Μεταγραφές Χειμώνα 2020
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2020
Α σωστό, δε ξέρω πως μου διέφυγε αυτό! Πάντως χρειαζόμαστε καλά μεταγραφές σε μεγάλα πρωταθλήματα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Άλλο να πουλάς επιθετικό με πόσα γκολ, 10εκ,εχοντας παίξει και Ευρώπη και άλλο να πουλάς αρ. Μπακ με μισή σεζόν χωρίς Ευρώπη.
Τεράστια διαφορά!!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τεράστια διαφορά!!!
Πόσα θα μπορεί/μπορούσε να πιάσει ωστόσο με μία σεζόν Ευρώπη, έστω και EL; Ή φαντάσου CHL...
- Mitsospaoki4
- Moderator
Σε παιχνίδια ομίλων τσλ με 2-3 καλές εμφανίσεις θα έπιανε σίγουρα 20μυρια..
- john4serres
Ατοπη η συζήτηση, εφόσον δεν υπογράψει νέο συμβόλαιο με καλύτερες απολαβές και μεγαλύτερη ρήτρα.
- sourmenetes
- Moderator
Σίγουρα με 1-2 καλά ματς σε ομίλους θα έπιανε καλύτερα λεφτά. Απλα έκανε τρομερό μπαμ φέτος και εκτοξεύτηκε η αξία του και λες θα μπορούσα να πάρω και παραπάνω.
Μην ξεχνάμε ότι πριν 6 μήνες τον δίναμε με 1,5εκ στη ρεν και κάποιοι λέγανε κορδέλα και τον πάω στο αεροδρόμιο!
Μην ξεχνάμε ότι πριν 6 μήνες τον δίναμε με 1,5εκ στη ρεν και κάποιοι λέγανε κορδέλα και τον πάω στο αεροδρόμιο!
Είναι πραγματικά ένα τεράστιο γαμώτο ο μεταγραφικός μας σχεδιασμός το καλοκαίρι. Μόνο αν σκεφτεί κανείς πως δώσαμε στην Ξάνθη ποσό άνω του εκατομμυρίου για τον Μελιόπουλο, που λίγους μήνες μετά αποφάσισε να αποσυρθεί, και τον Φασίδη (τον ποιον; ) καταλαβαίνει τι εγκλήματα κάναμε. Τόσα λεφτά πήγανε στον κάλαθο των αχρήστων και δεν μπορούμε να τα αξιοποιήσουμε στην πλέον νεκρή μεταγραφική περίοδο της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια.
Για να μην αναφερθώ σε Εσίτι και Μιχάι που δώσαμε 4 εκατομμύρια για παίχτες που δεν υπολογίζονται ιδιαίτερα από τον προπονητή ή δεν ταιριάζουν στο πλάνο του. (Τον Εσίτι θα τον δούμε και τώρα που ίσως πάρει περισσότερες ευκαιρίες).
Μεγάλο κρίμα και μακάρι να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε τουλάχιστον κάποιον/ους δανεικό/ούς μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου σε 2 εβδομάδες.
Για να μην αναφερθώ σε Εσίτι και Μιχάι που δώσαμε 4 εκατομμύρια για παίχτες που δεν υπολογίζονται ιδιαίτερα από τον προπονητή ή δεν ταιριάζουν στο πλάνο του. (Τον Εσίτι θα τον δούμε και τώρα που ίσως πάρει περισσότερες ευκαιρίες).
Μεγάλο κρίμα και μακάρι να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε τουλάχιστον κάποιον/ους δανεικό/ούς μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου σε 2 εβδομάδες.
- ΑποστόληςΑ
Δεν νομίζω ότι η Ρόμα θα στάξει 10 μύρια για Γιαννούλη. Θα διαπραγματευτεί γύρω στα 6 με 7. Αν είχε παίξει βέβαια στους ομίλους του Ch.L. τώρα θα είχε πουληθεί.
Το πρόβλημα είναι μήπως πράγματι έρθει κάποια ομάδα στις 30 Γενάρη, από καλό πρωτάθλημα και δώσει τα 10 μύρια της ρήτρας. Ποιος θα παίζει αριστερά;
Το πρόβλημα είναι μήπως πράγματι έρθει κάποια ομάδα στις 30 Γενάρη, από καλό πρωτάθλημα και δώσει τα 10 μύρια της ρήτρας. Ποιος θα παίζει αριστερά;
Μπορεί τότε να δοθεί και με λιγότερα από τη ρήτρα αλλά να κρατηθεί ποσοστό μεταπώλησης.ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν νομίζω ότι η Ρόμα θα στάξει 10 μύρια για Γιαννούλη. Θα διαπραγματευτεί γύρω στα 6 με 7. Αν είχε παίξει βέβαια στους ομίλους του Ch.L. τώρα θα είχε πουληθεί.
Αντικαταστάτης εκ των έσω μπορεί να παίξει ο Βιεϊρίνια και ο Κρέσπο.
Κυριως αλλο να πουλας σε μαυραγοριτες αραβες και κινεζους που τις μισες φορες πιστολιαζουν ή την ομαδα ή τον παικτη και αλλο να πουλας σε μεγαλες αγορες στην Ευρωπη.sourmenetes έγραψε:Άλλο να πουλάς επιθετικό με πόσα γκολ, 10εκ,εχοντας παίξει και Ευρώπη και άλλο να πουλάς αρ. Μπακ με μισή σεζόν χωρίς Ευρώπη.
Τεράστια διαφορά!!!
- Mitsospaoki4
- Moderator
Μεγάλο έγκλημα το καλοκαιρινό..JohnAba99 έγραψε:Είναι πραγματικά ένα τεράστιο γαμώτο ο μεταγραφικός μας σχεδιασμός το καλοκαίρι. Μόνο αν σκεφτεί κανείς πως δώσαμε στην Ξάνθη ποσό άνω του εκατομμυρίου για τον Μελιόπουλο, που λίγους μήνες μετά αποφάσισε να αποσυρθεί, και τον Φασίδη (τον ποιον; ) καταλαβαίνει τι εγκλήματα κάναμε. Τόσα λεφτά πήγανε στον κάλαθο των αχρήστων και δεν μπορούμε να τα αξιοποιήσουμε στην πλέον νεκρή μεταγραφική περίοδο της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια.
Ακόμα θυμάμαι με τι προσδοκίες ξεκινήσαμε και τι ακούγαμε εδώ μέσα (μέχρι και για φαλκαο και γοδιν) και τελικά αρκεστηκαμε σε μετριότητες που προσωπικά μόνο για τον Αγκουστο έχω μια μικρή αισιοδοξία πως ίσως μας βγει..
Για τα δε λεφτά που ξοδέψαμε ας το αφήσουμε καλύτερα..
Αν ισχυει οτι δωσαμε 1.300.000 το καλοκαιρι για να παρουμε τον Μελιοπουλο και το Φασιδη (ουτε η μανα του τον ξερει), τοτε καλα να παθουμε!
Αυτα τα τεραστια λαθη πληρωσαμε φετος.
Αυτα τα τεραστια λαθη πληρωσαμε φετος.
Eiναι δυνατον να αφήσουμε τον ΜΙχογιεβιτς να τον αγορασει η Αουέ?
Ας του κανουμε καλύτερη προσφορά, ώστε να πει όχι στην Αουε
Ας του κανουμε καλύτερη προσφορά, ώστε να πει όχι στην Αουε
Για τον Μελιοπουλο να μας γινει μαθημα. Καλα τα αγωνιστικα χαρακτηριστικα (που και αυτα κλαιν μαιν ηταν) αλλα δεν πρεπει να ασχολουμαστε με φελους.
- potamda
- Bet Guru 2023
Έχοντας Μιχάι, Διαμαντή, Μιχαηλίδη πίσω από Βαρέλα, Κρεσπο, Ίνγκασον, δε νομίζω ότι χωράει κάπου ο Μιχογιεβιτς.
Λογικό να πουληθεί με μια καλή πρόταση, ίσως κι ένα ποσοστό μεταπώλησης.
Λογικό να πουληθεί με μια καλή πρόταση, ίσως κι ένα ποσοστό μεταπώλησης.