Pc support

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Re: Pc support

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

σε κλεβουν κανονικα πηγαινε το σε ενα φιλο σου και ασε τα μαγαζια τα 42 ευρο ειναι κλεψιμο εντελως .....αν επιτρεπεται που το πηγες???

πηγαινε παρτο απο εκει και πηγαινε το αλλου......καποιος γνωστος σου θα εχει καποιο παιδακι....

ο δισκος σου βαζω στοιχημα κ χωρις να τον εχω δει οτι δεν εχει παθει τπτ.............(και να εχει παθει κατι τα αρχεια σου τα παιρνεις )
Άβαταρ μέλους
thodoris31

Δημοσίευση από thodoris31 »

Καλησπερα σε ολους.

εφτιαξα πριν ενα βιντεο στο movie maker ,
το αποθηκεύω και οταν το ανοίγω δεν ακούγετε η μουσική...

εκανα ενα δευτερο ιδιο βιντεο μηπως φταιει το αρχειο αλλα και παλι τιποτα..
οταν αποθηκευω ενα βιντεο και ανοιγω το αποθηκευμενο αρχειο ,
δεν ακουγετε το μουσικο μπακραουντ που εχω βαλει..

μπορει καποιος να βοηθησει?
τι αραγε να φταιει ??
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Εικόνα

Το 1ο εικονίδιο απο αριστερά (αυτό που μοιάζει με μίκτη), είναι το "ρύθμιση έντασης ήχου". Για ρίξε μια ματιά.
Άβαταρ μέλους
thodoris31

που ακριβως βρισκετε αυτο?

εχω την εκδοση windows live movie maker στα windows 7
Άβαταρ μέλους
thodoris31

ακυρο το βρηκα το προβλημα

το εσωζα σε wlmp αρχειο αντι για wmv :idea:

:pano:
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

ok! ;)
Άβαταρ μέλους
Sladjan Spasić

Δημοσίευση από Sladjan Spasić »

Παιδιά χρειάζομαι επειγόντως τη βοήθειά σας.Χθες το βράδυ εμφανίστηκε στον υπολογιστή μου το εξής μήνυμα:
Προσοχή!
Αυτό το λειτουργικό σύστημα μπλοκάρεται λόγω παραβίασης των νόμων της Ελλάδας!Σημειώθηκαν οι ακόλουθες παραβάσεις:
Η IP διεύθυνσή σας είναι ''.........''.Από αυτή την IP διεύθυνση επισκέφτηκαν ιστοσελίδες που περιέχουν πορνογραφία,την παιδική πορνογραφία,κτηνοβασία και τη βία κατά των παιδιών.Ο υπολογιστής σας επίσης περιείχε βίντεο που περιλαμβάνει πορνογραφία,βία και παιδική πορνογραφία :o (ότι να'ναι).Επιπλέον,από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας αποστελλόταν μηνύματα με μορφή spam,που περιείχαν τρομοκρατική πρόθεση(εγώ δεν ξέρω ούτε πως να στέλνω mail).
Αυτό το μπλοκάρισμα του υπολογιστή έγινε για να σταματήσουν οι παράνομες δραστηριότητές σας.

Για να ξεκλειδώσετε τον υπολογιστή,πρέπει να πληρώσετε πρόστιμο 100 ευρώ.
Μέσω του συστήματος Ukash:
Για να πληρώσετε με αυτό το τρόπο πρέπει να εισάγετε στη μορφή της καταβολής (τον αριθμό τον ''κρύβει'' η οθόνη)-ψήφιο κωδικό και να πατήσετε OK (αν έχετε πολλαπλούς κωδικούς,πρέπει να εισάγετε ένα προς ένα,και στη συνέχεια κάντε κλικ στο OK).

(.... το κρύβει η οθόνη) στη διαδικασία πληρωμής θα γίνει σφάλμα,θα πρέπει να στείλετε τους κωδικούς στη διεύθυνση economic-crime@hellenicpolice.gr.

Που μπορώ να αγοράσω Ukash?
Μπορείτε να προμηθευτείτε Ukash σε εκατοντάδες σημεία παγκοσμίως,online,από πορτοφόλια,καταστήματα ψιλικών και μηχανήματα αυτόματης ανάληψης.

ΚΚΤ-ΚΚΤ Αγοραστέ την Ukash σε επιλεγμένα σημεία λιανικής στην Ελλάδα όπως περίπτερα και καταστήματα τροφίμων & ψιλικών
Kapa-Αγοράστε την Ukash σε επιλεγμένα σημεία λιανικής στην Ελλάδα όπως περίπτερα και καταστήματα τροφίμων & ψιλικών

και μετά υπάρχει ένα κενό πλαίσιο όπου μπαίνει ο κωδικός.

Όταν πρωτοεμφανίστηκε χθες,μπόρεσα να το σβήσω ή εξαφανίστηκε,δε θυμάμαι,και χρησιμοποιούσα κανονικά όλες τις εφαρμογές του υπολογιστή.Σήμερα,σχεδόν με το που ανοίγω τον υπολογιστή μου μπλοκάρει τα πάντα.Εκτός κι αν προλάβω να ανοίξω το παράθυρο του internet.Έτσι σας γράφω τώρα με φόντο το παραπάνω κείμενο.

Τι είναι αυτό?ιός?Έχει εμφανιστεί σε κανέναν σας.Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

κατ αρχην ΔΕΝ θα πληρώσεις τίποτα. όσον αφορά τον ιο είναι ενα .exe αρχείο που μπαίνει στο startup και κολλαει το συμπαν οταν τρεχει.θα μπεις με F8 σε safe mode θα πας στο λινκ του exe sto startup και με δεξι κλικ ιδιοτητες θα πας να βρεις το exe για να το διαγράψεις και μετα θα διαγραψεις και το λινκ. ενναλακτικά αναλογως το λειτουργικό μπορεις να τρεξεις το msconfig και να επιλεξεις απο εκει να μην τρεξει στην εκκινηση στο συγκεκριμενο exe.
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Εχω και εγω ενα προβλημα που εκανε την εμφανιση του τις τελευταιες 2 μερες.

Οταν βλεπω βιντεακια ειτε στο youtube eite sto daylimotion κ.τ.λ ξαφνικα freezarei το συμπαν μου βγαζει ενα μυνημα η εφαρμογη shockwave κατι δεν ανταποκρινεται .. μπλε οθονιτσα και αυτοματο restart.

Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει?
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

slidar έγραψε:Εχω και εγω ενα προβλημα που εκανε την εμφανιση του τις τελευταιες 2 μερες.

Οταν βλεπω βιντεακια ειτε στο youtube eite sto daylimotion κ.τ.λ ξαφνικα freezarei το συμπαν μου βγαζει ενα μυνημα η εφαρμογη shockwave κατι δεν ανταποκρινεται .. μπλε οθονιτσα και αυτοματο restart.

Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει?
με τι browser?
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις update το shockwave player. Αν δεν πιάσει δοκίμασε να το απεγκαταστήσεις τελείως και να το ξανά περάσεις από την αρχή...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gika την Παρ 20 Απρ 2012, 13:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Adobe Shockwave Player σου λέει,μάλλον δε σηκώνει ή ο επεξεργαστής ή τα windows που χρησιμοποιείς ,διέγραψε το και κατέβασε το Adobe flash Player για να βλέπεις βίντεο!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Και "ξαφνικά" αντιληφθηκε ο επεξεργαστής του ότι δεν το σηκώνει;
Αδερφέ, το εγκατέστησες πρόσφατα ή μήπως του έκανες κάποιο update;
Άβαταρ μέλους
Sladjan Spasić

Δημοσίευση από Sladjan Spasić »

lefis έγραψε:κατ αρχην ΔΕΝ θα πληρώσεις τίποτα. όσον αφορά τον ιο είναι ενα .exe αρχείο που μπαίνει στο startup και κολλαει το συμπαν οταν τρεχει.θα μπεις με F8 σε safe mode θα πας στο λινκ του exe sto startup και με δεξι κλικ ιδιοτητες θα πας να βρεις το exe για να το διαγράψεις και μετα θα διαγραψεις και το λινκ. ενναλακτικά αναλογως το λειτουργικό μπορεις να τρεξεις το msconfig και να επιλεξεις απο εκει να μην τρεξει στην εκκινηση στο συγκεκριμενο exe.
Ευχαριστώ πολύ,αλλά επειδή είμαι άσχετος με pc,startup εννοείς την έναρξη?Επίσης στο link του exe πώς θα πάω?
Αν μπορείς γίνε λίγο πιο αναλυτικός και με ελληνικούς όρους σε παρακαλώ. :oops:
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

οκ. παμε απο την αρχη.οταν ξεκιναει ο υπολογιστης πατας-αφηνεις το πληκτρο F8 συνεχόμενα μέχρι να εμφανιστεί ένα μενου με επιλογές.εκεί με τα βελάκια θα επιλέξεις ασφαλής λειτουργία (safe mode) θα πατήσεις enter και θα ξεκινησεις ο υπολογιστής.οταν ξεκινήσεις πατάς εναρξη-ολα τα προγραμματα - εκκίνηση και εκεί μέσα θα δείς ένα εικονίδιο νομίζω με άσπρο χρώμα me όνομα ch8l0 ή cl810. δεξί κλικ και διαγραφή του εικονιδίου.μετά με την εύρεση του υπολογιστή ψάχνεις αυτό το αρχείο για να το σβήσεις.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”