40.Maarten Martens

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
black death

Re: 40.Maarten Martens

Δημοσίευση από black death »

Άκουσα τις δηλώσεις του και ο παίχτης είπε πάνω-κάτω αυτό που λέμε όλοι, ότι στην Ολλανδία παίζουν άλλο άθλημα και ότι δουλεύει πολύ για να προσαρμοστεί.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

desperando έγραψε:πολυ καλος σημερα.

ελπιζω να παρει 3-4 90λεπτα για να μπορει να κριθει δικαια και χωρις επιφυλαξεις.
δεν ειναι δυνατον να παιρνουν τοσο χρονο και ευκαιριες ο τζανδαρης και ο σαλπι και να μηνμπορουμε να τις δωσουμε στον μαρτενς
Άβαταρ μέλους
Olorin.2

Δημοσίευση από Olorin.2 »

Odi έγραψε:Εύχομαι να με αναγκάσεις να κάνω κωλοτούμπα ρε Μάρτενς.
Δε θα είναι κωλοτούμπα. Αν αλλάξει η άποψή θα είναι επειδή θα αλλάξει εικόνα ο παίκτης.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Μακάρι κάπου να χωθεί στο βασικό σχήμα της Κυριακής. Αν είναι να δείξει κάτι να το κάνει τώρα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εγω δεν ειδα το ματς (θα το δω τωρα) αυτο που ειδα ειναι στα βιντεο του PAOKtv τον βελγο να χαμογελαει,τον ειχε δει καποιος χαμογελαστο οσο ειναι στον ΠΑΟΚ;
Ελπιζω αυτο να ειναι σημαδι οτι μπηκε επιτελους στην ομαδα,αντε αγορι μου ο βαζελος εχει σειρα τωρα.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Αυτη η μπαλιά του ειναι διαβήτης όση πίεση και αν εχει ΜΠΡΑΒΟ
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Στο δεύτερο γκολ του Κλάους με τον τέλη, έχει πάει και αγκαλιάζει όλους. Το πρωτάθλημα έχει πάρα πολύ δρόμο, και αυτός και ο Μαντούρο θα δώσουν πολλά φέτος, περιμένουμε
PAOKhead

Δημοσίευση από PAOKhead »

Μακάρι να γίνεις ο φετινός μας Βούκιτς...
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Ο σκόρερ του ΠΑΟΚ Μάαρτεν Μάρτενς μίλησε για τον αγώνα με την Φιορεντίνα αλλά και τον εαυτό του.

«Όπως είπες μπορούσαμε να νικήσουμε. Eίχαμε ένα καλό ημίχρονο. Η Φιορεντίνα είχε τις ευκαιρίες αλλά είχαμε και εμείς. Σκοράραμε ένα γκολ αννα δεν ξέρω αν ήταν οφσάιντ. Είναι κρίμα που δεχτήκαμε το γκολ στο τέλος. Είμαστε στεναχωρημένοι.

Φυσικά και πιστεύουμε στην πρόκριση. Είδατε και πως σήμερα ήρθαμε για την νίκη. Τίποτα δεν τελείωσε θέλουμε να προκριθούμε!

Πέρασα μία δύσκολη περίοδο. Ήρθα από Ολλανδία. Έχω αρνητικά και θετικά. Εκεί τα αρνητικά ήταν πιο εύκολα αποδεχτά. Δυσκολεύτηκα στην προσαρμογή αλλα αυτό αφορά εμένα. Το θέμα είναι ο ΠΑΟΚ να πετυχαίνει τους στόχους του».
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Αφού μπορείς ρε αγόρι μου, βούλωσε μερικά στόματα να γουστάρουμε όλοι. Από εσένα εξαρτάται...
Και τον Άγγελο που πρέπει σιγά σιγά να του δίνει 90λεπτα ακόμα και αν δεν παίζει καλά. Με 20λεπτα δουλειά δεν γίνεται.
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Πραγματικά αν μπορέσει και δεθεις και να παθιαστεις με την ομάδα αγόρι μου θα παραμιλαμε όλοι.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Πολύ ντελικάτος παίκτης και βλέποντας τα δυο λογάκια που είπε στο post game μου φαίνεται το ίδιο και σαν άνθρωπος......δύσκολα θα προσαρμοστεί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.....μπάλα προφανώς ξέρει καντάρια.....νομίζω χρειάζεται άλλου είδους προπονητή για να φανεί.....μακάρι να κάνω λάθος αλλά με Άγγελο θα περάσει και δε θα ακουμπήσει.
niks

Δημοσίευση από niks »

Μπαινει μεσα και με το καλημερα βγαζει μια συστημενη στην αλλη μερια...
Μεχρι εκεινο το σημειο ΚΑΜΜΙΑ απολυτως αλλαγη παιχνιδιου, δεν επιασε...ολες σε αντιπαλους
Πως φαινεται η διαφορα ρε γμτ
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα...

Κι εγω νομίζω πως δεν θα ακουμπήσει αλλά όχι λόγο κόουτς, και με Χουμπ στα ίδια ρηχά νερά ήταν, απλώς δεν κάνει για Ελλάδα.
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Απο τις δηλώσεις σου φαίνεται οτι εσυ ξερεις καλύτερα απο ολους μας ποιο είναι το πρόβλημα.
Δειχνεις πως εχεις διάθεση και αυτο ειναι σημαντικό.
Θα σου βρει ρόλο ο Αγγελος και τελικά θα προσφέρεις, τουλάχιστον αυτά που μπορείς.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”