Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
cronos

Re: Freitas Adelino André Vieirinha

Δημοσίευση από cronos »

Μηπως ομως και αυτον που θα παρουμε θα πρεπει να τον πουλησουμε?

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
e8nos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από e8nos »

λοιπον και συ μικρε κατσε δουλεψε γιατι τα μυαλα σου πολυ αερα εχουν παρει με τους μανατζαρεους και τους αλλους λοποδοιτες και πας να χασεις το νοημα! :yellowcard:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Φίλε έθνος, δεν έχει χάσει το νόημα...

Επαγγελματίας είναι, όχι ΠΑΟΚτσής...

Κοιτάει να παίξει καλά, ώστε να φύγει σε μεγάλη ομάδα ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΙΣΘΟ και να βρει θέση στην εθνική του...

Εγώ δεν τον βρίσκω λάθος... ;) Τουλάχιστον δεν βγήκε να πει εγώ ΠΑΟΚ είμαι αλλά όταν θα του έρθει πρόταση με πολλά λεφτά να φύγει τρέχοντας όπως τόσοι άλλοι... ;)

Ρε εδώ πήγε ο οικοδόμος στη Λιβερπουλ, δεν μπορεί ο Βιειρίνια???
Άβαταρ μέλους
e8nos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από e8nos »

ο οικοδομος νομιζε οτι θα παει στην λιβερπουλ η λιβερπουλ δεν το ηξερε!
thegrayscaleart

Δημοσίευση από thegrayscaleart »

Μια χαρα το ξερε αδερφε, υπαρχουν και τα σχετικα εγγραφα της λιβερπουλ στο ιντερνετ.
διαφωνησαν στο ποσο.. αν ψαξεις θα βρεις τις επιστολες του μπενιτεθ προς τον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

κατι λεγε ο στελλας ο αρειανος που ειχε ερωτα με τον οικοδομο ....γιαυτο ......
δεν θα ξεχασω το ηλεκτρονικο "κλαμα" του στελλα για το φτωχοπαιδο που δεν τον αφηνει ο ΠΑΟΚ να απλωσει τα φτερα του...... :lol: :lol:
kos

Δημοσίευση από kos »

Hideguti έγραψε:Πρεπει να τον πουλησουμε για να παρουμε καποιον αλλον με την ελπιδα οτι θα ειναι το ιδιο καλος ωστε να τον πουλησουμε και αυτον για να παρουμε μετα καποιον αλλον με την ελπιδα οτι θα ειναι το ιδιο καλος ωστε να τον πουλησουμε για να παρουμε μετα καποιον αλλο με την ελπιδα οτι θα ειναι το ιδιο καλος.
+1

αν καποια στιγμη θελουμε να ξαναδουμε τον ΠΑΟΚ μας πρωταθλητη πρεπει να κανουμε μια ομαδα με 5-6 τουλαχιστον παικτες επιπεδου βιερινια. τωρα τελευταια βεβαια βλεπω οτι τον κοσμο μας τον απασχολει το οτι απο μια πιθανη πωληση δεν θα βγαλουμε τα φραγκα που θα μπορουσαμε να βγαλουμε.

ετσι δεν παμε πουθενα. αντε να γινουμε μια μεγαλυτερη ξανθη.

καποτε, οχι πολυ παλια, ο κοσμος μας δεν ηταν λογιστης. δεν λογαριαζε τα χρηματα (ισως για αυτο βεβαια επετρεπε ποντικια και λαμογια να πινουν το αιμα του αλλα αυτο ειναι μια αλλη συζητηση). δεν καθοταν καν να συζητησει πωλησεις των καλυτερων παικτων του. το ειδαμε οταν ο βουλινος ηθελε να δωσει τον τουρσουνιδη στον βαζελο, το ειδαμε οταν ο επι μπατμαν με προεδρο νομιζω τον καλαφατη ξεπουλησαμε ζαγορ και βρυζα (να κοψουμε το χερι για να σωσουμε το σωμα μας ελεγαν και μειναμε τελειως αναπηροι).

το εχω ξαναγραψει. να ανεβει η ρητρα οχι για τα φραγκα αλλα για να κρατησουμε τον παικταρα.
σημερα τα σπορ γραφουν για 12 εκ. ρητρα. μακαρι. ειναι μια ρητρα που στελνει ενα μηνυμα.
τον παικτη τον θελω και θα τον κρατησω. οποιος θελει να τον παρει πρεπει να ματωσει.
μακαρι να γινει ο παικτης που θα αναγκασει μια μεγαλη ευρωπαικη ομαδα να τα σκασει. για να γινει αυτο ομως θα πρεπει ο βιερινια να μου δωσει περισσοτερα απο 12 εκ. να μου δωσει τιτλο ή ευρωπαικη πορεια.
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

Να αγιάσει το χέρι και των δυο σας εδώ παραπάνω. Χθες, διαβάζοντας το post του φίλου gika, ήθελα να γράψω ακριβώς παρόμοια πράγματα. Θα δεχόμουν την πώληση ενός παίχτη μας αυτού του επιπεδου, μονο αν έλεγε αυτή η διοίκηση (που είναι καθαρή και έντιμη) πως χρειαζόμαστε τα λεφτά για την εξυγίανση. ΜΟΝΟ τότε! Είναι δυνατόν να θέλουμε να (ξανά)γίνουμε μεγάλη ομάδα σκεφτόμενοι μπακαλίστικα? Ο Vierinha αγοράστηκε το καλοκαίρι (με πολύ κόπο και ιδρώτα), για να χτίσουμε πάνω του. Αν σκεφτόμαστε κάθε τρεις και λίγο πως θα πουλήσουμε παίχτες πρώτης γραμμής (Garcia, Contreras, Μούσλι κτλ) για να πάρουμε άλλους "καλύτερους", τότε θα γίνουμε χειρότεροι από Ξανθη! Ο λαός πρέπει να επιθυμεί, να "απαιτεί" το καλύτερο για την ομάδα, μέσα φυσικά στα πλαίσια που μας επιτρέπουν τα οικονομικά μας αυτή τη στιγμή. Πλειστηριασμό το Vierinha??? Ήμαρτον!
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Μην πεσουμε ομως στην παγιδα που βρισκεται στην αλλη πλευρά...

Το να θελησει ο παικτης καποια στιγμή (επειδη ειναι παιχτουρα μεγαλη και του δελεασαν την τσεπη και την φιλοδοξία-λογικο ειναι) να φυγει απο μονος του απο τον ΠΑΟΚ...να μην ανανεωσει και να τον παρει αλλη ομαδα με ελευθερη μεταγραφη, 6 μηνες πριν ληξει το συμβολαιο...και τοτε θα μεινεις με το π@υλι στο χερι! Να δειτε εκει κραξιμο που θα φαει ο Βρυζας! :lol:

Υπαρχει το καταλληλο timing σε ολα...Καποια στιγμή θα φυγει ο Βιερινια,100%...Ας βγαλουμε φραγκα απο αυτό και οχι να μην παρουμε τιποτα.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

http://www.sport24.gr/svc/npc/coverNew. ... 009&cid=10

ο βιερινια εχει να δωσει ακομα πολλα στομ ΠΑΟΚ και θα μεινει για πολυ ακομα μαζι μας...end of story μη δημιουργουμε θεματα μονο απο καποιες εμφανισεις του παιχτη...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Στα σπορ του βορρα λεει οτι συμφωνησαν για ρητρα 12 εκατ.ευρω..Σωστη κινηση αν και θα μπορουσε και 15 αλλα μαλλον θα πρεπε να αυξηθουν κατα πολυ οι αποδοχες του.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

εγω πιστευω οτι πρεπει να μεινει τουλαχιστον 2 χρονια και μετα να πουληθει εξω να κερδισουμε και στον αγωνιστικο
χωρο απο τον βιερινια......πολυ καλη χρονικα η επεκταση του συμβολαιου με αυξηση της ρητρας.....
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

gash04 έγραψε:Βρύζα νοιώθεις?

Προψές ήταν αούτοι.
Αταλάντα, Τζένοα, Ουντινέζε, Χέρτα Βερολίνου, Σάλτσμπουργκ, Μάντσεστερ Σίτι και Έβερτον.

Συνεπώς δεν θα περιμένουμε πολύ για την ανανέωση.

Α έτσ΄ Ζησάκο μ΄αμ πώς. :ugeek:
13 είναι 13 και 5 χρόνια συμβόλαιο έτσι να τον γουσταρίσουμε και λιγάκι τον παίχτη.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Καλή και απολύτως φυσιολογική η σκέψη για μεγάλωμα της ρήτρας, μόνο που για να αυξηθεί τόσο η ρήτρα και να πάει στα 13 τόσα εκ. πρέπει να αυξηθει ανάλογα και το συμβόλαιο του παίκτη και όχι μόνο 15%...αυτό νομίζω αλλά το λέω με επιφύλαξη γιατί θυμάμαι ότι σε κάτι περιπτώσεις παίκτών με δυσανάλογη ρήτρα σχετικά με το συμβόλαιο τους όταν φεύγανε με μεταγραφή το ποσό της πληρωμής το κανόνιζε η ΦΙΦΑ και που φυσικά απείχε απ' το ποσό της ρήτρας.
Ας το έχουμε στο μυαλό μας....
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Ρε τον φουκαρά τον ΠΑΟΚ !!!!!!

Μετά από τις περήφανες πωλήσεις, μετά από τις ατελείωτες προσφυγές των περιουσιακών στοιχείων του ΠΑΟΚ τώρα μετά από μόλις 3 χρόνια παοκτσήδικης διοίκησης και ενωμένου κόσμου ο ΠΑΟΚ έχει την δυνατότητα να παρέχει κίνητρα σε πολύ ικανούς ποδοσφαιριστές να κάνουν καριέρα στον ΠΑΟΚ !!!

Μεγάλη υπόθεση τα 4ετή συμβόλαια σε παίχτες από 20-25 ετών (Μαλεζάς, Βιτόλο, Παπάζογλου, Βιερίνια, Κουτσιανικούλης, Κρέσιτς, Αραμπατζής κλπ). Κρατάς παίχτες στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία ! Στα ντουζένια τους !!!

Μόνο στον πιτσιρίκο είχε γίνει τριετές και φαίνεται ότι διορθώνεται το θέμα. Την αύξηση την αξίζει και δεν έχει κανένας αμφιβολία για αυτό.

Όσο αφορά την ρήτρα έχει για εμένα μόνο μία σημασία. Ανάπτυξη σε όλα τα επίπεδα. Ακόμα και όταν αναγκάζομαι να πουλήσω θα το κάνω με τέτοιο όφελος που μου επιτρέπει να επενδύσω σε ακόμα μεγαλύτερα πράγματα. Ολοκλήρωση αθλητικού κέντρου, βιωσιμότητα στα οικονομικά, νέο γήπεδο, κ.α.

Ας γίνω μία Πόρτο της Πορτογαλίας. Ας πάρω έαν ουεφάκι και ένα Champions League και καμιά 5-6 πρωταθλήματα. Συγχρόνως ας έχω πουλήσει καμιά 20αριά παίχταράδες. Αν βγάζω από πίσω άλλους 20 παιχταράδες δεν με νοιάζει καθόλου.

Έτσι και αλλιώς αυτό που έχω βιώσει 25 χρόνια τώρα ως παοκτσής απέχει πάρα μα πάρα πολύ από αυτό το νοικοκυριό.

Ζήση, Τέο και λοιποί προχωρήστε. Βγάλτε και την ΑΜΚ να βάλουμε κανά φράγκο γιατί κάμποσοι από εμάς βιάζονται ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”