aivas19 έγραψε:joshua έγραψε:aivas 50 μυρια ειναι περιπου τα οσα εισπραξαμε απο τελευταιες πωλησεις. Εγω πχ θα ημουν προθυμος να ακουσω οτι τα λεφτα απο ξερω γω τον Τζιμα,τον Ντελια,τον Κοταρσκι θα πανε σε ειδικο κουμπαρα για την ανεγερση του γηπεδου.Κατι τετοιο ειχε κανει η χαρτινη με τα λεφτα του ΤΣΛ.Αντι αυτου μια ωραια μερα παγωσαν τα παντα και δεν εγινε ξανα αναφορα στο γηπεδο.
Εγω λεω οτι αν παρει 50 μυρια απο το κρατος θα γινει το γηπεδο. Εσεις πειτε οτι δεν ισχυει.
Ναι εγω λεω οτι δεν ισχυει, οχι μονο 50 αλλα και 80 να δινει το κρατος. Δεν το βλεπεις ρε φιλε τι γινεται?
Μα ειναι φοβερο ειναι μπροστα στα ματια σας. 25 μυρια απο τζιμα και 15 ειχε απο ευρωπη περυσι, και πρωτο θεμα ειναι η πωληση κοταρσκι, ντεσποντοφ και πιθανως ντελια!! Και κοιτανε μονο ελευθερους και φτασαμε παλι λιγες μερες πριν την προετοιμασια και παλι δεν εχει κλεισει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ εκτος του μπακ..
Δεν υπαρχει ρευστοτητα ρε φιλε, 3 χρονια στα αζητητα ηταν του γηπεδου και ξαφνικα θυμηθηκε ο αλλος οτι πρεπει ο ΑΣ!! να παει στους βουλευτες να ζηταει λεφτα??
Και γιατι να το κανει αυτο, αφου υπαρχει καποιος που λεει τα βαζω εγω, δεν χρειαζομαι κανεναν.