21. Vladimir Ivić

Άβαταρ μέλους
Realcon

Re: Βλάνταν Ίβιτς

Δημοσίευση από Realcon »

Εγώ θα σταθώ μόνο στην φάση του πανηγυρισμού του δευτέρου γκολ. Όταν πάει στον Ζλάταν τον χτυπά στην πλάτη με τα δυο του χερια... γυρίζει ο Ζλάταν τον ξανα χτυπά μετά δυο του χέρια... του λέει κάτι του Ζλάταν και εκείνος τον αγγαλιάζει.

Το αναφέρνω επειδή μου έδειξε σαν να έλεγε... στο είπα θα το κάνεις είσαι παικταρας.

Δεν ξέρω πόσοι το ειδατε... Αλλά εμένα με χαροποίησε ιδιαίτερα για το δέσιμο ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ της ομάδος.
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Χαιρομαι που δικαιωνεται το πουλεν μου και που το εχετε κανει τσιρκο αυτο το τοπικ απο τις κωλοτουμπες :) :)
Σοβαρα τωρα,δεν ηταν η κορυφαια εμφανιση του αλλα ηταν απο τους διακριθεντες και η παρουσια του επαιξε ρολο στην επιθετικη διαθεση της ομαδας....τα εχουμε ξαναπει πολλες φορες,οτι ειναι ψιλοαθορυβη η δουλεια του και οτι οταν λειπει δεν γινεται καλη πρωωθηση στην επιθεση...εχει και τα κουσουρια του βεβαια οπως ολοι,αλλα το γκολακι παλι το παστελωσε εστω και με πεναλτι....
**** το πιο σημαντικο για μενα ειναι οτι ακομη μια φορα δειχνει οτι νοιωθει και παλευει σε ολο το ματς ασχετα αν δεν τρεχει σαν το Βιερινια...
Μπραβο Βλαντανε...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Θα σκοράρει πάλι, μαζί με το αλάνι!
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Σε οτι αφορα το θεμα Ιβιτς ΦΕΤΟΣ δεν πρεπει να τιθενται ζητηματα κωλοτουμπας. Ο Ιβιτς ηταν απο μετριος εως κακος στα ματς πρωταθληματος που αγωνιστηκε (με εξαιρεση το ενα τεταρτο περιπου που μπηκε ως αλλαγη στο ματς με τον Ηρακλη). Ηταν πολυ μακρια απο τον περυσινο του εαυτο στο πρωταθλημα, οπου δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα να το επαναλαβω, πως υπηρξε ο κορυφαιος σε ΣΥΝΟΛΙΚΗ προσφορα κεντρικος χαφ του ΠΑΟΚ.

Πρωτο του πολυ καλο φετινο παιχνιδι (στο πρωταθλημα επαναλαμβανω) ηταν το προχθεσινο, και προσωπικα περιμενω ακομα περισσοτερα. Φαινεται πως ο τροπος με τον οποιον αγωνιστηκε η ομαδα, με τον Βιτολο δηλαδη εξαρι, τον Παμπλο εξαρο-οχταρι, και τον ιδιο οχταρο-δεκαρι, τον βολευει αρκετα. Το δειγμα παντως με αυτον τον τροπο παιχνιδιου θα πρεπει να γινει μεγαλυτερο για να βγουν ασφαλεστερα συμπερασματα.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Καλος ,ξεκαλος παντως εγω ξερω πως αποδεικνυεται σταθερη αξια και λυση..Μακαρι να συνεχισει καλυτερα... :pano:
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Λευκέ Μπακαγιόκο, τρελλανέ μας και ας είσαι πιο αργός και από πατίνι 8-)

Και στο οάκα έχεις κάτι χρωστούμενα
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Hideguti έγραψε:Σε οτι αφορα το θεμα Ιβιτς ΦΕΤΟΣ δεν πρεπει να τιθενται ζητηματα κωλοτουμπας. Ο Ιβιτς ηταν απο μετριος εως κακος στα ματς πρωταθληματος που αγωνιστηκε (με εξαιρεση το ενα τεταρτο περιπου που μπηκε ως αλλαγη στο ματς με τον Ηρακλη). Ηταν πολυ μακρια απο τον περυσινο του εαυτο στο πρωταθλημα, οπου δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα να το επαναλαβω, πως υπηρξε ο κορυφαιος σε ΣΥΝΟΛΙΚΗ προσφορα κεντρικος χαφ του ΠΑΟΚ.

Πρωτο του πολυ καλο φετινο παιχνιδι (στο πρωταθλημα επαναλαμβανω) ηταν το προχθεσινο, και προσωπικα περιμενω ακομα περισσοτερα. Φαινεται πως ο τροπος με τον οποιον αγωνιστηκε η ομαδα, με τον Βιτολο δηλαδη εξαρι, τον Παμπλο εξαρο-οχταρι, και τον ιδιο οχταρο-δεκαρι, τον βολευει αρκετα. Το δειγμα παντως με αυτον τον τροπο παιχνιδιου θα πρεπει να γινει μεγαλυτερο για να βγουν ασφαλεστερα συμπερασματα.
Hide θα διαφωνησω οτι ηταν το πρωτο του καλο φετινο παιχνιδι προχθες.Επισης πιστευω πως το μονο παιχνιδι που ηταν κακος ηταν με τον Ατρομητο....
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Kolokotronis_4 έγραψε:Λευκέ Μπακαγιόκο, τρελλανέ μας και ας είσαι πιο αργός και από πατίνι 8-)

+4
Άβαταρ μέλους
e8nos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από e8nos »

βλανταν χρωστας κατι στο ολυμπιακο σταδιο της αθηνας το σαββατο...
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

e8nos έγραψε:βλανταν χρωστας κατι στο ολυμπιακο σταδιο της αθηνας το σαββατο...
Realcon έγραψε:
Kolokotronis_4 έγραψε:Λευκέ Μπακαγιόκο, τρελλανέ μας και ας είσαι πιο αργός και από πατίνι 8-)

+4
Αυτο θα πει να εισαι αδερφος ΠΑΟΚτσης, γραφεις τα ιδια, σαν τα δυδυμα!!!
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
marolas

Δημοσίευση από marolas »

Πάμε ρε Βλάνταν... Παίρνοντας σαν δεδομένο την καλή απόδοση του Γκαρσία πιστεύω οτί η απόδοση του Ίβιτς και του Βιτόλο θα κρίνει το ντέρμπι.. Στο κέντρο υπερτερούμε ποιοτικά εναντίον της Α.Ε.Κ.. Αν κερδίσουμε την μάχη στη μεσσαία γραμμή τότε μπορώ να πω οτί το ΔΙΠΛΟ ειναι κοντά..
Άβαταρ μέλους
JohnnyCash

Δημοσίευση από JohnnyCash »

Πολύ μ'αρέσει που βουλώνει στόματα ο Ίβιτς.Είχα βαρεθεί να του φορτώνουν τα πάντα.Κάνε τα δικά σου παιχταρά μου και στο ΟΑΚΑ για να μην ξανακουστούν αυτοί που σε μισούνε.
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Βλανταν το ειδες το μπασκετ στο Βελιγραδι εχθες?αντε δωσε μας και εμας μια χαρα αυριο ρε πουλεν μου..
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

e8nos έγραψε:βλανταν χρωστας κατι στο ολυμπιακο σταδιο της αθηνας το σαββατο...
Μωρέ χρωστάει της Μιχαλούς ο μπαγάσας..... 8-)
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Τι χρωστάει ρε παιδιά?? Τι μου ξεφεύγει?? :shock:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”