2. Νίκος Αραμπατζής

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Platon

Re: 2. Νίκος Αραμπατζής

Δημοσίευση από Platon »

Αν πραγματικά τον χρειάζεται η ομάδα δεν υπάρχει κάποιος άλλος λόγος να φύγει. Σίγουρα δεν είναι ότι το καλύτερο, αλλά αν δε γίνεται διαφορετικά, δε θα το ρίξουμε και στις ομαδικές αυτοκτονίες...
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Μόνο εγώ τον πιστεύω τον παίχτη?

Πέρσι ξεκίνησε κακά αλλα ανέβηκε και έκανε πολύ καλα παιχνίδια στη πορεία, για να μη πώ και γκολάκια! :lol: :lol:

Θέλω να φύγει ΜΟΝΟ αν βρεθεί κάποιος ΠΟΛΥ καλύτερος..
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

ποσο δυσκολο να'ναι αραγε να βρεθει καλυτερος?με πανω-κατω στα ιδια φραγκα??

περιμενω εξελιξεις ....
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

eleos έγραψε:Μόνο εγώ τον πιστεύω τον παίχτη?

Πέρσι ξεκίνησε κακά αλλα ανέβηκε και έκανε πολύ καλα παιχνίδια στη πορεία, για να μη πώ και γκολάκια! :lol: :lol:

Θέλω να φύγει ΜΟΝΟ αν βρεθεί κάποιος ΠΟΛΥ καλύτερος..
Ετσι!
Άβαταρ μέλους
sernikos

Δημοσίευση από sernikos »

καταραμενη φτωχεια λεω εγω..

πριν λιγα χρονια ιδια περιπτωση ηταν ο χασιωτης, δεν ειχαμε χρημα να ξοδεψουμε και παντα καθε χρονο εμενε ο διονυσης γιατι ηταν φιλοτιμος και φτηνος..

οταν ελληνες δ.μπακ υπαρχουν 5-6 και ο του ΠΑΟΚ δεν αξιζει να παιζει εθνικη τι να πεις..
μανιατης , βυντρα , αραμπατζης και γιουρκας αυτοι μου ερχονται τωρα..
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Μένει Θεσσαλονίκη ο Αραμπατζής

Όλα δείχνουν πως ο Νίκος Αραμπατζής δεν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ. Το γεγονός ότι θα παραμείνει στην Θεσσαλονίκη και δεν θα συμμετέχει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας λέει πολλά…

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ το έχει αποφασίσει εδώ και πολύ καιρό. Ο Αραμπατζής δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα της ομάδας και γι’ αυτό ενημερώθηκε και ο ίδιος. Μετά το πρώτο διάστημα άρνησης από τον ίδιο, όλα πήραν τον δρόμο τους…

Τις τελευταίες ημέρες η πλευρά του παίκτη κάνει προσπάθεια να τα βρει με την Αούστρια Βιέννης, ενώ υπάρχουν και οι εντός συνόρων ενδιαφερόμενοι που περιμένουν.

Ο Σερραίος ποδοσφαιριστής θα διαπραγματευτεί με όλους τους ενδιαφερόμενους από την Θεσσαλονίκη και η πλευρά του υποστηρίζει ότι θα έρθει σε συμφωνία με ομάδα μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Άρα, μετά τον Βερόν, τον Αμπουμπακάρι, τον Κριστιάνο, τον Σταφυλίδη και ο Αραμπατζής δεν θα ταξιδέψει στην Γερμανία.

http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=882
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Νέα παράταση θέλει ο Αραμπατζής

09 Ιουλ 2010 06:01, Από Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Η προσπάθεια του Αραμπατζή να βρει ομάδα που να τον ικανοποιεί για να συνεχίσει την καριέρα του, συνεχίζεται. Ο Σερραίος δεξιός μπακ θέλει να παίξει στο εξωτερικό.

Ο Αραμπατζής παρέμεινε στην Θεσσαλονίκη, για να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις που αφορούν την μεταγραφή του. Ο ίδιος και ο εκπρόσωπος του, θέλουν να κλείσουν συμφωνία με την Αούστρια Βιέννης, κάτι που προς το παρόν δεν έχει επιτευχθεί.

Παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ φέρνει προτάσεις στον παίκτη, εκείνος εξακολουθεί να κοιτάζει στο εξωτερικό και γι’ αυτό τον λόγο –για να ολοκληρώσει τις επαφές του, ζήτησε από την ΠΑΕ νέα παράταση.

Το θέμα έχει τραβήξει ήδη αρκετές ημέρες και το μόνο σίγουρο είναι ότι ΠΑΟΚ και ποδοσφαιριστής δεν θα συνεχίσουν την συνεργασία τους.

μην το παει σαν τον βερον μονο και στο τελος μας μεινει ετσι...ηδη εχει παρει μια μεγαλη παραταση για να κλεισει στην αουστρια στο τελος θα εξαφανιστουν και η ξανθουλα κλπ και θα μεινει ξεμπαρκος ο νικολακης...θελει προσοχη μην την πατησουμε δεν τον εχω για τετοιο το νικολα αλλα πολλα εχουν δει τα ματια μας και δε χωρανε συναισθηματισμοι...
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Για μένα έχει προσφέρει αλλά ο ΠΑΟΚ του δείχνει την πόρτα. Όμως ο ΠΑΟΚ είναι πάνω απ' όλα και μακάρι ο Νίκος να βρει μια ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Sera4 έγραψε: μην το παει σαν τον βερον μονο και στο τελος μας μεινει ετσι...ηδη εχει παρει μια μεγαλη παραταση για να κλεισει στην αουστρια στο τελος θα εξαφανιστουν και η ξανθουλα κλπ και θα μεινει ξεμπαρκος ο νικολακης...θελει προσοχη μην την πατησουμε δεν τον εχω για τετοιο το νικολα αλλα πολλα εχουν δει τα ματια μας και δε χωρανε συναισθηματισμοι...
Στην τελική υπάρχει.. κι ο Πανσερραικός! :lol: :lol: :lol:
Νομίζω ότι θα γίνει το χατίρι του Νικόλα που τόσα χρόνια τράβηξε πολλά..

Τον πίστευα σαν παίκτη, αλλά μετά τον τραυματισμό δεν ήταν ποτέ ίδιος!
Άβαταρ μέλους
navigator11

στο καλο να παει,για το επιπεδο του ΠΑΟΚ δεν ειναι.ξεκαθαρα τα πραγματα.αλλα οι ...... παρατασεις για να βρει ομαδα της αρεσκειας του ΔΕ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ καθολου καλα.να συντομευουμε .......
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Θα τα καταφέρει γιατί είναι ΠΑΟΚτσάκι.
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Δημοσίευση από Mario Jardel »

Παντα ενα μεγαλο ερωτηματικο...Αν ησουν πιο σταθερος και ξεραμε καθε φορα τι να περιμενουμε ισως και να εμενες...Αλλα...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

δε μας το λες καλα το παραμυθι νικολα...μη μας καταληξεις βερον...
Άβαταρ μέλους
navigator11

ακριβως .....
αργεις πολυ ενω προτασεις υπαρχουν.κανεις τις περσινες παπαριες του βερον,που το επαιζε μη μου απτου,απορριπτοντας αξιοπρεπεστατες προτασεις,και δεν ξερω αν θα εχεις την ιδια ..... τυχη του χρονου!που τυχερος θα'σαι εδω που ταλεμε,γιατι ο βερον εχει και μιαν α ποιοτικη σχεση και με το επαγγελμα,περα απο το φαγητο .............
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

free4 έγραψε:
Sera4 έγραψε: μην το παει σαν τον βερον μονο και στο τελος μας μεινει ετσι...ηδη εχει παρει μια μεγαλη παραταση για να κλεισει στην αουστρια στο τελος θα εξαφανιστουν και η ξανθουλα κλπ και θα μεινει ξεμπαρκος ο νικολακης...θελει προσοχη μην την πατησουμε δεν τον εχω για τετοιο το νικολα αλλα πολλα εχουν δει τα ματια μας και δε χωρανε συναισθηματισμοι...
Στην τελική υπάρχει.. κι ο Πανσερραικός! :lol: :lol: :lol:
Νομίζω ότι θα γίνει το χατίρι του Νικόλα που τόσα χρόνια τράβηξε πολλά..

Τον πίστευα σαν παίκτη, αλλά μετά τον τραυματισμό δεν ήταν ποτέ ίδιος!
Πραγματικά
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”