24. Garry Rodrigues
- kataramenos5
Re: 24. Garry Rodrigues
Ενω ειναι γρηγορος και δημιουργει ευκολα φασεις με την ιδια ευκολια τις καταστρεφει.Θελει μεγαλυτερη συγκεντρωση.danirifle έγραψε:μεγάλος τσαπατσούλης
Τραβηγμα αυτιου.
Ειναι...καπως, σε αυτο το επιπεδο να κανεις τοσο κακα κοντρολ σε κρισιμα σημεια.
Ειναι...καπως, σε αυτο το επιπεδο να κανεις τοσο κακα κοντρολ σε κρισιμα σημεια.
Εγώ είδα έναν εξτρέμ που πήγε να κάνει συνεργασίες με το μπακ,σούταρε,βγήκε στο γκολ,έδωσε και ασσίστ.
Ναι είναι τσαπατσούλης,ναι θέλει μεγαλύτερη συγκέντρωση.Σε κάτι στημένα προς το 75ο λεπτό π.χ αδικούσε τον εαυτό του
Κάκιστος όπως γράφεται δεν ήταν για κανέναν λόγο πάντως,
Ναι είναι τσαπατσούλης,ναι θέλει μεγαλύτερη συγκέντρωση.Σε κάτι στημένα προς το 75ο λεπτό π.χ αδικούσε τον εαυτό του
Κάκιστος όπως γράφεται δεν ήταν για κανέναν λόγο πάντως,
+ 1...Τσαπατσουλάκος αλλά σκυλί του πολέμου...Θα διορθωθεί με το ανάλογο ροτέισον φαντάζομαι...kataramenos5 έγραψε:Ενω ειναι γρηγορος και δημιουργει ευκολα φασεις με την ιδια ευκολια τις καταστρεφει.Θελει μεγαλυτερη συγκεντρωση.danirifle έγραψε:μεγάλος τσαπατσούλης
Προς το παρόν σύνδρομο "Ζαϊρίτιδας" βλέπω...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 18 Αύγ 2016, 23:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- teo4giannitsa
Νομιζω αυτος ειναι
Άναρχος , θετικός παίκτης αλλα μαλλον θέλουμε καλυτερο η θα θελουμε καλυτερο σύντομα
Άναρχος , θετικός παίκτης αλλα μαλλον θέλουμε καλυτερο η θα θελουμε καλυτερο σύντομα
Γιατί όμως???MANIAKOS έγραψε:Νομιζω αυτος ειναι
Υ.Γ. Γκάρυ, σε φάγανε οι κλίκες του PAOKmania παλικαράκι μου...
- Trilofiotis
Ειναι ομως αναξιόπιστος στις επιλογές του
Εμενα μ αρεσει τα εξτρεμ να μπορούν να παγώσουν κ ρυθμό αν χρειαστεί κλπ
Λιγικα θα ανεβει
Εμενα μ αρεσει τα εξτρεμ να μπορούν να παγώσουν κ ρυθμό αν χρειαστεί κλπ
Λιγικα θα ανεβει
Trilofiotis έγραψε:Νομίζω ότι είναι 99% ματιαγμένος.
Αυτό μονάχα δεν είχαμε υπολογίσει...
Υ.Γ. @Simba, την ξεματιάστρα την κυρά Καλλιόπη την "κουτσοδοντού" εσύ δεν την είχες "πετάξει" μια φορά εδώ μέσα???
Άντε να χαρείς άλλη μια φορά παλικάρι μου και τον χάνουμε τον Γκάρυ μας λέμε...