21. Vladimir Ivić

Άβαταρ μέλους
novito

Re: Βλάνταν Ίβιτς

Δημοσίευση από novito »

Δε νομίζω να ναι τίποτα γιατί δε γράφτηκε και τίποτα προς το παρόν.... θα δείξει πάντως...
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Η αλλαγή του ήταν αναγκαστική, την ζήτησε ο ίδιος. Την ώρα του αγώνα δεν έγινε αντιληπτό στο γήπεδο, αλλά το βράδυ που έβλεπα τη μαγνητοσκόπηση (όχι δεν έβαλαν κόκκινο Χ πάνω δεξια στην οθόνη και απορώ γιατί) ο σπίκερ είπε ότι ο παίκτης δεν μπορούσε να συνεχίσει και ζήτησε αλλαγή.
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Πολύ ουσιαστικός χθες.. Μπράβο του!! :pano:
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Μπραβο του για αλλη μια φορα. Δινει απαντησεις μεσα στο γηπεδο.

Υ.Γ. Ο Ιβιτς δεν ειναι μονοφαγας . Βγηκε απο το γηπεδο , γιατι ειχαν σειρα και αλλοι να πηδ@@ξουν. Με πρωτο και καλυτερο τον Βιτολο :lol: :lol: :lol: :lol: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ουτε ψιθυρος για Ιβιτσ στο γηπεδο....Βρε πως αλλαζουν οι καιροι.....Σε λιγο θα παει να τον βγαλει και θα κραζουμε το Σαντος
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

κωλοτούμπα οε οε οε,οε οε οε...
α ρε βλάνταν...ποιός θα το φανταζόταν οτι θα παρακαλάνε να σε βλέπουν κάθε κυριακή έτσι..???

:opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

ρε λετε ο καρπουζας να ξερει τπτ και να τον κρατα σε καθε αγωνα μεχρι οσο παει??ανεβαινει πολυ τελευταιως.κ γκολ βαζει και ριχνει και καμμια ψιλοκαθετη που και που!!!ωραιος ο βλανταν.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Εγώ θα σταθώ μόνο στην φάση του πανηγυρισμού του δευτέρου γκολ. Όταν πάει στον Ζλάταν τον χτυπά στην πλάτη με τα δυο του χερια... γυρίζει ο Ζλάταν τον ξανα χτυπά μετά δυο του χέρια... του λέει κάτι του Ζλάταν και εκείνος τον αγγαλιάζει.

Το αναφέρνω επειδή μου έδειξε σαν να έλεγε... στο είπα θα το κάνεις είσαι παικταρας.

Δεν ξέρω πόσοι το ειδατε... Αλλά εμένα με χαροποίησε ιδιαίτερα για το δέσιμο ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ της ομάδος.
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Χαιρομαι που δικαιωνεται το πουλεν μου και που το εχετε κανει τσιρκο αυτο το τοπικ απο τις κωλοτουμπες :) :)
Σοβαρα τωρα,δεν ηταν η κορυφαια εμφανιση του αλλα ηταν απο τους διακριθεντες και η παρουσια του επαιξε ρολο στην επιθετικη διαθεση της ομαδας....τα εχουμε ξαναπει πολλες φορες,οτι ειναι ψιλοαθορυβη η δουλεια του και οτι οταν λειπει δεν γινεται καλη πρωωθηση στην επιθεση...εχει και τα κουσουρια του βεβαια οπως ολοι,αλλα το γκολακι παλι το παστελωσε εστω και με πεναλτι....
**** το πιο σημαντικο για μενα ειναι οτι ακομη μια φορα δειχνει οτι νοιωθει και παλευει σε ολο το ματς ασχετα αν δεν τρεχει σαν το Βιερινια...
Μπραβο Βλαντανε...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Θα σκοράρει πάλι, μαζί με το αλάνι!
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Σε οτι αφορα το θεμα Ιβιτς ΦΕΤΟΣ δεν πρεπει να τιθενται ζητηματα κωλοτουμπας. Ο Ιβιτς ηταν απο μετριος εως κακος στα ματς πρωταθληματος που αγωνιστηκε (με εξαιρεση το ενα τεταρτο περιπου που μπηκε ως αλλαγη στο ματς με τον Ηρακλη). Ηταν πολυ μακρια απο τον περυσινο του εαυτο στο πρωταθλημα, οπου δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα να το επαναλαβω, πως υπηρξε ο κορυφαιος σε ΣΥΝΟΛΙΚΗ προσφορα κεντρικος χαφ του ΠΑΟΚ.

Πρωτο του πολυ καλο φετινο παιχνιδι (στο πρωταθλημα επαναλαμβανω) ηταν το προχθεσινο, και προσωπικα περιμενω ακομα περισσοτερα. Φαινεται πως ο τροπος με τον οποιον αγωνιστηκε η ομαδα, με τον Βιτολο δηλαδη εξαρι, τον Παμπλο εξαρο-οχταρι, και τον ιδιο οχταρο-δεκαρι, τον βολευει αρκετα. Το δειγμα παντως με αυτον τον τροπο παιχνιδιου θα πρεπει να γινει μεγαλυτερο για να βγουν ασφαλεστερα συμπερασματα.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Καλος ,ξεκαλος παντως εγω ξερω πως αποδεικνυεται σταθερη αξια και λυση..Μακαρι να συνεχισει καλυτερα... :pano:
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Λευκέ Μπακαγιόκο, τρελλανέ μας και ας είσαι πιο αργός και από πατίνι 8-)

Και στο οάκα έχεις κάτι χρωστούμενα
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Hideguti έγραψε:Σε οτι αφορα το θεμα Ιβιτς ΦΕΤΟΣ δεν πρεπει να τιθενται ζητηματα κωλοτουμπας. Ο Ιβιτς ηταν απο μετριος εως κακος στα ματς πρωταθληματος που αγωνιστηκε (με εξαιρεση το ενα τεταρτο περιπου που μπηκε ως αλλαγη στο ματς με τον Ηρακλη). Ηταν πολυ μακρια απο τον περυσινο του εαυτο στο πρωταθλημα, οπου δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα να το επαναλαβω, πως υπηρξε ο κορυφαιος σε ΣΥΝΟΛΙΚΗ προσφορα κεντρικος χαφ του ΠΑΟΚ.

Πρωτο του πολυ καλο φετινο παιχνιδι (στο πρωταθλημα επαναλαμβανω) ηταν το προχθεσινο, και προσωπικα περιμενω ακομα περισσοτερα. Φαινεται πως ο τροπος με τον οποιον αγωνιστηκε η ομαδα, με τον Βιτολο δηλαδη εξαρι, τον Παμπλο εξαρο-οχταρι, και τον ιδιο οχταρο-δεκαρι, τον βολευει αρκετα. Το δειγμα παντως με αυτον τον τροπο παιχνιδιου θα πρεπει να γινει μεγαλυτερο για να βγουν ασφαλεστερα συμπερασματα.
Hide θα διαφωνησω οτι ηταν το πρωτο του καλο φετινο παιχνιδι προχθες.Επισης πιστευω πως το μονο παιχνιδι που ηταν κακος ηταν με τον Ατρομητο....
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Kolokotronis_4 έγραψε:Λευκέ Μπακαγιόκο, τρελλανέ μας και ας είσαι πιο αργός και από πατίνι 8-)

Και στο οάκα έχεις κάτι χρωστούμενα
+4
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”