40.Maarten Martens
-
Re: 40.Maarten Martens
Άκουσα τις δηλώσεις του και ο παίχτης είπε πάνω-κάτω αυτό που λέμε όλοι, ότι στην Ολλανδία παίζουν άλλο άθλημα και ότι δουλεύει πολύ για να προσαρμοστεί.
- kataramenos5
desperando έγραψε:πολυ καλος σημερα.
ελπιζω να παρει 3-4 90λεπτα για να μπορει να κριθει δικαια και χωρις επιφυλαξεις.
δεν ειναι δυνατον να παιρνουν τοσο χρονο και ευκαιριες ο τζανδαρης και ο σαλπι και να μηνμπορουμε να τις δωσουμε στον μαρτενς
Δε θα είναι κωλοτούμπα. Αν αλλάξει η άποψή θα είναι επειδή θα αλλάξει εικόνα ο παίκτης.Odi έγραψε:Εύχομαι να με αναγκάσεις να κάνω κωλοτούμπα ρε Μάρτενς.
- john4serres
Μακάρι κάπου να χωθεί στο βασικό σχήμα της Κυριακής. Αν είναι να δείξει κάτι να το κάνει τώρα.
Εγω δεν ειδα το ματς (θα το δω τωρα) αυτο που ειδα ειναι στα βιντεο του PAOKtv τον βελγο να χαμογελαει,τον ειχε δει καποιος χαμογελαστο οσο ειναι στον ΠΑΟΚ;
Ελπιζω αυτο να ειναι σημαδι οτι μπηκε επιτελους στην ομαδα,αντε αγορι μου ο βαζελος εχει σειρα τωρα.
Ελπιζω αυτο να ειναι σημαδι οτι μπηκε επιτελους στην ομαδα,αντε αγορι μου ο βαζελος εχει σειρα τωρα.
Στο δεύτερο γκολ του Κλάους με τον τέλη, έχει πάει και αγκαλιάζει όλους. Το πρωτάθλημα έχει πάρα πολύ δρόμο, και αυτός και ο Μαντούρο θα δώσουν πολλά φέτος, περιμένουμε
Ο σκόρερ του ΠΑΟΚ Μάαρτεν Μάρτενς μίλησε για τον αγώνα με την Φιορεντίνα αλλά και τον εαυτό του.
«Όπως είπες μπορούσαμε να νικήσουμε. Eίχαμε ένα καλό ημίχρονο. Η Φιορεντίνα είχε τις ευκαιρίες αλλά είχαμε και εμείς. Σκοράραμε ένα γκολ αννα δεν ξέρω αν ήταν οφσάιντ. Είναι κρίμα που δεχτήκαμε το γκολ στο τέλος. Είμαστε στεναχωρημένοι.
Φυσικά και πιστεύουμε στην πρόκριση. Είδατε και πως σήμερα ήρθαμε για την νίκη. Τίποτα δεν τελείωσε θέλουμε να προκριθούμε!
Πέρασα μία δύσκολη περίοδο. Ήρθα από Ολλανδία. Έχω αρνητικά και θετικά. Εκεί τα αρνητικά ήταν πιο εύκολα αποδεχτά. Δυσκολεύτηκα στην προσαρμογή αλλα αυτό αφορά εμένα. Το θέμα είναι ο ΠΑΟΚ να πετυχαίνει τους στόχους του».
«Όπως είπες μπορούσαμε να νικήσουμε. Eίχαμε ένα καλό ημίχρονο. Η Φιορεντίνα είχε τις ευκαιρίες αλλά είχαμε και εμείς. Σκοράραμε ένα γκολ αννα δεν ξέρω αν ήταν οφσάιντ. Είναι κρίμα που δεχτήκαμε το γκολ στο τέλος. Είμαστε στεναχωρημένοι.
Φυσικά και πιστεύουμε στην πρόκριση. Είδατε και πως σήμερα ήρθαμε για την νίκη. Τίποτα δεν τελείωσε θέλουμε να προκριθούμε!
Πέρασα μία δύσκολη περίοδο. Ήρθα από Ολλανδία. Έχω αρνητικά και θετικά. Εκεί τα αρνητικά ήταν πιο εύκολα αποδεχτά. Δυσκολεύτηκα στην προσαρμογή αλλα αυτό αφορά εμένα. Το θέμα είναι ο ΠΑΟΚ να πετυχαίνει τους στόχους του».
- PAOK_Antarctica
Αφού μπορείς ρε αγόρι μου, βούλωσε μερικά στόματα να γουστάρουμε όλοι. Από εσένα εξαρτάται...
Και τον Άγγελο που πρέπει σιγά σιγά να του δίνει 90λεπτα ακόμα και αν δεν παίζει καλά. Με 20λεπτα δουλειά δεν γίνεται.
Και τον Άγγελο που πρέπει σιγά σιγά να του δίνει 90λεπτα ακόμα και αν δεν παίζει καλά. Με 20λεπτα δουλειά δεν γίνεται.
Πραγματικά αν μπορέσει και δεθεις και να παθιαστεις με την ομάδα αγόρι μου θα παραμιλαμε όλοι.
Πολύ ντελικάτος παίκτης και βλέποντας τα δυο λογάκια που είπε στο post game μου φαίνεται το ίδιο και σαν άνθρωπος......δύσκολα θα προσαρμοστεί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.....μπάλα προφανώς ξέρει καντάρια.....νομίζω χρειάζεται άλλου είδους προπονητή για να φανεί.....μακάρι να κάνω λάθος αλλά με Άγγελο θα περάσει και δε θα ακουμπήσει.
Μπαινει μεσα και με το καλημερα βγαζει μια συστημενη στην αλλη μερια...
Μεχρι εκεινο το σημειο ΚΑΜΜΙΑ απολυτως αλλαγη παιχνιδιου, δεν επιασε...ολες σε αντιπαλους
Πως φαινεται η διαφορα ρε γμτ
Μεχρι εκεινο το σημειο ΚΑΜΜΙΑ απολυτως αλλαγη παιχνιδιου, δεν επιασε...ολες σε αντιπαλους
Πως φαινεται η διαφορα ρε γμτ
Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα...
Κι εγω νομίζω πως δεν θα ακουμπήσει αλλά όχι λόγο κόουτς, και με Χουμπ στα ίδια ρηχά νερά ήταν, απλώς δεν κάνει για Ελλάδα.
Κι εγω νομίζω πως δεν θα ακουμπήσει αλλά όχι λόγο κόουτς, και με Χουμπ στα ίδια ρηχά νερά ήταν, απλώς δεν κάνει για Ελλάδα.
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Απο τις δηλώσεις σου φαίνεται οτι εσυ ξερεις καλύτερα απο ολους μας ποιο είναι το πρόβλημα.
Δειχνεις πως εχεις διάθεση και αυτο ειναι σημαντικό.
Θα σου βρει ρόλο ο Αγγελος και τελικά θα προσφέρεις, τουλάχιστον αυτά που μπορείς.
Δειχνεις πως εχεις διάθεση και αυτο ειναι σημαντικό.
Θα σου βρει ρόλο ο Αγγελος και τελικά θα προσφέρεις, τουλάχιστον αυτά που μπορείς.