεον οικονομικα νοιωθουν αυτοπεποιθηση οτι μπορουν με τη συνεισφορα τους,κ με τις υπολοιπες προσοδους της παε,να συντηρησουν εστω την ομαδα ως εχει τα τελευταια χρονια.ας μην ερθουν οι αραβες.το γεγονος ομως της αναγκης για εισροη χρηματων στα ταμεια της παε ειναι υπαρκτοτατο.κ η συνεισφορα μονο ημων των οπαδων δε δειχνει να αποτελει το πληρες αντιδοτο.προσπαθησαμε κ θα μπορουσαμε να παρατεινουμε κ άλλο το μικρο ... θαυμα που πετυχαμε τα τελευταια χρονια ομως οι συνθηκες πλεον δεν ειναι ευνοικες.
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Θέλω να πιστεύω ότι τώρα είμαστε πιο υποψιασμένοι, μαθημένοι στην τακτική ενημέρωση από στόματος Ζαγοράκη και στην ευρεία δημοσιοποίηση του ισολογισμού, γενικά στον έλεγχο. Αν τελικά μπουν οι Άραβες, ποντάρω σε αυτά. Αν κάνω λάθος, τόσο το χειρότερο για τον ΠΑΟΚ: το ότι μια διαδικτυακή περσόνα θα γίνει ρόμπα δε σημαίνει τίποτα. Ελπίζω ότι μάθαμε απ' τα λάθη, βλέπε επευφημίες στο Γούμενο. Αυτό.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Αράβικο … μυστήριο

02 Ιαν 2011 18:53, Από PAOK24

Ο επίσημος ΠΑΟΚ περιμένει ειδοποίηση για το πότε θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο υποψήφιος επενδυτής Οντέι Αλ Σαμαρί, όμως ταυτόχρονα η φημολογία αναπτύσσεται με τεράστια ευκολία.

Ο επενδυτής από το Κατάρ πάντως, δεν βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από σήμερα, κάτι που εμφανίστηκε σε μερίδα ιστοσελίδων πριν από λίγο. Το πότε θα έρθει, μάλλον αποτελεί ερωτηματικό.

Σίγουρα, ένα από τα πιθανότερα ενδεχόμενο είναι να εμφανιστεί αύριο και τότε, αναμένεται να γίνει το ραντεβού με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, έτσι ώστε ο τελευταίος να προσπαθήσει να μάθει την τελική απόφαση και εφόσον είναι θετική, το πότε θα εισρεύσουν τα χρήματα στο ταμείο της ΠΑΕ.

Ο λόγος αυτός είναι και ο βασικός που τα μεταγραφικά παραμένουν στάσιμα. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να είναι ευέλικτος χωρίς χρήματα και περιμένει να μάθει τα νέα από το Αραβιικό μέτωπο για να αποφασίσει οριστικά το πως θα κινηθεί.

Πάντως, παρότι στις τελευταίες επικοινωνίες που υπήρξαν μεταξύ ΠΑΕ και Οντέι Αλ Σαμαρί υπήρχε σιγουριά του τελευταίου για την επένδυση στον ΠΑΟΚ, ο Ζαγοράκης και οι συνεργάτες του θεωρούν πως πρέπει να διατηρήσουν τους χαμηλούς τόνους και να αποφύγουν οποιαδήποτε μορφή ενθουσιασμού για την αλλαγή σελίδας.

Πρώτα τα λεφτά και μετά οτιδήποτε άλλο.
Άβαταρ μέλους
rasputin

Δημοσίευση από rasputin »

Αν υποθεσουμε οτι δεν μπαινουν οι αραβες θα χρειαστει να πουλησουμε βασικους μας παιχτες, και το αγωνιστικο επιπεδο της ομαδας θα πεσει, που σημαινει μεγαλυτερη μειωση εσοδων μακροπροθεσμα λογο ελειψης διακρισεων ασχετα με την ανασα που θα παρει η ΠΑΕ απο την αφαιρεση μερικων βαριων συμβολαιων.

Επικειμενη αγωνιστική πτώση της ομαδας θα φερει γκρινια. Πολύ γκρινια. Θα φερει επισης μαζι με την οικονομικη κριση μειωση των διαρκειας και των εισητηριων γενικοτερα και αρα ακομα μεγαλυτερη μειωση των εσοδων. Δεν θα φερει την καταστροφη, αλλα η εικονα της δυνατης ομαδας που εχουμε τωρα πολυ φοβαμαι οτι θα γινει κι αυτη οπως οι προηγουμενες μια ομορφη αναμνηση του παρελθοντος.

Βεβαια, θα ειμαστε "ελευθεροι", θα ειμαστε πολυ κοντα στην οριστική απαλαγή από τον βραχνά των χρεών(που θα ειμαστε και με τους αραβες) και θα μπορουμε να ελπιζουμε πως με πωλησεις παιχτων που θα εχουν μεγαλωσει στις ακαδημιες μας και την εκαστοτε καλη πορεια στην Ευρωπη θα μπορεσουμε να ανεβουμε επιπεδο με εσοδα τα οποια θα εχουμε παραγει μονοι μας. Σεναριο που μου φαινεται δυσκολο για να πω την αληθεια. Η Πορτο εχει ακρες στο εξωτερικο και κλεινει 14χρονους και δεκαεξαχρονους που ουτε κατα διανοια δεν βλεπω να μπορουμε να κλεισουμε στον ΠΑΟΚ επι του παροντος. Εχει καλυτερες ακαδημιες απο τον ΠΑΟΚ, και επισης σχεδον μονιμη παρουσια στο CL. Οπως και ο Αγιαξ, και οι περισσοτερες απο τις ομαδες που μας ενεπνευσαν να ακολουθησουμε αυτο το μοντελο.

Με την προυποθεση φυσικα οτι μενει ο Ζαγορ, ή αν φυγει οτι η επομενη διοικηση ακολουθησει ευλαβικα το προγραμμα που ακολουθουμε τωρα. (ενδεχομενο που με φοβιζει οσο και η χειροτερη εκβαση του αραβικου σεναριου)

Αν ερθουν τελικα οι αραβες, υπαρχουν 2 πιθανοτητες. Η πρωτη ειναι η αρνητικη, οπου ερχονται εντελως αδιαφοροι, παιρνουν λαθος αποφασεις, δεν βαζουν λεφτα και μας βγαζουν για ακομη μια φορα στους δρομους.... Ή ερχονται και μας πειθουν με τα εργα τους πως η ομαδα αλλαζει επιπεδο και οτι ο Θεος τοσα χρονια ακουει και βλεπει...
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

καλη χρονια να εχουμε

δηλαδη αν δεν καναμε αυτη την πορεια στην ευρωπη τι επρεπε να ειχαμε πουλησει την ομαδα μετα....????????????

υπαρχουν εσοδα στην ομαδα ....για μεταγραφες απλα δεν ειναι τοσα πολλα ωστε να κανουμε την υπερβαση....

2 παιχτες θα τους παρουμε οπως και να εχει
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

bane1980 έγραψε:Καταρχάς καλή χρονιά σε όλους με υγεία πάνω από όλα, ψυχική και σωματική.

Επί το προκειμένω, θα έγραφα ένα κατεβατό και εγώ, αλλά θα έγραφα ακριβώς τα ίδια με το Μοϊκανό, οπότε το αφήνω.

Απλά απορώ με την επιμονή ενός συνοπαδού εδώ να αφορίζει και να εκμηδενίζει τα πάντα, είτε είναι ο πρόεδρός της ομάδας μας, είτε είναι ξένοι επενδυτές, είτε είναι συνοπαδοί, είτε είναι καθηγητές με δάφνες. Είναι και συνάδελφος και απορώ ακόμα περισσότερο που εξετάζωντας το θέμα από οικονομική οπτική γωνία, εξακολουθεί να πιστεύει οτι (μπακαλίστικα) 7-3 = 4 -> προπονητικό και πάμε για πρωτάθλημα σε 4-5 χρόνια πουλώντας μικρούς από ακαδημίες. Ειδικά για αυτό το 7-3 = 4 στην τσέπη φίλε, ξανακάνε τις πράξεις με εφορίες, μάνατζερ κλπ κλπ, πες στους παίκτες οτι θα βρεθούμε με "4" χαρτιά στο χέρι, αλλά δεν θα πληρωθούν επειδή θα επενδύσουμε σε ΠΠΣ (και εγώ στη δουλειά μου όταν βελτιώνεται η ταμειακή ροή μου, πάω να αγοράσω γραφεία ως ΠΠΣ, δεν πληρώνω προσωπικό, ούτε επενδύω σε στοιχεία άμεσης απόδοσης), αλλά κυρίως, βγάλε το "αν" από το "αν πουληθούν".

Δεν μπαίνω καν στον κόπω να σχολιάσω, γιατί πιστεύω οτι ακριβώς εάν το δει κανείς οικονομικά (και όχι ιδεολογικο-ρομαντικά και προσωποκεντρικά) τότε θα καταλάβει το μόνο και ένα πράγμα για το οποίο κανείς μας δεν μπορεί να έχει την παραμικρή αμφιβολία: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΡΑΓΚΟ! ΔΙΑΛΕΞΤΕ: ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ή τέρμα το παραμύθι.

Όσο για τον ορισμό του επενδυτή, ΔΕΝ είναι ο "πλουσιότατος μακάκας που αρέσκεται και ηδονίζεται στο να τον προστάζουν άλλοι που, πότε, πως, και γιατί θα ξοδέψει τα φράγκα του, ειδικά εάν πρόκειται για ΠΑΟΚτσήδες."

Επενδύω σημαίνει αποσκοπώ σε υπεραξία και κέρδος, όχι απλά βάζω χρήματα για να βάλω χρήματα. Και με κάτι 25% που ακούστηκαν ως "προτάσεις", προφανώς δεν αλλάζει τίποτα, ούτε για τον επενδυτή ούτε για εμάς.

(σόρρυ για τις αναφορές σε συνοπαδούς που ίσως φανούν λίγο άκομψες, αλλά εξεπλάγην εντόνως από αυτά που διάβασα)
Εσύ πες ότι είναι ότι το μετοχικό κεφάλαιο του ΠΑΟΚ είναι αντιπροσωπευτικό. Δηλ είναι δυνατόν να αξίζει το 100% 12 μύρια το 2007 με 10-12 εκ εσοδα και σήμερα με 25εκ ευρώ έσοδα πάλι 12 μύρια? Δίνω 6 και παίρνω το 51%?? Πάνε δες την αναλογία αυτή σε οποιαδήποτε ΑΕ που είναι στο χρηματηστήριο. Όταν την βρεις σε παρακαλώ να με ενημερώσεις. Εννοώ Μετοχικό κεφάλαιο/ Εσοδα. Είμαι ξερόλας και κρίνω τα πάντα. Φίλε δε με ξέρεις. Όσο για τους Έλληνες "καθηγητές" πανεπιστημίου, σπούδασε έστω για 1 master έξω, γύρνα εδώ, και σύγκρινε. Στο ΠΑΜΑΚ μόνο για αναβάθμιση λογισμικού πήραμε fund 5εκ ευρώ, ενώ το πολύ κοστίζει 500εκ. Αλλά κατά τα άλλα Παναγίες. και πληρώσε Έλληνα βλάκα φορολογούμενε για τους ανήπαρκτους. Μου την λες για μπακαλίστικα. Σόρυ, αλλά τι θες να κάνω? Οικονομική ανάλυση? Και όταν λέω 7 εκ, εννοώ καθαρά (στην τσέπη, και φυσικά μέσα σε 1 υποθετικό σενάριο) εφόσον πουλήσεις και Βιειρινια και Κρέσιτς. Τα νούμερα τα βάζω απλοϊκά γιατί το σενάριο είναι υποθετικό. Αν θέλεις να αντιπαρατεθείς σε γνώσεις οικονομικής επιστήμης ευχαρίστως όποτε θέλεις παλικάρι μου που μας την λες όσο είμαστε offline.
ΥΓ1: Πάνε ρώτα αν ξέρει τον Χατζηδημητρίου (πρύτανης) κανείς στο εξωτερικό για προσφορά στην επιστήμη. Στον χώρο δεν υπάρχουμε. (Εξέταση Μακροοικονομίας με multiple choice. Απλά disgrace. Κι όμως το έκανε. Αν αρχίσω δεν τελειώνω, και θεωρείται από τους καλούς, και όντως καλύτερος από την πλειοψηφία. Στους τυφλους λέμε...)
ΥΓ2: rasputin πολύ καλά τα λες βάζοντας και τα 2 σενάρια μέσα. Ούτε εγώ αποκλείω μια θετική κατάληξη. Όλοι μας το καλό του ΠΑΟΚ θέλουμε και για αυτό "καιγόμαστε" και μέσα στο φόρουμ γράφοντας τις απόψεις μας και πολλές φορές ξεφεύγουμε και λιγάκι. Απλά προσωπικά προτιμώ να έχω τον έλεγχο παρά να ελπίζω και να ονειρεύομαι. Το έχω κάνει 20 χρόνια. Κουράστηκα.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

oταν λες φιλε να εχουμε τον ελεγχο της ομαδας,με τα τωρινα δεδομενα κ χωρις τους αραβες, ποσο ακομη θα αντεξει ολο αυτο?
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Μπορεί να αντέξει όσο δεν ζητάμε κάτι παραπάνω άμεσα και όσο δεν θα κράζουμε σε πωλήσεις παικτών. Όλα πωλούνται και όλα αγοράζονται. Αν επιλέξουμε στρατηγική χαμηλού μπάτζετ με 14-15 καλούς παίκτες και τους υπόλοιπους απο το φυτώριο μια χαρά θα βγαίνουμε 3-4 και θα ελπίζουμε για υπέρβαση στα play off. Ανταγωνιστές δεν υπάρχουν δυνατοί για να μας αφήσουν εκτός play off και Ευρώπης. Έπειτα αν εμπιστεύεσαι ταλαντούχους νέους κάποτε θα σου κάτσει και θα έχεις 14 ακριβά συμβόλαια και άλλα 6 φθηνά από το φυτώριο που θα έχουν αγωνιστική αξία όσο τα 14. Τότε κοιτάς και παραπάνω. Υπομονή θέλει. Εμείς απλά πιέζουμε για άμεσο αποτέλεσμα. Αυτό μας έφερε στην 2η θέση γρήγορα με Σάντος, αλλά μας δημιούργησε και λίγα χρέη. Η διοίκηση κάνει ότι μπορεί και πάνω απ'όλα αφουγκράζεται τον κόσμο που την στηρίζει. Από πέρυσι μιλούσαμε για επενδυτή και φέτος θα τον έχουμε. Η διοίκηση είναι συνεπέστατη σε αυτά που της ζητά η πλειοψηφία.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

vs40 έγραψε:
bane1980 έγραψε:Καταρχάς καλή χρονιά σε όλους με υγεία πάνω από όλα, ψυχική και σωματική.

Επί το προκειμένω, θα έγραφα ένα κατεβατό και εγώ, αλλά θα έγραφα ακριβώς τα ίδια με το Μοϊκανό, οπότε το αφήνω.

Απλά απορώ με την επιμονή ενός συνοπαδού εδώ να αφορίζει και να εκμηδενίζει τα πάντα, είτε είναι ο πρόεδρός της ομάδας μας, είτε είναι ξένοι επενδυτές, είτε είναι συνοπαδοί, είτε είναι καθηγητές με δάφνες. Είναι και συνάδελφος και απορώ ακόμα περισσότερο που εξετάζωντας το θέμα από οικονομική οπτική γωνία, εξακολουθεί να πιστεύει οτι (μπακαλίστικα) 7-3 = 4 -> προπονητικό και πάμε για πρωτάθλημα σε 4-5 χρόνια πουλώντας μικρούς από ακαδημίες. Ειδικά για αυτό το 7-3 = 4 στην τσέπη φίλε, ξανακάνε τις πράξεις με εφορίες, μάνατζερ κλπ κλπ, πες στους παίκτες οτι θα βρεθούμε με "4" χαρτιά στο χέρι, αλλά δεν θα πληρωθούν επειδή θα επενδύσουμε σε ΠΠΣ (και εγώ στη δουλειά μου όταν βελτιώνεται η ταμειακή ροή μου, πάω να αγοράσω γραφεία ως ΠΠΣ, δεν πληρώνω προσωπικό, ούτε επενδύω σε στοιχεία άμεσης απόδοσης), αλλά κυρίως, βγάλε το "αν" από το "αν πουληθούν".

Δεν μπαίνω καν στον κόπω να σχολιάσω, γιατί πιστεύω οτι ακριβώς εάν το δει κανείς οικονομικά (και όχι ιδεολογικο-ρομαντικά και προσωποκεντρικά) τότε θα καταλάβει το μόνο και ένα πράγμα για το οποίο κανείς μας δεν μπορεί να έχει την παραμικρή αμφιβολία: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΡΑΓΚΟ! ΔΙΑΛΕΞΤΕ: ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ή τέρμα το παραμύθι.

Όσο για τον ορισμό του επενδυτή, ΔΕΝ είναι ο "πλουσιότατος μακάκας που αρέσκεται και ηδονίζεται στο να τον προστάζουν άλλοι που, πότε, πως, και γιατί θα ξοδέψει τα φράγκα του, ειδικά εάν πρόκειται για ΠΑΟΚτσήδες."

Επενδύω σημαίνει αποσκοπώ σε υπεραξία και κέρδος, όχι απλά βάζω χρήματα για να βάλω χρήματα. Και με κάτι 25% που ακούστηκαν ως "προτάσεις", προφανώς δεν αλλάζει τίποτα, ούτε για τον επενδυτή ούτε για εμάς.

(σόρρυ για τις αναφορές σε συνοπαδούς που ίσως φανούν λίγο άκομψες, αλλά εξεπλάγην εντόνως από αυτά που διάβασα)
Εσύ πες ότι είναι ότι το μετοχικό κεφάλαιο του ΠΑΟΚ είναι αντιπροσωπευτικό. Δηλ είναι δυνατόν να αξίζει το 100% 12 μύρια το 2007 με 10-12 εκ εσοδα και σήμερα με 25εκ ευρώ έσοδα πάλι 12 μύρια? Δίνω 6 και παίρνω το 51%?? Πάνε δες την αναλογία αυτή σε οποιαδήποτε ΑΕ που είναι στο χρηματηστήριο. Όταν την βρεις σε παρακαλώ να με ενημερώσεις. Εννοώ Μετοχικό κεφάλαιο/ Εσοδα.
Οκ, επομένως υποννοείς οτι τα νούμερα δεν είναι σωστά και οτι τα ποσά που μας λένε είναι ψευδή, σωστά;

Είμαι ξερόλας και κρίνω τα πάντα[/quote]

Συ είπας.

Φίλε δε με ξέρεις. Όσο για τους Έλληνες "καθηγητές" πανεπιστημίου, σπούδασε έστω για 1 master έξω, γύρνα εδώ, και σύγκρινε. [/quote]

Σου κάνουν 3 πτυχία, ΜΒΑ σε top10 παγκοσμίως και εργασία σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού ή να στείλω βιογραφικό όταν θα τελειώσω το διδακτορικό;

Μου την λες για μπακαλίστικα. Σόρυ, αλλά τι θες να κάνω? Οικονομική ανάλυση? Και όταν λέω 7 εκ, εννοώ καθαρά (στην τσέπη, και φυσικά μέσα σε 1 υποθετικό σενάριο) εφόσον πουλήσεις και Βιειρινια και Κρέσιτς. Τα νούμερα τα βάζω απλοϊκά γιατί το σενάριο είναι υποθετικό. [/quote]

Οκ, εφόσον παραδέχεσαι λοιπόν οτι μιλάμε ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ και το επιχείρημά σου στηρίζεται σε απλοϊκές επεξηγήσεις, δεν νομίζω οτι έχει νόημα να το αναλύσουμε περαιτέρω.

Αν θλεις να αντιπαρατεθείς σε γνώσεις οικονομικής επιστήμης ευχαρίστως όποτε θέλεις παλικάρι μου που μας την λες όσο είμαστε offline.[/quote]

Οκ, την επόμενη φορά που θα σχολιάσω ποστ συν-φορουμίτη, θα περιμένω να είναι συνδεδεμένος και θα έχω και τους τόμους μικρο-μακρο και χρηματοοικονομικής ανάλυσης μαζί και ανοιχτή τη σελίδα quickmba.com

Όσο για τους καθηγητές, εδώ συμφωνούμε, αλλά ακόμα και το 99% να είναι σκάρτοι, μην αφαιρείς το δικαίωμα από το 1% να μην είναι (όποιοι και να είναι αυτοί, δεν μίλησα ονομαστικά, αλλά σχολίασα μία γενικότερη άρνηση).

Εν κατακλείδι, μην αρπάζεσαι, διάβασε και πάλι την τελευταία μου πρόταση στο αρχικό ποστ και μάθε οτι όταν εκφράζεις άποψη αυτομάτως δίνεις δικαίωμα για σχολιασμό. Ούτε σε προσέβαλα, ούτε σε έβρισα, οπότε ας αφήσουμε τις προκλήσεις και το επιθετικό υφάκι. Κουβέντα κάνουμε και είναι λογικό να διαφωνούμε με απόψεις και επιχειρήματα. Τέλος από εμένα.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

για να καταλάβω...ζητάτε να βάλουν τα λεφτά τους,να είναι οι επενδυτές αλλά να μην πάρουν στα χέρια τους το σύνολο των μετοχών επειδή μπορεί να προκύψουν λαμόγια..

ας ξεκινήσουμε μια μέρα τότε,ας αγοράσουμε ένα σπίτι,και στον τρίτο πχ ανθρωπο που θα συναντήσουμε να του το χαρίσουμε,με μοναδικές απαιτήσεις να μπορούμε να μένουμε ένα μήνα το χρόνο,αλλά να κάνουμε κανονικά αλλαγές,να πληρώνουμε δεη-τηλέφωνο-νερό και άλλα μικροέξοδα,και αν αποκτήσει ποτέ αξία η περιοχή,να μας πάρουν και το δικαίωμα αγοραπωλησίας...
ή μήπως κάνω λάθος...
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Δεκτά αυτά που λες, αλλά ένιωσα θιγμένος και απάντησα. Αν εσένα σε λένε μπακάλη θα πεις ευχαριστώ δηλ? Τα νούμερα που δίνουν δεν λέω ότι είναι πλαστά ή ύποπτα. Απλά τονίζω το πόσο φτηνά αγοράζουν οι Άραβες το 51%. Ας δώσουν 12-15 και ας πάρουν το 51%. Αλλά με 6 μόνο μας πιάνουν κότσο λόγω της παρούσας αδυναμίας και της οικονομικής κρίσης. Να προσθέσω ότι εκτός των ετήσιων εσόδων πρέπει να βάλουμε κάτω και τις χρηματιστηριακές αξίες των παικτών και των πάγιων στοιχείων (γήπεδο, προπονητικό). Όχι να λέμε μόνο ότι έχουμε χρέη. Εξάλου ποτέ δεν θα μας τα ζητήσουν :lol:
ΥΓ: Φίλε εγώ ποτέ δεν σου ζήτησα πιστοποιηση των γνώσεών σου. Πάντως αν τα έκανες αυτά σε θέλω πρύτανη :D. Απλά εννοώ ότι αρκεί 1 χρόνος σπουδών (1 μαστεράκι) στο εξωτερικό για να δει κανείς την ποιοτική διαφορά των πανεπιστημίων μας με των προηγμένων κρατών. Χωρίς να πω για τοπ10 μάλιστα, αλλά για ένα μέσο. Άλλο είπα, το απομόνωσες, κατάλαβες κάτι άλλο, και απάντησες ανάλογα. Δεν το'παιξα μάγκας, ότι έχω παραπάνω πτυχεία (απορώ πως το πήρες έτσι), απλά απολογήθηκα στην κατηγορία σου ότι τα βλέπω όλα αρνητικά και σε αυτό το χώρο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 02 Ιαν 2011, 21:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

sidpanos έγραψε:για να καταλάβω...ζητάτε να βάλουν τα λεφτά τους,να είναι οι επενδυτές αλλά να μην πάρουν στα χέρια τους το σύνολο των μετοχών επειδή μπορεί να προκύψουν λαμόγια..

ας ξεκινήσουμε μια μέρα τότε,ας αγοράσουμε ένα σπίτι,και στον τρίτο πχ ανθρωπο που θα συναντήσουμε να του το χαρίσουμε,με μοναδικές απαιτήσεις να μπορούμε να μένουμε ένα μήνα το χρόνο,αλλά να κάνουμε κανονικά αλλαγές,να πληρώνουμε δεη-τηλέφωνο-νερό και άλλα μικροέξοδα,και αν αποκτήσει ποτέ αξία η περιοχή,να μας πάρουν και το δικαίωμα αγοραπωλησίας...
ή μήπως κάνω λάθος...
Δηλ αν αγοράσω μετοχές της ΕΤΕ σήμερα 1 εκ ευρώ, είμαι βλάκας? Η λογική των μετόχων γιατί υπάρχει? Γιατί να μην επενδύσουν στον ΠΑΟΚ και να αποκτήσουν το 25%? Θα έχουν λόγο στις αποφάσεις, αλλά δεν θα είναι χούντα (βλ πολυμετοχικό). Το θέμα είναι πως διαμορφώνεις το καταστατικό της εταιρίας, τι αρμοδιότητες παραχωρεις κτλ. Το παράδειγμα που έφερες δεν είναι το καλύτερο. Κάνε ένα παράδειγμα σε επίπεδο εταιριών για να έχει point το επιχείρημά σου. Η λογική της επένδυσης σε μετοχές εφόσον δεν υπάρχει λαμογιά είναι: Κερδίζω από την μεταβολή της τιμής και από το σύνολο των μερισμάτων που θα εισπράξω. Αναλαμβάνω κίνδυνο προσδοκώντας μεγαλύτερες αποδώσεις από το τραπ επιτόκιο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”