Μεταγραφές Χειμώνα 2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
pxp920

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2020

Δημοσίευση από pxp920 »

Α σωστό, δε ξέρω πως μου διέφυγε αυτό! Πάντως χρειαζόμαστε καλά μεταγραφές σε μεγάλα πρωταθλήματα

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Άλλο να πουλάς επιθετικό με πόσα γκολ, 10εκ,εχοντας παίξει και Ευρώπη και άλλο να πουλάς αρ. Μπακ με μισή σεζόν χωρίς Ευρώπη.

Τεράστια διαφορά!!!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Πόσα θα μπορεί/μπορούσε να πιάσει ωστόσο με μία σεζόν Ευρώπη, έστω και EL; Ή φαντάσου CHL...
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Σε παιχνίδια ομίλων τσλ με 2-3 καλές εμφανίσεις θα έπιανε σίγουρα 20μυρια..
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ατοπη η συζήτηση, εφόσον δεν υπογράψει νέο συμβόλαιο με καλύτερες απολαβές και μεγαλύτερη ρήτρα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Σίγουρα με 1-2 καλά ματς σε ομίλους θα έπιανε καλύτερα λεφτά. Απλα έκανε τρομερό μπαμ φέτος και εκτοξεύτηκε η αξία του και λες θα μπορούσα να πάρω και παραπάνω.

Μην ξεχνάμε ότι πριν 6 μήνες τον δίναμε με 1,5εκ στη ρεν και κάποιοι λέγανε κορδέλα και τον πάω στο αεροδρόμιο!

Άβαταρ μέλους
JohnAba99

Δημοσίευση από JohnAba99 »

Είναι πραγματικά ένα τεράστιο γαμώτο ο μεταγραφικός μας σχεδιασμός το καλοκαίρι. Μόνο αν σκεφτεί κανείς πως δώσαμε στην Ξάνθη ποσό άνω του εκατομμυρίου για τον Μελιόπουλο, που λίγους μήνες μετά αποφάσισε να αποσυρθεί, και τον Φασίδη (τον ποιον; ) καταλαβαίνει τι εγκλήματα κάναμε. Τόσα λεφτά πήγανε στον κάλαθο των αχρήστων και δεν μπορούμε να τα αξιοποιήσουμε στην πλέον νεκρή μεταγραφική περίοδο της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια.

Για να μην αναφερθώ σε Εσίτι και Μιχάι που δώσαμε 4 εκατομμύρια για παίχτες που δεν υπολογίζονται ιδιαίτερα από τον προπονητή ή δεν ταιριάζουν στο πλάνο του. (Τον Εσίτι θα τον δούμε και τώρα που ίσως πάρει περισσότερες ευκαιρίες).

Μεγάλο κρίμα και μακάρι να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε τουλάχιστον κάποιον/ους δανεικό/ούς μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου σε 2 εβδομάδες.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν νομίζω ότι η Ρόμα θα στάξει 10 μύρια για Γιαννούλη. Θα διαπραγματευτεί γύρω στα 6 με 7. Αν είχε παίξει βέβαια στους ομίλους του Ch.L. τώρα θα είχε πουληθεί.
Το πρόβλημα είναι μήπως πράγματι έρθει κάποια ομάδα στις 30 Γενάρη, από καλό πρωτάθλημα και δώσει τα 10 μύρια της ρήτρας. Ποιος θα παίζει αριστερά;
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν νομίζω ότι η Ρόμα θα στάξει 10 μύρια για Γιαννούλη. Θα διαπραγματευτεί γύρω στα 6 με 7. Αν είχε παίξει βέβαια στους ομίλους του Ch.L. τώρα θα είχε πουληθεί.
Το πρόβλημα είναι μήπως πράγματι έρθει κάποια ομάδα στις 30 Γενάρη, από καλό πρωτάθλημα και δώσει τα 10 μύρια της ρήτρας. Ποιος θα παίζει αριστερά;
Μπορεί τότε να δοθεί και με λιγότερα από τη ρήτρα αλλά να κρατηθεί ποσοστό μεταπώλησης.

Αντικαταστάτης εκ των έσω μπορεί να παίξει ο Βιεϊρίνια και ο Κρέσπο.
icue

Δημοσίευση από icue »

sourmenetes έγραψε:Άλλο να πουλάς επιθετικό με πόσα γκολ, 10εκ,εχοντας παίξει και Ευρώπη και άλλο να πουλάς αρ. Μπακ με μισή σεζόν χωρίς Ευρώπη.

Τεράστια διαφορά!!!

Κυριως αλλο να πουλας σε μαυραγοριτες αραβες και κινεζους που τις μισες φορες πιστολιαζουν ή την ομαδα ή τον παικτη και αλλο να πουλας σε μεγαλες αγορες στην Ευρωπη.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

JohnAba99 έγραψε:Είναι πραγματικά ένα τεράστιο γαμώτο ο μεταγραφικός μας σχεδιασμός το καλοκαίρι. Μόνο αν σκεφτεί κανείς πως δώσαμε στην Ξάνθη ποσό άνω του εκατομμυρίου για τον Μελιόπουλο, που λίγους μήνες μετά αποφάσισε να αποσυρθεί, και τον Φασίδη (τον ποιον; ) καταλαβαίνει τι εγκλήματα κάναμε. Τόσα λεφτά πήγανε στον κάλαθο των αχρήστων και δεν μπορούμε να τα αξιοποιήσουμε στην πλέον νεκρή μεταγραφική περίοδο της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια.

Για να μην αναφερθώ σε Εσίτι και Μιχάι που δώσαμε 4 εκατομμύρια για παίχτες που δεν υπολογίζονται ιδιαίτερα από τον προπονητή ή δεν ταιριάζουν στο πλάνο του. (Τον Εσίτι θα τον δούμε και τώρα που ίσως πάρει περισσότερες ευκαιρίες).

Μεγάλο κρίμα και μακάρι να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε τουλάχιστον κάποιον/ους δανεικό/ούς μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου σε 2 εβδομάδες.
Μεγάλο έγκλημα το καλοκαιρινό..
Ακόμα θυμάμαι με τι προσδοκίες ξεκινήσαμε και τι ακούγαμε εδώ μέσα (μέχρι και για φαλκαο και γοδιν) και τελικά αρκεστηκαμε σε μετριότητες που προσωπικά μόνο για τον Αγκουστο έχω μια μικρή αισιοδοξία πως ίσως μας βγει..
Για τα δε λεφτά που ξοδέψαμε ας το αφήσουμε καλύτερα..
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Αν ισχυει οτι δωσαμε 1.300.000 το καλοκαιρι για να παρουμε τον Μελιοπουλο και το Φασιδη (ουτε η μανα του τον ξερει), τοτε καλα να παθουμε!
Αυτα τα τεραστια λαθη πληρωσαμε φετος.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Eiναι δυνατον να αφήσουμε τον ΜΙχογιεβιτς να τον αγορασει η Αουέ?
Ας του κανουμε καλύτερη προσφορά, ώστε να πει όχι στην Αουε
icue

Δημοσίευση από icue »

Για τον Μελιοπουλο να μας γινει μαθημα. Καλα τα αγωνιστικα χαρακτηριστικα (που και αυτα κλαιν μαιν ηταν) αλλα δεν πρεπει να ασχολουμαστε με φελους.
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Έχοντας Μιχάι, Διαμαντή, Μιχαηλίδη πίσω από Βαρέλα, Κρεσπο, Ίνγκασον, δε νομίζω ότι χωράει κάπου ο Μιχογιεβιτς.
Λογικό να πουληθεί με μια καλή πρόταση, ίσως κι ένα ποσοστό μεταπώλησης.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”