Hideguti έγραψε:Πρεπει να τον πουλησουμε για να παρουμε καποιον αλλον με την ελπιδα οτι θα ειναι το ιδιο καλος ωστε να τον πουλησουμε και αυτον για να παρουμε μετα καποιον αλλον με την ελπιδα οτι θα ειναι το ιδιο καλος ωστε να τον πουλησουμε για να παρουμε μετα καποιον αλλο με την ελπιδα οτι θα ειναι το ιδιο καλος.
+1
αν καποια στιγμη θελουμε να ξαναδουμε τον ΠΑΟΚ μας πρωταθλητη πρεπει να κανουμε μια ομαδα με 5-6 τουλαχιστον παικτες επιπεδου βιερινια. τωρα τελευταια βεβαια βλεπω οτι τον κοσμο μας τον απασχολει το οτι απο μια πιθανη πωληση δεν θα βγαλουμε τα φραγκα που θα μπορουσαμε να βγαλουμε.
ετσι δεν παμε πουθενα. αντε να γινουμε μια μεγαλυτερη ξανθη.
καποτε, οχι πολυ παλια, ο κοσμος μας δεν ηταν λογιστης. δεν λογαριαζε τα χρηματα (ισως για αυτο βεβαια επετρεπε ποντικια και λαμογια να πινουν το αιμα του αλλα αυτο ειναι μια αλλη συζητηση). δεν καθοταν καν να συζητησει πωλησεις των καλυτερων παικτων του. το ειδαμε οταν ο βουλινος ηθελε να δωσει τον τουρσουνιδη στον βαζελο, το ειδαμε οταν ο επι μπατμαν με προεδρο νομιζω τον καλαφατη ξεπουλησαμε ζαγορ και βρυζα (να κοψουμε το χερι για να σωσουμε το σωμα μας ελεγαν και μειναμε τελειως αναπηροι).
το εχω ξαναγραψει. να ανεβει η ρητρα οχι για τα φραγκα αλλα για να κρατησουμε τον παικταρα.
σημερα τα σπορ γραφουν για 12 εκ. ρητρα. μακαρι. ειναι μια ρητρα που στελνει ενα μηνυμα.
τον παικτη τον θελω και θα τον κρατησω. οποιος θελει να τον παρει πρεπει να ματωσει.
μακαρι να γινει ο παικτης που θα αναγκασει μια μεγαλη ευρωπαικη ομαδα να τα σκασει. για να γινει αυτο ομως θα πρεπει ο βιερινια να μου δωσει περισσοτερα απο 12 εκ. να μου δωσει τιτλο ή ευρωπαικη πορεια.