δηλαδη για να καταλαβω λιγο και εγω εχουμε ενα προπονητικο το οποιο ειναι χαμηλοτατου επιπεδου και δεν ανταποκρινεται ουτε κατα διανοια σε στανταρ επαγγελματικης ομαδας και εμεις θα πρεπει να λεμε και ευχαριστω απο πανω στον υπευθυνο αυτου του τερατουργηματος συμφωνα με τη λογικη ''αυτο μπορουσαμε αυτο καναμε?'' συγνωμη αλλα στα αυτια μου ακουγεται λιγο οξυμωρο...δηλαδη με την ιδια λογικα πως δεν καναμε καμια νεα τουμπα απο τσιγγο και να λεμε ευχαριστουμε πολυ επιτελους αποκτησαμε τη νεα τουμπα(που θα ειναι χειροτερη απο την τωρινη αλλα εμας δεν μας πειραζει)...
σε αυτο το σημειο να αναφερω και την πληθωρα δημοσιευματων που διαβαζαμε πριν καμια 4 χρονια για το μαγικο χορτο απο την ολλανδια και ολην την τεχνογνωσια που ειχαν τα γηπεδα κλπ...κοινως γελανε οι πετρες...ενα εργο ονειρο ζωης του ΠΑΟΚτση, ενα εργο σταθμος για τον ΠΑΟΚ, παρακαταθηκη για το συλλογο πανω στο οποιο θα στηριζοταν η αναπτυξη του νεου ΠΑΟΚ διαχειριστηκε με τοσο προσβλητικο τροπο δηλαδη και εμεις πρεπει να πουμε ευχαριστω κιολας και δεν πειραζει(αν καταλαβα ορθως)...
υγ στεφανε εγω ειχα την ατυχια να παω 5-6 φορες...πικρα φιλε πικρα...
υγ2 περισυ ομως εφταιγε ο μπολονι ετσι δεν ειναι??
υγ3 καλα χριστουγεννα καλες γιορτες σε ολους με υγεια καταρχην και πολλες επιτυχιες στην ΠΑΟΚαρα...