Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Αυτός της Χέρτα που είχε γραφτεί στο σάιτ του χοντρού;vasgias έγραψε:Λόγια Κουλιανού στο Μετρόπολις μόλις: "Ενδεχομένως το απόγευμα περισσότερα για τον Αφρικανό νέο στόχο του ΠΑΟΚ στα εξτρέμ ο οποίος δεν είναι ο Μίσιτζαν"
Βρε καλος παικτης φαινεται ο Βιποτνικ και για να τον θελουν και ομαδες τυπου σελτικ μονο τυχαιο δεν ειναι. Η δικια μου ενσταση ειναι οτι ο βιποτνικ και ο καθε βιποτνικ (δηλ. ενας μικρος ανερχομενος φορ) θα επρεπε να ειναι ο αντι - Τομας και οχι ο βασικος φορ μιας ομαδας με μεγαλη πιεση οπως ο ΠΑΟΚ.
Στάλθηκε από το SM-A217F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-A217F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
δεν θυμαμαι ποτε ο κουλ να πετυχε στοχο.. καθε χρονο τα ονοματα που βγαζει ειναι οτι να ναι..
Αυτός που είχε γραφτεί στο σάιτ του χοντρού είναι ο Ετζουκε της τσσκα.
- PAOKevolution
Βέβαια αν θυμάμαι καλά, ο καράφλας είχε πει πρώτος για Γκαμπιαντίνι... Και ίσως μπροστά στο βωμό της φήμης και τη επιβεβαίωσης να γράφουν στα μέζεά τους το συμφέρον του ΠΑΟΚ και τις διαπραγματεύσεις που εξελίσσονται.
Σκατά στα μούτρα μου, όμως χθες είδα ένα απόσπασμα του 24 στο YouTube και μίλησε ο μπούλης για το φόρουμ χωρίς να το ονομάζει βέβαια βέβαια...Πείτε και ένα ευχαριστώ ρε αρδάκια που τα παιδιά εδώ μέσα σας βγάζουν αποκλειστικά.
Σκατά στα μούτρα μου, όμως χθες είδα ένα απόσπασμα του 24 στο YouTube και μίλησε ο μπούλης για το φόρουμ χωρίς να το ονομάζει βέβαια βέβαια...Πείτε και ένα ευχαριστώ ρε αρδάκια που τα παιδιά εδώ μέσα σας βγάζουν αποκλειστικά.
- Μπαρκαρούτσος
Είπε ότι αν ο κόσμος θέλει να ασχολείται με άκρατη ονοματολογία κλπ, μπορεί να μπαίνει στα οπαδικά φόρουμ και να το κάνει.
Κάπως έτσι το είπε.
Κάπως έτσι το είπε.
-
Για τον Αφρικανικό εξτρέμ μάλλον εννοεί της Μπόχουμ με το περίεργο όνομα...
- PAOKevolution
Δε θυμάμαι Μπαρκα, αλλά πάνω - κάτω είπε αυτό που έγραψε ο @Black.
- Μπαρκαρούτσος
Μόλις το βρήκα.
Λέει ΔΗΘΕΝ οπαδικά φόρουμ.
Όποιος θέλει να ρωτήσει ονοματολογία και παπαριές, μπορεί κάλλιστα να επισκεφτεί τα δήθεν οπαδικά φόρουμ που τα συζητάνε όλα..ωραία, από 'δώ από εκεί, μπορεί τέλος πάντων να κοιτάξει να βρει μια δίοδο επικοινωνίας αααα στο ύφος που του αρέσει.
Blackgr4 έγραψε:Είπε ότι αν ο κόσμος θέλει να ασχολείται με άκρατη ονοματολογία κλπ, μπορεί να μπαίνει στα οπαδικά φόρουμ και να το κάνει.
Κάπως έτσι το είπε.
Λέει ΔΗΘΕΝ οπαδικά φόρουμ.
Όποιος θέλει να ρωτήσει ονοματολογία και παπαριές, μπορεί κάλλιστα να επισκεφτεί τα δήθεν οπαδικά φόρουμ που τα συζητάνε όλα..ωραία, από 'δώ από εκεί, μπορεί τέλος πάντων να κοιτάξει να βρει μια δίοδο επικοινωνίας αααα στο ύφος που του αρέσει.
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Είπα δεν θα ξαναγράψω αλλά ρε μυαλό... Το χθεσινό ποστ ήταν με δόση χιούμορ... Σε παρακαλώ... Έληξε...Μπαρκαρούτσος έγραψε:Mattias_g4 έγραψε:Μη ψάχνεστε να μαλώσετε μέσα στο forum... Απολογούμαι και τέλος...
Δεκτή η απολογία, αλλά το νου σου για το μέλλον...
Παρουσίασες ΤΡΕΙΣ κλεισμένες μεταγραφές, μιλώντας για πληροφορία εκ των έσω. Ενώ πηγή σου ήταν ο Τοσκίτσης, που έχει να πιάσει μεταγραφή από όταν έγραφε εδώ ως Γυναίκα Του Προέδρου (πρώην Transfermaniac).
Και μας λες μετά ότι το έκανες για να αλλάξει το κλίμα... Ευχαριστούμε, αλλά προτιμάμε να αλλάζει το κλίμα με κάτι που όντως ισχύει.
Έχεις ήδη προειδοποιηθεί, άλλη δεν θα υπάρξει.
Ας λήξει εδώ το θέμα.
- thanos-xanthi
καλές οι δόσεις χιούμορ όπου χρειάζεται, οι δόσεις ειρωνείας να έλειπαν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thanos-xanthi την Παρ 30 Ιουν 2023, 11:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αστειος τουλαχιστον. Πραγματικα απο τα ελαχιστα μετεριζια του ΠΑΟΚ που κρατιεται επιπεδο. Για να μην πω οτι και ενημερωτικα δεν κρατιεται απλα επιπεδο αλλα ειναι 5 επιπεδα πανω απο ανθρωπους που ασχολουνται επαγγελματικα και καλα.
Και πως το ειπε αυτο (γιατι δεν αντεχω πλεον να τον βλεπω);;; Με την γνωστη στραβοστομιωση του ξερολα που λυνει και δενει και εχει παντα την σωστη συνταγη που η ομαδα πρεπει να ακολουθησει;
Και πως το ειπε αυτο (γιατι δεν αντεχω πλεον να τον βλεπω);;; Με την γνωστη στραβοστομιωση του ξερολα που λυνει και δενει και εχει παντα την σωστη συνταγη που η ομαδα πρεπει να ακολουθησει;
Σταυρο καλημερα!
Αφου μπαινεις να δεις σαν επισκεπτης τι γραφουμε ρε πασα μου, γραψε μια καλημερα εστω.
Ή μηπως γραφεις;
Αφου μπαινεις να δεις σαν επισκεπτης τι γραφουμε ρε πασα μου, γραψε μια καλημερα εστω.
Ή μηπως γραφεις;