Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Εδω που τα λεμε ομως ρε μαγκες εχουμε φτασει να μιλαμε για πωλησεις παιδιων απο τις ακαδημιες μας με πολλα εκατομυρια, λεμε ευκολα ε φερε τον Χ Ψ Γκομις τι ειναι 2 μυρια δωστα κλπ. Αγοραζουμε παικτες και δινουμε 3-4 εκατομυρια.
Ειναι ασυληπτα αυτα για εμας. Εχουμε μεγαλωσει σαν σύλλογος και σαν ομαδα. Θα ευχαριστω για παντα τον Ιβαν γιαυτο που εκανε.
Εγω ως παιλαιοτερος και πιστευω πολλα απο τα παιδια εδω μεσα περασαμε εποχες που αυτα ουτε να τα ελπισουμε δεν μπορουσαμε. Οχι να τα ζησουμε.
Ειναι ασυληπτα αυτα για εμας. Εχουμε μεγαλωσει σαν σύλλογος και σαν ομαδα. Θα ευχαριστω για παντα τον Ιβαν γιαυτο που εκανε.
Εγω ως παιλαιοτερος και πιστευω πολλα απο τα παιδια εδω μεσα περασαμε εποχες που αυτα ουτε να τα ελπισουμε δεν μπορουσαμε. Οχι να τα ζησουμε.
Αυτοί είναι οι λεγόμενοι κοινοτικοί Α΄ Ζώνης. Οι κατ' εξοχήν κοινοτικοί δηλαδή συν τις 3 της ΕΟΧ (Ισλανδία, Νορβηγία και μια ακόμη που δεν θυμάμαι τώρα).Мир έγραψε:https://www.epo.gr/media/files/KATASTAT ... n_2021.pdfbersekeros έγραψε:Οπότε μη κοινοτικοί οι άγγλοι, μόνο για ευρώπη;Ettien26 έγραψε:
Για το Ελληνικό πρωτάθλημα δεν έχει παρθεί ακόμη καμιά απόφαση επίσημα.
Αναμένουμε.
Πρέπει να κάτσω πάλι να διαβάσω τι ισχύει με τις ευρωπαϊκές λίστες.
Από αύριο.
(Στην Ελλάδα γράφτηκε ότι αναμένουμε τι θα ισχύσει για τους άγγλους)
Βάση του καταστατικού της ΕΠΟ κοινοτικοί ορίζονται οι υπήκοοι χωρών μελών τησ ΕΕ και ΕΟΧ.
Αν αλλάξει πάω πάσο.
Υπάρχουν όμως και οι κοινοτικοί Β΄ Ζώνης.
Ετσι λογίζονται στην Ελλάδα ως κοινοτικοί και παίκτες απο την Ρωσία, Αλβανία, Σερβία, Τουρκια, Βοσνία κ.λ.π. ακόμη και Τυνήσιοι Μαροκινοί κ.λ.π. Είναι χώρες της Ε.Ε. αυτές ? Όχι φυσικά.
Για τους Βρετανούς είπαμε θα αποφασιστεί σύντομα. Αν θα ενταχθούν δηλαδή στην Β΄ Ζώνη. Θα μου φανεί αρκετά παράλογο να λογίζονται ως κοινοτικοί παίκτες από χώρες όπως οι παραπάνω και όχι οι Βρετανοί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien26 την Τετ 25 Αύγ 2021, 00:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- bersekeros
Τι γράφει για Hernâni ;kritikos44 έγραψε:
Α και ο παίκτης που γράφει ο Τζιομπανόγλου είναι ο Ερνάνι
- kritikos44
Αυτόν μάλλον εννοεί ότι έχει σχέση με άλλη ομάδα της Ελλάδας
Βέβαια νεαρός που λέει δεν είναι
Στάλθηκε από το joyeuse μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βέβαια νεαρός που λέει δεν είναι
Στάλθηκε από το joyeuse μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
τον μπαρκα θα εννοει ο αρδ απο το sport24
βεβαια πως ενας 27χρονος θεωρειται νεαρος ειναι αλλη κουβεντα, μαλλον οταν κατεβαζεις 11αδα με μ.ο. τα 31 χρονια η αντιληψη ειναι διαφορετικη
βεβαια πως ενας 27χρονος θεωρειται νεαρος ειναι αλλη κουβεντα, μαλλον οταν κατεβαζεις 11αδα με μ.ο. τα 31 χρονια η αντιληψη ειναι διαφορετικη
Και εμένα κάτι μου λέει ότι αν κινηθούμε για τέρμα, αυτός θα είναι ο Μπάρκας.
jibbie έγραψε:αν ειναι να κινηθουμε για Μπαρκα να το κανουμε αποφευγοντας τον!
Διαφωνώ, στην αεχ ήταν πολύ καλός και σταθερός.
- stravostomis
Γενικά μέτριος, σε σχέση με τον Πασχαλάκη κλάσεις ανώτερος. Δεν το συζητάμε.
Ξεχάσατε κάτι 1-1 στο ΟΑΚΑ αντί για 1-8 επειδή τα έπιανε όλα; Κάνει και γκάφες αλλά είναι κανονικός τερματοφύλακας.
Ξεχάσατε κάτι 1-1 στο ΟΑΚΑ αντί για 1-8 επειδή τα έπιανε όλα; Κάνει και γκάφες αλλά είναι κανονικός τερματοφύλακας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stravostomis την Τετ 25 Αύγ 2021, 01:23, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αυτο το επιχειρημα δεν νομιζω οτι στεκει Bane. Φυσικα και μπορεις να δωσεις 1 μυριο στον Τζολη οταν δινεις σχεδον τοσα στον Εσιτι. Αυτοι που ερχονται απο πισω, αν ειναι Τζοληδες να το παρουν κι αυτοι το μυριο. ΑΝ ειναι Τζοληδες ομως. Γιατι να δινεις τα μυρια στους Εσιτιδες και στους υπεργηρους Μπισε και Βαρελες και να μην τα δινεις σε νεα παιδια που τα αξιζουν;obanebane έγραψε: Μπορούσε ο ΠΑΟΚ να δώσει ένα εκατομμύριο το χρόνο σε ένα παιδί των ακαδημιών του,στα 19 του;
Φαντάζομαι ξέρεις τι θα γινόταν μετά,από αυτούς που έρχονται από πίσω.
δυο πραγματα μπανεobanebane έγραψε:jibbie έγραψε:αν ειναι να κινηθουμε για Μπαρκα να το κανουμε αποφευγοντας τον!
Διαφωνώ, στην αεχ ήταν πολύ καλός και σταθερός.

και

οχι απαραιτητα μ αυτη τη σειρα
- stravostomis
@Jibbie, αδικία έκανες, στην ΑΕΚ είπε, έβαλες από Σέλτικ. Το περιβάλλον για τον τερματοφύλακα είναι το παν.
Προσπαθούμε να ηρεμήσουμε μπας κ κοιμηθούμε
Τι το συζητάτε το νοπανομου γαμω τα πάντα του?
Ρε συ μπανε είναι δυνατόν?
Τι το συζητάτε το νοπανομου γαμω τα πάντα του?
Ρε συ μπανε είναι δυνατόν?
- ToMousiTouCrespo
Έβαλε και κάτι άλλο πολύ πιο σημαντικό από κάθε στατιστικό ο jibbie.
ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ.
ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ.