Πάντως δεν απάντησες στο που κολλάνε τα παιδιά που ανέφερες...
υ.γ. μπουρδέλο το φόρουμ, ε..?
Το να θεωρείς ένα τόπικ στο οποίο γράφει τριψήφιος αριθμός μελών παπαρολογία, φανερώνει πόσο υποκειμενικό είναι αυτό που γράφεις....Μεταγραφολογία, μπουρδέλο σε μία τριλογία μαλακιών 300 σελίδων η καθεμία!
Για βοήθα λίγο, γιατί είμαστε και λίγο μπούφοι φρινγκ...Οσο για το μπουρδέλο, μία βόλτα να κάνεις σε διάφορα σημαντικά τόπικ και το καταλαβαίνεις!!
Δύο εξηγήσεις έτσι στα γρήγορα και γι αυτό...:Κολλάνε στο γεγονός ότι ποτέ δεν είχαμε εντάσεις σε αυτό το βαθμό!
Ποιος κόσμος έχει ξενερώσει ρε συ?? Επειδή φύγαν 5 άτομα, εκ των οποίων τα 4 γράφαν ΜΟΝΟ στο ότι να ναι, βγάλαμε το συμπέρασμα ότι έχει ξενερώσει ο κόσμος?? Τα μέλη ξενερώνουν με τις κατινιές που βλέπουν τόσες μέρες για ένα γ@μωτόπικ...Ο κόσμος έχει ξενερώσει
έτσι ακριβώςnovito έγραψε: -Δεν υπήρχε τόση ελαστικότητα, τα μπαν έπεφταν άμεσα όταν χρειαζόταν, οπότε και δε ξέφευγε το πράμα.
.
εσυ ντε λεει ομως, απλως γκρινιαζει.... ή εγκό ντε καταλαβαίνει...free4 έγραψε: Εγω αυτό λέω...
Εγώ, όποιος πρόβλημα από τα ...
Ενδεικτικό του ύφους σου!novito έγραψε:εσυ ντε λεει ομως, απλως γκρινιαζει.... ή εγκό ντε καταλαβαίνει...free4 έγραψε: Εγω αυτό λέω...
Εγώ, όποιος πρόβλημα από τα ...
Πρωτο φαουλ... Σύμφωνα με το http://www.alexa.com από τον Αύγουστο υπάρχει αύξηση 17,2%Κατά τα άλλα, πήγαινε δες το τελευταίο διάστημα πόσοι επισκέπτονται το φόρουμ καθημερινώς και πόσοι πριν από 3 μήνες!
Τα παιδιά γνωρίζουν ότι μιλάς εκ μέρους τους? Ότι χρησιμοποιείς τα ονόματά τους για να εμπλέξεις τελείως άσχετες καταστάσεις με τη συγκεκριμένη...? Επειδή σίγουρα όχι για την πλειοψηφία, άστο αυτό.... (Παραβαίνει και τους κανόνες του site περί προσωπικών δεδομένων και χρήση αυτών από άλλα μέλη φρεε...)XXXXXX... Ασε δε θα πω περισσότερα ονόματα..