Προπονητικό κέντρο στη Ν. Μεσήμβρια

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
DC

Re: Προπονητικό κέντρο στη Ν. Μεσήμβρια

Δημοσίευση από DC »

angelheart έγραψε:....
ΥΓ : και ΔΕΝ είναι ΖΖ. Οσον αφορά το ΠΚ είναι ΣΚΕΤΟ Ζ.
Σωστός. Sorry. 8-)
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012 (δλδ πριν ένα μήνα) έγραψα ότι

"...Νέα Μεσημβρία πιθανότατα τέλος, εκτός και αν αλλάξουν ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ κάποια δεδομένα. Προσωπικά δεν μου φαίνεται παράξενο, απλά δεν είχα ποτέ καν την διάθεση να το γράψω γιατί μετά θα έμπλεκα σε ανούσιες κουβέντες. Προσωπικά δίνω τώρα που μιλάμε 60% να φύγουμε και 40% να μείνουμε. Όχι οτι το 40% είναι λίγο βέβαια..."

ακριβώς αυτό. ΑΝΟΥΣΙΕΣ κουβέντες. Εξ ου και δεν το είχα κάνει θέμα και πριν 3 μήνες. Οπότε θα το κάνω σήμερα ; να είστε καλά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τωρα εκτεθηκα...

Βασικά είμαι πολύ χαρούμενος με τον γιο μου και δε σε μπανάρω (για ειρωνεία σε mod). Είμαι απολύτως βέβαιος ότι δεν έχεις την παραμικρή ιδέα για αυτά τα πράγματα. Να είσαι καλά.
Angelheart
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Ρε συ Joshua, δύο ερωτήσεις να σου κάνω. Ειλικρινά, χωρίς καμία ειρωνία κι επειδή είσαι έξυπνο παιδί.
1. Το έχεις δει από κοντά το προπονητικό ή ό,τι ξέρεις είναι από «αυτά που γράφουν»; :( Εγώ, ας πούμε, ούτε απ΄ἐξω δεν έχω περάσει.
2. Στην γυναίκα σου λες μερικές φορές ότι της αγαπάς ή μόνο της γκρινιάζεις; :D
Χωρίς παρεξήγηση, έτσι; ;)

Στέφανε άστο ρε φίλε να πάει στην ευχή. Είπε ο άνθρωπος τι είχε να πει, είπα και εγώ και τέλος. Χωρίς λόγο μπελάδες στο κεφάλι μας βάζουμε.
Angelheart
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

δηλαδη για να καταλαβω λιγο και εγω εχουμε ενα προπονητικο το οποιο ειναι χαμηλοτατου επιπεδου και δεν ανταποκρινεται ουτε κατα διανοια σε στανταρ επαγγελματικης ομαδας και εμεις θα πρεπει να λεμε και ευχαριστω απο πανω στον υπευθυνο αυτου του τερατουργηματος συμφωνα με τη λογικη ''αυτο μπορουσαμε αυτο καναμε?'' συγνωμη αλλα στα αυτια μου ακουγεται λιγο οξυμωρο...δηλαδη με την ιδια λογικα πως δεν καναμε καμια νεα τουμπα απο τσιγγο και να λεμε ευχαριστουμε πολυ επιτελους αποκτησαμε τη νεα τουμπα(που θα ειναι χειροτερη απο την τωρινη αλλα εμας δεν μας πειραζει)...

σε αυτο το σημειο να αναφερω και την πληθωρα δημοσιευματων που διαβαζαμε πριν καμια 4 χρονια για το μαγικο χορτο απο την ολλανδια και ολην την τεχνογνωσια που ειχαν τα γηπεδα κλπ...κοινως γελανε οι πετρες...ενα εργο ονειρο ζωης του ΠΑΟΚτση, ενα εργο σταθμος για τον ΠΑΟΚ, παρακαταθηκη για το συλλογο πανω στο οποιο θα στηριζοταν η αναπτυξη του νεου ΠΑΟΚ διαχειριστηκε με τοσο προσβλητικο τροπο δηλαδη και εμεις πρεπει να πουμε ευχαριστω κιολας και δεν πειραζει(αν καταλαβα ορθως)...

υγ στεφανε εγω ειχα την ατυχια να παω 5-6 φορες...πικρα φιλε πικρα...

υγ2 περισυ ομως εφταιγε ο μπολονι ετσι δεν ειναι??

υγ3 καλα χριστουγεννα καλες γιορτες σε ολους με υγεια καταρχην και πολλες επιτυχιες στην ΠΑΟΚαρα... :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

++++
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Sera4 έγραψε:περισυ ομως εφταιγε ο μπολονι ετσι δεν ειναι??
Αν έφταιγε το γήπεδο και ο προφέσορας δεν το είχε πάρει χαμπάρι, τότε είναι ακόμη χειρότερος απ' ότι νόμιζα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Έλεγε για το roster και τον είχαν στη μπούκα.
Αν έλεγε και για το προπονητικό, το οποίο ανέλαβαν και άτομα που ήταν τότε στη διοίκηση, δεν θα τον είχαν στείλει εξορία;
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Ο Μπόλονι δεν θυμάμαι να μέτραγε τα λόγια του. Ότι ήθελε να πει, απλά το έλεγε. Σε αυτόν τον τομέα ήταν άριστος.

Έψαχνα σήμερα να βρω πόσα δίναμε το χρόνο για το προπονητικό στη Σουρωτή. Θυμάται κανείς; Πόσα έχουμε γλιτώσει δηλαδή μέχρι σήμερα;
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

160.000 το χρόνο νομίζω

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Όσο ξέρω στον Λόλα δίναμε 150.000. Τώρα να πω την αμαρτία μου (και αμαρτία εξομολογημένη κτλ κτλ) αν τα δίναμε για σεζόν, για τρίμηνο (γενικά δλδ για πόσο καιρό) δεν το ρώτησα ποτές.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δεν κάναμε και καμιά τρομερή οικονομία δηλαδή.
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Σωστά μιλάς. Για τα υπόλοιπα τα είπα και στα προηγούμενα post. Έχει τελειώσει εδώ και καιρό το θέμα.
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

δυστυχως η προσπαθεια να τελειωσει οπως οπως μας εβαλε μερικα ακομα εκατομμυρια μεσα...και τι δεν διαβασαμε για αυτο το κεντρο που ,πριν γινει παρον,γινεται παρελθον...φτου και απο την αρχη δηλαδη...
Άβαταρ μέλους
PAOKpanta

Δημοσίευση από PAOKpanta »

Sera4 έγραψε:δηλαδη για να καταλαβω λιγο και εγω εχουμε ενα προπονητικο το οποιο ειναι χαμηλοτατου επιπεδου και δεν ανταποκρινεται ουτε κατα διανοια σε στανταρ επαγγελματικης ομαδας και εμεις θα πρεπει να λεμε και ευχαριστω απο πανω στον υπευθυνο αυτου του τερατουργηματος συμφωνα με τη λογικη ''αυτο μπορουσαμε αυτο καναμε?'' συγνωμη αλλα στα αυτια μου ακουγεται λιγο οξυμωρο...δηλαδη με την ιδια λογικα πως δεν καναμε καμια νεα τουμπα απο τσιγγο και να λεμε ευχαριστουμε πολυ επιτελους αποκτησαμε τη νεα τουμπα(που θα ειναι χειροτερη απο την τωρινη αλλα εμας δεν μας πειραζει)...

σε αυτο το σημειο να αναφερω και την πληθωρα δημοσιευματων που διαβαζαμε πριν καμια 4 χρονια για το μαγικο χορτο απο την ολλανδια και ολην την τεχνογνωσια που ειχαν τα γηπεδα κλπ...κοινως γελανε οι πετρες...ενα εργο ονειρο ζωης του ΠΑΟΚτση, ενα εργο σταθμος για τον ΠΑΟΚ, παρακαταθηκη για το συλλογο πανω στο οποιο θα στηριζοταν η αναπτυξη του νεου ΠΑΟΚ διαχειριστηκε με τοσο προσβλητικο τροπο δηλαδη και εμεις πρεπει να πουμε ευχαριστω κιολας και δεν πειραζει(αν καταλαβα ορθως)...

υγ στεφανε εγω ειχα την ατυχια να παω 5-6 φορες...πικρα φιλε πικρα...

υγ2 περισυ ομως εφταιγε ο μπολονι ετσι δεν ειναι??

υγ3 καλα χριστουγεννα καλες γιορτες σε ολους με υγεια καταρχην και πολλες επιτυχιες στην ΠΑΟΚαρα... :nairepaok:
διαβαζεις τις πρωτες σελιδες του τοπικ και κλαις
κλεμμενα ονειρα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”