Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από Magpies4 »

Ξέρεις τι σημαίνει "έχει 8 μήνες να παίξει μπάλα"; Μιλάμε να βοηθήσει για του χρόνου όταν θα είναι έτοιμος;
Γι αυτό ακριβώς κόλλησε η υπόθεση και έστω και αργά ο ΦΑ το πιασε. Η ουσία μετράει, το ότι δεν τον πήραμε και αυτό είναι καλό για τον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Το ζήτημα πλεον είναι πως και πάλι οι ευθύνες δεν εχουν ονοματεπώνυμο. Οταν συμβαίνει αυτό όλα χρεώνονται προς τα πάνω, στο πιο μεγάλο αφεντικό.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

pilotos έγραψε:
Thanix έγραψε:Κωλοχανειο! Αυτή η ομάδα δεν εχει σωτηρία!

Sent from my mind using boobs power
Υπάρχει και η μικρή περίπτωση, να μην είναι όλα, όπως τα περιγράφουν. Γιατί αν είναι έτσι όπως γράφονται, ο ΠΑΟΚ πάει για λουκέτο σαν μαγαζί, όπως οι περισσότερες αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, λόγω κρίσης

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου
Αυτο λέω τόσες μέρες γιαυτο στεναχωριέμαι και με εχει φάει την ψυχή η ομάδα! Γιατι οδεύουμε για άσχημα πράγματα....
Μια χαρα....μια να δώσει η ομάδα!

Sent from my mind using boobs power
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Gimnistis έγραψε:Το ζήτημα πλεον είναι πως και πάλι οι ευθύνες δεν εχουν ονοματεπώνυμο. Οταν συμβαίνει αυτό όλα χρεώνονται προς τα πάνω, στο πιο μεγάλο αφεντικό.

Συν 16
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Όποιος κι αν είναι ο Γκαλίτσιος και κάθε Γκαλίτσιος, το να έρχεται από το πουθενά ένας συνταξιούχος παράγοντας παλαιάς κοπής - που αμέσως περιέργως τον λιβανίζουν τα τοπικά μμε - και να κόβει, ή να εμφανίζεται ότι κόβει μεταγραφές του ΤΔ και του προπονητή είναι εξαιρετικά ύποπτο. Με τι πλάτες τα κάνει αυτά?
Τι θέλω να πω? Καταρχάς μιλάμε για τυπικό παράδειγμα διοίκησης Π.Α.Ο.Κ., πράγμα που αποδεικνύει ότι δεν φταίνε τα πρόσωπα, τα οποία έχουν αλλάξει όλα, αλλά η ξεκάθαρη κατανομή αρμοδιοτήτων που δεν υπάρχει και η νοοτροπία των Ελλήνων παραγόντων της ομάδας που λαμβάνουν τόσο πολύ υπόψη το τι θα πει ο κόσμος, ο οποίος βέβαια έχει άποψη για όλους τους παίχτες της υφηλίου, είτε τους γνωρίζει είτε όχι.
Κατά δεύτερο, όλο αυτό το μπάχαλο σαφώς και το έχει δημιουργήσει ο Σαββίδης με τις αλλαγές που έκανε, που ξαφνικά δείχνει να αποφάσισε να αλλάξει το 3ετές - στα λόγια - πλάνο. Το πιο ενδιαφέρον πάντως κατά τη γνώμη μου γύρω από το θέμα Γκαλίτσιου είναι το αν η εμπλοκή Βεζυρτζή στα χωράφια του Άρνεσεν είναι δική του πρωτοβουλία ή εντολή από το αφεντικό και τι σκοπό έχει. Ελπίζω να μην είναι αυτό που υποψιάζομαι Και πιστεύω θα φανεί αυτό μέσα στο Γενάρη.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Και προφανώς σκασίλα μου για Γκαλίτσιο και ειδικα πολ
Αλλα ειναι τι σημαινει οτι γινεται παλι
Με σαββιδη διαιτητή
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πρώτη ημέρα και ακόμη δεν ανακοινώθηκε κανένας στόπερ!
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Magpies4 έγραψε:Ξέρεις τι σημαίνει "έχει 8 μήνες να παίξει μπάλα"; Μιλάμε να βοηθήσει για του χρόνου όταν θα είναι έτοιμος;
Γι αυτό ακριβώς κόλλησε η υπόθεση και έστω και αργά ο ΦΑ το πιασε. Η ουσία μετράει, το ότι δεν τον πήραμε και αυτό είναι καλό για τον ΠΑΟΚ.
Δεν λέω πουθενά ότι θέλω τον Γκαλίτσιο.

Δλδ ο κυρ Νίκος ξέρει τι σημαίνει να έχει κάποιος να παίξει μπάλλα 8 μήνες.

Εσυ κ εγώ (ας πούμε ότι) ξέρουμε.

Μόνο ο Φρανκ δεν ξέρει.

Σου κάθεται για λογικό ?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Λογική και ΠΑΟΚ δεν συμβαδίζουν, συνήθως.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

MANIAKOS έγραψε:
Gimnistis έγραψε:Το ζήτημα πλεον είναι πως και πάλι οι ευθύνες δεν εχουν ονοματεπώνυμο. Οταν συμβαίνει αυτό όλα χρεώνονται προς τα πάνω, στο πιο μεγάλο αφεντικό.

Συν 16
Στις μεταγραφές, ο Φράνκ είναι υπεύθυνος. Αυτός είναι υπόλογος εάν ο Γκαλίτσιος ή ο οποιος Γκαλίτσιος αποδειχθεί παλτό. Ο Φρανκ είναι υπεύθυνος για την αποτυχία στην επιλογή Ολσεν (αν και είναι νωρίς), στις επιτυχίες στους Γκάρι και Τσίμιροτ υπεύθυνος για τον στάσιμο Σάμπο και ακόμα και για τον Λέοβατς που μας τον φόρεσε ο Τούντορ. Ο Τουντορ επέμεινε (μέσω Λέκο) και για τον Γκαλίτσιο, αλλα στην τελική την ευθύνη την έχει πάντα ο Φρανκ.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Ήτανε συμφωνω πλεον δεν ξερουμε
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Mapogo έγραψε:
Magpies4 έγραψε:Ξέρεις τι σημαίνει "έχει 8 μήνες να παίξει μπάλα"; Μιλάμε να βοηθήσει για του χρόνου όταν θα είναι έτοιμος;

Μόνο ο Φρανκ δεν ξέρει.

Σου κάθεται για λογικό ?
Οχι, ο Φράνκ το ήξερε για τους 8 μήνες. Αλλά είναι προφανές ότι δέχθηκε πίεση από Τουντορ (λόγω σύστασης Λέκο) ότι θα είναι καλή λύση κλπ κλπ. Απλά όταν κάθησαν να μιλήσουν όλοι μαζι ο ΝΒ όπως κι ο κάθε λογικά σκεπτόμενος έθεσε θέμα. Δεν νομίζω να τους είπε να μην τον παρουν. Θεωρώ οτι ο Φρανκ που είναι Ο υπεύθυνος για τις μεταγραφές, το θεώρησε ρίσκο. Αν βγει παλτό ο παιχτης, αυτός θα πρεπει να εξηγήσει γιατί έγινε η μεταγραφή. Επιμένω ότι ο Φρανκ αν ήθελε να την κάνει, θα την έκανε την μεταγραφή.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Mapogo έγραψε:

Μόνο ο Φρανκ δεν ξέρει.

Σου κάθεται για λογικό ?
Έλα ντε δεν ξέρει αυτός που θα έπρεπε να ξέρει με ένα βιογραφικό τρομερό και ξέρουν όλοι οι άλλοι

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Τον Γκαλιτσιο τον ηθελα. Τετοιον παικτη πισω δεν ειχαμε. 1.83 γρηγορο στις επεμβασεις, καριερα στο Βελγιο βασικος,
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Οο υπολοιποι απο τις θλασεις που παθαινουν πιο ετοιμοι ειναι; Αυτος θα επαιζε γρηγορα. Ειχε λενε πολυ καλα εργομετρικα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”