Παιδιά χρειάζομαι επειγόντως τη βοήθειά σας.Χθες το βράδυ εμφανίστηκε στον υπολογιστή μου το εξής μήνυμα:
Προσοχή!
Αυτό το λειτουργικό σύστημα μπλοκάρεται λόγω παραβίασης των νόμων της Ελλάδας!Σημειώθηκαν οι ακόλουθες παραβάσεις:
Η IP διεύθυνσή σας είναι ''.........''.Από αυτή την IP διεύθυνση επισκέφτηκαν ιστοσελίδες που περιέχουν πορνογραφία,την παιδική πορνογραφία,κτηνοβασία και τη βία κατά των παιδιών.Ο υπολογιστής σας επίσης περιείχε βίντεο που περιλαμβάνει πορνογραφία,βία και παιδική πορνογραφία
(ότι να'ναι).Επιπλέον,από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας αποστελλόταν μηνύματα με μορφή spam,που περιείχαν τρομοκρατική πρόθεση
(εγώ δεν ξέρω ούτε πως να στέλνω mail).
Αυτό το μπλοκάρισμα του υπολογιστή έγινε για να σταματήσουν οι παράνομες δραστηριότητές σας.
Για να ξεκλειδώσετε τον υπολογιστή,πρέπει να πληρώσετε πρόστιμο 100 ευρώ.
Μέσω του συστήματος Ukash:
Για να πληρώσετε με αυτό το τρόπο πρέπει να εισάγετε στη μορφή της καταβολής (τον αριθμό τον ''κρύβει'' η οθόνη)-ψήφιο κωδικό και να πατήσετε OK (αν έχετε πολλαπλούς κωδικούς,πρέπει να εισάγετε ένα προς ένα,και στη συνέχεια κάντε κλικ στο OK).
(.... το κρύβει η οθόνη) στη διαδικασία πληρωμής θα γίνει σφάλμα,θα πρέπει να στείλετε τους κωδικούς στη διεύθυνση
[email protected].
Που μπορώ να αγοράσω Ukash?
Μπορείτε να προμηθευτείτε Ukash σε εκατοντάδες σημεία παγκοσμίως,online,από πορτοφόλια,καταστήματα ψιλικών και μηχανήματα αυτόματης ανάληψης.
ΚΚΤ-ΚΚΤ Αγοραστέ την Ukash σε επιλεγμένα σημεία λιανικής στην Ελλάδα όπως περίπτερα και καταστήματα τροφίμων & ψιλικών
Kapa-Αγοράστε την Ukash σε επιλεγμένα σημεία λιανικής στην Ελλάδα όπως περίπτερα και καταστήματα τροφίμων & ψιλικών
και μετά υπάρχει ένα κενό πλαίσιο όπου μπαίνει ο κωδικός.
Όταν πρωτοεμφανίστηκε χθες,μπόρεσα να το σβήσω ή εξαφανίστηκε,δε θυμάμαι,και χρησιμοποιούσα κανονικά όλες τις εφαρμογές του υπολογιστή.Σήμερα,σχεδόν με το που ανοίγω τον υπολογιστή μου μπλοκάρει τα πάντα.Εκτός κι αν προλάβω να ανοίξω το παράθυρο του internet.Έτσι σας γράφω τώρα με φόντο το παραπάνω κείμενο.
Τι είναι αυτό?ιός?Έχει εμφανιστεί σε κανέναν σας.Ευχαριστώ.