Μεταγραφές Ιανουαρίου 2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Re: Μεταγραφες Ιανουαρίου 2011

Δημοσίευση από teod1980 »

PARASANDALOS με κεφαλογραβιέρα τι παίρνω;
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Ο Νταρίο υπό τις υπάρχουσες συνθήκες δε μοιάζει κακή επιλογή.
Θα δείξει....
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Η ομάδα τώρα χρειάζεται παίκτη στο κέντρο, ο οποίος να μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα στην Ελλάδα και να ξέρει τι πρόκειται να αντιμετωπίσει αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά σε κάθε αγώνα. Ο Φερνάντεζ είναι ένας τέτοιος και αν αποκτηθεί δεν θα αποκτηθεί για το μέλλον ή για να στήσεις ομάδα αλλά για προσωρινή, εφικτή και αξιόπιστη λύση.
Εφόσον δε γίνονται και αποδεσμεύσεις τέτοιους παίκτες μπορούμε να πάρουμε, όπως και από τις ακαδημίες μας...
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Bono έγραψε:Ο Νταρίο υπό τις υπάρχουσες συνθήκες δε μοιάζει κακή επιλογή.
Θα δείξει....
+1

Πάντως από κάτι Ναφτήδες που ακούγονταν έντονα, τον προτιμώ.
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

PARASANDALOS έγραψε:
khaledfreepaok έγραψε:οι αραβες και να ερθουν που δεν το νομιζω θα ερθουν κανα μισαωρο πριν κλεισουν τα μεταγραφικα παραθυρα.οποιος προλαβει με λιγα λογια και να δουμε αν θα εχει μεινει και κανενας μεχρι τοτενες

φιλε μου αν εχεις το κασερι αγοραζεις οτι θες κ μιση ωρα πριν....
με την προυποθεση να ξερεις και κανα παιχτη.να εχεις δει να εχεις ψαξει να εχεις κανει και καμμια επαφη.τωρα ο παντελακης τι να σου φερει ο κακομοιρης
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

+φωνώ.. δεν βλέπω προς τί η απογοήτευση στο άκουσμα του ονόματός του; Δεν θυμάμαι ποτέ να μπορέσαμε να τον αντιμετωπίσουμε άνετα ως αντίπαλο.. Δυνατός παίκτης, γρήγορος και ξέρει μπάλα. Δηλαδή για μπακ απ τί άλλο θέλουμε; Μόνο πρόβλημα η ηλικία και οι τραυματισμοί. Όλα τ άλλα τα έχει σε πολύ καλό βαθμό για το ελληνικό πρωτάθλημα.Και πέρσι που ακούγονταν το όνομα του τον ήθελα στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

paok87 έγραψε:
Bono έγραψε:Ο Νταρίο υπό τις υπάρχουσες συνθήκες δε μοιάζει κακή επιλογή.
Θα δείξει....
+1

Πάντως από κάτι Ναφτήδες που ακούγονταν έντονα, τον προτιμώ.

Ο ναφτι ειναι κλασεις καλυτερος το θεμα ειναι αν εχει διαθεση να παιξει μπαλα, εγω παντως δεν θελω κανενα απο τους δυο, ωφειλω επισης να πω ομως οτι κατα τη γνωμη μου ειναι και οι δυο πολυ καλυτεροι απο τσουκαλα,μπαλαφα,αμπουμπακαρι. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Προβλήματα για Φερναντέζ

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Παντελής Κωνσταντινίδης βρίσκεται συνεχώς σε επαφή με τον Άκη Ζήκο που εκπροσωπεί τον παίκτη στην Ελλάδα, όμως και οι δύο μαζί δεν μπόρεσαν να βγάλουν άκρη.

Ήδη, πλην του Ζήκου είναι μπλεγμένοι στην υπόθεση δύο μάνατζερ, τον έχουν προτείνει σε Κύπρο και Πορτογαλία, ενώ την ίδια στιγμή ο ΠΑΟΚ δεν έχει ενημερωθεί για το αν υπάρχουν πραγματικά απαιτήσεις της Μπεϊτάρ ή όχι.

Σήμερα Τετάρτη, ίσως ολοκληρωθεί η μεταγραφή, ο ΠΑΟΚ παραμένει το φαβορί, αλλά επί της ουσίας πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο, κυρίως μέσα από τις πιέσεις του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

ΠΑΟΚ24

:pano:
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

Ντάριο Φερνάντες, ετών 32.
Θέση, Χαφ.
Για ρεζέρβα, υποφερτός.

Μεταγραφικός σχεδιασμός, ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟΣ.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Δεκέμβριος είναι.
-2μυρια budget έχουμε.

Διάβασα και έναν άλλο να λέει ότι δεν έχουμε φαντασία, ότι δε παίρνουν ρίσκα...
Τι ρίσκα ρε παίδες, και πως θα βγεί η χρονιά?

Μήπως ζητάμε πολλά..?
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

teod1980 έγραψε:PARASANDALOS με κεφαλογραβιέρα τι παίρνω;

khaledfreepaok έγραψε:
PARASANDALOS έγραψε:
khaledfreepaok έγραψε:οι αραβες και να ερθουν που δεν το νομιζω θα ερθουν κανα μισαωρο πριν κλεισουν τα μεταγραφικα παραθυρα.οποιος προλαβει με λιγα λογια και να δουμε αν θα εχει μεινει και κανενας μεχρι τοτενες

φιλε μου αν εχεις το κασερι αγοραζεις οτι θες κ μιση ωρα πριν....
με την προυποθεση να ξερεις και κανα παιχτη.να εχεις δει να εχεις ψαξει να εχεις κανει και καμμια επαφη.τωρα ο παντελακης τι να σου φερει ο κακομοιρης

ειναι κ αυτο σωστο
__________________________________________________________________________________________________

μακαρι να χαλασει το deal η να μην χαλασει δε τον ειχα προσεξει ποτε τον παιχτη βασικα...που αυτο κατι σημαινει.....ειναι μετριος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PARASANDALOS την Τετ 12 Ιαν 2011, 02:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

χωρις φραγκα απο οντάϊ μερια,η διοικηση δε βλεπω τι περισσοτερο μπορει να κανει περα απο ... μπαλωματα.ευχομαι οσοι ερθουν απλα να προσφερουν περισσοτερα οσων αποχωρησουν.το σκεπτικο,κυριως το δικο μας ως οπαδων,μαλλον πρεπει να κλινει προς την κατευθυνση αυτη.αν παλι υπαρξουν θετικες εξελιξεις στο γνωστο ζητημα,θα φανει αρκετα καθαρα και τι σοϊ σχεδιασμος εκπονηθηκε,μιας και θα καταστει σαφες αν ο παντέλος τοσον καιρο εχει προβει σε αγνωστα προς εμας ταξιδια,συναντησεις και συζητησεις με στοχους που δεν εμπιπτουν στο βεληνεκες του νυν βαλαντιου μας!βεβαια,και να το επραξε,μπορει οι στοχοι να εχουν χαθει,αλλά πιστευω θα αρχισουν να βγαινουνε βρωμες προς τα εξω ...

ελπιδα ολων μας ειναι να εχουμε τη δυνατοτητα να ψωνισουμε απο τα ψηλοτερα ραφια!
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

εγω φιλε ναβι νομιζω οτι μπορουμε να βρουμε παιχτες στα οικονομικα δεδομενα που θελουμε αρκει να εχεις τα κονε και θεληση να ψαξεις....αλλωστε μην ξεχναμε υπαρχει και η κριση σε πολλες χωρες....
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Απολύτως δεκτό το να υπάρχουν περιορισμένες δυνατότητες, μονάχα για μπαλώματα.
Πάντως και μπάλωμα με μπάλωμα, διαφέρει.
Σχεδον αστεία η εμμονή σε έναν παίκτη που είναι 33 και μέτριος και δεν παίζει καν στο Ισραήλ.
Σαν να μην υπάρχουν άλλοι παίκτες στον κόσμο.
Και δεν μου αρέσει καθόλου που τον παίκτη, τον εκπροσωπεί στην Ελλάδα ο Ζήκος, σε συνδυασμό με το μέτριο επίπεδό του προφανώς. Αν ήταν παιχταράς, ας ήταν και ο Τσουκαλάς ή ο Σαουρίδης μάνατζέρ του.
Σαν αλισβερίσι μου μοιάζει και διόλου επιλογή αγωνιστικού σχεδιασμού.
Όπως είπες, μακάρι να κοιτάξουμε σε πιο ψηλά ράφια σύντομα.
Πάντως, αν κοιτάς σε χαμηλότερα, τότε είναι που θες το εξτρά σε όλους τους τομείς.
Γρηγοράδα, ευστροφία, διασυνδέσεις, φαντασία, πυγμή.
Δεν ξέρω αν ευδοκιμούν αυτά τα στοιχεία την παρούσα φάση.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

PARASANDALOS έγραψε:εγω φιλε ναβι νομιζω οτι μπορουμε να βρουμε παιχτες στα οικονομικα δεδομενα που θελουμε αρκει να εχεις τα κονε και θεληση να ψαξεις....αλλωστε μην ξεχναμε υπαρχει και η κριση σε πολλες χωρες....
κριση υπαρχει ρε ομορφε αλλού,αλλά και σε εμας,ως ελλαδα και ΠΑΟΚ ειδικοτερα,μηπως υπαρχει ανθηση;μαντηλι να κλαψουμε απο οτι καταλαβαινω δεν εχουμε.οποτε ...

ας ελπισουμε οι αραμπαδες να σπρωξουν φραγκα να κινηθουμε ανετοτερα.διαφορετικα,δε θα δουμε ουσιαστικες κινησεις.θα κυνηγαμε αναγκαστικα το μη χειρον ως βελτιστον.που ομως δε γινεται να μας κανει ανταγωνιστικους.
Aureliano Buendia έγραψε:Απολύτως δεκτό το να υπάρχουν περιορισμένες δυνατότητες, μονάχα για μπαλώματα.
Πάντως και μπάλωμα με μπάλωμα, διαφέρει.
Σχεδον αστεία η εμμονή σε έναν παίκτη που είναι 33 και μέτριος και δεν παίζει καν στο Ισραήλ.
Σαν να μην υπάρχουν άλλοι παίκτες στον κόσμο.
Και δεν μου αρέσει καθόλου που τον παίκτη, τον εκπροσωπεί στην Ελλάδα ο Ζήκος, σε συνδυασμό με το μέτριο επίπεδό του προφανώς. Αν ήταν παιχταράς, ας ήταν και ο Τσουκαλάς ή ο Σαουρίδης μάνατζέρ του.
Σαν αλισβερίσι μου μοιάζει και διόλου επιλογή αγωνιστικού σχεδιασμού.
Όπως είπες, μακάρι να κοιτάξουμε σε πιο ψηλά ράφια σύντομα.
Πάντως, αν κοιτάς σε χαμηλότερα, τότε είναι που θες το εξτρά σε όλους τους τομείς.
Γρηγοράδα, ευστροφία, διασυνδέσεις, φαντασία, πυγμή.
Δεν ξέρω αν ευδοκιμούν αυτά τα στοιχεία την παρούσα φάση
.
τα τονισθεντα με εκφραζουν απολυτως.το κενο που αφησε ο ζησης,δεδομενης της οικονομικης δυσπραγιας μας και αυτων που γραφεις,φαινεται δυσθεωρητο.ειναι πολυ πιο ζορικο να στηνεις ομαδα σε περιοδο ισχνων αγελαδων,ακομα πιο δυσκολο δε να τη συντηρεις σε ακομα πιο ζορικη οικονομικα φαση.θελει @@.κι εγω αδυνατω να υποψιαστω καν οτι ο συμπαθης π.κωνσταντινιδης μπορει να ανταποκριθει.να σκεφτεις πως εχω αμφιβολιες ακομα κ αν βρεθει εν μια νυκτι με χοντρα πακετα στη διαθεση του!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”