PARASANDALOS έγραψε:εγω φιλε ναβι νομιζω οτι μπορουμε να βρουμε παιχτες στα οικονομικα δεδομενα που θελουμε αρκει να εχεις τα κονε και θεληση να ψαξεις....αλλωστε μην ξεχναμε υπαρχει και η κριση σε πολλες χωρες....
κριση υπαρχει ρε ομορφε αλλού,αλλά και σε εμας,ως ελλαδα και ΠΑΟΚ ειδικοτερα,μηπως υπαρχει ανθηση;μαντηλι να κλαψουμε απο οτι καταλαβαινω δεν εχουμε.οποτε ...
ας ελπισουμε οι αραμπαδες να σπρωξουν φραγκα να κινηθουμε ανετοτερα.διαφορετικα,δε θα δουμε ουσιαστικες κινησεις.θα κυνηγαμε αναγκαστικα το μη χειρον ως βελτιστον.που ομως δε γινεται να μας κανει ανταγωνιστικους.
Aureliano Buendia έγραψε:Απολύτως δεκτό το να υπάρχουν περιορισμένες δυνατότητες, μονάχα για μπαλώματα.
Πάντως και μπάλωμα με μπάλωμα, διαφέρει.
Σχεδον αστεία η εμμονή σε έναν παίκτη που είναι 33 και μέτριος και δεν παίζει καν στο Ισραήλ.
Σαν να μην υπάρχουν άλλοι παίκτες στον κόσμο.
Και δεν μου αρέσει καθόλου που τον παίκτη, τον εκπροσωπεί στην Ελλάδα ο Ζήκος, σε συνδυασμό με το μέτριο επίπεδό του προφανώς. Αν ήταν παιχταράς, ας ήταν και ο Τσουκαλάς ή ο Σαουρίδης μάνατζέρ του.
Σαν αλισβερίσι μου μοιάζει και διόλου επιλογή αγωνιστικού σχεδιασμού.
Όπως είπες, μακάρι να κοιτάξουμε σε πιο ψηλά ράφια σύντομα.
Πάντως, αν κοιτάς σε χαμηλότερα, τότε είναι που θες το εξτρά σε όλους τους τομείς.
Γρηγοράδα, ευστροφία, διασυνδέσεις, φαντασία, πυγμή.
Δεν ξέρω αν ευδοκιμούν αυτά τα στοιχεία την παρούσα φάση.
τα τονισθεντα με εκφραζουν απολυτως.το κενο που αφησε ο ζησης,δεδομενης της οικονομικης δυσπραγιας μας και αυτων που γραφεις,φαινεται δυσθεωρητο.ειναι πολυ πιο ζορικο να στηνεις ομαδα σε περιοδο ισχνων αγελαδων,ακομα πιο δυσκολο δε να τη συντηρεις σε ακομα πιο ζορικη οικονομικα φαση.θελει @@.κι εγω αδυνατω να υποψιαστω καν οτι ο συμπαθης π.κωνσταντινιδης μπορει να ανταποκριθει.να σκεφτεις πως εχω αμφιβολιες ακομα κ αν βρεθει εν μια νυκτι με χοντρα πακετα στη διαθεση του!