Πέρσι ξεκίνησε κακά αλλα ανέβηκε και έκανε πολύ καλα παιχνίδια στη πορεία, για να μη πώ και γκολάκια!
Θέλω να φύγει ΜΟΝΟ αν βρεθεί κάποιος ΠΟΛΥ καλύτερος..
Ετσι!eleos έγραψε:Μόνο εγώ τον πιστεύω τον παίχτη?
Πέρσι ξεκίνησε κακά αλλα ανέβηκε και έκανε πολύ καλα παιχνίδια στη πορεία, για να μη πώ και γκολάκια!![]()
![]()
Θέλω να φύγει ΜΟΝΟ αν βρεθεί κάποιος ΠΟΛΥ καλύτερος..
Στην τελική υπάρχει.. κι ο Πανσερραικός!Sera4 έγραψε: μην το παει σαν τον βερον μονο και στο τελος μας μεινει ετσι...ηδη εχει παρει μια μεγαλη παραταση για να κλεισει στην αουστρια στο τελος θα εξαφανιστουν και η ξανθουλα κλπ και θα μεινει ξεμπαρκος ο νικολακης...θελει προσοχη μην την πατησουμε δεν τον εχω για τετοιο το νικολα αλλα πολλα εχουν δει τα ματια μας και δε χωρανε συναισθηματισμοι...
Πραγματικάfree4 έγραψε:Στην τελική υπάρχει.. κι ο Πανσερραικός!Sera4 έγραψε: μην το παει σαν τον βερον μονο και στο τελος μας μεινει ετσι...ηδη εχει παρει μια μεγαλη παραταση για να κλεισει στην αουστρια στο τελος θα εξαφανιστουν και η ξανθουλα κλπ και θα μεινει ξεμπαρκος ο νικολακης...θελει προσοχη μην την πατησουμε δεν τον εχω για τετοιο το νικολα αλλα πολλα εχουν δει τα ματια μας και δε χωρανε συναισθηματισμοι...![]()
![]()
![]()
Νομίζω ότι θα γίνει το χατίρι του Νικόλα που τόσα χρόνια τράβηξε πολλά..
Τον πίστευα σαν παίκτη, αλλά μετά τον τραυματισμό δεν ήταν ποτέ ίδιος!