40.Maarten Martens
Re: 40.Maarten Martens
είχα ετοιμάσει ποστ πριν το ματς
"θα βάλεις γκολ ρε τσόφλι με τη φιορεντίνα μόνο και μόνο για να μας καραφλιάσεις"
κόλλησε το λάπτοπ και δεν το δέχτηκε το μνμ
με ένα γκολ που το έβαζε και ο κουλούρης, και με μια μπαλιά μακρινή χωρίς πίεση εγώ δε σε αποθεώνω
δε μου έχεις αποδείξει τίποτα απολύτως
ωστόσο έχω συμπεράνει ότι πρέπει να παίζεις εσύ είτε στη θέση του δημήτραρου,
είτε αριστερά εσύ και δεξιά ο μακ
υγ. περιμένω να χτυπήσεις ένα τατού λιονταριού, να σε δω με άρβυλο και σκισμένο τζιν, με παραμάνα στο αφτί, με μοικάνα και μετά να πυροβολάς τα αντίπαλα τέρματα
"θα βάλεις γκολ ρε τσόφλι με τη φιορεντίνα μόνο και μόνο για να μας καραφλιάσεις"
με ένα γκολ που το έβαζε και ο κουλούρης, και με μια μπαλιά μακρινή χωρίς πίεση εγώ δε σε αποθεώνω
υγ. περιμένω να χτυπήσεις ένα τατού λιονταριού, να σε δω με άρβυλο και σκισμένο τζιν, με παραμάνα στο αφτί, με μοικάνα και μετά να πυροβολάς τα αντίπαλα τέρματα
- sourmenetes
- Moderator
Εσενα δεν περασε το ποστ και εμενα για δευτερολεπτα δεν περναει το διπλο του ΠΑΟΚ στη στοιχηματικη..εδινε 17 εκεινη την ωρα..
3-11-2014
Αρχίζεις να νιώθεις τώρα;
Karelias έγραψε:Είσαι ο καλύτερος τεχνικά, τακτικά και ποδοσφαιρικά παίχτης της ομάδας και χάνεις το πάρτυ που άργησε κοντά 30 χρόνια.
Κρίμα που δεν νιώθεις.
- sourmenetes
- Moderator
Μακαρι ξαναλεω μακαρι το παιδι να μπορεσει να βοηθησει...
Παιχτης του ΠΑΟΚ ειναι και ολοι θελουμε να αποδειξει γιατι δαπανηθηκαν λεφτα.
Παιχτης του ΠΑΟΚ ειναι και ολοι θελουμε να αποδειξει γιατι δαπανηθηκαν λεφτα.
Καρέλια κεντάς εδώ και πολλά ποστ, σ'ωραίος!Karelias έγραψε:3-11-2014
Karelias έγραψε:Είσαι ο καλύτερος τεχνικά, τακτικά και ποδοσφαιρικά παίχτης της ομάδας και χάνεις το πάρτυ που άργησε κοντά 30 χρόνια.
Κρίμα που δεν νιώθεις.

ΜΜ...ξύπνα, νιώσε όπως λαίμαι, και θα δεις τι ωραία που θα περάσεις. Άκουμε που σου λέω...
- kataramenos5
Συμφωνα μ αυτά που λεει κι αυτά που κανει(μαθαίνει ελληνικά) θελει να μεινει και το παλεύει.Τα "δύσκολα προβλήματα" δεν ειπε ποια ειναι
- SePuLtUrA_4_
Ετσι οπως το λεει ο καρελιας. Ειναι παιχτης ποδοσφαιρου αυτοματισμων. Λειτουργει σαν κομπιουτρρ μεστο γηπεδο. Θελει να ξερει ανα πασα στιγμη που βρίσκονται οι συμπαικτες του. Οταν μαθει το παιχνιδι του καθενος τοτε θα χορτασει και η τουμπα καθετες μπαλιες!!! Η ποιοτητα του ειναι πολυ μεγαλη για τα ελληνικα δεδομενα. Τον πιστευω οσο κανεναν αλλο. Με τον μαρτενς ο ΠΑΟΚ θα παιξει μεγαλο τοπι!!!
Yπερβολες,ας χαλαρωσουμε λιγο το πιθανοτερο ειναι να εξακολουθησει να τον βαζει για 20 λεπτα και τον γεναρη να του ζητηθει να φυγει.
Πρεπει να κανει πολλα ο Βελγος για να αντιστρεψει το εναντιον του κλιμα.
Και εγω τον πιστευα απο την πρωτη στιγμη,κοντευει χρονο στην ομαδα τα ψεματα τελειωσαν η τωρα η ποτε.
Εγω πιστευω οτι θα ξανασκοραρει με το βαζελο.
Και εγω τον πιστευα απο την πρωτη στιγμη,κοντευει χρονο στην ομαδα τα ψεματα τελειωσαν η τωρα η ποτε.
- billospaok_4
δεν γινεται εναν παικτη που τον βαζεις μονο 20λεπτα να του ζητησεις να φυγει!δεν γινεται να κριθει απο 20λεπτα που ισα ισα προλαβαινει να ζεσταθει.εγω προτεινω να τον βαλει στην θεση του σαλπι ολα τα ματς και να αποφασισουμε τοτε ποιος θα φυγει γεναρηobanebane έγραψε:Yπερβολες,ας χαλαρωσουμε λιγο το πιθανοτερο ειναι να εξακολουθησει να τον βαζει για 20 λεπτα και τον γεναρη να του ζητηθει να φυγει.

πιστευω οτι χαραμιζεται στα ακρα.Η θεση του νομιζω οτι ειναι δεκαρι.θελω να παιξει εκει για να μπορει να κριθει.danirifle έγραψε:είχα ετοιμάσει ποστ πριν το ματς
ρε παιδια, τι να λεμε. ο παιχτης ξερει κανταρια μπαλα, ειναι ο πιο ποιοτικος στο ροστερ μας, αλλα για λογους που πολλακις εχουν αναλυθει, δεν αποδιδει με σταθεροτητα. πιο πιθανη εξηγηση, η απουσια ρυθμου....
billospaok_4 έγραψε:δεν γινεται εναν παικτη που τον βαζεις μονο 20λεπτα να του ζητησεις να φυγει!δεν γινεται να κριθει απο 20λεπτα που ισα ισα προλαβαινει να ζεσταθει.εγω προτεινω να τον βαλει στην θεση του σαλπι ολα τα ματς και να αποφασισουμε τοτε ποιος θα φυγει γεναρηobanebane έγραψε:Yπερβολες,ας χαλαρωσουμε λιγο το πιθανοτερο ειναι να εξακολουθησει να τον βαζει για 20 λεπτα και τον γεναρη να του ζητηθει να φυγει.
Πιστευεις οτι διαφωνω καπου,πως με κοβεις;

Γραφω απλα τι πιστευω οτι θα γινει.