3.Κώστας Σταφυλίδης

Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: 3.Κώστας Σταφυλίδης

Δημοσίευση από Sera4 »

κριστιανο νομιζω γραφεις αρκετες αναληθειες...καταρχην μιλας για διαρκειας...και περισυ και προπερσι ειχαμε 15000 και 20000 διαρκειας αντιστοιχα αλλα τις περηφανες αποχωρησεις δεν τις γλυτωσαμε...πρωτος παππας...επισης μιλας για οικονομικα προβληματα...γιατι κανεις δε λεει πως τα οικονομικα αδιεξοδα τα δημιουργησαν αυτοι που παριστανουν τους σωτηρες αυτη τη στιγμη?οσο για το παραμυθι αλλος να αναλαβει δεν υπαρχει...πιστευω οτι ο ΠΑΟΚτσηδικος οργανισμος μπορει να βαλει μαι ομαδα αφθαρτων ατομων με γνωσεις πανω στις επιχειρησεις που δεν ειναι απαραιτητο να ειναι γνωστοι και θα ελεγχονται ανα τακτα χρονικα διαστηματα για τις ενεργειες τους...γιατι δηλαδη πρεπει να λεγονται βρυζας ή ζαγορακης ή τουρσουνιδης ή δεν ξερω εγω τι...εμεις μονο καθαροτητα θελουμε τιποτα αλλο...

το μεγαλυτερο λαθος ειναι οι συγκρισεις με πορτο...η πορτο λοιπον δεν εχει πουλησει ΠΟΤΕ παιχτη χωρις να το θελει...παντα πουλαει με συγκεκριμενο προγραμματισμο αυτους που ΕΚΕΙΝΗ επιλεγει αφου πρωτα εχει σιγουρευτει οτι απο πισω υπαρχει αλλος και το κενο δε θα φανει...γι αυτο το λογο δεν φαινεται ποοτε αποδυναμωμενη ενω καθε χρονο τροφοδοτει ολες τις μεγαλες ευρωπαικες ομαδες με το αζημιωτο βεβαια...οποτε ας αφησουμε την πορτο και τις αλλες γραφικοτητες στην ακρη και ας καταπιουμε την καταντια μας...
Άβαταρ μέλους
nickzark

Δημοσίευση από nickzark »

Ας πουλησουμε και την ψυχη μας , αν ειναι σε καλη τιμη . Δεν κανουμε ομαδα αν στην πρωτη ευκαιρια ξεπουλαμε τα ''χρυσαφικα'' μας στην πρωτη ευκαιρια. Γιαυτο ειπα καταραμενη φτωχια .Ας ειχαμε Σαββιδη.δεν θα εφευγε τοτε
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Karelias έγραψε:Ανυπόγραφο άρθρο σημαίνει και ότι είναι αλήθεια;
δεν ειναι ανυπογραφο αδερφε καρελια εχει την υπογραφη της ιστοσελιδας που σημαινει εχει την ευθυνη των λεγομενων της...τουλαχιστον εχει πολυ μεγαλυτερη βαση -για μενα παντα- απο το ''καλυψαμε την ρητρα του 1,5 μυριου αλλα επειδη ειμαστε καλοκαρδοι τον αφηνουμε δανεικο στον ΠΑΟΚ και του δινουμε και ποσοστο μεταπωλησης''... 8-)
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

οκ σερα το δεχομαι οτι ολοι ειναι @@@@@@ αυτοι που μας διοικουν και τωρα και πριν, ξεπουλάμε ασυστολα και θα μικραινουμε το συλλογο ,ποιος θα διοικησει εσυ και εγώ???εχουμε άλλες εναλλακτικές??ετσι οπως ειμαστε αυτα μπορουμε να κανουμε,το να κατηγορεις τα παντα και να μην εχεις λυσεις δεν κανεις κατι...ολοι θελαμε τον ΠΑΟΚ αλλιως αλλα δεν γινεται,τωρα τουλαχιστον,οσο για το παραδειγμα για την πορτο εγραψα την λεξη αναλογικα και ο ΠΑΟΚ ουτε αποδυμανωθηκε απο τον Σταφ(δεν επαιξε και πολυ) και του χρονου θα ειμαστε πολύ καλυτεροι απο περυσι(γνωμη μου ),αν απαιτεις ο ΠΑΟΚ της Ελλαδας να κανει πωλησεις 4-5 εκ....,ο ΠΑΟΚ θελει λυσεις, αν εμφανιστουν εγω θα τους στηριξω γιατι τον ΠΑΟΚ αγαπαω και θελω το καλο του,οταν δεν εχεις αλλες λυσεις -προτασεις ομως....με γκρινια δεν καταφερνεις τπτ,ο καθενας κρινει την πωληση με τα δικα κριτηρια ειναι λογικο,οσο για το site mp....oros ασχολιαστο ....αν πιστευουμε οτι γραφει ο καθε αρδ επειδη εχει χαθει η εμπιστοσυνη στην Διοικηση μας απο προηγουμενα κολπακια(οσο λαθος ειναι να πιστευεις απολυτα οτι σου λεει η Διοικηση σου αλλο τοσο να θεωρεις δεδομενο κατι που γραφτηκε σε ενα σαιτ)....αυτοι κλικαρισματα θελουν τπτ αλλο και την μανα τους τατιανα βγαζουν αν εχουν συμφερον,η Διοικηση στο χερι της ειναι να αποκτησει την εμπιστοσυνη του κοσμου,οσοι ειμαστε μετοχοι αλλά και ο απλος κοσμος (νομιζω) εχουμε το δικαιωμα να παμε παλατακι να δουμε τι θα ακουστει απο κοντα τοτε και τι μπορουμε να κανουμε για τον ΠΑΟΚ για να συνεχισει να υπαρχει με τοσα χρεη
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ξέρει κανείς να μου πει κάποιο μαγαζί που θα δείχνει το σημερινό ματς στην περιοχή καληκρατια βερια ;
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Sera4 έγραψε:
Karelias έγραψε:Ανυπόγραφο άρθρο σημαίνει και ότι είναι αλήθεια;
δεν ειναι ανυπογραφο αδερφε καρελια εχει την υπογραφη της ιστοσελιδας που σημαινει εχει την ευθυνη των λεγομενων της...τουλαχιστον εχει πολυ μεγαλυτερη βαση -για μενα παντα- απο το ''καλυψαμε την ρητρα του 1,5 μυριου αλλα επειδη ειμαστε καλοκαρδοι τον αφηνουμε δανεικο στον ΠΑΟΚ και του δινουμε και ποσοστο μεταπωλησης''... 8-)
Παραμένει ανυπόγραφο. Ποίος το έγραψε; Πως ξέρουμε ότι λέει αλήθεια; Ποιά είναι τα κίνητρά του;
Δεν μπορεί να κράζουμε (και σωστά) τους ΑΡΔ και να αναπαράγουμε την κάθε ανυπόγραφη ιστοριούλα. Για μένα λάθος που ανέβηκε και στο paokmania.
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Δεν νομίζω οτι είναι πολύ off topic
Πριν ~1 μήνα η gazzetta είχε θέμα τον απλήρωτο Φιλομένο
Πριν ~6 μήνες η sentra είχε θέμα το εξώδικο που έστειλαν 16 άνθρωποι που δεν είχαν όνομα.

ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΑ και τα δυο φυσικά. Αλλά αφού η ΠΑΕ δεν κάνουμε κάτι γι αυτό, εγώ θα κάνω ;
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Εγω θυμάμαι ένα σάιτ που έγραφε πως ο Γκαρσία, στα νεανικά του χρόνια, υπήρξε ομοφυλόφιλος. :lol:
Άβαταρ μέλους
Taseos

3.Κώστας Σταφυλίδης

Δημοσίευση από Taseos »

Τι εγινε μεγιστανες; Κανατε καμια δωρεα στην παε να μη χρειαστει να πουλησει;
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Μπορεί κανείς να ξέρει τι εξέλιξη θα είχε ο Σταφ την επόμενη χρονιά ή χρονιές;
Αν θα έβρισκε του χρόνου τα ίδια λεφτά ή περισσότερα η διοίκηση του χρόνου;

Νομίζω πως όχι.... Και εγώ λυπάμαι που φέυγει γιατί πίστευα ότι είχαμε βρεί το αριστερό μπακ για την επόμενη δεκαετία, αλλλά προφανώς σκεφτήκαμε κάλλιο πέντε και στο χέρι παρά δέκα και καρτέρει... Και κακά τα ψέματα έχουμε μεγάλη ανάγκη για ρευστό ΑΜΕΣΑ, αλλιώς κινδυνευει και η Ευρώπη....

Ο Κωνσταντινίδης παίζει και αριστερό μπάκ; Ή ποιος άλλος μικρός; Ο Αποστολόπουλος δοκιμάστηκε και εκεί η ιδέα μου είναι;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Το θεμα εχει κλεισει..Εγω περιμενω και απαιτω απο τη διοικηση την αληθεια....Τωρα εως του χρονου πρεπει να βρουμε 2 παικτες για τη θεση...μιας κια ο Λινο δεν ξερουμε αν μπορεσει και παραπανω....

Θα ναι ο Κωνσυαντινιδης με αναποδο ποδι..? Θα ναι μεταγγραφη δεν ξερω....αλλα απο τωρα ας ψαξουν να ναι ετοιμοι...?Φετος εχουμε τ α καλυτερα αρ μπακ μακραν στην ελλαδα..του χρονου κανενα...
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Kostomanolis έγραψε:Μπορεί κανείς να ξέρει τι εξέλιξη θα είχε ο Σταφ την επόμενη χρονιά ή χρονιές;
Αν θα έβρισκε του χρόνου τα ίδια λεφτά ή περισσότερα η διοίκηση του χρόνου;

Νομίζω πως όχι.... Και εγώ λυπάμαι που φέυγει γιατί πίστευα ότι είχαμε βρεί το αριστερό μπακ για την επόμενη δεκαετία, αλλλά προφανώς σκεφτήκαμε κάλλιο πέντε και στο χέρι παρά δέκα και καρτέρει... Και κακά τα ψέματα έχουμε μεγάλη ανάγκη για ρευστό ΑΜΕΣΑ, αλλιώς κινδυνευει και η Ευρώπη....

Ο Κωνσταντινίδης παίζει και αριστερό μπάκ; Ή ποιος άλλος μικρός; Ο Αποστολόπουλος δοκιμάστηκε και εκεί η ιδέα μου είναι;

Την μελλοντική εξέλιξη του Στάφυ δεν την ξέρει ούτε η νέα του ομάδα αλλά τότε γιατί τον αγόρασε?
Με κάλλιο 5 και στο χέρι παρά 10 και καρτέρι δεν φτιάχνονται ομάδες, περίπτερα φτιάχνονται.
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Απ'όλα όσα είπα το κάλλιο 5 και στο χέρι κράτησες;
Ούτε η Λεβερκούζεν ξέρει αν θα της βγεί... Καμία μεταγραφή δεν ξέρεις αν θα της βγει (εκτός αν πάρεις παίκτες τύπου Μέσι)
Απλά χρειαόμαστε το ρευστο... Πως να το κάνουμε;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Κοστομανολις μην ξυνεις πληγες ..εμας ο μεσι δεν μας βγκε.. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Οι παπαριές που διαβάζουμε εδώ μέσα, έχουν ξεφύγει. :lol:
Όποτε ευκαιρίσει κάποιος, ας με εξηγήσει τι θεωρούμε ανυπόγραφο και τι ενυπόγραφο άρθρο.
Ας το μάθω ακόμα και τώρα στα γεράματα. :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”