3.Κώστας Σταφυλίδης

Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: 3.Κώστας Σταφυλίδης

Δημοσίευση από desperando »

ξέρει κανείς να μου πει κάποιο μαγαζί που θα δείχνει το σημερινό ματς στην περιοχή καληκρατια βερια ;
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Sera4 έγραψε:
Karelias έγραψε:Ανυπόγραφο άρθρο σημαίνει και ότι είναι αλήθεια;
δεν ειναι ανυπογραφο αδερφε καρελια εχει την υπογραφη της ιστοσελιδας που σημαινει εχει την ευθυνη των λεγομενων της...τουλαχιστον εχει πολυ μεγαλυτερη βαση -για μενα παντα- απο το ''καλυψαμε την ρητρα του 1,5 μυριου αλλα επειδη ειμαστε καλοκαρδοι τον αφηνουμε δανεικο στον ΠΑΟΚ και του δινουμε και ποσοστο μεταπωλησης''... 8-)
Παραμένει ανυπόγραφο. Ποίος το έγραψε; Πως ξέρουμε ότι λέει αλήθεια; Ποιά είναι τα κίνητρά του;
Δεν μπορεί να κράζουμε (και σωστά) τους ΑΡΔ και να αναπαράγουμε την κάθε ανυπόγραφη ιστοριούλα. Για μένα λάθος που ανέβηκε και στο paokmania.
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Δεν νομίζω οτι είναι πολύ off topic
Πριν ~1 μήνα η gazzetta είχε θέμα τον απλήρωτο Φιλομένο
Πριν ~6 μήνες η sentra είχε θέμα το εξώδικο που έστειλαν 16 άνθρωποι που δεν είχαν όνομα.

ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΑ και τα δυο φυσικά. Αλλά αφού η ΠΑΕ δεν κάνουμε κάτι γι αυτό, εγώ θα κάνω ;
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Εγω θυμάμαι ένα σάιτ που έγραφε πως ο Γκαρσία, στα νεανικά του χρόνια, υπήρξε ομοφυλόφιλος. :lol:
Άβαταρ μέλους
Taseos

3.Κώστας Σταφυλίδης

Δημοσίευση από Taseos »

Τι εγινε μεγιστανες; Κανατε καμια δωρεα στην παε να μη χρειαστει να πουλησει;
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Μπορεί κανείς να ξέρει τι εξέλιξη θα είχε ο Σταφ την επόμενη χρονιά ή χρονιές;
Αν θα έβρισκε του χρόνου τα ίδια λεφτά ή περισσότερα η διοίκηση του χρόνου;

Νομίζω πως όχι.... Και εγώ λυπάμαι που φέυγει γιατί πίστευα ότι είχαμε βρεί το αριστερό μπακ για την επόμενη δεκαετία, αλλλά προφανώς σκεφτήκαμε κάλλιο πέντε και στο χέρι παρά δέκα και καρτέρει... Και κακά τα ψέματα έχουμε μεγάλη ανάγκη για ρευστό ΑΜΕΣΑ, αλλιώς κινδυνευει και η Ευρώπη....

Ο Κωνσταντινίδης παίζει και αριστερό μπάκ; Ή ποιος άλλος μικρός; Ο Αποστολόπουλος δοκιμάστηκε και εκεί η ιδέα μου είναι;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Το θεμα εχει κλεισει..Εγω περιμενω και απαιτω απο τη διοικηση την αληθεια....Τωρα εως του χρονου πρεπει να βρουμε 2 παικτες για τη θεση...μιας κια ο Λινο δεν ξερουμε αν μπορεσει και παραπανω....

Θα ναι ο Κωνσυαντινιδης με αναποδο ποδι..? Θα ναι μεταγγραφη δεν ξερω....αλλα απο τωρα ας ψαξουν να ναι ετοιμοι...?Φετος εχουμε τ α καλυτερα αρ μπακ μακραν στην ελλαδα..του χρονου κανενα...
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Kostomanolis έγραψε:Μπορεί κανείς να ξέρει τι εξέλιξη θα είχε ο Σταφ την επόμενη χρονιά ή χρονιές;

Νομίζω πως όχι.... Και εγώ λυπάμαι που φέυγει γιατί πίστευα ότι είχαμε βρεί το αριστερό μπακ για την επόμενη δεκαετία, αλλλά προφανώς σκεφτήκαμε κάλλιο πέντε και στο χέρι παρά δέκα και καρτέρει... Και κακά τα ψέματα έχουμε μεγάλη ανάγκη για ρευστό ΑΜΕΣΑ, αλλιώς κινδυνευει και η Ευρώπη....

Ο Κωνσταντινίδης παίζει και αριστερό μπάκ; Ή ποιος άλλος μικρός; Ο Αποστολόπουλος δοκιμάστηκε και εκεί η ιδέα μου είναι;

Την μελλοντική εξέλιξη του Στάφυ δεν την ξέρει ούτε η νέα του ομάδα αλλά τότε γιατί τον αγόρασε?
Με κάλλιο 5 και στο χέρι παρά 10 και καρτέρι δεν φτιάχνονται ομάδες, περίπτερα φτιάχνονται.
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Απ'όλα όσα είπα το κάλλιο 5 και στο χέρι κράτησες;
Ούτε η Λεβερκούζεν ξέρει αν θα της βγεί... Καμία μεταγραφή δεν ξέρεις αν θα της βγει (εκτός αν πάρεις παίκτες τύπου Μέσι)
Απλά χρειαόμαστε το ρευστο... Πως να το κάνουμε;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Κοστομανολις μην ξυνεις πληγες ..εμας ο μεσι δεν μας βγκε.. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Οι παπαριές που διαβάζουμε εδώ μέσα, έχουν ξεφύγει. :lol:
Όποτε ευκαιρίσει κάποιος, ας με εξηγήσει τι θεωρούμε ανυπόγραφο και τι ενυπόγραφο άρθρο.
Ας το μάθω ακόμα και τώρα στα γεράματα. :lol:
Άβαταρ μέλους
Sladjan Spasić

Δημοσίευση από Sladjan Spasić »

Kostomanolis έγραψε:Μπορεί κανείς να ξέρει τι εξέλιξη θα είχε ο Σταφ την επόμενη χρονιά ή χρονιές;

Και οι δύο δοκιμάστηκαν ως αριστερά back,αλλά λόγω ανάγκης.
Στην αποστολή,μέχρι πρότινος,είχαμε έναν αριστερό back,τον Lino,και τρία δεξιά back,τους Etto,Αποστολόπουλο και Κωνσταντινίδη.
Έπρεπε με κάποιο τρόπο να μοιράσει το χρόνο(της θέσης) σε όλους.Γι'αυτό έπαιξαν και αριστερά.
Από τους μικρούς,που βρίσκονται στην αποστολή,κανένας δεν παίζει αριστερό back.
Μόνο ο Κίτσιου,στις προπονήσεις,που είναι το παιδί για όλες τις δουλειές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sladjan Spasić την Σάβ 21 Ιούλ 2012, 12:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

τον κωνσταντινιδη και στο τρανσφερμαρκτ τον εχει και αρ παντως και χαφ οπως ειχε παιξει για ενα ημ στον ημιτελικο στου ς μικρους.
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

Το θέμα είναι να συνεχιστεί η παραγωγή και πώληση. Αν φέτος πωλήσουμε Κλαόυς (3 μύρια) ή του χρόνου + 1-2 μικρούς από 500.000 - 1.000.000 πάμε καλά.
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Παιδιά για τον Κωσταντινίδη (το πουλέν μου δλδ) γράψτε καλύτερα στο τόπικ του.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”