Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Ξέρεις τι σημαίνει "έχει 8 μήνες να παίξει μπάλα"; Μιλάμε να βοηθήσει για του χρόνου όταν θα είναι έτοιμος;
Γι αυτό ακριβώς κόλλησε η υπόθεση και έστω και αργά ο ΦΑ το πιασε. Η ουσία μετράει, το ότι δεν τον πήραμε και αυτό είναι καλό για τον ΠΑΟΚ.
Γι αυτό ακριβώς κόλλησε η υπόθεση και έστω και αργά ο ΦΑ το πιασε. Η ουσία μετράει, το ότι δεν τον πήραμε και αυτό είναι καλό για τον ΠΑΟΚ.
Το ζήτημα πλεον είναι πως και πάλι οι ευθύνες δεν εχουν ονοματεπώνυμο. Οταν συμβαίνει αυτό όλα χρεώνονται προς τα πάνω, στο πιο μεγάλο αφεντικό.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Αυτο λέω τόσες μέρες γιαυτο στεναχωριέμαι και με εχει φάει την ψυχή η ομάδα! Γιατι οδεύουμε για άσχημα πράγματα....pilotos έγραψε:Υπάρχει και η μικρή περίπτωση, να μην είναι όλα, όπως τα περιγράφουν. Γιατί αν είναι έτσι όπως γράφονται, ο ΠΑΟΚ πάει για λουκέτο σαν μαγαζί, όπως οι περισσότερες αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, λόγω κρίσηςThanix έγραψε:Κωλοχανειο! Αυτή η ομάδα δεν εχει σωτηρία!
Sent from my mind using boobs power
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου
Μια χαρα....μια να δώσει η ομάδα!
Sent from my mind using boobs power
Συν 16Gimnistis έγραψε:Το ζήτημα πλεον είναι πως και πάλι οι ευθύνες δεν εχουν ονοματεπώνυμο. Οταν συμβαίνει αυτό όλα χρεώνονται προς τα πάνω, στο πιο μεγάλο αφεντικό.
Όποιος κι αν είναι ο Γκαλίτσιος και κάθε Γκαλίτσιος, το να έρχεται από το πουθενά ένας συνταξιούχος παράγοντας παλαιάς κοπής - που αμέσως περιέργως τον λιβανίζουν τα τοπικά μμε - και να κόβει, ή να εμφανίζεται ότι κόβει μεταγραφές του ΤΔ και του προπονητή είναι εξαιρετικά ύποπτο. Με τι πλάτες τα κάνει αυτά?
Τι θέλω να πω? Καταρχάς μιλάμε για τυπικό παράδειγμα διοίκησης Π.Α.Ο.Κ., πράγμα που αποδεικνύει ότι δεν φταίνε τα πρόσωπα, τα οποία έχουν αλλάξει όλα, αλλά η ξεκάθαρη κατανομή αρμοδιοτήτων που δεν υπάρχει και η νοοτροπία των Ελλήνων παραγόντων της ομάδας που λαμβάνουν τόσο πολύ υπόψη το τι θα πει ο κόσμος, ο οποίος βέβαια έχει άποψη για όλους τους παίχτες της υφηλίου, είτε τους γνωρίζει είτε όχι.
Κατά δεύτερο, όλο αυτό το μπάχαλο σαφώς και το έχει δημιουργήσει ο Σαββίδης με τις αλλαγές που έκανε, που ξαφνικά δείχνει να αποφάσισε να αλλάξει το 3ετές - στα λόγια - πλάνο. Το πιο ενδιαφέρον πάντως κατά τη γνώμη μου γύρω από το θέμα Γκαλίτσιου είναι το αν η εμπλοκή Βεζυρτζή στα χωράφια του Άρνεσεν είναι δική του πρωτοβουλία ή εντολή από το αφεντικό και τι σκοπό έχει. Ελπίζω να μην είναι αυτό που υποψιάζομαι Και πιστεύω θα φανεί αυτό μέσα στο Γενάρη.
Τι θέλω να πω? Καταρχάς μιλάμε για τυπικό παράδειγμα διοίκησης Π.Α.Ο.Κ., πράγμα που αποδεικνύει ότι δεν φταίνε τα πρόσωπα, τα οποία έχουν αλλάξει όλα, αλλά η ξεκάθαρη κατανομή αρμοδιοτήτων που δεν υπάρχει και η νοοτροπία των Ελλήνων παραγόντων της ομάδας που λαμβάνουν τόσο πολύ υπόψη το τι θα πει ο κόσμος, ο οποίος βέβαια έχει άποψη για όλους τους παίχτες της υφηλίου, είτε τους γνωρίζει είτε όχι.
Κατά δεύτερο, όλο αυτό το μπάχαλο σαφώς και το έχει δημιουργήσει ο Σαββίδης με τις αλλαγές που έκανε, που ξαφνικά δείχνει να αποφάσισε να αλλάξει το 3ετές - στα λόγια - πλάνο. Το πιο ενδιαφέρον πάντως κατά τη γνώμη μου γύρω από το θέμα Γκαλίτσιου είναι το αν η εμπλοκή Βεζυρτζή στα χωράφια του Άρνεσεν είναι δική του πρωτοβουλία ή εντολή από το αφεντικό και τι σκοπό έχει. Ελπίζω να μην είναι αυτό που υποψιάζομαι Και πιστεύω θα φανεί αυτό μέσα στο Γενάρη.
Και προφανώς σκασίλα μου για Γκαλίτσιο και ειδικα πολ
Αλλα ειναι τι σημαινει οτι γινεται παλι
Με σαββιδη διαιτητή
Αλλα ειναι τι σημαινει οτι γινεται παλι
Με σαββιδη διαιτητή
- ΑποστόληςΑ
Δεν λέω πουθενά ότι θέλω τον Γκαλίτσιο.Magpies4 έγραψε:Ξέρεις τι σημαίνει "έχει 8 μήνες να παίξει μπάλα"; Μιλάμε να βοηθήσει για του χρόνου όταν θα είναι έτοιμος;
Δλδ ο κυρ Νίκος ξέρει τι σημαίνει να έχει κάποιος να παίξει μπάλλα 8 μήνες.
Εσυ κ εγώ (ας πούμε ότι) ξέρουμε.
Μόνο ο Φρανκ δεν ξέρει.
Σου κάθεται για λογικό ?
- ΑποστόληςΑ
Στις μεταγραφές, ο Φράνκ είναι υπεύθυνος. Αυτός είναι υπόλογος εάν ο Γκαλίτσιος ή ο οποιος Γκαλίτσιος αποδειχθεί παλτό. Ο Φρανκ είναι υπεύθυνος για την αποτυχία στην επιλογή Ολσεν (αν και είναι νωρίς), στις επιτυχίες στους Γκάρι και Τσίμιροτ υπεύθυνος για τον στάσιμο Σάμπο και ακόμα και για τον Λέοβατς που μας τον φόρεσε ο Τούντορ. Ο Τουντορ επέμεινε (μέσω Λέκο) και για τον Γκαλίτσιο, αλλα στην τελική την ευθύνη την έχει πάντα ο Φρανκ.MANIAKOS έγραψε:Συν 16Gimnistis έγραψε:Το ζήτημα πλεον είναι πως και πάλι οι ευθύνες δεν εχουν ονοματεπώνυμο. Οταν συμβαίνει αυτό όλα χρεώνονται προς τα πάνω, στο πιο μεγάλο αφεντικό.
Οχι, ο Φράνκ το ήξερε για τους 8 μήνες. Αλλά είναι προφανές ότι δέχθηκε πίεση από Τουντορ (λόγω σύστασης Λέκο) ότι θα είναι καλή λύση κλπ κλπ. Απλά όταν κάθησαν να μιλήσουν όλοι μαζι ο ΝΒ όπως κι ο κάθε λογικά σκεπτόμενος έθεσε θέμα. Δεν νομίζω να τους είπε να μην τον παρουν. Θεωρώ οτι ο Φρανκ που είναι Ο υπεύθυνος για τις μεταγραφές, το θεώρησε ρίσκο. Αν βγει παλτό ο παιχτης, αυτός θα πρεπει να εξηγήσει γιατί έγινε η μεταγραφή. Επιμένω ότι ο Φρανκ αν ήθελε να την κάνει, θα την έκανε την μεταγραφή.Mapogo έγραψε:Δεν λέω πουθενά ότι θέλω τον Γκαλίτσιο.Magpies4 έγραψε:Ξέρεις τι σημαίνει "έχει 8 μήνες να παίξει μπάλα"; Μιλάμε να βοηθήσει για του χρόνου όταν θα είναι έτοιμος;
Μόνο ο Φρανκ δεν ξέρει.
Σου κάθεται για λογικό ?
Έλα ντε δεν ξέρει αυτός που θα έπρεπε να ξέρει με ένα βιογραφικό τρομερό και ξέρουν όλοι οι άλλοιMapogo έγραψε:Δεν λέω πουθενά ότι θέλω τον Γκαλίτσιο.Magpies4 έγραψε:Ξέρεις τι σημαίνει "έχει 8 μήνες να παίξει μπάλα"; Μιλάμε να βοηθήσει για του χρόνου όταν θα είναι έτοιμος;
Μόνο ο Φρανκ δεν ξέρει.
Σου κάθεται για λογικό ?
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
mbison
Τον Γκαλιτσιο τον ηθελα. Τετοιον παικτη πισω δεν ειχαμε. 1.83 γρηγορο στις επεμβασεις, καριερα στο Βελγιο βασικος,
-
mbison
Οο υπολοιποι απο τις θλασεις που παθαινουν πιο ετοιμοι ειναι; Αυτος θα επαιζε γρηγορα. Ειχε λενε πολυ καλα εργομετρικα