Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Special 4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Special 4 »

Special 4 έγραψε:
George Best έγραψε:
Aye4 έγραψε:«Ο Τσαλόφ περιμένει για να δει πως θα τα πάει ο ΠΑΟΚ στα προκριματικά»
Πολύ προσβλητικό αυτό. Ας κάτσει στη Μόσχα ο κύριος ή ας δοκιμάσει αλλού την τύχη του. Εάν είσαι μεγάλος οργανισμός κάτι τέτοιους τους κλείνεις την πόρτα. Μπήκε με υφακι ο Μπειθταδε στον γαύρο και ο χοντρός του έδειξε αμέσως την έξοδο. Εμείς γιατί τόση ζητιανιά, τόσο ραγιαδηλικι?
«Τώρα ο ΠΑΟΚ συμμετέχει στα προκριματικά και ίσως ο Φέντορ έκανε ένα διάλειμμα για να δει πώς θα παίξει ο ΠΑΟΚ σε αυτόν τον γύρο των προκριματικών του Champions League, για να δει αν θα συνεχίσει στην διοργάνωση ή όχι και να πάρει την οριστική του απόφαση, μιας που το Champions League και η επιστροφή του σε αυτό είναι ένα μεγάλο δέλεαρ για αυτόν»

Η δηλωση του δημοσιογραφου ειναι εκτιμηση.
Στο τιτλο που εχουν βαλει στη μετροσπορ, το παρουσιαζουν σαν δεδομενο και τον εβαλαν απλα για ξεκινησετε την γκρινια.
Ακριβως

Ρεπορταρδ με ισως = να' χαμε να λεγαμε
Δεν προκυπτει απο πουθενα αυτη η εκτιμηση π περιγραφει

Ισως : μπορει να γραψει ενας σχολιαστης στα σοσιαλ, οχι ενα ειδησεογραφικο σάιτ π πρεπει να κανει ρεπορταζ

Αλλα τι ρεπορταζ να κανουν π ξεροσταλιαζουν ολη μερα στο Χ για να γραψουν 5 - 10 αρθρα π δεν λενε απολυτως τιποτα καινουριο ?

Μολις ερθει ο Τισουνταλι κ ο Τσαλοφ, περιμενω το κουρδιστο πορτοκαλι σαϊτ του πρασινου γαυρου, να κανει νεο αρθρο για το ποιας ομαδας το ροστερ εχει μεγαλυτερη χρηματιστηριακη αξια
Σασταλεγακιας 4 εδω

Για τις παπα-ριες π εγραφαν, περιμενω να δω τις κωλοτουμπες τους, τωρα π εκλεισε τον παικτη ο Σαββιδης ο ιδιος

Περιμενω συντομα κ ρεπορταρδ απο το κουρδιστο πορτοκαλι σάιτ, του αλαφου-φανπαρκ, για την ομαδα με το ροστερ μεγαλυτερης χρηματιστηριακης αξιας
Τι, οχι? :lol:

Ουσσσσττ

Μη, μη, μη, μη :lol:
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Καλέ ποδοσφαιρικε μας πατερουλη και ευεγερτη δεν κάνεις και μια κλήση στο τουρίστα να κλείσει και αυτός και να μην ξέρουν οι αντίπαλοι από που τους ηρθε? Ξέραν αυτοί και έδωσαν παράταση στα διάρκειας.
Άβαταρ μέλους
delos15

Δημοσίευση από delos15 »

ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Στο θέμα της απόκτησης χαφ, υπάρχει η φήμη για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον https://www.transfermarkt.com/marko-gru ... ler/222813 της Πόρτο... Άντε να δούμε που λένε και τα παλικάρια του Today...

https://www.transfermarkt.com/vergleich ... 813&164913
Παντα μου αρεσαν τα comparison
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Έτσι για την καυλάντα
Με την προσθήκη των δύο Τ και αν το μπουρδέλοtransfermarkt δεν αλλάξει τις υπάρχουσες τιμές των παικτών... πλησιάζουμε επικίνδυνα την κατοσταρα σε αξία ρόστερ
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Οκ σοβαρά μιλώντας, χρειαζόμαστε κι άλλο εξτρεμ.

Δεν βγαίνει η σεζόν έτσι.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

John αν έρθει ο Τσάλοφ, νομίζω ότι είμαστε καλυμμένοι και στα εξτρέμ έχοντας την πολυτέλεια να μετατοπίζεται εκεί ο Τισουντάλι.
Με Τάισον, Τισουντάλι, Ντεσπόντοφ, Ζίφκο και κατά συνθήκη και ανάγκη Ντέλια και Μουργκ, πιστεύω πως υπάρχει πληρότητα.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Equalizer έγραψε:Εγώ διατηρώ τις αμφιβολίες μου για τον Τισσουνταλι

Καλός παίκτης αλλά δε ξέρω πόσο έχει βαρύνει και πόσο μπορεί να ανταποκριθεί στο γρήγορο πιεστικό στυλ που παιζουμε
Δε ξέρω πως ανταποκρίνεται στην πίεση που ασκεί μαζικά η ομάδα, αλλά στο επιθετικό transition θα μας απογειώσει φίλε Equal.
Το ίδιο και ο Ρώσος.
Ιβάν είσαι τεράστιος και δε θα κουραστώ να το λέω!
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Ας περιμένουμε να δούμε τους παίκτες με υπογεγραμμένο συμβόλαιο.
Υπομονή....
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Mīngus έγραψε:John αν έρθει ο Τσάλοφ, νομίζω ότι είμαστε καλυμμένοι και στα εξτρέμ έχοντας την πολυτέλεια να μετατοπίζεται εκεί ο Τισουντάλι.
Με Τάισον, Τισουντάλι, Ντεσπόντοφ, Ζίφκο και κατά συνθήκη και ανάγκη Ντέλια και Μουργκ, πιστεύω πως υπάρχει πληρότητα.
Δεν είμαι πεπεισμένος ότι ο Μαροκινός θα παιξει εξτρέμ, δεν την ξερει τη θέση στην συγκεκριμένη διάταξη του Λουτσέσκου. Κυρίως για τα ανασταλτικά του καθήκοντα.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Γιάννη μπορεί να πάει ο ντελιας εκεί μαζί με Τάισον και ο ταρικ να παίξει πίσω από τον φορ αν υπάρχει θέμα σε αυτό που λες
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

renegade έγραψε:Έτσι για την καυλάντα
Με την προσθήκη των δύο Τ και αν το μπουρδέλοtransfermarkt δεν αλλάξει τις υπάρχουσες τιμές των παικτών... πλησιάζουμε επικίνδυνα την κατοσταρα σε αξία ρόστερ
Το γραψα και στον ντουμ και με Μειτε το ακουμπάμε ! Για αυτό κρατήστε τον σαματαρο χαχαχα
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Αν με το καλο ερθει και ο Ρωσος, κοιταζεις 2 χρονια πισω και δεν πιστευεις ποσο αλλαξε η ομαδα μεσοεπιθετικα. Η πληροτητα θα ειναι τρομερη. Ο Ραζβαν θα εχει εργαλεια για ολα τα γουστα (πλην ενος βαρυου κορμιου για μεσα στην περιοχη)
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

john4serres έγραψε:
Mīngus έγραψε:John αν έρθει ο Τσάλοφ, νομίζω ότι είμαστε καλυμμένοι και στα εξτρέμ έχοντας την πολυτέλεια να μετατοπίζεται εκεί ο Τισουντάλι.
Δεν είμαι πεπεισμένος ότι ο Μαροκινός θα παιξει εξτρέμ, δεν την ξερει τη θέση στην συγκεκριμένη διάταξη του Λουτσέσκου. Κυρίως για τα ανασταλτικά του καθήκοντα.
Εγω είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν θα παίξει εξτρεμ, η τελευταια 5τια του και η καλύτερη ποδοσφαιρικά του τισουνταλι είναι μόνο σεντερ φορ. Αντε κάνα 10 με πιο βατούς ίσως μπορέσει να παίξει, πιο πολύ τον μπραντον βλέπω να ψιλόπήγαινει αριστερα σε βάθος χρόνου μέχρι να προσαρμοστούν αν με το καλό έρθουν και οο δυο
Άβαταρ μέλους
nikos_algio

Δημοσίευση από nikos_algio »

Σε 3 μήνες από τώρα που θα ρίχνουμε 3άρες, ανυπομονώ να μαλώνουμε εδώ μέσα γιατί δεν έβαλε το πουλέν του καθενός που αν τον έβαζε θα ρίχναμε 5άρες
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ΦΕΡΤΕ ΧΑΦ!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”