2. Νίκος Αραμπατζής
Re: 2. Νίκος Αραμπατζής
Αν πραγματικά τον χρειάζεται η ομάδα δεν υπάρχει κάποιος άλλος λόγος να φύγει. Σίγουρα δεν είναι ότι το καλύτερο, αλλά αν δε γίνεται διαφορετικά, δε θα το ρίξουμε και στις ομαδικές αυτοκτονίες...
Μόνο εγώ τον πιστεύω τον παίχτη?
Πέρσι ξεκίνησε κακά αλλα ανέβηκε και έκανε πολύ καλα παιχνίδια στη πορεία, για να μη πώ και γκολάκια!
Θέλω να φύγει ΜΟΝΟ αν βρεθεί κάποιος ΠΟΛΥ καλύτερος..
Πέρσι ξεκίνησε κακά αλλα ανέβηκε και έκανε πολύ καλα παιχνίδια στη πορεία, για να μη πώ και γκολάκια!

- navigator11
ποσο δυσκολο να'ναι αραγε να βρεθει καλυτερος?με πανω-κατω στα ιδια φραγκα??
περιμενω εξελιξεις ....
περιμενω εξελιξεις ....
Ετσι!eleos έγραψε:Μόνο εγώ τον πιστεύω τον παίχτη?
Πέρσι ξεκίνησε κακά αλλα ανέβηκε και έκανε πολύ καλα παιχνίδια στη πορεία, για να μη πώ και γκολάκια!![]()
![]()
καταραμενη φτωχεια λεω εγω..
πριν λιγα χρονια ιδια περιπτωση ηταν ο χασιωτης, δεν ειχαμε χρημα να ξοδεψουμε και παντα καθε χρονο εμενε ο διονυσης γιατι ηταν φιλοτιμος και φτηνος..
οταν ελληνες δ.μπακ υπαρχουν 5-6 και ο του ΠΑΟΚ δεν αξιζει να παιζει εθνικη τι να πεις..
μανιατης , βυντρα , αραμπατζης και γιουρκας αυτοι μου ερχονται τωρα..
πριν λιγα χρονια ιδια περιπτωση ηταν ο χασιωτης, δεν ειχαμε χρημα να ξοδεψουμε και παντα καθε χρονο εμενε ο διονυσης γιατι ηταν φιλοτιμος και φτηνος..
οταν ελληνες δ.μπακ υπαρχουν 5-6 και ο του ΠΑΟΚ δεν αξιζει να παιζει εθνικη τι να πεις..
μανιατης , βυντρα , αραμπατζης και γιουρκας αυτοι μου ερχονται τωρα..
Μένει Θεσσαλονίκη ο Αραμπατζής
Όλα δείχνουν πως ο Νίκος Αραμπατζής δεν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ. Το γεγονός ότι θα παραμείνει στην Θεσσαλονίκη και δεν θα συμμετέχει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας λέει πολλά…
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ το έχει αποφασίσει εδώ και πολύ καιρό. Ο Αραμπατζής δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα της ομάδας και γι’ αυτό ενημερώθηκε και ο ίδιος. Μετά το πρώτο διάστημα άρνησης από τον ίδιο, όλα πήραν τον δρόμο τους…
Τις τελευταίες ημέρες η πλευρά του παίκτη κάνει προσπάθεια να τα βρει με την Αούστρια Βιέννης, ενώ υπάρχουν και οι εντός συνόρων ενδιαφερόμενοι που περιμένουν.
Ο Σερραίος ποδοσφαιριστής θα διαπραγματευτεί με όλους τους ενδιαφερόμενους από την Θεσσαλονίκη και η πλευρά του υποστηρίζει ότι θα έρθει σε συμφωνία με ομάδα μέσα στην επόμενη εβδομάδα.
Άρα, μετά τον Βερόν, τον Αμπουμπακάρι, τον Κριστιάνο, τον Σταφυλίδη και ο Αραμπατζής δεν θα ταξιδέψει στην Γερμανία.
http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=882
Όλα δείχνουν πως ο Νίκος Αραμπατζής δεν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ. Το γεγονός ότι θα παραμείνει στην Θεσσαλονίκη και δεν θα συμμετέχει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας λέει πολλά…
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ το έχει αποφασίσει εδώ και πολύ καιρό. Ο Αραμπατζής δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα της ομάδας και γι’ αυτό ενημερώθηκε και ο ίδιος. Μετά το πρώτο διάστημα άρνησης από τον ίδιο, όλα πήραν τον δρόμο τους…
Τις τελευταίες ημέρες η πλευρά του παίκτη κάνει προσπάθεια να τα βρει με την Αούστρια Βιέννης, ενώ υπάρχουν και οι εντός συνόρων ενδιαφερόμενοι που περιμένουν.
Ο Σερραίος ποδοσφαιριστής θα διαπραγματευτεί με όλους τους ενδιαφερόμενους από την Θεσσαλονίκη και η πλευρά του υποστηρίζει ότι θα έρθει σε συμφωνία με ομάδα μέσα στην επόμενη εβδομάδα.
Άρα, μετά τον Βερόν, τον Αμπουμπακάρι, τον Κριστιάνο, τον Σταφυλίδη και ο Αραμπατζής δεν θα ταξιδέψει στην Γερμανία.
http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=882
Νέα παράταση θέλει ο Αραμπατζής
09 Ιουλ 2010 06:01, Από Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Η προσπάθεια του Αραμπατζή να βρει ομάδα που να τον ικανοποιεί για να συνεχίσει την καριέρα του, συνεχίζεται. Ο Σερραίος δεξιός μπακ θέλει να παίξει στο εξωτερικό.
Ο Αραμπατζής παρέμεινε στην Θεσσαλονίκη, για να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις που αφορούν την μεταγραφή του. Ο ίδιος και ο εκπρόσωπος του, θέλουν να κλείσουν συμφωνία με την Αούστρια Βιέννης, κάτι που προς το παρόν δεν έχει επιτευχθεί.
Παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ φέρνει προτάσεις στον παίκτη, εκείνος εξακολουθεί να κοιτάζει στο εξωτερικό και γι’ αυτό τον λόγο –για να ολοκληρώσει τις επαφές του, ζήτησε από την ΠΑΕ νέα παράταση.
Το θέμα έχει τραβήξει ήδη αρκετές ημέρες και το μόνο σίγουρο είναι ότι ΠΑΟΚ και ποδοσφαιριστής δεν θα συνεχίσουν την συνεργασία τους.
μην το παει σαν τον βερον μονο και στο τελος μας μεινει ετσι...ηδη εχει παρει μια μεγαλη παραταση για να κλεισει στην αουστρια στο τελος θα εξαφανιστουν και η ξανθουλα κλπ και θα μεινει ξεμπαρκος ο νικολακης...θελει προσοχη μην την πατησουμε δεν τον εχω για τετοιο το νικολα αλλα πολλα εχουν δει τα ματια μας και δε χωρανε συναισθηματισμοι...
09 Ιουλ 2010 06:01, Από Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Η προσπάθεια του Αραμπατζή να βρει ομάδα που να τον ικανοποιεί για να συνεχίσει την καριέρα του, συνεχίζεται. Ο Σερραίος δεξιός μπακ θέλει να παίξει στο εξωτερικό.
Ο Αραμπατζής παρέμεινε στην Θεσσαλονίκη, για να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις που αφορούν την μεταγραφή του. Ο ίδιος και ο εκπρόσωπος του, θέλουν να κλείσουν συμφωνία με την Αούστρια Βιέννης, κάτι που προς το παρόν δεν έχει επιτευχθεί.
Παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ φέρνει προτάσεις στον παίκτη, εκείνος εξακολουθεί να κοιτάζει στο εξωτερικό και γι’ αυτό τον λόγο –για να ολοκληρώσει τις επαφές του, ζήτησε από την ΠΑΕ νέα παράταση.
Το θέμα έχει τραβήξει ήδη αρκετές ημέρες και το μόνο σίγουρο είναι ότι ΠΑΟΚ και ποδοσφαιριστής δεν θα συνεχίσουν την συνεργασία τους.
μην το παει σαν τον βερον μονο και στο τελος μας μεινει ετσι...ηδη εχει παρει μια μεγαλη παραταση για να κλεισει στην αουστρια στο τελος θα εξαφανιστουν και η ξανθουλα κλπ και θα μεινει ξεμπαρκος ο νικολακης...θελει προσοχη μην την πατησουμε δεν τον εχω για τετοιο το νικολα αλλα πολλα εχουν δει τα ματια μας και δε χωρανε συναισθηματισμοι...
- Caballo Viejo
Για μένα έχει προσφέρει αλλά ο ΠΑΟΚ του δείχνει την πόρτα. Όμως ο ΠΑΟΚ είναι πάνω απ' όλα και μακάρι ο Νίκος να βρει μια ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του.
Στην τελική υπάρχει.. κι ο Πανσερραικός!Sera4 έγραψε: μην το παει σαν τον βερον μονο και στο τελος μας μεινει ετσι...ηδη εχει παρει μια μεγαλη παραταση για να κλεισει στην αουστρια στο τελος θα εξαφανιστουν και η ξανθουλα κλπ και θα μεινει ξεμπαρκος ο νικολακης...θελει προσοχη μην την πατησουμε δεν τον εχω για τετοιο το νικολα αλλα πολλα εχουν δει τα ματια μας και δε χωρανε συναισθηματισμοι...

Νομίζω ότι θα γίνει το χατίρι του Νικόλα που τόσα χρόνια τράβηξε πολλά..
Τον πίστευα σαν παίκτη, αλλά μετά τον τραυματισμό δεν ήταν ποτέ ίδιος!
- navigator11
στο καλο να παει,για το επιπεδο του ΠΑΟΚ δεν ειναι.ξεκαθαρα τα πραγματα.αλλα οι ...... παρατασεις για να βρει ομαδα της αρεσκειας του ΔΕ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ καθολου καλα.να συντομευουμε .......
- Mario Jardel
Παντα ενα μεγαλο ερωτηματικο...Αν ησουν πιο σταθερος και ξεραμε καθε φορα τι να περιμενουμε ισως και να εμενες...Αλλα...
- navigator11
ακριβως .....
αργεις πολυ ενω προτασεις υπαρχουν.κανεις τις περσινες παπαριες του βερον,που το επαιζε μη μου απτου,απορριπτοντας αξιοπρεπεστατες προτασεις,και δεν ξερω αν θα εχεις την ιδια ..... τυχη του χρονου!που τυχερος θα'σαι εδω που ταλεμε,γιατι ο βερον εχει και μιαν α ποιοτικη σχεση και με το επαγγελμα,περα απο το φαγητο .............
αργεις πολυ ενω προτασεις υπαρχουν.κανεις τις περσινες παπαριες του βερον,που το επαιζε μη μου απτου,απορριπτοντας αξιοπρεπεστατες προτασεις,και δεν ξερω αν θα εχεις την ιδια ..... τυχη του χρονου!που τυχερος θα'σαι εδω που ταλεμε,γιατι ο βερον εχει και μιαν α ποιοτικη σχεση και με το επαγγελμα,περα απο το φαγητο .............
Πραγματικάfree4 έγραψε:Στην τελική υπάρχει.. κι ο Πανσερραικός!Sera4 έγραψε: μην το παει σαν τον βερον μονο και στο τελος μας μεινει ετσι...ηδη εχει παρει μια μεγαλη παραταση για να κλεισει στην αουστρια στο τελος θα εξαφανιστουν και η ξανθουλα κλπ και θα μεινει ξεμπαρκος ο νικολακης...θελει προσοχη μην την πατησουμε δεν τον εχω για τετοιο το νικολα αλλα πολλα εχουν δει τα ματια μας και δε χωρανε συναισθηματισμοι...![]()
![]()
![]()
Νομίζω ότι θα γίνει το χατίρι του Νικόλα που τόσα χρόνια τράβηξε πολλά..
Τον πίστευα σαν παίκτη, αλλά μετά τον τραυματισμό δεν ήταν ποτέ ίδιος!